Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#181 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 13 August 2008 - 09:59

Love Hina - το άνιμε χάνει πάρα πολύ σε σχέση με το μάνγκα, δεν υπάρχει λόγος να το δει κάποιος. (btw είναι 24 επισόδεια+3 OVA+1 special, και όχι 120)

Card Captor Sakura - Ψιλοξενέρωσα που αφού
Spoiler:
, και το παράτησα.

NGE - Προσπάθησα να το δω πριν μερικά χρόνια, σε DVD που ήταν στα γερμανικά /fail. Κάποια στιγμή μπορεί να το δω.

Εδιτ
Naruto - το έχω αφήσει μάλιστα 2 φορές, μια το κανονικό και μια το shippuden. Too many fillers
Αυτά μπορώ να σκεφτώ τώρα

Edited by Namida, 13 August 2008 - 10:29.

#182 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 13 August 2008 - 10:09

Παρατησα το Naruto στα 7 πρωτα επεισοδεια επειδη μεχρι να τα δω ολα.......:yawn2:.Απο οτι ακουω εχει και φιλερς.
Το vampire knight το σταματησα στα 5 επεισοδεια,γιατι βλεποντας το και εχοντας διαβασει 15 τομους απο το μανγκα το βρηκα πολυ εκνευριστικο.Ασε που ξεφτιλιζει τελειως τους βρυκολακες.:roar:
Bleach το σταματησα στα πρωτα 5 επεισοδεια μιας και το βρηκα βαρετο και δεν ηταν του γουστου μου.
FMA το σταματησα, ηταν πολυ καλο αλλα δεν εχω χρονο να του αφιερωσω.
Love Hina , στην αρχη στα πρωτα τρια επεισοδεια ηταν καλο μετα ειδα αλλα 6 επεισοδεια και το παρατησα,βαρετο πολυυυυυυυυ.To love hina again βλακεια τελειως.
Blood+ αισχος!!!!!Βαρεμαρα σκετη και τιποτα αλλο το παρατησα απο το πρωτο επεισοδειο.

#183 M.O.S(Master of Shuriken)

M.O.S(Master of Shuriken)

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 13 August 2008 - 10:30

Παρατησα το Naruto στα 7 πρωτα επεισοδεια επειδη μεχρι να τα δω ολα.......:yawn2:.Απο οτι ακουω εχει και φιλερς

Εννοειται πως εχει και φιλερς ακλλιως δν θα συνεχιζοταν η ιστορια θα ηταν πολυ μπερδεμενη!!!

#184 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 14 August 2008 - 17:43

Naruto..... DROPED (ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΣΟΥΝ???)
Dragonball GT ...DROPED (gay οπως λενε και οι αλλοι....)

και αλλες ασημαντες σειριουλες.....

#185 Lolki

Lolki

Shinigami και δερνει

• Members
  • 40 posts

Posted 14 August 2008 - 17:50

Το Full Metal Alchemist στο 8ο επισόδειο.
Badass Manly Anime Reviewer http://sbfone.livejournal.com/127432.html

#186 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 14 August 2008 - 17:52

Naruto στο 176
Naruto Shippuuden στο 20 ( απλα λατρευω το manga )
Bleach 110
Welcome to the NHK Στο 2 ( αν και θα το δω γιατι εχω ακουσει πως τα 2 πρωτα ουτος η αλλως ειναι βαρετα οποτε θα το δω )
One Piece στο 150 (γιατι τα υπολοιπα δεν τα εχω....αλλα οταν παρω στα χερια μου θα τα δω εννοειται )
Αυτα...δεν μο ερχεται κατι αλλο στο μυαλο....

Tiger-stock-blog-header.jpg

#187 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 16 August 2008 - 17:18

Love Love? που ήταν μόνο fanservice απο κοριτσάκια (2-3 δημοτικού!) και γενικά ήταν ξεφτίλα και βαρετό

και

Rurouni Kenshin γιατί απλώς δε με τράβηξε όταν το είχα δεί.

Σε αναμονή βρίσκονται τα

Cowboy Bebop
Higurashi no naku koro ni kai
Mushishi
Zoku Sayonara Zetsubou Sensei

Το τελευταίο δε ξέρω αν θα το συνεχίσω καθώς παραέγινε άκυρο για τα γούστα μου...

#188 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 16 August 2008 - 18:11

Το τελευταίο δε ξέρω αν θα το συνεχίσω καθώς παραέγινε άκυρο για τα γούστα μου...

