Edited by Nighteyes, 17 June 2010 - 16:22.
greeklish converted
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Έχετε αφήσει anime στην μέση;
Posted 17 June 2010 - 14:43
Posted 17 June 2010 - 14:58
egw, oso kai an sas fenetai para3eno, parathsa to sailor moon, giati einai kapws vareto na to vlepw an kai m aresei, epishs parathsa to power puff girls Z, giati dn to evriska sta iaponika
Μετάφραση: Prklm m xrismpt greklish sts apant s. (μέσω Google Translate, ελπίζω να βγαίνει νόημα).Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας...
Δεν ξέρω αν το ανάφερα πριν, αλλά παράτησα και το Fullmetal Panic σε κάποια φάση.
Posted 17 June 2010 - 15:27
μην με βρισετε,αλλα αφησα στη μεση το... Naruto
δεν μπορουσα να το δω με τιποτα...δν ξερω γιατι...μπορει αμα το δω παλι τωρα να αλλαξω γνωμη...
μην ανυσυχεις και εγω drop το ειχα κανει δεν πηγαινε αλλο
Posted 17 June 2010 - 17:29
. Macross 7 . είδα μέχρι το ep25. Τι να πω?! Πρέπει να είχα πολύ ελεύθερο χρόνο για σκόρπισμα εκείνο τον καιρό << Μια φορά δεν το ξαναπιάνω στα χέρια μου ο κόσμος να χαλάσει
.
εμενα μου αρεσε αν και σε καποια σημεια ηθελα να αυτοκτονησω απο την βαρεμαρα
ομως εχει απο τα καλυτερα τραγουδια που εχουν βγει για ανιμε και δεν ενοω τα opening και τα closing π.χ το Aimo προσωπικη αποψη
*δεν αντεξα το air απο μια στιγμη και μετα βαριωμουν που ζουσα αν και λεω να το συνεχισω επειδη εμειναν λιγα επεισοδεια
*το αλλο που δεν μου αρεσε ηταν το katekyo hitaman reborn μου την δινουν αυτα τα μορακια ο hitman οχι τοσο αλλα σιχενομαι τον lambo οι αλλοι χαρακτηρες μου αρεσαν παντος ισως το σινεχισω
*το mobile suit Gundam αλλα μαλλον θα το συνεχισω
αυτα θυμαμαι προς το παρον να δω ποτε θα προλαβω να δω τα αλλα 55 και η λιστα μεγαλωνει
αν εχει καποιος αλλος την ιδια pic να μου πει να την αλλαξω
Posted 18 June 2010 - 02:52
το πρωτο μου φαινοταν απλα ηλιθιο μετα απο καποια στιγμη και βαρετο, το δευτερο απιστευτα κουραστικο και μπλεγμενο
ειχα πει οτι θα παρατησω το angel beats αλλα τωρα το ξαναπιασα και για καποιο λογο μου αρεσει

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 18 June 2010 - 15:56
Άφησα και το Uraboku, κλασική ιστορία πριγκίπισσας που όλοι τρέχουν να τη σώσουν...
Posted 18 June 2010 - 16:29
Τρέχεις σαν τον άνεμο. Λογικά βαρέθηκες με τα πρώτα επεισόδια, αλλά, trust me, από το 20 περίπου και πέρα η σειρά απογειώνεται.Μήπως να πιάσω και το Gintama, που επίσης παράτησα; Αλλά αυτό το βρήκα βαρετό, και δεν αλλάζω εύκολα γνώμη για όσα θεωρώ βαρετά... Αλλά μήπως έκανα βλακεία; Φτιάχνει καθόλου;

