Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#481 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 23 March 2011 - 21:05

^τελικά τη σαλάτα τη πέτυχες??? :nosey:

αν όχι μην ξανασχοληθείς με ότι έχει σχέση με σπίτι...

#482 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 23 March 2011 - 21:20

Haven't been there, not done that, and I never will, αλλα συμφωνω και επαυξανω.
Κατι τετοιο ειχε κανει ενας φιλος μου και απο τοτε που της τα ζητησε δεν ξαναμιλησανε.
Πρεπει να ειναι πολυ σπαστικο για μια κοπελα να βρισκει καποιον με τον οποιο μπορει να συνενοηθει και να εμπιστευτει, και μετα απο λιγο να της βγαινει ενας κλασσικος πεφτουλας.
Θα μου πειτε, αν δεν το κανεις αυτο, θα καταληξουμε ολοι σαν τον Kamui, but it's still better for me this way...

Α κάλα εχώ να σου πω εγώ ιστορία πριν αποφασίσουμε να μη ξαναμιλήσουμε ο ένας στον άλλον... :hahaha:

Και εγώ έχω κάνει πολλές βλακείες, αλλά επειδή φημίζομαι για την μνήμη μου... δεν τις θυμάμαι. XD
Μια βλακεία που κάνω επανειλημμένως είναι ότι πίνω. Και αυτό βέβαια έχει ως συνέπεια τη δημιουργία όλο και περισσότερων βλακειών. Πραγματικά αν αρχίσω να αναφέρω τις βλακείες που έχω κάνει λόγω ποτού θα βαρεθείτε να διαβάζετε.
Ο μ@λ@κ@ς θα μπορώ να αυτοσυγκρατηθώ καθόλου...

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#483 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 23 March 2011 - 21:22

Φυσικά και πέτυχα τη σαλάτα...απλώς παρολίγο να την κάνω ιδανική για κανίβαλους -λίγο αιματάκι αν έπεφτε και κανα κομμάτι απ'το δάχτυλο xD- κατατάλλα τι να μην πετύχω, το μαρούλι? Αλλά ακόμα κι αν κόβομαι ακόμη πολλές φορές πλέον έχω μάθει να μην κόβομαι πολύ βαθειά κι έτσι συνεχίζω κανονικά το μαγείρεμα. Αλλά εντάξει, το καταφέρνω πολύ καλά το μαγείρεμα, το χω. Τώρα στο σκούπισμα και ειδικά στο ξεσκόνισμα...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#484 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 23 March 2011 - 22:40

@Fallen_Angel_Itachi
Λοιπόν για σένα δύο λύσεις: ή να σου δωσουμε ενα θρεντ να γραφεις μονη σου, ή ενα πλαστικο σπιτι να πας να μεινεις, και να τρως φρουτοκρεμες...

Α να χαθεις ανατριχιασα...

stasou%2520mygdala.jpg

#485 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 23 March 2011 - 23:47

Lord Leon, πάντα θα μπορούσα να πάθω...paper cut! :sigh2: Το έχω στο αίμα μου να παθαίνω τέτοια κι όλων των ειδών τα ατυχήματα...

Μια φορά, όταν περπατούσα στον δρόμο με τον αδερφό μου περνούσαμε μπροστά από ένα internet cafe το οποίο ήταν δίπλα από ένα μπακάλικο. Κι όπως όλα τα μπακάλικα γύρω γύρω είχαν πέσει φύλλα, κανα κομμάτι από κανα λαχανικό κλπ...Και πως νόμιζα ότι πάτησα μια ντομάτα, χάνω την ισσοροπία μου κι εκεί που περπατούσα ξαφνικά...πάρτην κάτω! Σχέδον γύρισα ανάποδα! Περιττό να σας πω ότι όλο το net cafe είχε πεθάνει στο γέλιο -και μετά ξέσπασαν σε χειροκροτήματα ωσάν ευχαριστώ για το θέαμα- είχα από δίπλα κι από γύρω τον αδερφό μου να γελάει σαν ηλίθιος και να λέει γιατί δεν έφερε την κάμερα και κάτι παππούδες να προσπαθούν να κοιτάξουν κάτω απ'την φούστα μου.

Μια άλλη φορά, καθώς ερχόμουν σπίτι, μέρα μεσημέρι παρακαλώ, ήμουν εντελώς αφηρημένη και διάβαζα κάτι -δε θυμάμαι τι και θα καταλάβεις γιατί παρακάτω-. Ε, καθώς περνούσα τον δρόμο που έπαιρνα πάντα όταν ερχόμουν από εκείνη την κατεύθυνση, ήρθε ένα αυτοκίνητο κι έτσι έκανα άκρη...αλλά επειδή διάβαζα και δεν κοιτούσα μπροστά μου ΜΠΑΜ! χτυπάω το κεφάλ μου πάνω σε μια πινακίδα και πέφτω κάτω. Πάλι καλά που δεν ήμουν στη μέση του δρόμου, για ένα λεπτό αλλού πατούσα κι αλλού βρισκόμουν -κι ένα καρούμπαλο ΝΑ!

