Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#406 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 04 June 2010 - 00:24

Θα έλεγα εκτίμησαν γιατί αυτά γούστα είναι σου αρέσουν ή όχι δεν έχει κάτι να καταλάβεις.:drink:. Πάντως θα το rewatch αργότερα να δούμε εάν θα αλλάξω γνώμη:ureshii:

Όσο γνωρίζεις το spoiler ποτέ δεν θα μπορέσεις να εκτιμήσεις (αφού προτιμάς αυτό το ρήμα :P) την αξία του.:drink:

#407 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 04 June 2010 - 00:36

Όσο γνωρίζεις το spoiler ποτέ δεν θα μπορέσεις να εκτιμήσεις (αφού προτιμάς αυτό το ρήμα :P) την αξία του.:drink:

Χμμ ναι όντως σωστό αυτό που λες ( βέβαια υπάρχουν και οι αρκετές εξαιρέσεις :Ρ). Θα περιμένω καμια 20αρια χρόνια να τα ξεχάσω όλα :hahaha:.
Posted Image

#408 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 06 June 2010 - 17:13

Το μοναδικό anime που άφησα στη μέση είναι το shikabane hime, πραγματικά άθλιο από όλες τις πλευρές. Από περιέργεια είδα το τέλος και ήταν και αυτό άθλιο.

#409 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 06 June 2010 - 17:20

Το μοναδικό anime που άφησα στη μέση είναι το shikabane hime, πραγματικά άθλιο από όλες τις πλευρές. Από περιέργεια είδα το τέλος και ήταν και αυτό άθλιο.

+1 δεν έκανα ΚΑΝ τον κόπο να δώ το τέλος!
Επίσης drop στο Dragonaut: The Resonance γιατι η boobοκατάσταση είχε ξεφυγει απο κάθε ελεγχο!

Οριστικά και αμετάκλητα αυτά για την ωρα

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#410 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 June 2010 - 12:24

Τα πάντα είναι σχετικά εγώ θεωρώ το one piece το κορυφαίο στο είδος του fighting shonen.., με το οποίο μάλιστα ασχολούμαι καθημερινά, τώρα κάποιοι μπορεί να μην το γουστάρουν απλά, εγώ έκει βρίσκω την ουσία των anime, γιατί ένα καλό slice of life μπορείς να το βρεις και σε σειρές και ταινίες (χωρίς να απορίπτω το είδος σε anime απλά βάζω προτεραιότητες) . Είναι όμως δύσκολο να συγκροτηθεί μια συνεχόμενη ατελείωτη επική ιστορία περιπέτειας με την δράση και τα εντυπωσιακά ποίκιλα σκηνικά, universe, μυθολογία όπως το One Piece.
Και για να είμαι on topic..
Εγώ άφησα το GTO όχι γιατί δεν μου άρεσε αλλά επειδή το manga ήταν κλάσεις ανώτερο..
και πολύ απλά από τα 500 επεισόδια των endless μπορεί κανείς να ψάξει και να μην δει τα φίλερ, εγώ δεν παίζει να έχω δει πάνω από 2 φίλερ επεισόδια και δεν σκοπεύω να χάσω χρόνο από την ζωή μου για αυτά..

και γω το GTO για τον ιδιο λογο το αφησα. Το τηλεοπτικο χιουμορ δεν εχει καμια σχεση με αυτο του μανγκα. Δεν γινεται να μεταφερθουν ολα στη μικρη οθονη.

Παντως αλλο "αφηνω κατι στη μεση λογω των επεισοδιων" και "αλλο γιατι δεν μου αρεσει". Καποιος που εχει δει 50+ επεισοδια απο One Piece, Naruto κλπ. δικαιουται να μπει στο κλαμπ με τον ιδιο τροπο οπως και οι 400ρηδες. Δεν χρειαζεται να αποπερνεται επειδη δεν εχει δει ολα τα επεισοδια για να του αρεσει ή όχι η σειρά.

#411 insanemuffin

insanemuffin

conductor of madness

• Members
  • 35 posts

Posted 07 June 2010 - 13:31

μην με βρισετε,αλλα αφησα στη μεση το... Naruto :emptyonexg1:
δεν μπορουσα να το δω με τιποτα...δν ξερω γιατι...μπορει αμα το δω παλι τωρα να αλλαξω γνωμη...
Posted Image
love is being attached by his magnetic personality...

#412 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 07 June 2010 - 16:41

μην με βρισετε,αλλα αφησα στη μεση το... Naruto :emptyonexg1:
δεν μπορουσα να το δω με τιποτα...δν ξερω γιατι...μπορει αμα το δω παλι τωρα να αλλαξω γνωμη...

