Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#76 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 June 2007 - 20:22

πάλι τα ίδια να λέμε;
η Yuka είναι η πιο γήινη χαρακτήρας, απλά το παρακάνει λίγο δηλαδή ώρες ώρες δεν είναι ξαδέρφη γυναίκα του είναι

#77 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 11 June 2007 - 05:24

Δεν μου πολυάρεσε. Είχε υπερβολικό blood...

Μα αυτό ήταν από τα πιο γ@μ@τα στοιχεία!!! Μην αρχίσω τώρα να λέω και για το σενάριο...Και όσο να 'ναι η ζήλια της Yuka ήταν για να το κάνει λίγο πιο τραγικό το anime, αλλιώς θα είχε λιγότερο ενδιαφέρον!!!
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#78 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 11 June 2007 - 16:58

Για μένα το πρώτο επεισόδιο ήταν κορυφή και μόλις είδα όλη την σειρά απογοητεύτηκα.Βαρετό,τρελές τρύπες στο σενάριο,οι χαρακτήρες της πλάκας..
Καλύτερα να το έκαναν hentai να γίνόταν κορυφή. "Οι πεινασμένοι σεξουαλικά Βραχίονες"

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#79 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 11 June 2007 - 21:40

Το Elfen Lied είναι το πρώτο anime που είδα από fansub group (Animeclipse). Μετά από αυτό κόλλησα με τα anime για τα καλά.
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#80 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 12 June 2007 - 00:34

Εμένα μου άρεσε πάντος πολύ σαν σειρά.Και το opening ήταν φοβερό.Σήμερα το κατέβασα και το άκουσα 10 φορές.

Posted Image

#81 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 12 June 2007 - 12:14

Και εμένα μου άρεσε. Σε βάζει σε σκέψεις.

Το opening το είχα μάθει στο πιάνο χεχε

#82 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 17 June 2007 - 02:52

Αξιώθηκα να το δω κι εγώ. Από τα πολύ καλά. Το ενδιαφέρον μου κίνησε μια συνάντηση που είχε γίνει σε ένα βιβλιοπωλείο στην Ακαδημείας κάτι βδομάδες πριν όπου πρόβαλαν μερικά επισόδεια. Καταπληκτικό σχέδιο και ενδιαφέρον υπόθεση(στο σχέδιο το Manga υστερεί κάπως"-_-). Αφήνει και το κλασικό ερωτηματικό στο τέλος, με το ποιος χτυπάει την πόρτα κλπ,great^^

Posted Image

#83 Maverick-sama

Maverick-sama

Onimeno-Kyo

• Members
  • 10 posts

Posted 18 June 2007 - 00:52

Εκπληκτικό anime, απο τα καλύτερα που έχω δει. To opening theme είναι απλά τέλειο, ( Lilium ).

Τώρα για βία, ναι, δεν μπορώ να διαφωνήσω, είχε λίγο αίμα. Αλλά ειναι anime και όχι παιδικό πρόγραμμα της ΝΕΤ, οπότε...

Μπορώ να βρώ σε ηλεκτρονική μορφή το manga στο site;
Μόλις πριν λίγο έγινα μέλος. ¨Π

#84 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 18 June 2007 - 01:04

http://manga-dls.mberendes.eu/category.php?id=7

Εδώ θα βρεις ότι έχει μεταφραστεί μέχρι τώρα από το μάνγκα του Elfen Lied, αλλά έχει ακόμα καιρό για να μεταφραστεί όλο.
Posted Image

#85 Maverick-sama

Maverick-sama

Onimeno-Kyo

• Members
  • 10 posts

Posted 18 June 2007 - 01:16

Ευχαριστώ :D

Χμμμ, ξεκινάει από το v3 ή κάνω λάθος;

#86 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 17 July 2007 - 15:37

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ το anime είναι απλά έπος ίσως το ότι καλύτερο έχω δεί οι χαρατκήρες υπέροχοι καλό και κακό δεν υπάρχει μόνο ένα γ^%*^*&νο γρίζο παντού lusy θεά nyou must die a painfull death hearing only her own screamings.... δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν άρεσε σε κάποιους ανθρώπους από αυτό το anime σοθ έχει τους χαρακτήρες του που τους μαθαίνεις του αγαπάς τους μισείς στην πορεία μια καλή υπόθεση τα πάντα ..... αποεκεί και πέρα για όποιον εδιαφέρεται έχουν βγεί και κάποια ova

#87 MoonCHilde

MoonCHilde

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 17 July 2007 - 16:32

Αυτή η σειρά μες στην άπειρη τελειότητα της έχει ένα κακό - και το spoilαρω μόνο για όσους το έχουν δει

Spoiler:

#88 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 17 July 2007 - 21:56

Εξαρτάται αν βλέπεις τα ανιμε για το τέλος τους - κατι το οποίο δεν θα συνιστούσα σε κανέναν! :P

Αλλά για άλλη μια φορά, ο κεντρικός χαρακτήρας έχει τον μισό γυναικείο πληθυσμό που απαρτίζει το cast να τον γουστάρει...

#89 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 18 July 2007 - 01:34

Εξαρτάται αν βλέπεις τα ανιμε για το τέλος τους - κατι το οποίο δεν θα συνιστούσα σε κανέναν! :P

Αλλά για άλλη μια φορά, ο κεντρικός χαρακτήρας έχει τον μισό γυναικείο πληθυσμό που απαρτίζει το cast να τον γουστάρει...

Δεν νομιζω να βλεπει κανενας τα anime για το τελος τοτε απλα χανει το χρονο του λογικα...
Ειναι σαν να παιζεις ενα παιχνιδι για να δεις απλα τον τερματισμο οπου ο πριγκιπας νικαει τον κακο του παιχνιδιου τα φτιαχνει με την κοπελια κ ζησαν αυτοι καλα...

#90 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 28 August 2007 - 06:09

Μόλις το τελείωσα και εγώ.
Συγκλονιστικότατο θα έλεγα.
Το lilium θα μού μείνει ως το πιο λυπητερό theme που έχω ακούσει μέχρι τώρα.

Το πιο in-your-face 1ο επεισόδιο που έχω δει σε anime. Με το καλημέρα, μας κάνει η Lucy παπί στο αίμα! :wet2:
Spoiler:

Ζήτημα να μην δάκρυσα σε 3-4 επεισόδια... :nanana:
Οι ηθικές αναζητήσεις περί δικαιοσύνης, παιδικής αθωότητας, και του αισθήματος της οικογένειας (ακόμα και αν δεν υπάρχει φυσική οικογένεια) με συγκίνησαν και με προβλημάτισαν όσο κανένα άλλο anime.

Η Nyuu και το ecchi humour είναι νομίζω αναγκαία για να μην πέσεις σε βαθιά κατάθλιψη από το δράμα των χαρακτήρων, την τραγική ειρωνεία, και τους devastating ακρωτηριασμούς,
Spoiler:
.

Spoiler:

Κατεβάζω ήδη το manga, για να μου καλύψει κάποιες τρύπες, αν και μακάρι να υπήρχαν και άλλα OVAs ή fillers για τα ανεξερεύνητα subplots.

EDIT: Sign a Petition for an Elfen Lied sequel
Posted Image
Posted Image