Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#31 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 04 April 2007 - 09:43

Εγώ πιστεύω ότι η ύπαρξη της Nyu είναι κάτι φυσιολογικό και λειτουργούσε σαν μηχανισμός άμυνας το οποίο έφτιαξε ο οργανισμό της για την επιβίωση της Lucy. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβεί κάτι τέτοιο σε ένα άτομο που τελεί υπο κράτηση κάτω απο τέτοιες συνθήκες. Υπάρχει και το ανάλογο σύνδρομο.

Ε; Τι σύνδρομο; :? Γιατί αυτό που υπέθεσα εγώ είναι ότι η αμνησία συνέβη σε τόσο πλήρη βαθμό (τώρα αν είναι αυτό δυνατό είναι ένα άλλο θέμα) που ουσιαστικά ήταν σαν να είχε το μυαλό ενός μωρού.

Βέβαια κακά τα ψέματα όλοι ξέρουμε γιατί το έκανα αυτό οι δημιοργοί, ecchi;:bleh:

#32 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 05 April 2007 - 00:47

Την αποψή μου για το άλλο εγώ την υποστηρίζω και από το μάνγκα

Spoiler:

όπου θα μπορούσες να πεις ότι ναι εδώ είναι πραγματικά το άλλο της εγώ.

#33 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 April 2007 - 08:37

το elfen lied ήταν από τα πρώτα μου βήματα στον κόσμο των anime. H προτροπή του sensei "Δες το ξεκίνημα, έχει 722 λίτρα αίμα" ήταν αρκετή να μου κινήσει την περιέργεια... Το είδα όλο με σχετικά συνοπτικές διαδικασίες και μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε αρκετά... Το ξαναβλέπω άνετα κάθε ώρα και στιγμή γιατί εξυπηρετεί το σκοπό του. Με διασκεδάζει...
Δεν κάθομαι να πολυψειρίζω τα anime που βλέπω [όπως κ το ίδιο έκανα παλιότερα με τις ταινίες που έβλεπα]. Αν αυτό που βλέπω στην οθόνη μου με διασκεδάζει και με κάνει να θέλω να δω περισσότερο τότε αυτό θα κάνω. Και ας μην έχει το τέλειο σχέδιο και ας μην είναι καλό το OP/ED song του και ας έχει η υπόθεση κενά...

κάποια στιγμή πρέπει να διαβάσω και το manga όμως γιατί στο τέλος της σειράς έμεινα με ένα "και τώρα τι;" ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου...

#34 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 05 April 2007 - 08:45

Την αποψή μου για το άλλο εγώ την υποστηρίζω και από το μάνγκα

Spoiler:

όπου θα μπορούσες να πεις ότι ναι εδώ είναι πραγματικά το άλλο της εγώ.

Αν είναι έτσι όπως λες στο spoiler τότε μάλλον το manga είναι πιο ολοκληρωμένο και καλύπτει καλύτερα τα κενά του anime.
Αλλά όσον αναφορά το anime δεν μπορώ να πω ότι αυτό το κάνει καλύτερο...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#35 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 April 2007 - 08:51

ΡΕ Fingo πάντα το manga είναι πιο ολοκληρωμένο. Ειδικά όταν το anime είναι μεταφορά του.
εγώ πάντως δεν θέλω να μάθω την συνέχεια.

#36 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 April 2007 - 10:27

Εγω αν εξαιρεσω καποια σημεια που ηταν φοβερα οπως π.χ. ο τροπος που αποδρα στην αρχη, οταν τραγουδαει η Lucy στον Kouta τη μελωδια απο το κουτακι, τη στιγμη που εμφανιζεται η Lucy στο τελος και καποιες αλλες σκηνες, το θεωρω αρκετα μετριο και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται τοση φασαρια σχετικα με το Elfen Lied. Για μενα θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο δεδομενου του πολυ καλου κεντρικου concept που ειχε.

