Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Έχετε αφήσει anime στην μέση;
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 21:25
απο τα πολυ ωραια shounen, τιγκα στα κλισε, αλλα διασκεδαστικο...
αν απλα δεν σου αρεσει, αστο...
αλλιως δοκιμασε να το βλεπεις μαζι με κατι αλλο. μονο του ειναι too much ισως XD
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 21:28
Και παλι,το One Piece ειναι χασιμο χρονου οσο και ολα τα anime,ολες οι ταινιες,ολα τα βιβλια κλπ.Αλλοι το διασκεδαζουν,αλλοι οχι,αλλοι θεωρουν ολα τα anime βλακειες,...
Αν και πρεπει να ειναι ρομποτ καποιος για να μην γελασει ενω βλεπει one piece,οποτε παλι ουτε με την δικη σας οπτικη γωνια δεν ειναι χασιμο χρονου,επειδη πολυ απλα σε κανει να γελας...(αν δεν γελασατε με το One Piece τοτε τι να πω...)
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 22:02
Ρε συ δεν λένε αυτό οι άνθρωποι. Λένε ότι από το να κάτσουν να δουν 400+ επεισόδια μιας σειρά της οποίας εξάλλου το ζουμί είναι το 1/4 βαριά βαριά, προτιμούν να δούν 20 σειρές με πολύ πιο περιεκτική υπόθεση και περισσότερες πιθανότητες να δουν κάτι αξιόλογο. Γιατί μια σειρά όσο και καλή υπόθεση αν έχει αν την τραβήξεις για πολλά επεισόδια χάνει σε επίπεδο λόγω των απαραίτητων filler στοιχείων. Δεν μιλάω μόνο για τα filler arc αλλά και για για τα filler εντός των κανονικών επεισοδίων.Αληθια,το bleach για λιγους μηνες το ειχα παρατησει(σε αυτο το "arc" με τα zanpakuto),μετραει σαν μισο drop?Επειδη ετσι και αλλιως το μισο bleach ειναι fillers....
Και παλι,το One Piece ειναι χασιμο χρονου οσο και ολα τα anime,ολες οι ταινιες,ολα τα βιβλια κλπ.Αλλοι το διασκεδαζουν,αλλοι οχι,αλλοι θεωρουν ολα τα anime βλακειες,...
Αν και πρεπει να ειναι ρομποτ καποιος για να μην γελασει ενω βλεπει one piece,οποτε παλι ουτε με την δικη σας οπτικη γωνια δεν ειναι χασιμο χρονου,επειδη πολυ απλα σε κανει να γελας...(αν δεν γελασατε με το One Piece τοτε τι να πω...)
Επίσης αυτό που λες για το χιούμορ είναι σχετικό. Δεν γελάνε όλοι με τα ίδια πράγματα και εξάλλου το χιούμορ του one piece δεν είναι και ιδιαίτερα πρωτότυπο, ειδικά αν έχεις δει όσα anime έχουν δει αυτοί με τους οποίους τα βαλες.
Πάντως την αξία ενός anime δεν την αντιλαμβάνεται κανείς αν δεν έχει δει πολλά anime. Για να καταλάβεις τι σου λέω κι εγώ πριν 2 χρόνια που είχα δει bleach, το πρώτο μου συγχρονο anime, μου είχε αρέσει τόσο που το βαθμολογούσα (δεν ψήφισα ευτυχώς πουθενά
On topic.
Αν και δεν το συνηθίζω έχω αφήσει κι εγώ μερικά. Ε καιρός ήταν.
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto
Ιστορικό μεν αλλά παραείναι ιστορικό. Έτσι όπως τα λεγε, αν δεν είχες διδαχθεί την ιστορία εκείνης της περιόδου έχανες τον μπούσουλα με τα ονόματα και τα γεγονότα. Με κούρασε αυτό. Δεν το έχω κάνει drop αλλά θα το ξαναπιάσω όταν θα ξέρω περισσότερα πάνω στην Ιαπωνική ιστορία. Επίσης δεν μου άρεσε κανένας χαρακτήρας ιδιαίτερα. Ο πρωταγωνιστής μόνο μου κίνησε το ενδιαφέρον και σχεδιαστικά, αλλά δεν αρκούσε αυτό φαίνεται.