Να το δεις!!Ακυριά έχει μόνο κατα καιρούς και είναι ά-ψ-ο-γ-ο!!
Να ρωτήσω...Απ'όσους έχουνε δει είμαι ο μόνος που έχει αφήσει το Shakugan no Shana στη μέση?Δεν ξέρω δεν με τράβηξε καθόλου στα 3 επεισόδια που είδα...Kinda pretentious isn't it??Feigned severity which is uncovered by tsundere-ness...
Woooww!!Τώρα το είδα!Λοιπόν,edit:

NGE - Προσπάθησα να το δω πριν μερικά χρόνια, σε DVD που ήταν στα γερμανικά /fail. Κάποια στιγμή μπορεί να το δω.

Φίλε Φώτη,δεστο είναι πραγματικά άψογο.Ήμουν από τους αφελείς που νόμιζαν ότι έχουν να κάνουν με mecha αλλά φυσικά εκανα οικτρό λάθος...Μοναδική σειρά!
Posted Image

#189 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 17 August 2008 - 00:11

Να το δεις!!Ακυριά έχει μόνο κατα καιρούς και είναι ά-ψ-ο-γ-ο!!

Εγώ είδα τα δύο πρώτα και δε μου αρέσανε. Καλό για τους ειδικούς στα άνιμε που πιάνουν τα inside jokes, αλλά εμένα μου φάνηκε τελείως άκυρο και δε γέλασα. Ούτε η πρώτη με τρέλανε, αλλά είχε μερικές ωραίες φάσεις.

#190 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 17 August 2008 - 06:54

Sayonara Zetsubou Sensei το παρατησα στα πρωτα 2 επεισοδεια.Δεν ειχε τπτ το αστειο και το βρηκα γενικοτερα πολυ βαρετο για μενα πρωσοπικα.

#191 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 17 August 2008 - 14:48

Απο τη μια σας καταλαβαινω γιατι η υπερβολικη ακυρια χτυπαει κατα καιρους ασχημα στο κεφαλι(οχι στο δικο μου :kakaka:) αλλά από την άλλη δεν είναι τόσο τα inside jokes και το να εισαι "ειδικευμενος" στα anime καθως οταν ξεκινησα ειδικα την πρωτη season ειχα δει ελάχιστες σειρες.Μυθος λοιπον οτι πρεπει να εισαι ο μεγιστος otaku για να δεις αυτη τη σειρα...Ισα ισα που εχει πολυ περισσότερες αναφορες σε random real life παραδειγματα παρα σε anime...
Από την άλλη θα σας ελεγα να βλεπετε που και που 1 επεισοδιο,θα το εκτιμησετε αν το παρετε σε slow pace.Όπως ειπα και πριν ειναι υποκειμενικο βεβαια και υποκειται στο test:"αντοχη στο randomness και την ακυριά" :hihi2:
Posted Image

#192 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 17 August 2008 - 15:51

Χα χα. Μου αρέσει η ακυριά όταν είναι αστεία και δεν υπάρχει απλώς για να είναι ακυριά. Έχεις δει Evil Dead movies; Εκεί να δείς τι τρέλα βαράει.

Αλλά προσωπικά, απλώς δε μου φάνηκε αστεία η σειρά. Δεν είναι είδος ακυριάς που με έκανε να γελάσω. Εκτός απο τις κρίσεις του sensei και μερικά, άλλα μικροπράγματα, απλώς δε γέλασα. Θέμα γούστου, I guess:canthelp:

Αλλά ίσως δώ και τη 2η κάποια στιγμή. Απο περιέργεια και μόνο να δω τι άλλο πια θα κάνουν.:hahaha:

#193 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 17 August 2008 - 16:03

orion η 2η σεζον ξεφευγει τελειως
αν δεν σου αρεσε η 1η αυτη δεν θα σου αρεσει καθολου!
(προσωπικα την βρισκω εξοχη παντως)

καμια σχεση με την τριλογια ομως,στο zszs εχουν αναγει την ακυρια σε επιστημη

Posted Image

#194 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,607 posts

Posted 19 August 2008 - 18:27

Δεν αφήνω ποτέ σειρά στην μέση,ακόμα κια αν είναι άθλεια.Εκτός αν είναι ongoing:Blissfull:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#195 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 posts

Posted 21 August 2008 - 12:30

Escaflowne από το 2ο επισόδειο και Ayashi no Ceres από το 4ο (έφτασα με μεγάλη προσπάθεια ως εκεί) γιατί είχα φρικάρει από το πόσο shojo ήτανε...