p.s. Lisa κορυφαιο avatar και sig!!! 11/10 και για τα δυο!
Posted Image

#37 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 05 April 2007 - 12:26

βασικα το elfen lied ειχε μια απο τις καλυτερες σκηνες που εχω δει σε ανιμε
εκει περα που η μικρη λουσυ σκοτωνει ολα τα παλιοπαιδα που σκοτωσαν το σκυλακι
δε νομιζει να υπαρχει καποιος που να μην ευχαριστηθηκε απο αυτη τη σκηνη
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#38 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 April 2007 - 12:56

αφού πρώτα πιάστηκε η καρδιά μας γι'αυτό που δεν έδειξε αλλά άφησε να εννοηθεί...

Spoiler:

#39 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 April 2007 - 13:51

η σκηνή που την έχω ανεβάσει και στο Gallery είναι όλα τα λεφτά θα μπορούσε απλά να είναι πίνακας ζωγραφικής. αν και φέρνει πολύ έντονα σε έναν πίνακα που έχω δει.. αλλά δεν θυμάμαι ποιος είναι και ποιος το κανε.. :( :despair:

#40 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 posts

Posted 05 April 2007 - 15:03

Μου αρέσει που όλοι αποκαρδιωθήκαν για το θάνατο ενός σκυλιού, αλλά κανένας για τον θάνατο τριών μικρών παιδιών. Τα μπαστάρδα έπρεπε να πλακωθούν στις μπούφλες και μετά να πεθάνουν. lol

#41 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 April 2007 - 15:07

Koϊτα ένα σκύλος δεν μπορεί να σε πειράξει,
ο άνθρωπος είναι πιο κακός και ειδικά τα παιδιά.
Στην τελική αν ήταν πραγματικότητα θα λειπόμασταν και τα παιδάκια.

#42 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 April 2007 - 15:12

Kαλα τα εκανε ρε κωλοπαιδα!
Posted Image

#43 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 posts

Posted 05 April 2007 - 15:19

Koϊτα ένα σκύλος δεν μπορεί να σε πειράξει,

Posted Image

ο άνθρωπος είναι πιο κακός και ειδικά τα παιδιά

ο δε ιησους ειπεν αφετε τα παιδια και μη κωλυετε αυτα ελθειν προς με των γαρ τοιουτων εστιν η βασιλεια των ουρανων.

Στην τελική αν ήταν πραγματικότητα θα λειπόμασταν και τα παιδάκια.

H θα μας έκανε όλους lego η Λούση.
===============================

Τα μπαστάρδα έπρεπε να πλακωθούν στις μπούφλες και μετά να πεθάνουν. lol

Αυτό είπα εγώ.

#44 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 05 April 2007 - 16:52

Για να εκφρασω και εγω την γνωμη μου σχετικα με την επιμαχη σκηνη,δεν μου αρεσε.Ουτε τον φονο του σκυλιου ευχαριστηθηκα,ουτε τον φονο 3 παιδιων,και πρπει να εισαι αρρωστος imo για να ευχαριστηθεις οποιοδηποτε απο τα δυο:despair:

#45 Foucault

Foucault

Planetouched

• Members
  • 43 posts

Posted 05 April 2007 - 17:35

Το "ανθρώπινο" κομμάτι της σειράς, σχετικά με τη Lucy/Nyu και την αλληλεπίδρασή της με τους υπόλοιπους χαρακτήρες, όσο και το παρελθόν της ήταν καλό. Από κει και πέρα δεν μπορώ να πω ότι βρήκα κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον στο στόρι. Τα τεχνικά του στοιχεία, ωστόσο, είναι αρκετά καλά. Και, όντως, το opening είναι πολύ ωραίο, σα πίνακας ζωγραφικής και καθώς τα λατινικά είναι αρκετά εύηχα σα γλώσσα, δημιουργείται ένα ωραίο σύνολο.
Alas for the human race,
alas for the kings of separation
My Listεδώ)