Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#166 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 08 March 2008 - 02:44

λοιπον εχουμε και λεμε:basilisk,fate stay night,blood trinity,speed grapher,azumanga daioh,school rumble,desert punk... (damn Ε.Σ.):madtodeath:.

#167 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 08 March 2008 - 06:22

λοιπον εχουμε και λεμε:basilisk,fate stay night,blood trinity,speed grapher,azumanga daioh,school rumble,desert punk... (damn Ε.Σ.):madtodeath:.

με αφηνεις αφωνο!
ολες σχεδον οι σειρες που γραφεις ειναι εξαιρετικες.
εισαι σιγουρος οτι σου αρεσουν τα ανιμε;:erk:
Posted Image

#168 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 08 March 2008 - 10:39

με αφηνεις αφωνο!
ολες σχεδον οι σειρες που γραφεις ειναι εξαιρετικες.
εισαι σιγουρος οτι σου αρεσουν τα ανιμε;:erk:

δεν ηταν δικη μου επιλογη (damn Ε.Σ.:madtodeath:)

#169 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 posts

Posted 12 August 2008 - 12:21

Συνηθως οποια σειρα αρχιζω την τελειωνω ΑΛΛΑ τετοια βαρεμαρα οπως το Nabari no Ou δεν εχω ξανασυναντισει.Απο το 2 επεισοδειο και μετα ειδα με το ζορι ως το 8 μηπως και γινει καλλυτερο αλλα καμια βελτιωση.Ετσι λοιπον επελεξα τα επεισοδια πατησα SHIFT + DELETE και ησυχασε το κεφαλι μου.Ασε που ειναι τελεια αντιγραφη του Naruto.
Posted Image
Posted Image

#170 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 12 August 2008 - 12:34

Εγώ έχω παρατήσει στην μέση το love hina γιατί απο ένα σημείο και μετά γινόταν πολύ σουρεάλ, και το ouran high school host club γιατί δεν αντέχω τόση ποζεριά μαζεμένη!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#171 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 12 August 2008 - 12:44

Εγω παλι παρατησα το gungrave(οχι οτι δεν μου αρεσε σαν anime)αλλα απλα ειχα δει τοσα πολλα μαζι,που βαρεθηκα καποια στιγμη και τα παρατησα!!
Posted Image

#172 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 August 2008 - 13:42

εχω αφησει στη μεση το grenadier. απλα μου ειναι αδιαφορο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#173 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 August 2008 - 14:08

εγω παρατησα τα:
Spoiler:

και σταματησα στη μεση λογω χρονου (αλλα θα τα συνεχισω καποτε):
Spoiler:

Posted Image

#174 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 12 August 2008 - 14:20

εγω παρατησα τα:

Spoiler:

και σταματησα στη μεση λογω χρονου (αλλα θα τα συνεχισω καποτε):
Spoiler:

:oo::oo::oo: :oo::oo::oo:

Νοw Thats A Big List

Εγω παρατησα Dragonball GT μουφα τελειως,γιατι ειδα 20κατι επεισοδια δεν ξερω:nosey:'
Βlue Dragon,Μπορει να το συνεχισω καποτε,ο λογος που το αρχισα ηταν ο Toriyama!:emptyonexg1:
Aυτα μεχρι τωρα//

Berserk___Gatsu.jpg

#175 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 12 August 2008 - 14:57

Κι εγώ πάλι έχω μια εμμμμμ....γεματούτσικη λίστα.
Dropped:
-Trinity Blood(episode 10)
-Serial Experiment Lain(episode 10)
-Witch Hunter Robin(episode 6)
-Juuni Kokki(episode 8 )
-Furi Kuri or else FLCL(episode 2)
-Devil May Cry(episode 9)
-Final Fantasy Unlimited(episode 3)
-Night Head Genesis(episode 3)
-Red Garden(episode 15)
-xxxHOLiC(episode 1)

Και είναι και πολλά άλλα που άρχισα μέσα στο καλοκαίρι ενώ με έχει πιάσει εκείνο το ψυχασθενικό που θες να τα δεις και δεν έχεις διάθεση. Οπότε μπαίνουν στην άκρη και ξανά σε κάνα μήνα πάλι

Posted Image

#176 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 12 August 2008 - 15:01

εχω παρατησει μονο ενα anime μεχρι στιγμης επειδη οταν αρχιζω ενα anime θελω να το τελειωνω αλλα και την ελπιδα οτι θα γινει καλυτερο ομως με το Devil May Cry δεν αντεξα ειδα μεχρι το 3ο επεισοδιο και το παρατησα
Posted Image
Posted Image

#177 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 12 August 2008 - 15:03

Ω ναι,έχω αφήσει πάρα μα πάρα πολλά στη μέση τα οποία μάλιστα σκοπεύω να τα δω όλα...Φταίει η πρακτική μου το να βλέπω ότι μου φέρνει η διάθεση μου εκείνη τη στιγμή για να μη βαριέμαι ποτέ.Υπάρχουν τόσες πολλές σειρές που θελω να δω που αδυνατώ να συγκεντρωθω σε μια και γίνεται χάλια το θεμα...Υπάρχουν παρολ'αυτα και μερικες σειρες που το προαισθημα μου μου λεει οτι δε θα τις δω ποτε βλ. Innocent venus που εχω δει 2 επεισοδια...
Posted Image

#178 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 12 August 2008 - 22:24

full metal alchemist και basilisk(εχω δει μονο το πρωτο επ. και στα δυο αλλα σκοπευω καπια στιγμη να τα ξαναρχισω)

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#179 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 12 August 2008 - 23:21

Εγώ έχω αφήσει τα εξής:

Spoiler:

#180 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 13 August 2008 - 00:14

y there are a lot of ppl που αφησαν το AzuDai στη μεση eh??? shame on u... ελπιζω να καταλαβετε το λαθος σας καποια στιγμη!!!!!!!!
as for meh... there are lots of anime that I didnt finish... like...
Monster~το οποιο βασικα δεν το βρηκα καν κακο... αντιθετως απλα με κουραζουν αρκετα τα anime:P~
sailor moon... αν και κατεβαλα τεραστιες προσπαθειες για να το τελειωσω με σκοπο να πω οτι ειδα anime για να θυμηθω κ καλα τις παλιες καλες εποχες αλλα επαναλαμβανοταν τοσο αγρια... that I failed

δεν θυμαμαι καποιο anime που να μην εχω τελειωσει but I'm sure there are more...
αλλα of course υπαρχουν πολλα που με εκαναν να σκεφτω "γιατι-γαμωτο-δεν-τα-ειχα-σταματησει-οταν-επρεπε-και εκανα-τον-κοπο-να-τα-δω-ολοκληρα" anime like... Ayashi no Ceres... fushigi yuugi.... marmelade boy.... ~the last one ηταν το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου και ενας απο τους λογους π δεν εχω ξαναπιασει anime εδω και καιρο~:emptyonexg1:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.