Θα έλεγα εκτίμησαν γιατί αυτά γούστα είναι σου αρέσουν ή όχι δεν έχει κάτι να καταλάβεις.
. Πάντως θα το rewatch αργότερα να δούμε εάν θα αλλάξω γνώμη
Όσο γνωρίζεις το spoiler ποτέ δεν θα μπορέσεις να εκτιμήσεις (αφού προτιμάς αυτό το ρήμα
Posted 04 June 2010 - 00:24
Θα έλεγα εκτίμησαν γιατί αυτά γούστα είναι σου αρέσουν ή όχι δεν έχει κάτι να καταλάβεις.
. Πάντως θα το rewatch αργότερα να δούμε εάν θα αλλάξω γνώμη
Posted 04 June 2010 - 00:36
Χμμ ναι όντως σωστό αυτό που λες ( βέβαια υπάρχουν και οι αρκετές εξαιρέσεις :Ρ). Θα περιμένω καμια 20αρια χρόνια να τα ξεχάσω όλαΌσο γνωρίζεις το spoiler ποτέ δεν θα μπορέσεις να εκτιμήσεις (αφού προτιμάς αυτό το ρήμα
) την αξία του.
Posted 06 June 2010 - 17:13
Posted 06 June 2010 - 17:20
+1 δεν έκανα ΚΑΝ τον κόπο να δώ το τέλος!Το μοναδικό anime που άφησα στη μέση είναι το shikabane hime, πραγματικά άθλιο από όλες τις πλευρές. Από περιέργεια είδα το τέλος και ήταν και αυτό άθλιο.
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 07 June 2010 - 12:24
Τα πάντα είναι σχετικά εγώ θεωρώ το one piece το κορυφαίο στο είδος του fighting shonen.., με το οποίο μάλιστα ασχολούμαι καθημερινά, τώρα κάποιοι μπορεί να μην το γουστάρουν απλά, εγώ έκει βρίσκω την ουσία των anime, γιατί ένα καλό slice of life μπορείς να το βρεις και σε σειρές και ταινίες (χωρίς να απορίπτω το είδος σε anime απλά βάζω προτεραιότητες) . Είναι όμως δύσκολο να συγκροτηθεί μια συνεχόμενη ατελείωτη επική ιστορία περιπέτειας με την δράση και τα εντυπωσιακά ποίκιλα σκηνικά, universe, μυθολογία όπως το One Piece.
Και για να είμαι on topic..
Εγώ άφησα το GTO όχι γιατί δεν μου άρεσε αλλά επειδή το manga ήταν κλάσεις ανώτερο..
και πολύ απλά από τα 500 επεισόδια των endless μπορεί κανείς να ψάξει και να μην δει τα φίλερ, εγώ δεν παίζει να έχω δει πάνω από 2 φίλερ επεισόδια και δεν σκοπεύω να χάσω χρόνο από την ζωή μου για αυτά..
Posted 07 June 2010 - 13:31

Posted 07 June 2010 - 16:41
Γιατί να σε βρίσουν καλέ; Υποχρεωτικό είναι να σου αρέσει;μην με βρισετε,αλλα αφησα στη μεση το... Naruto
δεν μπορουσα να το δω με τιποτα...δν ξερω γιατι...μπορει αμα το δω παλι τωρα να αλλαξω γνωμη...
Posted 07 June 2010 - 16:44
Posted 07 June 2010 - 19:07
On topic. Αφήνω προσωρινά στην άκρη το Akagi γιατί δεν καταλαβαίνω θεό.
Θα κοιτάξω να μάθω μερικά πράγματα για το mahjong και μετά θα το ξαναπιάσω. Είναι κρίμα να χάσω την ουσία της σειράς...
Posted 07 June 2010 - 19:10
Posted 07 June 2010 - 19:37

*waving intensifies*
Posted 07 June 2010 - 19:49
Γιατί να σε βρίσουν καλέ; Υποχρεωτικό είναι να σου αρέσει;

Posted 07 June 2010 - 21:55
Posted 07 June 2010 - 23:00
Posted 07 June 2010 - 23:06
Καλιο 10 σειρες των 26 επεισοδιων, παρα 260 επεισοδια bleach. Κι εγω δεν μπορω να το συνεχισω πια... οσο παει γινεται και χειροτεροHmm... εγω αφησα bleach περιπου στο 200 κατι επεισοδιο (εκει που λεει για το παρελθον), αλλα μπορει να το ξαναπιασω μεσα στο καλοκαιρι.
Δεν ξερω εχω τοσα γ@ματα ανιμε που θελω να δω, που το να αρχισω παλι να το βλεπω μου φαινεται καπως χασιμο χρονου.

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.