Τέλος, μια άλλη φορά όταν ήμουν μικρή -3η δημοτικού- καθόμουν με μια φίλη μου στην πιλοτή της οικοδομής της...και ξαφνικά ποιον είδαμε, μια συμμαθήτριά μας! Ε, χαρούμενες και οι δύο τρέχαμε προς το μέρος της -insert cheesy reunion music here- και καθώς τρέχαμε η μία στην άλλη, εγώ σε εκείνη κι εκεινη σε μένα...χτύπησα τη μύτη μου πάνω σε ένα σιδερένιο οριζόντιο δοκάρι που δεν είχα δει! Και πριν το καταλάβω έκανα σβούρες απ'τον πόνο ενώ η μπλούζα μου από τι χρώμα ήταν έγινε κόκκινη από τη nosebleed που έπαθα! Φυσικά έτρεξα σπίτι σαν τη βρεγμένη γάτα στη μανούλα για να με κάνει μάκια και να περάσει!

...Και για όσους αναρωτιούνται ναι, έχω ακόμα βαθούλωμα στη μύτη εκεί που χτύπησα! :beaten:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#486 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 23 March 2011 - 23:52

χαχχααχαχαχαχα

παμε στα σοβαρα τωρα ...

Spoiler:

κοιτα να δεις που τωρα βγηκε για καλο ...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#487 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 24 March 2011 - 00:06

κοιτα να δεις που τωρα βγηκε για καλο ...

Για πες λεπτομέρειες:himitsu:

Posted Image

#488 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 24 March 2011 - 00:06

Α ναι!
Ήμουν στο σπίτι ενός φίλου μου και παίζαμε ping pong, στο δάπεδο, με δύο παντόφλες, προσπαθώντας να βάλουμε γκολ ο ένας στον άλλον.
Η μπάλα μια στιγμή βρέθηκε στη μέση του δαπέδου και εγώ, από τη βιασύνη μου να την πάρω πρώτος πετάγομαι να την πιάσω.
Αποτέλεσμα: Σπασμένο δόντι.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#489 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 24 March 2011 - 00:09

Lord Leon, πάντα θα μπορούσα να πάθω...paper cut! :sigh2: Το έχω στο αίμα μου να παθαίνω τέτοια κι όλων των ειδών τα ατυχήματα...

Μια φορά, όταν περπατούσα στον δρόμο με τον αδερφό μου περνούσαμε μπροστά από ένα internet cafe το οποίο ήταν δίπλα από ένα μπακάλικο. Κι όπως όλα τα μπακάλικα γύρω γύρω είχαν πέσει φύλλα, κανα κομμάτι από κανα λαχανικό κλπ...Και πως νόμιζα ότι πάτησα μια ντομάτα, χάνω την ισσοροπία μου κι εκεί που περπατούσα ξαφνικά...πάρτην κάτω! Σχέδον γύρισα ανάποδα! Περιττό να σας πω ότι όλο το net cafe είχε πεθάνει στο γέλιο -και μετά ξέσπασαν σε χειροκροτήματα ωσάν ευχαριστώ για το θέαμα- είχα από δίπλα κι από γύρω τον αδερφό μου να γελάει σαν ηλίθιος και να λέει γιατί δεν έφερε την κάμερα και κάτι παππούδες να προσπαθούν να κοιτάξουν κάτω απ'την φούστα μου.

εγώ πάντως τους καταλαβαίνω τους παππούδες:nbleed:
...(έχει ξυπνήσει ο pervert μέσα μου:hot:)

#490 Crossgrave

Crossgrave

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 24 March 2011 - 00:30

πατισα φρενο με το ποδιλατο σε κατιφορα 120 διλαδη πολι αποτομι και εβαλα γιπσο και στα δυο χερια
Posted Image

#491 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 24 March 2011 - 00:48

αφου ζωντανεψε το θρεντ ας πω και γω μια :Ρ βεβαια δεν μπορω ανταγωνιστω τους κορυφαιους εδω μεσα xD

εκτη δημοτικου και ο κολητος μου μου ειχε σπασει τα νευρα (δεν θυμαμαι για πιο λογο)
αποτελεσμα τα ειχα παρει τοσο που τον κυνηγουσα σε ολο το σχολειο για να τον σπασω στο ξυλο (ή για να του το ξεπληρωσω οτι μου ειχε κανει, δεν θυμαμαι..)
ε οπως τον κυνηγουσα περναμε και απο το γηπεδο του βολεϊ, ο κολητος μου περναει κατω απο το φιλε ανετα και συνεχιζει να τρεχει, εγω απο τα νευρα μου δεν το βλεπω και συγκρουομαι, αποτελεσμα: τιναζομαι στον αερα 3 μετρα πισω :hahaha:
μετα ειχα ακομη μεγαλυτερο λογο να τον σπασω στο ξυλο (ειχε πεθανει στα γελια οπως ηταν λογικο) αλλα πονουσα παντου Τ.Τ