Harlock
H αρχική σειρά. Αν και είδα πάνω από τα μισά επεισόδια, δεν την έβγαλα καθαρή τελικά. Αυτό δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω ποτέ. Ήταν βασανιστήριο. Ελβετικό τυρί, κλισέ και χαρακτήρες που ήθελα να αγνοήσω την ύπαρξη τους. Αν και αρχικά μου είχε αρέσει η ατμόσφαιρα και το μυστήριο πίσω απο τον Harlock τελικά όλα τα παραπάνω με έφτασαν σε σημείο απέχθειας. Μπορεί να δω βέβαια κάποτε τις ταινίες ή την καινούργια σειρά αφού απ' όσο ξέρω είναι διαφορετική η υπόθεση σ' αυτά.
Real drive
Αν και βλέπεται δεν με ενθουσίασε. Βασικά το όλο θέμα μου φάνηκε κουλό. Από κει και πέρα δεν με ενδιέφεραν ούτε οι χαρακτήρες. Θα το συνεχίσω ίσως κάποτε μια που δεν είναι μεγάλο αλλά δεν με τραβάει ιδιαίτερα. Μου την δίνει και η μικρή αφάνταστα...
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 22:52
Δεν γέλασα με το One Piece.Αν και πρεπει να ειναι ρομποτ καποιος για να μην γελασει ενω βλεπει one piece,οποτε παλι ουτε με την δικη σας οπτικη γωνια δεν ειναι χασιμο χρονου,επειδη πολυ απλα σε κανει να γελας...(αν δεν γελασατε με το One Piece τοτε τι να πω...)
Γέλασα όμως (ενίοτε ξεράθηκα στα γέλια) με Golden Boy, Great Teacher Onizuka, Gintama, Colorful, Azumanga Daiou, Dead Leaves, Midori No Hibi, Ping Pong Club, Legend Of Koizumi, Dai Mahou Touge, Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan, Sayonara Zetsubou Sensei, Excel Saga, Usavich, Hare nochi Guu, Suzumiya Haruhi No Yuuutsu, Genshiken, Keroro Gunsou, Lucky Star, Samurai Champloo, Ichigo Mashimaro, Detroit Metal City, Seto no Hanayome, Hidamari Sketch, Astro Fighter Sunred, κι ένα σωρό άλλα διαμάντια, τα οποία αν δεν ξεκολλήσετε και λίγο από το One Piece, δεν πρόκειται να τα ανακαλύψετε ποτέ.
Μάλλον λοιπόν δεν έχεις ανακαλύψει την επιτομή της κωμωδίας, ως νόμιζες.
Να δω πότε θα πάψετε οι fans να είστε τόσο απόλυτοι...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 23:12

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 23:13
Δεν γέλασα με το One Piece.
Γέλασα όμως (ενίοτε ξεράθηκα στα γέλια) με Golden Boy, Great Teacher Onizuka, Gintama, Colorful, Azumanga Daiou, Dead Leaves, Midori No Hibi, Ping Pong Club, Legend Of Koizumi, Dai Mahou Touge, Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan, Sayonara Zetsubou Sensei, Excel Saga, Usavich, Hare nochi Guu, Suzumiya Haruhi No Yuuutsu, Genshiken, Keroro Gunsou, Lucky Star, Samurai Champloo, Ichigo Mashimaro, Detroit Metal City, Seto no Hanayome, Hidamari Sketch, Astro Fighter Sunred, κι ένα σωρό άλλα διαμάντια[...]
Εντάξει, τα παραπάνω δεν τα λες όλα και διαμάντια. Καΐδια ναι, διαμάντια οκ.. ας μην το τραβάμε και τόσο
Πάντως ναι, το βασικό νόημα είναι αυτό. Και αυτά που λέει η Nighteyes ισχύουν, αν κάποιος δεν έχει δει αρκετά anime, είναι λογικό να ενθουσιάζεται με μία μεγάλη anime shonen σειρά που βλέπει για πρώτη φορά. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απ' ό,τι έχει δει μέχρι στιγμής στη ζωή του, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μικρότερες ηλικίες. M@R!()$ είσαι 14 χρονών ακόμα. Πολλοί ξεκίνησαν και ξεκινάνε έτσι, κάτσε δες και άλλα anime με άλλες θεματολογίες, και με τον καιρό θα καταλάβεις αυτά που λέμε. Μέχρι τότε απλά μην είσαι κλειστόμυαλος, μην απορρίπτεις τίποτα από την εμφάνισή του και προσπάθησε να διευρύνεις τους ορίζοντές σου (γενικά αυτό, όχι μόνο στα anime).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 02 Ιούνιος 2010 - 23:22
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 23:35
Και για να είμαι on topic..
