Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#376 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 13:29

Πάρα πολλούς (εγώ δεν μετράω επειδή δεν το έχω αρχίσει καν και ούτε σκοπεύω). Από εκεί και πέρα το χάσιμο χρόνου είναι σχετικό, ανάλογα με τα γούστα του καθενός και φυσικά από την ηλικία. Για άλλους μία σειρά είναι χάσιμο χρόνου, για άλλους αριστούργημα.

Γενικά μιλώντας, έχετε υπ' όψιν σας πως δεν υπάρχουν στον κόσμο μόνο τα Naruto, One Piece και τα συναφή. Αυτές δεν είναι παρά ευχάριστες σειρές για το παιδικό κοινό που απευθύνονται, άσχετα αν αρέσουν και σε ενήλικες. Τα καλά anime είναι εκατοντάδες, απλά αυτά είναι πιο γνωστά και αποδεκτά από νεαρές ηλικίες.

+1
Well said.

Και εγώ προτιμώ να δω 20 διαφορετικές σειρές των 20 επεισοδίων, παρά 400 επεισόδια One-Piece/Naruto/Bleach.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#377 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 14:06

Μόλις παράτησα το Sailor Moon στο τέλος της δεύτερης σεζόν. Δε με πείραζε στα υπόλοιπα επεισόδια, αλλά τα "σοβαρά" είναι υπερβολικά lame. Nonsensical etc.

Μια παρένθεση, θεωρώ άδικο να βλέπω να θάβεται το One Piece μαζί με τα Naruto και Bleach γιατί η ποιοτική διαφορά είναι χαώδης. Δεκτό να μη σας ενδιαφέρει το genre, ή να είδατε One Piece και να μη σας άρεσε... αλλά όταν το βλέπω σε πρόταση μαζί με Naruto και Bleach... είναι κρίμα ας πούμε.

#378 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 14:26

well είναι του ίδιου είδους και όταν δεν σου αρέσουν οι κύριοι εκπρόσωποί του δεν θα καθίσεις να ξεχωρίσεις το μπρόκολο από το κουνουπίδι, πάνω κάτω ίδια γεύση έχουν

Δημοσιευμένη  εικόνα

#379 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 14:36

that makes us three
*such* a waste

@pirate king, ελπίζω να μη μιλάς σοβαρά, είναι σα να λέει κάποιος που έχει δει Μπέργκμαν ότι το transformers ήταν χάσιμο χρόνου και να τον ρωτάς τι του προσέφερε ο Μπέργκμαν, just LOL man

σοβαρά μιλάω, και αφού από ότι φαίνεται εσύ ξέρεις, γιατί δεν μου λες να μάθω και εγώ?

α ναι τι σχέση έχει το transformers με το One Piece?

όσο για το χάσιμο χρόνου είναι σχετικό όπως προανέφερε και ο @Phantom Duck...

#380 Blue Samurai

Blue Samurai

직업 군인

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 14:43

έχω αφήσει στην μέση..

Death Note,Bleach,Fullmetal Alchemist Brotherhood,Vampire Knight Guilty

#381 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 14:52

Γιατί είσαι επιθετικός;
Η λέξη είναι μεταφορά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#382 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 14:56

Εχθες εφτιαχνα τους φακελους ανιμέ στον σκληρο μου και μπορουσα να δω ποσα εχω αφησει στην μέση, ειδα 2 ep και τα παρατησα, ή τα αφησα στο τελευταιο επεισοδιο (ναι εχω και τετοια). Ηταν 67 ..
Oποτε εχω αφησει στην μεση σιγουρα πανω απο 67 anime.. beat that!

#383 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 16:05

όσο για το χάσιμο χρόνου είναι σχετικό όπως προανέφερε και ο @Phantom Duck...

Αθώα ερώτηση... αφού υποτίθεται ότι συμφωνείς με αυτήν την κουβέντα του Phantom Duck, γιατί τα έχεις πάρει στο κρανίο που τρία άτομα σου είπαν ότι παράτησαν το One Piece επειδή το θεωρούν χάσιμο χρόνου; Τι να κάνουμε, η σχετικότητα του πράγματος μας έβγαλε εμάς τους τρεις στην απέναντι όχθη από σένα... chill out, and think it over.

Oποτε εχω αφησει στην μεση σιγουρα πανω απο 67 anime.. beat that!

Ο roriconfan με πήρε να σου πω ότι σε τρώει λάχανο.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#384 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 18:34

δεν τα έχω πάρει καθόλου...
tespa the end.

