Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#196 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 21 August 2008 - 12:47

dragonball z:βαρέθηκα τις χαζές ανούσιες και πολύωρες μάχες
digimon:μάρεσε μόνο η πρώτη φουρνιά από τα παιδάκια που είχαν digimon
yukioh:στην αρχή μου φάνηκε ενδιαφέρον μετά ήταν απλά μάχες με κακάσχημα τέρατα και κάρτες κτλ κτλ κτλ κτλ ευχαριστώ δε θα πάρω!!!!!!
Naruto:βαρετό απλά βαρετό

#197 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 23 August 2008 - 09:43

Γενικά, πολύ δύσκολα παρατάω anime γιατί δε μου αρέσουν οι μισές δουλειές... Πάντως υπήρχαν κάποια που δεν άντεξα να τα δω όπως:

Yugioh GX: Τουλάχιστον το αρχικό είχε κι ένα υποτυπώδες σενάριο.

Konjiki no Gash Bell: Κάπως άντεξα και είδα 31 επεισόδια, κι αυτό μόνο και μόνο γιατί περίμενα μπας και εμφανιστεί πάλι η ξανθιά με το μαύρο δαίμονα.

Naruto Shippuuden: Χρειάστηκαν 60 ολόκληρα επεισόδια για να με πείσουν ότι η κατάσταση δε σωζόταν με τίποτα. Κράτησα μόνο το 3ο opening.

Steamboy: Βαρέθηκα και δεν είχα όρεξη να το βλέπω και σε part στο youtube οπότε το άφησα. Αν το βρω ολόκληρο θα το δω.

15fkk04.jpg

#198 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 23 August 2008 - 22:00

Βασικα τα Ποκεμον...ξενερωσα που εφυγαν οι αρχικοι χαρακτηρες.:emptyonexg1:

#199 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 posts

Posted 24 August 2008 - 02:20

........................

Edited by lightshadow, 09 December 2008 - 01:11.

#200 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 24 August 2008 - 02:32

εγω παρατησα το elfen lied!!! δεν ξερω δεν μου κεντριζε την προσοχη

#201 Pindrops

Pindrops

tiny silver hammers

• Members
  • 41 posts

Posted 24 August 2008 - 10:19

Το Noir, επειδή βαριόμουν...αλλά ήμουν πολύ μικρός.
Επίσης, έχω αφήσει το nge στα πρώτα επεισόδια μια φορά!!
αλλά μετά από ένα χρόνο το είδα.
Posted Image
How do you like my swimming?:chigau:

#202 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 posts

Posted 24 August 2008 - 14:33

ουουου ποιο να πω πρωτα.αλλα ρε παιδια ελλεος ποια.αρχιζεις το ενα,το αφηνεις και ποιανεις ενα αλλο.ειναι ποια τοσα πολλα που δεν ξερω ποιο να προτοδω.και αυτοι ποια δεν μπορουν να φτιαχνουν λιγοτερα?
Πρεπει να κοιμομαστε,να τρωμε και να ...(ακαταλληλο δια ανηλικους) ποια.Νισαφι

χαχα!σωστος!

εγω εχω αφησει προς στιγμην το Lain στο επ. 6(θελω να το αρχισω απο την αρχη γιατι εχω πολλες αποριες και δεν ειναι για να περνας απλως 23 λεπτα ευχαριστα),το full metal alchemist καπου στο 22 το οποιο το αφησα αλλα θα το συνεχισω εντος ολιγων ημερων οταν τελειωσω το claymore και το Monster στο 3ο επεισοδιο το οποιο επισης θα το συνεχισω αλλη στιγμη γιατι τωρα με διαβασμα και "μεγαλες" σειρες δεν μπορω να τα συνδυασω.

#203 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 24 August 2008 - 14:44

αφού κατάφερα να δω voltus v στα 24 μου χρόνια τα έχω όλα πλέων και δεν θα βαρεθω με τίποτα και για κανένα λόγο. Μιλάμε για οτι πιο απαράδεχτο έχω δει.
Posted Image

#204 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 27 August 2008 - 23:51

Naruto: food ninja episode. OMFG, worst filler ever. Give shikamaru plz!!

Love hina. Μου ειχαν πει πως δεν το πιστευουν πως ειμαι τοσο πορομενος με anime και δεν το ειχα δει. Μετα το ειδα, οσο αντεξα δηλαδη. :uhh:

Spirited away. Μας απογοητευσε ο μιγιαζακης.