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 18 June 2010 - 18:19
1)Naruto-Το έχω παρατήσει τουλάχιστον 10 φορές, και τώρα είμαι στο 50 του Shippuden...μα δεν φταίω εγώ σαν ζέβρα πάει!Βαρετό-μάχη-βαρετό-μάχη-βαρετό...
2)One Piece-Έφτασα στο 10 επεισόδιο...δεν μου τράβηξε κανένα ενδιαφέρον παρόλο που το έβλεπα μικρός στο Alter...Το ξέρω το ξέρω, γίνεται ποροτικό στα 100+ επεισόδια, αλλά γιατι απλα να μην δω 2-4 ολοκλιρομένα ανίμε των 26-50 επεισοδίων και να το ευχαριστηθώ? Κάποτε θα το δω και αυτο.
3)Monster-Αυτό σκοπεύω να το δω, είμαι στο 30 επεισόδιο και θα δω τα υπόλιπα όταν ξαναπάω Αθήνα
4)Mushishi-Υπέροχο ανίμε, καλοσχεδιασμένο και σοβαρό...βλέπω ευχάρηστα τα επεισόδεια αλλά επειδί δεν σχετίζωνται το ένα με το άλλο αλλά είναι ξεχωριστές ιστοριούλες δεν με πορόνει να δω το επόμενο
5)FMA Brotherhood-Στο 8ο επεισόδειο κόλησα, το ξέρω ότι πρέπει λογικά να αποκτήσει δικιά του υπόθεση στη συνέχεια, απλα βαριέμαι να βλέπω την περίλυψη του κανονικού FMA μέχρι τότε...
Edited by Ass_Kicker, 18 June 2010 - 18:29.
If we stare at each other forever...
Will my world become only that which is reflected within her eyes?
Will her world become only that which is reflected within my eyes?
Everything that is me, is her.
Everything that is her, is me.
Posted 18 June 2010 - 21:13
Τρέχεις σαν τον άνεμο. Λογικά βαρέθηκες με τα πρώτα επεισόδια, αλλά, trust me, από το 20 περίπου και πέρα η σειρά απογειώνεται.
Then I think I'll give it a shot again... Arigatou!!!!
Posted 18 June 2010 - 21:26
4)Mushishi-Υπέροχο ανίμε, καλοσχεδιασμένο και σοβαρό...βλέπω ευχάρηστα τα επεισόδεια αλλά επειδί δεν σχετίζωνται το ένα με το άλλο αλλά είναι ξεχωριστές ιστοριούλες δεν με πορόνει να δω το επόμενο
. Στο 10 επεισόδιο είμαι αυτήν την στιγμή και σκοπεύω να το τελειώσω κάποτε(πριν το One Piece
)
5)FMA Brotherhood-Στο 8ο επεισόδειο κόλησα, το ξέρω ότι πρέπει λογικά να αποκτήσει δικιά του υπόθεση στη συνέχεια, απλα βαριέμαι να βλέπω την περίλυψη του κανονικού FMA μέχρι τότε...
Για το mushishi: Δεν χρειαζεται να το βιαζεσαι. Εγω 1 επεισοδιο την μερα βλεπα και μια χαρα μου ειναι.
Για το FMA Brotherhood: Σου προτερινω να το συνεχισεις μιας και γινεται γ@ματο πιο μετα.

*waving intensifies*
Posted 18 June 2010 - 22:46
-Το code geass τα πρωτα επεισοδια δεν ήταν δυνατα και σκεφτομουν για drop αλλα το δα ολο και το r2 το οποιο πραγματαικα τα σπαγε...και ας μην πρωτιμο mecha anime.
Posted 19 June 2010 - 10:27
To Pandora Hearts το εφτασα μεχρι το επεισοδιο 19-20 κ μετα δεν αντεξα αλλο.Ενω ειχε ξεκινησει πολυ ωραια(η αληθεια ειναι οτι ξεκινησα επειδη δανειζοταν καποια στοιχεια απο την Αλικη) στην συνεχεια το βρηκα πολυ βαρετο.4-5 επεισοδια εχω αφησει μεχρι το τελος αλλα δεν το βλεπω να το συνεχιζω.
Το Inuyasha το παρατησα στο επεισοδιο 55(τελος της δευτερης season) γιατι κ αυτο αρχισε να με κουραζει.Βαρεθηκα να βλεπω συνεχεια τον Ναρακου κ το ρομαντζο Kagome-Inuyasha.Υπαρχει ομως μια περιπτωση να το συνεχισω μεσα στο καλοκαιρι.
Posted 19 June 2010 - 11:52
Posted 19 June 2010 - 11:57
That sounds awfully familiar.Το Lucky Star έχω κάνει drop τρεις φορές, δύο φορές μετά το πρώτο επεισόδιο και την τελευταία μετά το δεύτερο.
Χτες το έκανα drop στο 3. Σήμερα θα το κάνω ξανά drop στο 4.
Edited by meidei, 19 June 2010 - 12:42.
Posted 19 June 2010 - 12:40