Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#151 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 16:39

elfen lied owns everything!! ^^

anyway...dropped blood+.
η saya δεν με εμπνεει στο ελαχιστο :puke:
αδυνατο να φανταστω κατι δυνατο να ερχετε απο αυτη..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#152 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 17:29

Ενώ συνήθως ολοκληρώνω και όσα δεν μου αρέσουν πολύ, έτσι, μήπως και κάτι αλλάξει στην πορεία, ένα μόνο έχω ξεκινήσει να δω που βαρέθηκα τόσο ώστε να το παρατήσω στη μέση: Samurai Deeper Kyo. Άσχημο δεν είναι. Απλά, βρε παιδί μου, δεν έχει κάτι για να σου κρατήσει το ενδιαφέρον... Τουλάχιστον εγώ βαρέθηκα τη ζωή μου. :nosey:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#153 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 22:35

Παράτησα το Seto no Hanayome στο 15 (μλκ μου, I know) και ακόμα δεν έχω αξιωθεί να το ξαναπάρω, καθώς και το Gun X Sword 4 επεισόδια απο το τέλος :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#154 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 23:04

οπως και μεγαλος πλυθησμος...το bleach στα επεισοδια με τα κουκλακια βρικολακες....
αν και προσπαθω παλι να το αρχισω ειδα καμια 5 επεισοδια με τους bounto αλλα και παλι δεν παει η καρδια μου να το δω ζοριζομαι....
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#155 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 01:00

Εγω παρατησα το Blood+ στο 10ο επεισοδιο και το Bleach γυρω στο 67 δηλαδη θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα. :P

#156 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 02:34

Εγω ειδα με το ζορι το hellsing αλλα πιστευω οτι δεν μου αρεσε επειδη το ειδα οταν ειμουν 13 χρονων και δεν καταλαβαινα και παρα πολλα τοτε.... μου αρεσαν μονο τα anime τυπου naruto:P Ισως αμα το ξαναδω να μου αρεσει περισσοτερο :D

#157 Xalathal

Xalathal

Anime Newbie

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 15:04

εγω εχω αφισει στην μεση τα Fate Stay Night, Kekkaishi, Naruto, Wolf´s rain.......αυτα θυμαμαι τωρα.....τα δυο πρωτα σκοπευω να τα συνεχισω αλλα το Naruto με τιποτα

#158 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 22:54

εγω εχω αφισει στην μεση τα Fate Stay Night, Kekkaishi, Naruto, Wolf´s rain.......αυτα θυμαμαι τωρα.....τα δυο πρωτα σκοπευω να τα συνεχισω αλλα το Naruto με τιποτα

Γιατί δεν θα συνεχίσεις το Naruto Xalathal τι έχει?

#159 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 23:06

Γιατί δεν θα συνεχίσεις το Naruto Xalathal τι έχει?

Fillers? :lol:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#160 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 23:17

πραγματικα το naruto παροτι ειμαι πολυ fan...ειναι για τον τενεκε(οχι οτι δεν το βλεπω).....αλλα με κουραζει παρα πολυ....το love hina το ειχα παρατησει και εγω...παντως πιστευω οτι τα ανιμε που μας αρεσουν πολυ ειναι αυτα που τα βλεπουμε μονοκοπανια..και δεν το σκεφτομαστε...π.χ monster(για μενα)...ποσο πυρετο ειχα οταν το εβλεπα 2 μερες καπακη μεσα στα μαυρα μου τα χαλια ..αλλα ηταν υπεροχο..ενω love hina το εγκαταλειψα χωρις να το σκεφτομαι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#161 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 23:28

Hmmm... Lemme think....
Area88 (Την TV-σειρά, όχι τα OVA)
Ergo Proxy (Συνηδειτοποίησα ότι κατέβασα ένα επεισόδιο χωρίς ήχο και βαρέθηκα να το ξανακατεβάσω)
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto (Δεν καταλάβαινα τι γινόταν, ποιον char είχα ξαναδει και ποιον όχι, και ποιο το νόημα να βλέπεις ένα anime αν δεν ξέρεις τον τίτλο και δεν θυμάσαι ούτε ένα όνομα)
Twelve Kingdoms (δε με τράβαγε ιδιαίτερα)
Romeo x Juliet (για ποιο λόγο κάθησα και είδα δύο ολόκληρα επεισόδια, ποτέ δεν κατάλαβα)
Ghost Hound (ξέχασα ότι το έβλεπα :P)
Darker than Black (με κούρασε σε κάποια φάση και σταμάτησαν να το βγάζουν οι Sinshen και σπάστηκα)
Magic Knight Rayearth season 2 (μπλιχ!!)

Αυτά πρέπει να έιναι όλα....
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#162 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 23:30

προσφατα κατεβασα το code geass(ολο) και ειδα τα 3-4 πρωτα επεισοδια και το εκανα delete^_^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#163 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 23:45

.hack//Legend of the Twilight Bracelet στο προτελευταίο επ.
Naruto, την πάλεψα και το είδα μέχρι εκεί που ξενικάει το φιλλερ αρκ.

προσφατα κατεβασα το code geass(ολο) και ειδα τα 3-4 πρωτα επεισοδια και το εκανα delete^_^

Ιερόσυλε.

HnH5aB0.jpg

#164 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2008 - 00:11

I've dropped a ton :P
whatever sux after ep 3 :3

μονο τον οκτωμβριο-νοεμβριο dropαρα 10 σειρες that were serious fail D:

#165 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2008 - 00:38

Το Naruto να το drop,άντε να πω οk...(και γω το χω dropped,το ένα από τα 2 μοναδικά είναι..)

Αλλά το Geass...όντως ιεροσυλία...Τουλάχιστον να ακούσουμε κάνα reason πριν σε κάψουμε άδικα?