Last exile. zZzZzZzZzZz... :gn2:

#205 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 28 August 2008 - 00:23

Αρκετά τώρα που το σκέπτομαι
1. Kikoushi Enma: θα μπορούσε να είναι ένα γαμάτο horror αλλά 3 ηλίθιοι ,οι πρωταγωνιστές, το καταστρέφουν
2. Shadow Star Narutaru : Προσπάθησα … στα 4 επεισόδια απλά δεν δεν δεν …
3. riya no Sora, UFO no Natsu : Δεν θημαμε γιατί το κατέβασα ούτε γιατί δεν το τελείωσα
4. Inuyasha : Το άφησα γιατί ήθελα να δω κάτι ποίο κωμικό εκείνη την φάση, αλλά θα το συνεχίσω μόλον κάποτε
5. GITS 2nd GIG: Βαρέθηκα , θέλω να του ξαναδώσω μια ευκαιρία … αλλά είχα φάει τρελό ξενέρωνα
6. Sexy Commando : θα έπρεπε να είναι απρόβλεπτο αλλά εγώ ήξερα τι θα γίνει … μάλλον έχω δει πολύ καμένα πράγματα
7. Honey and Clover : Το είχα προσπαθήσει πριν πολύ καιρό … και το άφησα στο 3ο επεισόδιο ..δεν ξέρω ίσως μετά από τόσο καιρό να τοδ διαφορετικά … αν το δώ
8. Shigurui : Δεν ήταν του στιλ που περίμενα το άφησα στο 3ο νομίζω
9. Slayers Try : Με ξενέρωσε η συγκεκριμένη σεζόν αλλά θα την δω σιγά σιγά
10. Kidou Senshi Gundam I Gekijouban, Kidou Senshi Gundam II: Ai Senshi Hen , Kidou Senshi Gundam III: Meguriai Uchuu [Sora] Hen : Πίκρα
11. Όλο και κάτι θα ξεχνάω …

Συνήθως τα βλέπω όλα μέχρι το τέλος … αλλά μαζεύονται με τον καιροί ΧΔ
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#206 Pindrops

Pindrops

tiny silver hammers

• Members
  • 41 posts

Posted 28 August 2008 - 13:56

Τώρα θυμήθηκα πως έχω αφήσει το Gilgamesh στη μέση, στο δεύτερο επεισόδιο. Δε μου έκανε κλικ. Θέλω να προσπαθήσω κάποια στιγμή πάντως.
Posted Image
How do you like my swimming?:chigau:

#207 Lestat

Lestat

The vampirian

• Members
  • 31 posts

Posted 28 August 2008 - 16:33

Βασικά το μόνο anime που έχω αφήσει είναι το claymore αλλά και αυτό λόγο ατυχίας της πτώσης της σύνδεσης του internet και διαβόλικησ σύμπτοσης εύρεσητου trigun:bahhh:
Posted Image

#208 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 30 August 2008 - 10:35

Εγώ προσωπικά έχω αφήσει αρκετά anime μέσα ή μετά το 1ο επεισόδιο. Μερικά από αυτά είναι : Blassreiter (δεν μ άρεσαν τα γραφικά), Berserk (δεν μ αρέσουν τα παλαιού τύπου γραφικά), Nabari No Ou (μου spoilaran την συνέχεια), Hunter X Hunter (λόγω γραφικών), Το-Love Ru (δεν ήμουν για κωμωδίες εκείνη την εποχή), Fate/Stay Νight (πήγα να το δώ μια εποχή που είχα βαρεθεί μάχες και σπαθιά και ninja και τέτοια και μου spoilaran λίγο από το anime) και νομίζω υπάρχουν κι άλλα, αλλά δεν θυμάμαι τώρα.

Posted Image

#209 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 01 September 2008 - 13:18

sacrous , να το δεις το Trouble, γτ οι δοσεις fanservice ειναι τουλαχιστον γιγαντιαιες
and ofc, Lala-chi is :lovulovu::nbleed:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#210 Tidus87

Tidus87

Kanzen Kankaku Dreamer

• Members
  • 65 posts

Posted 01 September 2008 - 17:36

Devil May Cry: στο 4 επ.
Shounen Onmyouji: στο 15 ή 16 δεν θυμάμαι καλά(ίσως το συνεχίσω κάποια στιγμή)
higurashi no naku koro ni: ήταν λίγο μπερδεμένο, το έβλεπα αραιά και πού και τώρα πρέπει να το ξεκινήσω πάλι απο την αρχή αλλά βαριέμαι... ίσως αργότερα κ'αυτό.