Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#61 Chaos

Chaos

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 01 May 2007 - 18:38

παιδια μολις το τελειωσα. ειναι πραγματικα φοβερο!
πολυ splatter αλλα και μπολικο ecchi! αλλα δεν μπορω να πω τιποτα κακο για τη σειρα εκτος απο το οτι ειναι πολυ μικρη :(

#62 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 01 May 2007 - 23:01

Πράγματι πολύ καλή σειρά.

Posted Image

#63 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 May 2007 - 09:17

Πράγματι πολύ καλή σειρά.

Εσύ είμαι σίγουρη ότι στις σκηνές με την Νyu θα ήσουν κάπως έτσι :8c460310::ahaadj8:
καθότι λιγούρης hentai μπαμπόγερος.

#64 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 03 May 2007 - 12:44

Εσύ είμαι σίγουρη ότι στις σκηνές με την Νyu θα ήσουν κάπως έτσι :8c460310::ahaadj8:
καθότι λιγούρης hentai μπαμπόγερος.

Ναι,ναι ήμουν:hahaha:.Πάντος 19 χρονών δεν θα με έλεγα και μπαμπόγερο:hihi2:.Πάντος ήμουν περισσότερο έτσιPosted Image Posted ImagePosted Image

ΥΓ.Κατέβασα και το manga γιατί ήθελα περισσότερη δόση από Nyu:adorexu7:

Posted Image

#65 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 03 May 2007 - 12:52

And thats our Ero-Sennin ! :hero:

On topic now. Fan του Elfen Lied κ εγω κ απο τα πρωτα anime που ειδα. Παρολ' αυτα βλεπω συχνα να παιρνει κακες κριτικες...
Posted Image

#66 LIB

LIB

Blood Thirsty

• Members
  • 105 posts

Posted 03 May 2007 - 13:06

r εσείς το manga λέει καθόλου δεν το έχω διάβαση αλλα με το anime ξετρελάθηκα
να διαβάσω k το manga η όχι ???

Posted Image

Spoiler: Elfen Lied!!!

Posted Image

#67 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 03 May 2007 - 17:01

Προσωπικά το για μένα το μάνγκα είναι καλύτερο από το ανίμε.

Το κακό με το μάνγκα είναι ότι μέχρι το 75 κεφάλαιο έχει μεταφραστεί, και συνολικά το μάνγκα είναι 100 +, και επίσης η ομάδα που το μεταφράζει αυτήν την στιγμή αντιμετωπίζει πρόβλημα.

#68 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 09 May 2007 - 00:54

Indeed απο τα πολυ καλά anime που έχω αν κ ώρες ώρες είναι πολυ lovu-lovu κ kissu-kissu it stills pawns :D

Lucy for life <333

#69 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 May 2007 - 15:28

Προσωπικά το για μένα το μάνγκα είναι καλύτερο από το ανίμε.

Το κακό με το μάνγκα είναι ότι μέχρι το 75 κεφάλαιο έχει μεταφραστεί, και συνολικά το μάνγκα είναι 100 +, και επίσης η ομάδα που το μεταφράζει αυτήν την στιγμή αντιμετωπίζει πρόβλημα.

η ομάδα που το μεταφράζει τον παίρνει.

ελπίζω το μάνγκα να ειναι σαφώς καλύτερο απο το anime και πως γίνεται να ειναι το πρώτο anime που είδατε ;

#70 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 09 May 2007 - 15:36

Κοίτα το μάνγκα μέχρι έκει που έχω διαβάσει είναι πολύ καλό και τα ecchi στοιχεία που έχει δένουν πολύ καλύτερα στο μάνγκα.

Επίσης έχει και πολλές σκηνές στο μάνγκα οπού θα μπορούσες να πεις ότι πιο τολμηρές και για ευνόητους λόγους δεν τις έβαλαν στο ανίμε.
Posted Image

#71 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 08 June 2007 - 04:27

Εγώ πάντως μόλις το άρχισα και είμαι στο 2ο επ.!!! Και πραγματικά τα σπάει...
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#72 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 09 June 2007 - 18:52

Και μόλις το τελείωσα!!! Φοβερό απλά....Πωρώθηκα τόσο που θα κατεβάσω και το manga!!!
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#73 Millia

Millia

Dragon Spooker

• Members
  • 130 posts

Posted 10 June 2007 - 01:26

Δεν μου πολυάρεσε. Είχε υπερβολικό blood, gore και nudity καθώς και αντιπαθητικούς χαρακτήρες. Ειδικά η Yuka μου την έσπασε στα νεύρα με την εμμονή της με τον Kouta και τη ζήλεια της.

#74 LIB

LIB

Blood Thirsty

• Members
  • 105 posts

Posted 10 June 2007 - 10:31

εγώ θα συμφωνήσω με την Millia για την για την Yuka, αλλα θα προσθέσω πως αυτό είναι που την κάνει πιο ανθρώπινη k δίνη ένα τόνο ρεαλισμού στο anime (παραβλέπω το ότι η υπόθεση του anime είναι για μια εξέλιξη του ανθρωπινου είδους...)

Posted Image

Spoiler: Elfen Lied!!!

Posted Image

#75 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 10 June 2007 - 17:57

Θα συμφωνήσω ότι οι κύριοι χαρακτήρες της σειράς ήταν κάπως αντιπαθητικοί. Εμένα προσωπικά με εκνεύρισε πιο πολύ ο Kohta με τη συμπεριφορά του γιατί παραήταν soft και μες στη καλή χαρά και τα μέλια απέναντι στη Lucy
Spoiler:

Go figure...
Posted Image