Αν και δεν μου αρέσουν οι splatter-ιες, εδώ τις ευχαριστήθηκα. Ειδικά το πρώτο επεισόδιο, μακράν ότι πιο βίαιο έχω δει σε anime ( όχι ότι έχω δει πολλά

)
Μου έκανε τρομερή εντύπωση η εναλλαγή των συναισθημάτων, που οφείλεται κυρίως στην διχασμένη προσωπικότητα της Lucy/Nyu. Μου ήταν αδύνατο να την συμπαθήσω, σε αντίθεση με την Nana.. η ιστορία της με συγκλόνισε.
Σε κάποια σημεία η Yuka καταντούσε εκνευριστική με την ζήλεια της για τον Kohta, πιστεύω θα μπορούσαν να παραλείψουν κάποιες σκηνές. Επίσης, η μικρή ιστορία της Mayu ήταν πολύ συγκινητική και πιστεύω καλά κάνανε που μας παρουσίασαν πολύ συνοπτικά το παρελθόν της.
Το animation δεν μπορώ να το κρίνω, αφού δεν έχω δει πολλά anime, και έτσι δεν μπορώ να συγκρίνω, αλλά μου φάνηκε αρκετά καλό.
Όσων αφορά την μουσική, απ'ότι φαίνεται μόνο σε μένα δεν άρεσε η μουσική της εισαγωγής και του τέλους. Πάντα θυμάμαι να την προσπερνάω. Πέρα από την μελωδία του music box, δεν μου έχει μείνει κανένα κομμάτι στο μυαλό.
Αγαπημένες σκηνές:
-Η απόδραση στο πρώτο επεισόδιο. Την είχα παρακολουθήσει μαζί με ένα φιλαράκι και ρίξαμε πολλά γέλια.
-Η σκηνή που αναφέρθηκε και πιο πριν στο thread, με τον φόνο του σκύλου αλλά και των παιδιών στην συνέχεια. Συγκλονιστική στιγμή. ( και η φώτο στην Gallery της Εrisabetsu τα σπάει )
-Η σκηνή στην οποία μας βάζει στο μυαλό της Lucy/Nyu, όπου "συνομιλούν" οι δύο προσωπικότητες της.
-Η σκηνή που η Lucy σκοτώνει τον πατέρα και την αδερφή του Kohta. Ανατριχίλα.
- Δεν θα αναφέρω σκηνή με την Νάνα, γενικά όλο το concept της μου τσάκισε την ψυχή.
Σίγουρα είναι και άλλες, οι οποίες μου διαφεύγουν αυτήν την στιγμή.
Αυτά από μένα. Πάει αρκετός καιρός από τότε που το είδα, συνεπώς κάποια πράγματα δεν τα θυμάμαι. Όποτε βρω ευκαιρία και έχω όρεξη, θα το ξαναδώ.
Υ.Γ. Για το 14ο επεισόδιο τι έχετε να πείτε ? Δεν το θυμάμαι καθόλου καλά, αλλά θυμάμαι πως σεναριακά είχε πρόβλημα. ( χρονικά κάτι δεν έστεκε ). Όταν το ξαναδω και θυμηθώ θα ποστάρω.