Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#511 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 17:37

Πρώτη με Τρίτη Δημοτικού και έχουμε έκθεση με θέμα "Ποιο είναι το αγαπημένο σου ζώο". Επειδή ο πατέρας μου τότε ήταν ψιλο-φανατικός Παοκτσής και εγώ σαν μικρό και χαζό επηρεάστηκα και γράφω ότι μου αρέσει η ζέβρα επειδή έχει τα χρώματα του Πάοκ! Σήμερα δεν ασχολούμαι με αθλητικά και έχω βρει την ησυχία μου.

#512 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 17:38

σταματαω στο βενζιναδικο με τον φιλο μου να βαλουμε βενζινη και οσο αυτος πληρωνε μεσα, εγω βγαινω εξω ανετος και αναβω τσιγαρο, ημουν τοσο στην κοσμαρα μου που δεν καταλαβα οτι φωναζαν οι ανθρωποι, μεχρι που ερχετε ο φιλος μου και λεει, "Ρε Μαλ*κ* τι κανεις; Σβησε το τσιγάρο ρε." Μετα καταλαβα τι μαλ*κια εκανα.

Τώρα κατάλαβα από που βγήκε το lethal στο ονομά σου !!!!!

Εγώ πάλι έχω βάλει την κουβέρτα στο ψυγείο(αν και το έχω πει και σε άλλο thread αυτό).
Τώρα γιατί το έκανα ακόμα να το καταλάβω...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#513 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 17:42

Α εγώ θυμαμαι στο δημοτικό είχα γράψει σε έκθεση με ελεύθερο θέμα για Medabots :kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#514 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 20:40

Εγω δεν εχω κανει καμια βλακεια που να ειναι τοσο αξιοσημειωτη ωστε να τη μοιραστω μαζι σας αλλα εχει κανει μια ο αδερφος μου χρονια πριν...
Λοιπον ο αδερφος μου σχεδον καθε απογευμα συνηθιζε να βγαινει εξω για μια βολτουλα στη γειτονια... Ετσι ενα απογευμα γυριζοντας εγω απο τα γερμανικα και ενω ο αδερφος μου λειπει βρισκω ενα σημειωμα πανω στην πορτα του σπιτιου μου που εγραφε τα εξης:
'' Κατερινα(εγω ειμαι αυτη), η μαμα και ο μπαμπας λειπουν. Εγω παω βολτα. Το κλειδι ειναι κατω απο χαλι." Αντωνης(ο αδερφος μου)

Αν αυτο δεν ειναι βλακεια-για να μην πω τιποτα αλλο- τι ειναι;;!!!!...
Ειχα σκασει στα γελια, ακομα και τωρα που το γραφω γελαω..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από animestarling: 03 Οκτώβριος 2011 - 11:09

#515 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2011 - 20:49

:kakaka::hahaha::hahaha: ^^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#516 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 10:46

κάποτε ερωτεύτηκα.

#517 konata.otaku

konata.otaku

Show me your brave heart .

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDigital Word

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 11:28

Εγω με τις σκαλες ,να σας το ξεκαθαρισω απο την αρχη,δεν ειχα ποτε καλες σχεσεις...Αφου οταν μετακομισαμε στα 7 μου, εκλεγα για 2 μερες ,γιατι φοβομουνα τα σκαλια στο νεο σπιτι(το παλιο δεν ειχε καθολου)και παρακαλουσα τους γονεις μου να ξυλωσουνε τις σκαλες και να βαλουνε τσουλιθρες στη θεση τους..:riiight:Παρολα αυτα,οι σκαλες δεν φυγανε....

Μια μερα λοιπον,ειχα αργησει για το αστικο που θα με επαιρνε σχολειο και ωσαν τρελη ερτεχα σαν σιφουνας μες το σπιτι.Οπως λοιπον κατεβαινα τρεχατη τις σκαλες,βλεπω στο επομενο σκαλι μια μισοπεθαμενη σφηκα,στις οποιες ειμαι και αλλεργικη,και παθαινω τριπλο εγκεφαλικο αφου ειμαι σχεδον σιγουρη πως τιποτα δε με γλιτωνει πλεον απο το να την πατησω.Τελευταια στιγμη ομως κανω μια ωραιωτατη πιρουετα και τη γλιτωνω (απο τη σφηκα).Τα λογια ειναι περιττα....Κατεβηκα την υπολοιπη σκαλα με αναποδες τουμπες μεχρι την πορτα ,πανετοιμη για το σχολειο.Αυτο ειναι ΤΟ πρωινο ξυπνημα....:yahoo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

~Iie watashi wa sasori za no onna
Oki no sumu made warau ga ii wa~

#518 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 12:19

Πω πω, όλα αυτά για μία σφήκα...

Τώρα που λες για σκάλες, όταν ήμουν μικρή μέναμε σε μια οικοδομή που για να πας στα ρολόγια κλπ έπρεπε να κατέβεις μια απότομη σκάλα κάτω κι εκεί είχαν κι άλλα πράγματα. Κι επειδή ήμουν άγαρμπο και αδέξιο από μικρό ο μπαμπάς μου με είχε πει να μην πηγαίνω από κει καθόλου. Μια μέρα που πηγαίναμε κάπου -δε θυμάμαι που- είχα σκάσει και πήγα από κει...δεν είχε φως, ήμουν και υπερκινητικό και πριν καταλάβω τρομάζω απ'τη διαφορά φωτός, γλυστράω και παίρνω όλη τη σκάλα κουτρουβαλώντας...

