Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#421 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 17 June 2010 - 14:43

Εγώ όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, παράτησα το sailor moon, γιατί είναι κάπως βαρετό να το βλέπω αν και μ' αρέσει, επίσης παράτησα το power puff girls Z, γιατί δεν το έβρισκα στα Ιαπωνικά.

Edited by Nighteyes, 17 June 2010 - 16:22.
greeklish converted

る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#422 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 17 June 2010 - 14:58

egw, oso kai an sas fenetai para3eno, parathsa to sailor moon, giati einai kapws vareto na to vlepw an kai m aresei, epishs parathsa to power puff girls Z, giati dn to evriska sta iaponika

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας...

Μετάφραση: Prklm m xrismpt greklish sts apant s. (μέσω Google Translate, ελπίζω να βγαίνει νόημα).

Δεν ξέρω αν το ανάφερα πριν, αλλά παράτησα και το Fullmetal Panic σε κάποια φάση.

#423 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 17 June 2010 - 15:27

μην με βρισετε,αλλα αφησα στη μεση το... Naruto :emptyonexg1:
δεν μπορουσα να το δω με τιποτα...δν ξερω γιατι...μπορει αμα το δω παλι τωρα να αλλαξω γνωμη...

μην ανυσυχεις και εγω drop το ειχα κανει δεν πηγαινε αλλο
Posted Image

#424 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 17 June 2010 - 17:29

. Macross 7 . είδα μέχρι το ep25. Τι να πω?! Πρέπει να είχα πολύ ελεύθερο χρόνο για σκόρπισμα εκείνο τον καιρό << Μια φορά δεν το ξαναπιάνω στα χέρια μου ο κόσμος να χαλάσει
.

εμενα μου αρεσε αν και σε καποια σημεια ηθελα να αυτοκτονησω απο την βαρεμαρα
ομως εχει απο τα καλυτερα τραγουδια που εχουν βγει για ανιμε και δεν ενοω τα opening και τα closing π.χ το Aimo προσωπικη αποψη

*δεν αντεξα το air απο μια στιγμη και μετα βαριωμουν που ζουσα αν και λεω να το συνεχισω επειδη εμειναν λιγα επεισοδεια
*το αλλο που δεν μου αρεσε ηταν το katekyo hitaman reborn μου την δινουν αυτα τα μορακια ο hitman οχι τοσο αλλα σιχενομαι τον lambo οι αλλοι χαρακτηρες μου αρεσαν παντος ισως το σινεχισω
*το mobile suit Gundam αλλα μαλλον θα το συνεχισω

αυτα θυμαμαι προς το παρον να δω ποτε θα προλαβω να δω τα αλλα 55 και η λιστα μεγαλωνει:blurah5:

αν εχει καποιος αλλος την ιδια pic να μου πει να την αλλαξω

#425 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 18 June 2010 - 02:52

δεν θελω να αφηνω ποτε ανιμε στην μεση, αλλα μεχρι τωρα 2 εχω δει σχεδον με το ζορι επειδη με κουραζαν. τα air gear και texhnolyze
το πρωτο μου φαινοταν απλα ηλιθιο μετα απο καποια στιγμη και βαρετο, το δευτερο απιστευτα κουραστικο και μπλεγμενο

ειχα πει οτι θα παρατησω το angel beats αλλα τωρα το ξαναπιασα και για καποιο λογο μου αρεσει

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#426 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 18 June 2010 - 15:56

Ξαναγύρισα για να διαγράψω απ' τη λίστα με anime που άφησα στη μέση το Neon Genesis Evangelion, το είδα τελικά και είναι και πολύ γαμάτο!:riiight: Είναι ο, τι πρέπει για όσους θέλουν ένα κλασικής αξίας anime. (Είδα τα mecha και το 'κλεισα αμέσως, βλακεία μου, λες και μετά δεν είδα το Code Geass...) Μήπως να πιάσω και το Gintama, που επίσης παράτησα; Αλλά αυτό το βρήκα βαρετό, και δεν αλλάζω εύκολα γνώμη για όσα θεωρώ βαρετά... Αλλά μήπως έκανα βλακεία; Φτιάχνει καθόλου;:emptyonexg1:

Άφησα και το Uraboku, κλασική ιστορία πριγκίπισσας που όλοι τρέχουν να τη σώσουν...
Spoiler:
Πάρα πολύ light yaoi - light shonen-ai για να το αντέξω. Άλλοι δεν αντέχουν τα πολύ βαριά, εγώ δεν αντέχω τα πολύ ελαφριά... Ήταν πολύ γλυκανάλατο, όπως και να το κάνουμε, και ο/η πριγκίπισσα πολύ... κότα.

#427 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 18 June 2010 - 16:29

Μήπως να πιάσω και το Gintama, που επίσης παράτησα; Αλλά αυτό το βρήκα βαρετό, και δεν αλλάζω εύκολα γνώμη για όσα θεωρώ βαρετά... Αλλά μήπως έκανα βλακεία; Φτιάχνει καθόλου;:emptyonexg1:

Τρέχεις σαν τον άνεμο. Λογικά βαρέθηκες με τα πρώτα επεισόδια, αλλά, trust me, από το 20 περίπου και πέρα η σειρά απογειώνεται.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#428 Ass_Kicker

Ass_Kicker

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 18 June 2010 - 18:19

Λοιπόν...είναι αρκετά μεγάλη η λίστα και παίζει να σικώσει flaming αλλά δεν πειράζει :)
1)Naruto-Το έχω παρατήσει τουλάχιστον 10 φορές, και τώρα είμαι στο 50 του Shippuden...μα δεν φταίω εγώ σαν ζέβρα πάει!Βαρετό-μάχη-βαρετό-μάχη-βαρετό...
2)One Piece-Έφτασα στο 10 επεισόδιο...δεν μου τράβηξε κανένα ενδιαφέρον παρόλο που το έβλεπα μικρός στο Alter...Το ξέρω το ξέρω, γίνεται ποροτικό στα 100+ επεισόδια, αλλά γιατι απλα να μην δω 2-4 ολοκλιρομένα ανίμε των 26-50 επεισοδίων και να το ευχαριστηθώ? Κάποτε θα το δω και αυτο.
3)Monster-Αυτό σκοπεύω να το δω, είμαι στο 30 επεισόδιο και θα δω τα υπόλιπα όταν ξαναπάω Αθήνα
4)Mushishi-Υπέροχο ανίμε, καλοσχεδιασμένο και σοβαρό...βλέπω ευχάρηστα τα επεισόδεια αλλά επειδί δεν σχετίζωνται το ένα με το άλλο αλλά είναι ξεχωριστές ιστοριούλες δεν με πορόνει να δω το επόμενο :(. Στο 10 επεισόδιο είμαι αυτήν την στιγμή και σκοπεύω να το τελειώσω κάποτε(πριν το One Piece :himitsu:)
5)FMA Brotherhood-Στο 8ο επεισόδειο κόλησα, το ξέρω ότι πρέπει λογικά να αποκτήσει δικιά του υπόθεση στη συνέχεια, απλα βαριέμαι να βλέπω την περίλυψη του κανονικού FMA μέχρι τότε...

Edited by Ass_Kicker, 18 June 2010 - 18:29.

There's only me and her in this world...
If we stare at each other forever...
Will my world become only that which is reflected within her eyes?
Will her world become only that which is reflected within my eyes?
Everything that is me, is her.
Everything that is her, is me.

#429 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 18 June 2010 - 21:13

Τρέχεις σαν τον άνεμο. Λογικά βαρέθηκες με τα πρώτα επεισόδια, αλλά, trust me, από το 20 περίπου και πέρα η σειρά απογειώνεται.

Then I think I'll give it a shot again... Arigatou!!!!:gotit:

#430 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 18 June 2010 - 21:26

4)Mushishi-Υπέροχο ανίμε, καλοσχεδιασμένο και σοβαρό...βλέπω ευχάρηστα τα επεισόδεια αλλά επειδί δεν σχετίζωνται το ένα με το άλλο αλλά είναι ξεχωριστές ιστοριούλες δεν με πορόνει να δω το επόμενο :(. Στο 10 επεισόδιο είμαι αυτήν την στιγμή και σκοπεύω να το τελειώσω κάποτε(πριν το One Piece :himitsu:)
5)FMA Brotherhood-Στο 8ο επεισόδειο κόλησα, το ξέρω ότι πρέπει λογικά να αποκτήσει δικιά του υπόθεση στη συνέχεια, απλα βαριέμαι να βλέπω την περίλυψη του κανονικού FMA μέχρι τότε...

Για το mushishi: Δεν χρειαζεται να το βιαζεσαι. Εγω 1 επεισοδιο την μερα βλεπα και μια χαρα μου ειναι.

Για το FMA Brotherhood: Σου προτερινω να το συνεχισεις μιας και γινεται γ@ματο πιο μετα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#431 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 posts

Posted 18 June 2010 - 22:46

-το μοναδικ.ο που έχω παρατησει γιατι απλα το εβρισκα βαρετο μετα απο καποιο σημειο ηταν το Hell girlδιοτι δεν εβλεπα πλοκη .....μετα απο καποιο σημειο ηταν βαρετο
-Το code geass τα πρωτα επεισοδια δεν ήταν δυνατα και σκεφτομουν για drop αλλα το δα ολο και το r2 το οποιο πραγματαικα τα σπαγε...και ας μην πρωτιμο mecha anime.:) οπως και το ιδιο λεει και ο φιλος μου Omoikane Που θελε να το κανει drop και τον πιεσα να το δει :P
Simply addicted to japan...

Posted Image

#432 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 19 June 2010 - 10:27

Τα μονα ανιμε που θυμαμαι να εχω κανει drop ειναι το Pandora Hearts k Inuyasha.
To Pandora Hearts το εφτασα μεχρι το επεισοδιο 19-20 κ μετα δεν αντεξα αλλο.Ενω ειχε ξεκινησει πολυ ωραια(η αληθεια ειναι οτι ξεκινησα επειδη δανειζοταν καποια στοιχεια απο την Αλικη) στην συνεχεια το βρηκα πολυ βαρετο.4-5 επεισοδια εχω αφησει μεχρι το τελος αλλα δεν το βλεπω να το συνεχιζω.
Το Inuyasha το παρατησα στο επεισοδιο 55(τελος της δευτερης season) γιατι κ αυτο αρχισε να με κουραζει.Βαρεθηκα να βλεπω συνεχεια τον Ναρακου κ το ρομαντζο Kagome-Inuyasha.Υπαρχει ομως μια περιπτωση να το συνεχισω μεσα στο καλοκαιρι.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#433 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 19 June 2010 - 11:52

Blood+ από ένα σημείο και μετά το έβλεπα για να δω το τέλος. Το Koi Kaze ήταν το πρώτο που έριξα drop αν και ήθελα 2 επεισόδια για το τέλος. Kishin Taisen Gigantic Formula με εξαίρεση τα πρώτα 5 επεισόδια όλα τα άλλα τα είδα στο fast forward. Το Lucky Star έχω κάνει drop τρεις φορές, δύο φορές μετά το πρώτο επεισόδιο και την τελευταία μετά το δεύτερο.
Posted Image

#434 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 19 June 2010 - 11:57

Το Lucky Star έχω κάνει drop τρεις φορές, δύο φορές μετά το πρώτο επεισόδιο και την τελευταία μετά το δεύτερο.

That sounds awfully familiar.
Χτες το έκανα drop στο 3. Σήμερα θα το κάνω ξανά drop στο 4.

Edited by meidei, 19 June 2010 - 12:42.

#435 reppakos

reppakos

Narutard!

• Members
  • 28 posts

Posted 19 June 2010 - 12:40

hack roots,kissxsis,angel beats,kenichi the strongest diciple