Γιατί να σε βρίσουν καλέ; Υποχρεωτικό είναι να σου αρέσει;

On topic. Αφήνω προσωρινά στην άκρη το Akagi γιατί δεν καταλαβαίνω θεό.:P
Θα κοιτάξω να μάθω μερικά πράγματα για το mahjong και μετά θα το ξαναπιάσω. Είναι κρίμα να χάσω την ουσία της σειράς...

Posted Image

Posted Image

#413 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 07 June 2010 - 16:44

το ΝΑΝΑ χμμμ τι να πω , πολυ γυναικεια ψυχολογια και δεν αντεξα ...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#414 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 07 June 2010 - 19:07

On topic. Αφήνω προσωρινά στην άκρη το Akagi γιατί δεν καταλαβαίνω θεό.:P
Θα κοιτάξω να μάθω μερικά πράγματα για το mahjong και μετά θα το ξαναπιάσω. Είναι κρίμα να χάσω την ουσία της σειράς...

Ακριβώς για τον ίδιο λόγο σταμάτησα το Akagi... και για τον ίδιο ακριβώς λόγο ξεκίνησα το Kaiji. Ρίξ' του μια ματιά, εκεί δεν απαιτείται να ξέρεις Mahjong, απλά κάθεσαι και απολαμβάνεις τη σειρά.

E5VV38U.jpg

#415 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 07 June 2010 - 19:10

^εμενα αυτο ακριβως μου συνεβαινε με το akagi.Μεχρι τα μεσα της σειρας δεν ειχα ιδεα απο mahjong, απλα απολαμβανα τον θεο Akagi Shigerou και ουτε που καταλαβα ποτε περασαν τα επισοδια.

on topic: atm εχω πατησει ενα προσωπινο stall στο moribito μεχρι να τελιωσει η εξεταστικη και μετα βλεπουμε.

qzMHWHd.png

#416 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 07 June 2010 - 19:37

Hmm... εγω αφησα bleach περιπου στο 200 κατι επεισοδιο (εκει που λεει για το παρελθον), αλλα μπορει να το ξαναπιασω μεσα στο καλοκαιρι.

Δεν ξερω εχω τοσα γ@ματα ανιμε που θελω να δω, που το να αρχισω παλι να το βλεπω μου φαινεται καπως χασιμο χρονου.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#417 insanemuffin

insanemuffin

conductor of madness

• Members
  • 35 posts

Posted 07 June 2010 - 19:49

Γιατί να σε βρίσουν καλέ; Υποχρεωτικό είναι να σου αρέσει;

οχι...αλλα εχω ακουσει διαφορα οταν το ειχα πει αυτο...:hot:αχ τ καλο forum που ειστε εδω!!:awww:
Posted Image
love is being attached by his magnetic personality...

#418 Kris

Kris

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 07 June 2010 - 21:55

το Fushigi Yuugi λόγω χαζής σύνδεσης διαδικτύου.
Και το Bleach αλλά αυτό δεν θυμάμαι γιατί. Μάλλον έβλεπα το Pandora Hearts εκείνη την περίοδο. Υπέροχη επιλογή αν αναλογιστεί κανείς το ανικανοποίητο του τέλους της σειράς αυτής!:bahhh:
Τι να πω! the story of my life!!!!
Posted Image

#419 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 June 2010 - 23:00

μμμμ...μπ@ δεν 8α το λεγα....οτι αρχιζω απο ανιμε συνη8ως το τελιωνω =ο
μονο το "love hina" ειχα παρατησει νομιζω[κιακομα να το δω ολο] :P το "gundum 00" το χα αφισει γιατι πσι8ηκα να δω neon genesis τοτε αν 8υμαμαι καλα.....αλλα το ειδα το gundum κατι μηνες αργοτερα XD....και εχω παρατησει και το "naruto" εδω και καιρο....[λογο των πολλων filler κατεληξα να διαβαζω μονο το μανγκα] τ-τ
フカフカ

#420 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 07 June 2010 - 23:06

Hmm... εγω αφησα bleach περιπου στο 200 κατι επεισοδιο (εκει που λεει για το παρελθον), αλλα μπορει να το ξαναπιασω μεσα στο καλοκαιρι.

Δεν ξερω εχω τοσα γ@ματα ανιμε που θελω να δω, που το να αρχισω παλι να το βλεπω μου φαινεται καπως χασιμο χρονου.

Καλιο 10 σειρες των 26 επεισοδιων, παρα 260 επεισοδια bleach. Κι εγω δεν μπορω να το συνεχισω πια... οσο παει γινεται και χειροτερο :puke:

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.