Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#121 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 18 May 2007 - 00:11

Πολλά anime είναι που τα παράτησα στην μέση ή που δεν άντεξα να δω πέρα από τα πρώτα 3 επεισόδια αλλά δυο σείρες είναι που είδα με το ζόρι ως το τέλος:
- hack//SIGN: μου πήρε πολλούς μήνες για να το τελειώσω μιας κι είναι απελπιστικάαααααααααααααα αργό κι ο πρωταγωνιστής ήταν πολύ emo. Aλλά το είδα μόνο και μόνο επειδή ήταν μέρος του hack francise. Πιο πολύ απόλαυσα το hack//Limminality που και 4 OVA και πιο πολύ σασπένς είχε.
- Kannazuki no Miko: Mε διαφορά το πιο απαίσιο anime που 'χω δει ποτέ μου. Ένας Θεός ξέρει πως κατάφερα να το ολοκληρώσω και μάλιστα σε μια βδομαδα. Eδώ θα δείτε πόσο το θάβω μαζί με τον φίλτατο Atermono: http://www.animeplanet.gr/forum/viewtopic.php?t=2827&highlight=kannazuki+no+miko

Eντωμεταξύ ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιον από τους παρακάτω λόγους παράτησα το Saikano:
1) μου φάνηκε ανούσιο το δράμα του από ένα σημείο και μετά.
2) είχα δει εκείνην την περίοδο και το Grave of the Fireflies οπότε δεν μ' έπαιρνε άλλο για πολεμικά δράματα ειδάλλως θα καταντούσα σαν τον Hideaki Anno λίγο πριν δημιουργήσει το μοναδικό NGE. :OMG3:

Btw, ποιοι από σας έχουν καταφέρει να δουν Digi Charat; :P Ή είμαι από τους λίγους που τους άρεσε;

#122 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 18 May 2007 - 03:40

Air - Στο 6ο επισόδειο απλά μου κόπηκε η όρεξη... Δεν άντεχα να το τελειώσω.
Trigun - Το βαρέθηκα. Ίσως φταίει ότι τα επισόδεια που είχα ήταν σε χάλια ποιότητα.
Onegai Twins - Μετά απο 2-3 επισόδεια, έπεσε στα χέρια μου το Midori no Hibi...
Posted Image

#123 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 18 May 2007 - 23:10

Trigun - Το βαρέθηκα. Ίσως φταίει ότι τα επισόδεια που είχα ήταν σε χάλια ποιότητα.

Παίζει ρόλο η ποιότητα. Κι εγώ όταν είχα πάρει το Excel Saga επειδή ήταν σε χάλια ποιότητα είδα μόνο τα δυο πρώτα επεισόδια. Όταν το πήρα σε τέλεια ποιότητα το είδα ολόκληρο μέσα σε μια μέρα. :riiight: Mε την ευκαιρία, πόσα επεισόδια Excel Saga έχετε καταφέρει να δείτε σε μια μέρα; Όσους έχω ρωτήσει μου 'χουν πει όχι παραπάνω από 3-4 επειδή τους έπεσε βαριά τόση τρέλα. :blurah5:

Onegai Twins - Μετά απο 2-3 επισόδεια, έπεσε στα χέρια μου το Midori no Hibi...

Λογικό μου φαίνεται. Δεν λέω, ωραίο το Onegai Twinns, αλλά όχι σαν το Midori no Hibi. :wooi2: Από τα πιο πολυαγαπημένα romance comedies. To manga του είναι ακόμα πιο όμορφο.

#124 Kira_DG

Kira_DG

Death Ruler

• Members
  • 49 posts

Posted 19 May 2007 - 10:44

το dragonball μετριέται ως anime? αν ναι το έχω αφήσει στη μέση δυστυχώς, δεν έχω δει το gt, μονο το πρώτο επεισόδιο
Posted Image
''The human whose name is written in this note shall die''

#125 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 20 May 2007 - 01:23

Γιατί να μην μετριέται το Dragonball ως anime; Ελληνική σαπουνόπερα είναι; :P

#126 Backkiller

Backkiller

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 21 May 2007 - 12:03

Εχω παρατήσει τα
Monster(απιστευτα βαρετο)
Kiro no tabi (απλα δεν μου αρεσε)

#127 Death_note

Death_note

Biggest Fan.........

