Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#361 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 01 June 2010 - 22:52

Anyway...OnTopic τωρα...

Εχω αφησει 2
1 Το Mahou Shoujo Lyrical Nanoha στα πρωτα μολις επεισοδια και δε σκοπευω να το ξαναδω στον αιωνα των αιωνων:stubborn:! Δε μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που το ειδα αν και μου το προτειναν. Δε με τραβηξε τιποτα σε αυτο το anime. Μπορει στη συνεχεια να γινοταν καλυτερο, ποτε δεν ξερεις αλλα δεν ηταν του τυπου μου. :yellowcard:
2 To Shugo Chara Party! To εκανα ενα στοπ στο 7ο περιπου επεισοδειο της σειρας γιατι απλα το ειχα βαρεθει!:borednn9: Ολο βαζαν καινουριους χαρακτηρες που δεν εχουν καμια σχεση με το manga, (με αλλα λογια πιο πολλα fillers χωρις νοημα) και τoν βασικο χαρακτηρα τον οποιο εμφανιζουν οποτε θελουν. Τον IKUTO!!! Και ολα αυτα επειδη δεν ειχαν υλικο απο το manga!!!!:hahaha: Well, μπορει να το ξεκινησω καποια στιγμη που θα βαριεμαι μονο και μονο για να δω τι θα γινεται στο τελος:bath:

Μεσα σε ολα αυτα ξεχασα να γραψω και ακομα ενα το οποιο εχω βαλει στην ακρη για λιγο. Το Ouran High School Host Club! Το αφησα γιατι δεν ειχα χρονο για να το δω επειδη εβλεπα πολλα μαζι. Θα το αρχισω συντομα ομως:ureshii:

#362 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 01 June 2010 - 23:06

Λογω εξεταστικης εχω αρχισει και τα παραταω ολα σιγα σιγα :nanana:

Οποτε μεχρι τον Ιουλιο δεν θα ξαναδω τα: D.Gray Man (ep.44)
Pokemon Diamond & Pearl (δεν θυμαμαι νουμερα με τοσα επεισοδια)
Tegami Bachi/Letter Bee (7)
DB Kai
Soul Eater

Τωρα για One piece... Βαριεμαι να δω τοσα επεισοδια γιατι θελω να το ξεκινησω απο την αρχη (αρα θα ξαναδω καμια 200αρια επεισοδια).

#363 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 01 June 2010 - 23:23

[...]

Τωρα για One piece... Βαριεμαι να δω τοσα επεισοδια γιατι θελω να το ξεκινησω απο την αρχη (αρα θα ξαναδω καμια 200αρια επεισοδια).

εγώ σου λέω ότι άμα δεις μέχρι εκεί, μετά θα θέλεις να δεις και τα υπόλοιπα :kill4u:

#364 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 June 2010 - 00:33

εγώ σου λεώ οτι αμα δεις μέχρι εκεί θα έχεις χάσει πολλές ώρες απο τη ζωή σου.

#365 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 June 2010 - 00:49

Το χάσιμο ωρών από την ζωή... είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό αν κάτι δεν μου αρέσει δεν ασχολούμαι και το αντίστροφο...τελευταία φορά που με θυμάμαι να λέω αυτήν την φράση ήταν όταν είδα το "στρειτ στορυ" πριν χρόνια.
Μπορεί ο σκοπός της ζωής κάποιου να είναι να λιώσει στα shonen:hahaha:
Posted Image

#366 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 02 June 2010 - 01:01

Ολοι εδω μεσα εχουμε χασει αρκετες ωρες απο την ζωη μας στα anime και σε αυτο το forum,οποτε...

Τουλαχιστον το One Piece το διασκεδαζεις.453 episodes και 586 chapters και αντιθετα με αλλα που δεν κρατησαν τοσο,δεν εχει καταντησει καθολου βαρετο(ναι naruto για σενα μιλαω),αντιθετα εχει πολλα ακομα να δειξει...

#367 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 02 June 2010 - 10:07

Εχω αφησει στη μεση το:

Ergo proxy

και το

Qeens blade
τωρα προσφατα...
Posted Image

#368 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 June 2010 - 11:45

το Ergo proxy συνέχισε το όταν θα είσαι έτοιμος και εγώ έτσι έκανα για να το ολοκληρώσω...

Marie Εσύ εισαι 14 έχεις πολύ χρόνο για χάσιμο

#369 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 02 June 2010 - 12:12

έχει ακούσει ποτε κανέναν που βλέπει One Piece να πει ότι το έχει μετανιώσει και ότι έχει χάσει ώρες από την ζωή του? και τι σημαίνει χάνω ώρες από τι ζωή μου?
και στο κάτω κάτω άμα δεν γουστάρεις δεν το βλέπεις και τέλος...

Ολοι εδω μεσα εχουμε χασει αρκετες ωρες απο την ζωη μας στα anime και σε αυτο το forum,οποτε...

Τουλαχιστον το One Piece το διασκεδαζεις.453 episodes και 586 chapters και αντιθετα με αλλα που δεν κρατησαν τοσο,δεν εχει καταντησει καθολου βαρετο(ναι naruto για σενα μιλαω),αντιθετα εχει πολλα ακομα να δειξει...

+1000000

#370 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 02 June 2010 - 12:16

To Bleach χωρίς λόγο απλά γιατί δεν με τρέλανε ποτέ και τo Vampire Hunter γιατί ήταν μπούρδα.
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#371 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 June 2010 - 12:19

έχει ακούσει ποτε κανέναν που βλέπει One Piece να πει ότι το έχει μετανιώσει και ότι έχει χάσει ώρες από την ζωή του?

Ναι, εμένα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#372 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 02 June 2010 - 12:22

αυτο μας κανει 2. εχω κανει αρκετα λαθη στα anime...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#373 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 02 June 2010 - 12:42

Ναι, εμένα.

α μάλιστα, τα αλλα anime που βλέπεις πως κάνουν καλύτερη τι ζωή σου δηλαδή?

#374 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 02 June 2010 - 12:44

that makes us three
*such* a waste

@pirate king, ελπίζω να μη μιλάς σοβαρά, είναι σα να λέει κάποιος που έχει δει Μπέργκμαν ότι το transformers ήταν χάσιμο χρόνου και να τον ρωτάς τι του προσέφερε ο Μπέργκμαν, just LOL man

Posted Image

#375 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 02 June 2010 - 13:22

έχει ακούσει ποτε κανέναν που βλέπει One Piece να πει ότι το έχει μετανιώσει και ότι έχει χάσει ώρες από την ζωή του?

Πάρα πολλούς (εγώ δεν μετράω επειδή δεν το έχω αρχίσει καν και ούτε σκοπεύω). Από εκεί και πέρα το χάσιμο χρόνου είναι σχετικό, ανάλογα με τα γούστα του καθενός και φυσικά από την ηλικία. Για άλλους μία σειρά είναι χάσιμο χρόνου, για άλλους αριστούργημα.

Γενικά μιλώντας, έχετε υπ' όψιν σας πως δεν υπάρχουν στον κόσμο μόνο τα Naruto, One Piece και τα συναφή. Αυτές δεν είναι παρά ευχάριστες σειρές για το παιδικό κοινό που απευθύνονται, άσχετα αν αρέσουν και σε ενήλικες. Τα καλά anime είναι εκατοντάδες, απλά αυτά είναι πιο γνωστά και αποδεκτά από νεαρές ηλικίες.

E5VV38U.jpg