- hack//SIGN: μου πήρε πολλούς μήνες για να το τελειώσω μιας κι είναι απελπιστικάαααααααααααααα αργό κι ο πρωταγωνιστής ήταν πολύ emo. Aλλά το είδα μόνο και μόνο επειδή ήταν μέρος του hack francise. Πιο πολύ απόλαυσα το hack//Limminality που και 4 OVA και πιο πολύ σασπένς είχε.
- Kannazuki no Miko: Mε διαφορά το πιο απαίσιο anime που 'χω δει ποτέ μου. Ένας Θεός ξέρει πως κατάφερα να το ολοκληρώσω και μάλιστα σε μια βδομαδα. Eδώ θα δείτε πόσο το θάβω μαζί με τον φίλτατο Atermono: http://www.animeplanet.gr/forum/viewtopic.php?t=2827&highlight=kannazuki+no+miko
Eντωμεταξύ ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιον από τους παρακάτω λόγους παράτησα το Saikano:
1) μου φάνηκε ανούσιο το δράμα του από ένα σημείο και μετά.
2) είχα δει εκείνην την περίοδο και το Grave of the Fireflies οπότε δεν μ' έπαιρνε άλλο για πολεμικά δράματα ειδάλλως θα καταντούσα σαν τον Hideaki Anno λίγο πριν δημιουργήσει το μοναδικό NGE.
Btw, ποιοι από σας έχουν καταφέρει να δουν Digi Charat;










