Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 17:37
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 17:38
σταματαω στο βενζιναδικο με τον φιλο μου να βαλουμε βενζινη και οσο αυτος πληρωνε μεσα, εγω βγαινω εξω ανετος και αναβω τσιγαρο, ημουν τοσο στην κοσμαρα μου που δεν καταλαβα οτι φωναζαν οι ανθρωποι, μεχρι που ερχετε ο φιλος μου και λεει, "Ρε Μαλ*κ* τι κανεις; Σβησε το τσιγάρο ρε." Μετα καταλαβα τι μαλ*κια εκανα.
Τώρα κατάλαβα από που βγήκε το lethal στο ονομά σου !!!!!
Εγώ πάλι έχω βάλει την κουβέρτα στο ψυγείο(αν και το έχω πει και σε άλλο thread αυτό).
Τώρα γιατί το έκανα ακόμα να το καταλάβω...
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 20:40
Λοιπον ο αδερφος μου σχεδον καθε απογευμα συνηθιζε να βγαινει εξω για μια βολτουλα στη γειτονια... Ετσι ενα απογευμα γυριζοντας εγω απο τα γερμανικα και ενω ο αδερφος μου λειπει βρισκω ενα σημειωμα πανω στην πορτα του σπιτιου μου που εγραφε τα εξης:
'' Κατερινα(εγω ειμαι αυτη), η μαμα και ο μπαμπας λειπουν. Εγω παω βολτα. Το κλειδι ειναι κατω απο χαλι." Αντωνης(ο αδερφος μου)
Αν αυτο δεν ειναι βλακεια-για να μην πω τιποτα αλλο- τι ειναι;;!!!!...
Ειχα σκασει στα γελια, ακομα και τωρα που το γραφω γελαω..
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από animestarling: 03 Οκτώβριος 2011 - 11:09
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 10:46
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 11:28

Μια μερα λοιπον,ειχα αργησει για το αστικο που θα με επαιρνε σχολειο και ωσαν τρελη ερτεχα σαν σιφουνας μες το σπιτι.Οπως λοιπον κατεβαινα τρεχατη τις σκαλες,βλεπω στο επομενο σκαλι μια μισοπεθαμενη σφηκα,στις οποιες ειμαι και αλλεργικη,και παθαινω τριπλο εγκεφαλικο αφου ειμαι σχεδον σιγουρη πως τιποτα δε με γλιτωνει πλεον απο το να την πατησω.Τελευταια στιγμη ομως κανω μια ωραιωτατη πιρουετα και τη γλιτωνω (απο τη σφηκα).Τα λογια ειναι περιττα....Κατεβηκα την υπολοιπη σκαλα με αναποδες τουμπες μεχρι την πορτα ,πανετοιμη για το σχολειο.Αυτο ειναι ΤΟ πρωινο ξυπνημα....

~Iie watashi wa sasori za no onna
Oki no sumu made warau ga ii wa~
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 12:19
Τώρα που λες για σκάλες, όταν ήμουν μικρή μέναμε σε μια οικοδομή που για να πας στα ρολόγια κλπ έπρεπε να κατέβεις μια απότομη σκάλα κάτω κι εκεί είχαν κι άλλα πράγματα. Κι επειδή ήμουν άγαρμπο και αδέξιο από μικρό ο μπαμπάς μου με είχε πει να μην πηγαίνω από κει καθόλου. Μια μέρα που πηγαίναμε κάπου -δε θυμάμαι που- είχα σκάσει και πήγα από κει...δεν είχε φως, ήμουν και υπερκινητικό και πριν καταλάβω τρομάζω απ'τη διαφορά φωτός, γλυστράω και παίρνω όλη τη σκάλα κουτρουβαλώντας...
Επίσης, πριν όχι και πολύ καιρό, δεν ξέρω γιατί αλλά υπλόγισα λάθος το βάθος(?) της διαφοράς του ενός σκαλοπατιού με το άλλο και άρχισα να πέφτω...εν τέλη κατάφερα απλώς να πηδήξω τα σκαλοπάτια και να μη στραμπουλήξω τίποτα αλλά ακόμα θυμάμαι την τρομάρα που πήρα.
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 12:33
Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή λειτούργησαν τα ένστικτα του σώματος από τις μέρες που σκαρφάλωνα σε βράχια και βουνά και κρατήθηκα από ένα μεταλλικό δοκάρι που βρισκόταν δίπλα μου.
Έτσι γλίτωσα την πλάτη μου από έναν μάλλον βαρύ τραυματισμό. Από τότε προσέχω διπλά και τριπλά όταν ανεβοκατεβαίνω σκαλιά.
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 12:37

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 13:26
Βγαίνοντας από μια μπυραρία κάπου στο κέντρο και ενώ ήμουν αρκετά ζαλισμένος αρχίσαμε με ένα φίλο μου να φωνάζουμε Ο ΑΛΑΝΤΙΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ καθώς επίσης και Ο ΤΖΑΦΑΡ ΠΕΘΑΝΕ, Ο ΑΛΑΝΤΙΝ ΖΕΙ. Αυτό συνεχίστηκε από το κέντρο μέχρι την τούμπα που είναι περίπου 5 χιλιόμετρα ποδαρόδρομος.

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 13:49
Ουάου, να μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βλακεία.Η πιο αξιοσημείωτη βλακεία που έχω κάνει μαζί με την παρέα μου είναι :
Βγαίνοντας από μια μπυραρία κάπου στο κέντρο και ενώ ήμουν αρκετά ζαλισμένος αρχίσαμε με ένα φίλο μου να φωνάζουμε Ο ΑΛΑΝΤΙΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ καθώς επίσης και Ο ΤΖΑΦΑΡ ΠΕΘΑΝΕ, Ο ΑΛΑΝΤΙΝ ΖΕΙ. Αυτό συνεχίστηκε από το κέντρο μέχρι την τούμπα που είναι περίπου 5 χιλιόμετρα ποδαρόδρομος.
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 15:00
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 15:05
Επειδή προφανώς το θεωρήσατε "αστείο" ή "γαμάτο" αυτό. Το είπατε σε όλους την άλλη μέρα στο σχολέιο να φανταστώ!?
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 15:10