Επίσης, πριν όχι και πολύ καιρό, δεν ξέρω γιατί αλλά υπλόγισα λάθος το βάθος(?) της διαφοράς του ενός σκαλοπατιού με το άλλο και άρχισα να πέφτω...εν τέλη κατάφερα απλώς να πηδήξω τα σκαλοπάτια και να μη στραμπουλήξω τίποτα αλλά ακόμα θυμάμαι την τρομάρα που πήρα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#519 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 12:33

Κατέβαινα τα μαρμάρινα σκαλιά μιας πολυκατοικίας με βρεγμένα υποδήματα. Λίγο πριν κατέβω(πρέπει να ήταν το τέταρτο ή το πέμπτο σκαλοπάτι από το τέλος) γλίστρησα και άρχισα να οριζοντιώνομαι.

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή λειτούργησαν τα ένστικτα του σώματος από τις μέρες που σκαρφάλωνα σε βράχια και βουνά και κρατήθηκα από ένα μεταλλικό δοκάρι που βρισκόταν δίπλα μου.

Έτσι γλίτωσα την πλάτη μου από έναν μάλλον βαρύ τραυματισμό. Από τότε προσέχω διπλά και τριπλά όταν ανεβοκατεβαίνω σκαλιά.

#520 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 12:37

Ας συμβαλω και εγω.Πριν τρεις βδομαδες γυρνουσα σπιτι στο χωριο και επειδη ειμουν χαλια ψυχολογικα και νυσταγμενος(ηταν πρωι) κοιτουσα κατω και ειχα μισωκλειστα τα ματια μου οποτε σε μια στιγμη ακουω ενα ΜΠΑΜ και ηχο απο μεταλο να τριζει,εκεινη την στιγμη συνιδιτοποιησα οτι ειχα χτυπησει σε μια πινακιδα που ειχα ξεχασει οτι βρισκοταν εχει.Το κωμικοτραγικο ειναι απο την δυναμη του χτυπματος λιγισε ο στηλος που κρατουσε την πινακιδα(δεν ηταν καλα καρφωμενος στο τσιμεντο αλλα και παλι.....:blurah5::beaten:)Η ακομα μεγαλυτερη πλακα ειναι οτι διπλα καθοντουσαν δυο παππουδες και με το που ειδαν τη συνεβει αρχισαν να φωναζουν,και δεν ηξερα αν ηθελαν να δουν αν ημουν καλα ή η αν ηθελαν να με φωναξουν για την πινακιδα,οπως και να`χει εγινα αφαντος.Παντος τις πεντε μερες πονοκεφαλο τις εφαγα:bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#521 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 13:26

Η πιο αξιοσημείωτη βλακεία που έχω κάνει μαζί με την παρέα μου είναι :

Βγαίνοντας από μια μπυραρία κάπου στο κέντρο και ενώ ήμουν αρκετά ζαλισμένος αρχίσαμε με ένα φίλο μου να φωνάζουμε Ο ΑΛΑΝΤΙΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ καθώς επίσης και Ο ΤΖΑΦΑΡ ΠΕΘΑΝΕ, Ο ΑΛΑΝΤΙΝ ΖΕΙ. Αυτό συνεχίστηκε από το κέντρο μέχρι την τούμπα που είναι περίπου 5 χιλιόμετρα ποδαρόδρομος.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#522 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 13:49

Η πιο αξιοσημείωτη βλακεία που έχω κάνει μαζί με την παρέα μου είναι :

Βγαίνοντας από μια μπυραρία κάπου στο κέντρο και ενώ ήμουν αρκετά ζαλισμένος αρχίσαμε με ένα φίλο μου να φωνάζουμε Ο ΑΛΑΝΤΙΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ καθώς επίσης και Ο ΤΖΑΦΑΡ ΠΕΘΑΝΕ, Ο ΑΛΑΝΤΙΝ ΖΕΙ. Αυτό συνεχίστηκε από το κέντρο μέχρι την τούμπα που είναι περίπου 5 χιλιόμετρα ποδαρόδρομος.

Ουάου, να μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βλακεία.

#523 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 15:00

Πλάκα κάνεις! Να γίνεσαι ρεζίλι σε όλη τη Θεσσαλονίκη

#524 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 15:05

Να ενοχλείς όλη τη Θεσσαλονίκη*
Επειδή προφανώς το θεωρήσατε "αστείο" ή "γαμάτο" αυτό. Το είπατε σε όλους την άλλη μέρα στο σχολέιο να φανταστώ!?

#525 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2011 - 15:10

Οχι γιατί στο σχολείο και οι τοίχοι έχουν αυτιά και θα μαθευόταν οτι είμασταν ντίρλα και θα έφτανε και στα αυτιά των γονιών μας. Τελικά του ξέφυγε κάποιου :sigh2: