Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Elfen lied
Posted 10 June 2007 - 20:22
η Yuka είναι η πιο γήινη χαρακτήρας, απλά το παρακάνει λίγο δηλαδή ώρες ώρες δεν είναι ξαδέρφη γυναίκα του είναι
Posted 11 June 2007 - 05:24
Δεν μου πολυάρεσε. Είχε υπερβολικό blood...
Μα αυτό ήταν από τα πιο γ@μ@τα στοιχεία!!! Μην αρχίσω τώρα να λέω και για το σενάριο...Και όσο να 'ναι η ζήλια της Yuka ήταν για να το κάνει λίγο πιο τραγικό το anime, αλλιώς θα είχε λιγότερο ενδιαφέρον!!!
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 11 June 2007 - 16:58
Καλύτερα να το έκαναν hentai να γίνόταν κορυφή. "Οι πεινασμένοι σεξουαλικά Βραχίονες"
.::My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 12 June 2007 - 00:34
Posted 12 June 2007 - 12:14
Το opening το είχα μάθει στο πιάνο χεχε
Posted 17 June 2007 - 02:52
Posted 18 June 2007 - 00:52
Τώρα για βία, ναι, δεν μπορώ να διαφωνήσω, είχε λίγο αίμα. Αλλά ειναι anime και όχι παιδικό πρόγραμμα της ΝΕΤ, οπότε...
Μπορώ να βρώ σε ηλεκτρονική μορφή το manga στο site;
Μόλις πριν λίγο έγινα μέλος. ¨Π
Posted 18 June 2007 - 01:04
Εδώ θα βρεις ότι έχει μεταφραστεί μέχρι τώρα από το μάνγκα του Elfen Lied, αλλά έχει ακόμα καιρό για να μεταφραστεί όλο.

Posted 18 June 2007 - 01:16

Χμμμ, ξεκινάει από το v3 ή κάνω λάθος;
Posted 17 July 2007 - 15:37
Posted 17 July 2007 - 16:32
Posted 17 July 2007 - 21:56

Αλλά για άλλη μια φορά, ο κεντρικός χαρακτήρας έχει τον μισό γυναικείο πληθυσμό που απαρτίζει το cast να τον γουστάρει...
Posted 18 July 2007 - 01:34
Εξαρτάται αν βλέπεις τα ανιμε για το τέλος τους - κατι το οποίο δεν θα συνιστούσα σε κανέναν!
Αλλά για άλλη μια φορά, ο κεντρικός χαρακτήρας έχει τον μισό γυναικείο πληθυσμό που απαρτίζει το cast να τον γουστάρει...
Δεν νομιζω να βλεπει κανενας τα anime για το τελος τοτε απλα χανει το χρονο του λογικα...
Ειναι σαν να παιζεις ενα παιχνιδι για να δεις απλα τον τερματισμο οπου ο πριγκιπας νικαει τον κακο του παιχνιδιου τα φτιαχνει με την κοπελια κ ζησαν αυτοι καλα...
Posted 28 August 2007 - 06:09
Συγκλονιστικότατο θα έλεγα.
Το lilium θα μού μείνει ως το πιο λυπητερό theme που έχω ακούσει μέχρι τώρα.
Το πιο in-your-face 1ο επεισόδιο που έχω δει σε anime. Με το καλημέρα, μας κάνει η Lucy παπί στο αίμα!

Ζήτημα να μην δάκρυσα σε 3-4 επεισόδια...

Οι ηθικές αναζητήσεις περί δικαιοσύνης, παιδικής αθωότητας, και του αισθήματος της οικογένειας (ακόμα και αν δεν υπάρχει φυσική οικογένεια) με συγκίνησαν και με προβλημάτισαν όσο κανένα άλλο anime.
Η Nyuu και το ecchi humour είναι νομίζω αναγκαία για να μην πέσεις σε βαθιά κατάθλιψη από το δράμα των χαρακτήρων, την τραγική ειρωνεία, και τους devastating ακρωτηριασμούς,
Κατεβάζω ήδη το manga, για να μου καλύψει κάποιες τρύπες, αν και μακάρι να υπήρχαν και άλλα OVAs ή fillers για τα ανεξερεύνητα subplots.
EDIT: Sign a Petition for an Elfen Lied sequel