#385 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 18:49

Μια παρένθεση, θεωρώ άδικο να βλέπω να θάβεται το One Piece μαζί με τα Naruto και Bleach γιατί η ποιοτική διαφορά είναι χαώδης. Δεκτό να μη σας ενδιαφέρει το genre, ή να είδατε One Piece και να μη σας άρεσε... αλλά όταν το βλέπω σε πρόταση μαζί με Naruto και Bleach... είναι κρίμα ας πούμε.

Αgrees.... Kρίμα να αδικούνται τα Naruto και Bleach. :hahaha: (μην πεταχτεί κανείς να επιχειρηματολογήσει για τα 3 shonen απλά πειράζω)

Πέρα από το One Piece (oh yeah make us four) έχω αφήσει στην μέση το Night Head Genesis. Πραγματικά προσπαθώ να μαζέψω κουράγιο να το συνεχίσω εδώ και κάτι μηνές αλλά με το που αντιχούν τα εκνευριστικά επαναλαμβανόμενα Nii-san Nii-san του Naoya στα αυτιά μου χάνω το κουράγιο μου.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 02 Ιούνιος 2010 - 19:00

#386 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 20:08

Έχω αφήσει Vampire Knight απ' το πρώτο επεισόδιο, αν το πιστεύετε. Είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες απ' αυτό, κι αντί γι' αυτές βρήκα ένα anime τίγκα στα shojo κλισέ, τα οποία απεχθάνομαι όσο τίποτε άλλο...:puke: Άφησα και Hellsing γιατί μου την έδινε η Integra, αλλά έτσι κι αλλιώς παραήταν σκοτεινό για τα γούστα μου, Elfen Lied
Spoiler:
Neon Genesis Evangelion γιατί δε μου άρεσαν τα mecha, Death Note
Spoiler:
διάβασα όμως τα τελευταία κεφάλαια του manga, και παίζει ν' αφήσω και το Yu-Gi-Oh! 5ds γιατί είναι τελείως αδιάφορο. Η πρώτη season ήταν φανταστική, κι επειδή έκανε επιτυχία το τράβηξαν απ' τα μαλλιά και το 'χουν κάνει ανυπόφορα βαρετό...:dazed: Σε σημείο που να μην έχεις την υπομονή να το παρακολουθήσεις! Άφησα και Azumanga Daioh γιατί είχε τελείως ηλίθιο χιούμορ, School Rumble για τον ίδιο ακριβώς λόγο, Fairy Tail γιατί μου έμοιαζε παιδικό, Kuroshitsuji γιατί έψαχνα για yaoi κι αυτό δε μου έκανε τη χάρη...

Wow, τώρα που τα βλέπω πολλά έχω αφήσει...:terror2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DiamondsofBlood: 02 Ιούνιος 2010 - 20:17

#387 cherry_blossom

cherry_blossom

Immerse your soul in love

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 21:01

Γεια σε όλους..είμαι new στο forum και τώρα που το σκέφτομαι έχω αφήσει στην μέση Vampire Knights (2η season) δεν το βαρέθηκα..απλά δεν είχα χρόνο να το συνεχίσω..αλλά και τώρα που βρήκα λίγο χρόνο και πάλι δεν το συνεχίζω..κάθισα και τελείωσα gungrave ..!! :P

#388 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 21:06

Παρατώ το Noein στο 3ο επεισόδιο με δόξα και τιμή και τα νεύρα μου ακόμη απείραχτα, ελπίζω.

Πώς στον κόρακα μπορούν όλοι να είναι μ@λ@κ€$ εκεί μέσα;;;;;;;;;; :roar:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#389 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 21:18

Λοιπόν:
-Inuyasha,το άφησα γύρω στο 84ο επεισόδιο , επειδή είχε καταντήσει χειρότερή σαπουνόπερα και απο την-αξεπέραστη-Λάμψη του Ν. Φώσκολου

x1000000000000!!!!!

Είμαι στα πρόθυρα να αφήσω το Konjiki no Gash Bell στο 45 επεισόδιο περίπου (τι σκ*** σκεφτόμουν όταν το ξεκίνησα και όσο συνέχιζα να το βλέπω...;:blurah5:)
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#390 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 21:22

Πώς στον κόρακα μπορούν όλοι να είναι μ@λ@κ€$ εκεί μέσα;;;;;;;;;; :roar:

Οι χαρακτήρες είναι πάρε τον έναν και βάρα τον άλλον, όμως από πλευράς ιστορίας έχει αρκετά να δώσει. Ύστερα από λίγα επεισόδια στρώνει και η κατάσταση με τους χαρακτήρες, αλλά μην περιμένεις τρελές αλλαγές :stubborn:

Όσο για το Inuyasha, το έχω κάνει κι εγώ stalled επ' αορίστου καμιά 25αριά επεισόδια πριν το τέλος.

E5VV38U.jpg