#492 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 24 March 2011 - 00:58

Που λετε δημοτικο ημανε, πατατες εκοβα στην πιλοτη καθμουν.Ειμασταν 3 ατομα, αφου ειχαμε βαρεθει ριχναμε ιδεες για το τι να κανουμε.Καποια στιγμη καποιος πεταει την ιδεα να παιξουμε τρικλοποδιες.Σαν μικρα παιδια και εμεις ειπαμε το ναι.Βραδυ τωρα, στην πιλοτη η οποια ειχε 2 πατωματα με 3 σκαλακια.Καποια στιγμη εκει που τρεχω ανεμελα βλεπω 2 ποδια μπροστα μου και μπουμ με το κεφαλι στα σκαλια. Στην γωνια κιολας. Αρχιζω εγω ποναω, μπαινω μεσα στην πολυκατικοια, δεν ανοιγω φως, μπαινω ασανσερ και πως κανω το λαθος να κοιταξω στον καθρεπτη, βλεπω την μουρη μου γεματο αιματα. Ο Αδερφος μου απο διπλα να λιποθυμαει στο καπακια και εγω να τσιριζω μεσα στο ασανσερ XD
Τελικα εκανα ραματα και ησυχασα.

Α και ενα αλλο που θυμηθηκα, ημουν κατω παιζαμε μπαλα και με φωναζει η μανα μου απ το μπαλκονι. Παω εγω απο κατω και μου πεταει λεφτα να παρω ψωμι. Εγω σαν μικρο και αμαθο παιδακι δεν περιμενα να πεσουν κατω αλλα ειχα το κεφαλι ψηλα και ημουν ακριβως απο κατω τους. Τελικα το κερμα ηρθε και εσκασε ακριβως διπλα απ το ματι. Ετρεχε αιμα αλλα ραμα δεν εκανα. Το σημαδι ακομα το'χω XD

2bbd14fc.jpg

#493 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 24 March 2011 - 01:42

Μπηκα στο anime.gr

Λοιπον αποφασιζουμε μια μερα να κανουμε κοντρες με ποδηλατα....οχι ακριβως κοντρες, ποιος θα επιανε μεγαλυτερη ταχυτητα με το κοντερ.....περνω που λετε τη κατηφορα.....πεταγεται ενα σκυλι...τα χανω.....μπροστινο φρενο.....faceplant. Στη κυριολεξια....ουτε που θυμαμαι ποσα ραμματα εκανα στο σαγονι....

Btw, πολυ θραυση κανει το συγκεκριμενο thread......as expected from the clumsy nerds of anime.gr , I guess.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#494 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 24 March 2011 - 01:46

Άουτς! Όλοι άνετα ανοίγουμε μια πτέρυγα του κατ εδώ μέσα έτσι παίδες? Όλοι όμως! Με το αποκορύφωμα την αεροβική του matassos. Αλλά όλοι έχετε πάθει εδώ...(κι εγώ αλλά ξες, βγάζω την ουρά μου απ'έξω)

@Kenobi-sensei... :Ρ

Πάντως τώρα που τα θυμάμαι δε θα ξεχάσω όταν ήμουν μικρή, 2 χρονών, έκλαιγα πολύ! Και όποτε δεν ήθελα κάτι έκλαιγα ακόμα περισσότερο -όπως καταλαβαίνετε αυτά μου τα έχουν πει οι γονείς μου όλα-. Ε, μια μέρα έκλαψα τόσο πολύ που μου κόπηκε η ανάσα και δεν ανάπνεα καθόλου για πολύ ώρα! Έτσι με πήρε ο μπαμπάς μου, μ'αναποδογύρισε, με πάτησε μια ξυλιά στον πωπώ...και συνήλθα! Μετά ο παιδίατρος του είπε πως καμιά φορά τα παιδιά το κάνουν αυτό και ηρέμησε.

Α, και μια φορά, πριν ανακαλύψουμε σε τι ακριβώς έχω αλλεργία -τελικά δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, είναι πολύ περίεργο- έβαζα πολύ ξύδι στις σαλάτες. Και μια μέρα, έβαλα πολύ και είπα να το πιο το ζουμί που είχε μείνει απ'τη σαλάτα. Επειδή όμως είχα παρουσιάσει αλλεργία και δεν το ήξερα χωρίς να το καταλάβω έκλεισε ο λαιμός μου...μέχρι να ξαναπάρω αναπνοή είχα μελανιάσει. Ακόμα το θυμάμαι και είμαι κάπως.

Και σε κάτι εντελώς ότι να ναι. Παλιά πήγαινα κολυμβητήριο και μ'άρεζε πολύ να βουτάω και να πηγαίνω μέχρι τον πάτο της πισίνας -2,5 με 5 μέτρα- έτσι πάντα πιανόμουν απ'τον βατήρα, έπαιρνα αναπνοή και βουτούσα...μία φορά όμως δεν υπολόγισα σωστά κι έτσι όπως έπαιρνα την αναπνοή και έκλεινα το στόμα μου, πριν προλάβω να το κλείσω τελείως, χτυπάω με τα δόντια μου το τσιμέντο γύρω γύρω απ'την πισίνα. Αυτό είχε πονέσει.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#495 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 24 March 2011 - 01:56

Εγω απ το πολυ το κλαμα οταν ημουν μικρος ειχα κανει εγχειρηση κοιλης XD

2bbd14fc.jpg