• Members
  • 22 posts

Posted 21 May 2007 - 12:30

Dragonball.........
Naruto.......
κ τα 2 βαρετα απο ενα σημειο.......ΖΖζζζζζ........:yawn2:

#128 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 21 May 2007 - 15:23

Εχω παρατήσει τα
Monster(απιστευτα βαρετο)
Kiro no tabi (απλα δεν μου αρεσε)

lol (τα δύο αγαπημένα μου anime)

#129 Johny B

Johny B

Fate/Stay Night Fan

• Members
  • 56 posts

Posted 21 May 2007 - 15:38

Εγω είχα αφήσει το Bersek στα 3 πρώτα επεισόδια αλλα μέτα άπο δυο μήνες και ύστερα άπο πίεση του ξάδελφου μου που είχε δικιο το είδα.
Για αλλο anime σεν θυμάμαι να έχω αφήσει:hahaha:

το dragonball μετριέται ως anime? αν ναι το έχω αφήσει στη μέση δυστυχώς, δεν έχω δει το gt, μονο το πρώτο επεισόδιο

Κανονικα το Dragonball σταματαει στο Z.Οποτε δεν πολι μετριέται:Blissfull:
Posted Image

#130 Eneru

Eneru

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 22 May 2007 - 16:05

Black Lagoon... boring...

Πολυ boring...
Posted ImagePosted Image

#131 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 23 May 2007 - 10:04

Black Lagoon... boring...

Πολυ boring...

βασικά σε αυτό είδα.. μάλλον δεν είδα ούτε το πρώτο επεισόδιο βαρέθηκα στα πρώτα 10 λεπτά.

#132 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 26 February 2008 - 16:36

Το Χ TV το τελειωσα υστερα απο πολυ κοπο.
Το ξεκινησα περιμενοντας απο το πρωτο επεισοδιο τη μεγαλη μαχη αλλα το anime αναλωθηκε στα ψυχολογικα των ηρωων.:gn2:
Τελικα επιτελους στο τελευταιο επεισοδιο συμβαινει το μοιραιο (η μαχη που ελεγα) η οποια ομως ηταν μεγαλη ξενερα.

Posted Image

#133 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 26 February 2008 - 16:43

Ουυυυυυυυυ

απο αυτό άλλο τίποτα

Naruto(κάπου στο επισόδειο 6,δεν άντεξα πιο πολύ)
Bleach(δεν θυμάμαι αλλά κάπου όσο το Naruto)
Death Note (στο 10 με 11 αν θυμάμαι σωστά.Δεν άντεξα ούτε εκεί)
Suisyo (φρίκη,ακόμη και για yaoi)
Lucky Star (αν και αυτό θα το συνεχίσω τελικά)

και αρκετά άλλα.
Posted Image

#134 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 26 February 2008 - 16:44

Εχω αφησει ακριβως στη μεση το Card Captor Sakura, απλα μου παραφανηκε παιδικο για να το δω ολο σε συντομο χρονικο διαστημα. Καποια στιγμη θα το ξαναδω.

Επισης αφηνω στη μεση συστηματικα τις σειρες που συνεχιζονται, δηλαδη Naruto, Bleach, One Piece. Με τιποτα δε θα μπορουσα να βλεπω 1 επεισοδιο τη βδομαδα, οποτε τα αφηνω μεχρι να μαζευτουν πολλα και τοτε τα βλεπω.
Posted Image

#135 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 26 February 2008 - 16:47

Naruto
Dragonball

Τα εχω βαρεθει εντελως και τα δυο.
Τοσο που ποναει το κρανιο μου οταν τ'ακουω.