Εγώ άφησα το GTO όχι γιατί δεν μου άρεσε αλλά επειδή το manga ήταν κλάσεις ανώτερο..
και πολύ απλά από τα 500 επεισόδια των endless μπορεί κανείς να ψάξει και να μην δει τα φίλερ, εγώ δεν παίζει να έχω δει πάνω από 2 φίλερ επεισόδια και δεν σκοπεύω να χάσω χρόνο από την ζωή μου για αυτά..
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 02 Ιούνιος 2010 - 23:49
και πάω να απολάυσω το 587ο τσάπτερ του OP.
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 23:38
Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απ' ό,τι έχει δει μέχρι στιγμής στη ζωή του, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μικρότερες ηλικίες. M@R!()$ είσαι 14 χρονών ακόμα. Πολλοί ξεκίνησαν και ξεκινάνε έτσι, κάτσε δες και άλλα anime με άλλες θεματολογίες, και με τον καιρό θα καταλάβεις αυτά που λέμε. Μέχρι τότε απλά μην είσαι κλειστόμυαλος, μην απορρίπτεις τίποτα από την εμφάνισή του και προσπάθησε να διευρύνεις τους ορίζοντές σου (γενικά αυτό, όχι μόνο στα anime).
What he said, ξέρω αρκετά άτομα που έχουν αλλάξει απόψεις μετα απο καιρό. Αν μη τι άλλο η ηλικία παίζει ρόλο. Κι εγώ όταν ήμουν 13 και δεν είχα δει τίποτα μου άρεσε αρκετά το One Piece (φυσικα δεν λεω πως δεν μπορει να αρεσει και σε μεγαλυτερες ηλικίες) αυτό που εννοώ είναι πως τις περισσότερες φορες αλλιώς αντιλαμβάνεσαι κάτι στα 15 κι αλλιώς στα 20
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 09:10
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto
Ιστορικό μεν αλλά παραείναι ιστορικό. Έτσι όπως τα λεγε, αν δεν είχες διδαχθεί την ιστορία εκείνης της περιόδου έχανες τον μπούσουλα με τα ονόματα και τα γεγονότα. Με κούρασε αυτό. Δεν το έχω κάνει drop αλλά θα το ξαναπιάσω όταν θα ξέρω περισσότερα πάνω στην Ιαπωνική ιστορία. Επίσης δεν μου άρεσε κανένας χαρακτήρας ιδιαίτερα. Ο πρωταγωνιστής μόνο μου κίνησε το ενδιαφέρον και σχεδιαστικά, αλλά δεν αρκούσε αυτό φαίνεται.
Kι εγώ το'χω αφήσει στη μέση,αλλά με κάθε πρόθεση να το συνεχίσω,όταν δε θα'χω εξεταστικές και εργασίες.
Δε σου άρεσε ο Ibaragi(ο σεναριογράφος)?Απο το 1ο επεισόδιο αυτός μου τράβηξε το ενδιαφέρον.
Πάντως το soundtrack είναι υπέροχο.

Does this darkness have a name?
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 10:53
Αυτόν τον ξέχασα.Kι εγώ το'χω αφήσει στη μέση,αλλά με κάθε πρόθεση να το συνεχίσω,όταν δε θα'χω εξεταστικές και εργασίες.
Δε σου άρεσε ο Ibaragi(ο σεναριογράφος)?Απο το 1ο επεισόδιο αυτός μου τράβηξε το ενδιαφέρον.
Πάντως το soundtrack είναι υπέροχο.
Που σημαίνει ότι από όλη την σειρά, το bishounen μου έμεινε σαν χαρακτήρας.
Κοίτα εγώ δεν είπα ότι δεν αξίζει να το δω, το αντίθετο. Απλά ένιωσα ότι χάνω την μισή ουσία βλέποντας το, χωρίς να γνωρίζω ιστορία.
To οποίο ξαναζω τώρα με το Akagi. Πρέπει να μάθω mahjong επειγόντως...
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 11:00
Κοίτα εγώ δεν είπα ότι δεν αξίζει να το δω, το αντίθετο. Απλά ένιωσα ότι χάνω την μισή ουσία βλέποντας το, χωρίς να γνωρίζω ιστορία.
Δεν εννοούσα αυτό,μάλλον δεν το έθεσα σωστά.Πάντως κι εγώ μπερδεύομαι με όνοματα και γεγονότα και καταλήγω να πατάω pause και να τα googlαρω.
Α!Τώρα θυμήθηκα οτι έχω αφήσει και το X/1999 στη μέση και δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα το συνεχίζω.Νομίζω κιόλας οτι ακυρώθηκε...

Does this darkness have a name?
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 21:46
Νομίζω ότι είναι ανάλογα με το άτομο. Και εγώ άρχισα να βλέπω στα 12 (και έχω δει πολύ λίγα για 3 και κάτι χρόνια μόνο) σοβαρά anime, και άσχετα που άρχισα με το άσχετο με τα γνωστά Yami no Matsuei (και δεν ήθελα να αποδεχθώ και ότι είχε και shounen-ai μέσα, το οποίο μάλιστα δεν έχω ολοκληρώσει, κολλάει και στο θέμα) και μετά ακολούθησα με το Naruto, δεν είχα τη λογική ότι αυτό είναι το καλύτερο anime που υπάρχει, κανένα άλλο δε το ξεπερνάει κτλ κτλ κτλ. Το ότι ένα anime έχει φτάσει στη κορυφή σε πωλήσεις, είναι πασίγνωστο έχει μεγάλη διαφορά με το αν είναι το καλύτερο. Εξάλλου δε νομίζω ότι γίνεται να πεις ότι ένα είναι το καλύτερο από όλα, αυτό κρίνεται από τα γούστα σου.περισσότερες φορες αλλιώς αντιλαμβάνεσαι κάτι στα 15 κι αλλιώς στα 20
Και για να μπω στο θέμα XD
Maria†Holic
Αν και με χάλασε κιόλας το ότι δεν ήταν σκέτο yuri ή σκέτο shoujo-ai, όσο και γέλιο να έβγαζε κάποιες φορές, με συγκεκριμένους χαρακτήρες βεβαίως βεβαίως, το παράτησα. Δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω ποτέ, υπήρχαν στιγμές που έλεγα "και σε πόση ώρα τελειώνει;" Πραγματικά, πιστεύω ότι η πρωταγωνίστρια μου χάλασε όλη την γνώμη που είχα σχηματίσει στην αρχή με αποτέλεσμα να γίνει η παραπάνω.Μπορεί να το ολοκλήρωνα, αλλά όχι πια.
edit γιατί ξέχασα να προσθέσω το:
Bokura ga Ita
είχα ακούσει τα καλύτερα. ότι έχει φοβερό σενάριο, χαρακτήρες και τα λοιπά και τα λοιπά. Ωραία, η ιστορία ρεαλιστική, γίνονται αυτά. Αλλά πολύ δράμα. Όταν το δράμα είναι καλό σε shoujo, το αναγνωρίζω αλλά. Ίσως φταίω και εγώ, γιατί περίμενα ΤΟ φοβερό shoujo άνιμε, ή ότι εκείνη την περίοδο ήθελα κωμωδία (την οποία προσπαθούσε να βάλει, αλλά κατά άποψη μου απέτυχε). Μπορεί αν το ξαναέβλεπα, η γνώμη μου να ήταν διαφορετική αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα γίνει αυτό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zura: 03 Ιούνιος 2010 - 22:03
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 22:42
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 22:45
Συνήθως δεν παρατάω ανιμε μέχρι μεγάλο σημείο μούφας. Όμως το School Days όχι μόνο το παράτησα (κάπου στο 6 αν θυμάμαι καλά) αλλά το μίσησα κιόλας
. Δηλαδή τι να πω; Εντελώς αδιάφορο, μάπα υπόθεση, χαρακτήρες fail κτλ.
Spoiler: dont read if you plan to see it
Έτσι είναι το school days.Πολλοί το μίσησαν,λίγοι κατάλαβαν την αξία του.
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 00:20
Θα έλεγα εκτίμησαν γιατί αυτά γούστα είναι σου αρέσουν ή όχι δεν έχει κάτι να καταλάβεις.Έτσι είναι το school days.Πολλοί το μίσησαν,λίγοι
κατάλαβαν-> εκτίμησαν την αξία του.