Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#256 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 04 June 2008 - 22:53

Να πω και εγώ ένα μια και μολεις τώρα το βρήκα υο thread ...
πέρσι έγινε
Έχουμε πανηγύρι στην περιοχή μου και ως γνωστόν πηγαίνουν πολλές κοπέλες για να πάρουν κάτι από τα πανηγύρια:nbleed:... Από ένα χιλιόμετρο παρά το ότι δοκίμαζα όλες τις τεχνικές για να κρυφτώ και να γίνω ένα με το πλίθος και προσπαθούσα να κρυφτώ πόσο από 2-3 γνωστούς:Blissfull:. Ακούω μια φωνή να φωνάζει το όνομα μου:terror2: "οχ όχι πάλι αυτή" ήταν μια κοπέλα μου με γούσταρε (εφτιχός την έχω χάση επειδή μετακόμισα) με πιάνει από το χέρι και αρχίζει να με τράβαει και να μου μιλαει διάφορα:erk:...εν το μετάξι να προσπαθώ να σκεφτώ κάτι για να ξεφύγω. Έρχεται και άλλη μια κοπέλα..."α εδω είσαι" και μετά από λίγο "ποια είναι αυτή?:burningbe3:" να κτούνται με ένα βλέμμα(μπορείτε να φανταστείτε)και να υπαρχή ηλεκτρισμός στον αέρα:ill2:! Τι τους πιάνει και μου λέει η μια "έρχεσαι μαζί μου στο πανηγύρι?" και πετάγετε η άλλη "θα έρθεις με εμένα?":blurah5: ...και να με πιάνουν για τα χεριά και να με τραβάνε αριστερά δεξιά "όχι θα έρθει με μένα" κτλ:beaten:...ευτυχώς κατάφερα να ξεφύγω μετά από λίγο...:run::beaten:
Posted Image

#257 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 04 June 2008 - 22:56

να πω και το δικο με αποβαλουν απο απο λυκειο(γυθειο) και παο σε αλλο λυκειο(σπαρτη) στην μεση της χρονιας...τοτε παο εκδρομη με το αλλο λυκειο στο γυθειο και πως τυχαινει και βρισκω εναν καθηγητη στην πολη μεσα ο οποιος δεν ηξερε οτι με ειχαν αποβαλει...με βουταει απο τα αυτια και μου λεει γρηγορα στον διευθυντη,δεν ακουγε δικαιολογιες νομιζε οτι του ελεγα ψεματα....μετα με πειγε στον διευθυντη ηρθε και ο πατερας μου στα καπακια και εγινε χαμος...

#258 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 04 June 2008 - 23:01

Πάλι καλά που δεν σου φώναξε εκεί που του έλεγες δικαιολογίες THIS IS SPARTA:hahaha::hero:
Posted Image

#259 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 04 June 2008 - 23:17

Να πω και εγω ενα απο τα δεκάδες ατυχήματ που μου εχουν συμβεί!!! Δεν εχει συμβει ακριβως σε anime ( απο οσο ξερω) αλλα θυμιζει πολύ τη φάση Naruto-Sakura...

Eίμαι στο λυκειο ( πρωτη ταξη νομίζω) και ειναι ο πρωτος χειμωνας που είχε χιονίσει στην Αθηνα ( 2001?, 2002?) . εγω γουστάρω φυσικά μια κοπέλα η οποία δεν ειναι το κλασσικό μοντελο της ταξης που το θέλουν όλοι αλλα περισσότερο μια συνεσταλμένη σε στυλ Hinata πολυ εξυπνη και για καλη μου τυχη αδεσμευτη:wooi2:! Με την κοπέλα γνωριζόμαστε απο το γυμνασιο που ημασταν κολλητοί αλλα στο μεσοδιαστημα ( τελος 3ης γυμνασιου ) εχουμε τσακωθεί και δεν λεμε παρα ενα γεια πλεον..:nanana:

Για να μην τα πολυλογώ απο το κρύο το γηπεδο μπασκετ εχει πιασει παγο και τα παιδια το διασκεδαζουν σε ενα κενό που είχαμε προσπαθώντας να κανουν πατιναζ . Η κοπέλα γουσταρει εναν απο τους ωραίους του σχολείου ο οποίος ομως χαμουρευεται με μια αλλη, έτσι η ..... ( να μην πω το ονομα) καθεται και πατιναρει ( λέμε τωρα) μονη της και εγω που τα βαριόμουν κατι τετοια, καθομαι και τη χαζεύω σαν λαλάκας πριμένωντας ενα βλεμμά...:wooi2:Σε κάποια φάση η κοπέλα γλυστραει και εγω σε κλάσματα δευτερολέπτου πa;iρνω την καταπληκτική απόφαση να τη σωσω τρομάρα μου.. ( λεω απο μεσα μου αυτη ειναι η ευκαρία σου μην τα κανεις θαλασσα ). Τρέχω με φόρα και τη προλαβαίνω λιγο πριν το ποπουδάκι της χτυπήσει κατω:wooi2:... Έλα όμως που ειχα πολυ φορα και με τη δυναμη που την επιασα της δίνω μια και φευγει κατευθείαν και σκάει πάνω στη μπασκέτα με το κούτελο:oo::oo::oo:. Τι να κάνω να ανοίξει η γη να με καταπιεί? Να πηδηξω απο τα καγκελα και να εξαφανιστώ? Οτιδήποτε.. Και διαλέγω το χειρότερο απο όλα παω απο πανω της με ένα χαμόγελο βλακείας και λέω " Η προσπάθεια μετράει σωστά? "

Απο εκεινη τη μερα μου εκοψε και την καλημέρα..:drink:

Edited by donald13, 04 June 2008 - 23:33.

Posted Image

#260 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 04 June 2008 - 23:32

χμμμ....

κατεβαινει η αδερφη μου την σκαλα ενω κρατα ενα δισκο με 4 ποτηρια...εγω περιμενω να κατεβει για να ανεβω ....ξαφνικα σκουντουφλαει και τα ποτηρια αρχιζουν να μπαινουν σε τροχια...

σαν αιλουρος που ειμαι ορμαω και πιανω 1-2 με το δεξι,αλλο ενα με το αριστερο χερι και το 4 στη αριστερη μασχαλη....

και εκει που παω να πω ''εγραψα παλι'' εφαγα τον δισκο στα μουτρα...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#261 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 05 June 2008 - 00:44

Πριν 8-9 χρόνια γύριζα καλοκαίρι απο ψάρεμα με το αυτοκίνητο του θείου μου.Εγώ νύσταζα και είχα κοιμηθεί στο αυτοκίνητο καθώς γυρίζαμε.Φτάνουμε σπίτι,με ξυπνάει και μου λέει "Άντε Δημήτρη φτάσαμε,πήγαινε σπίτι".Σηκώνομαι εγώ και περπατάω ως την πόρτα....ε αυτό ήταν.Με πήρε ο ύπνος όρθιο μπροστά στην πόρτα...ευτυχώς λίγη ώρα αργότερα άνοιξε η μάνα μου και με έβαλε μέσα.(Υ.Γ.ΟΧΙ!ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΡΘΙΟΣ,ΑΠΛΑ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΑ:stubborn:)
Posted Image

#262 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 June 2008 - 01:34

LMAO!! Κορυφαία τα αποπάνω, παιδιά, σκίσατε! Κρίμα που το δικό μου δεν είναι τόσο καλό...

Aυτό που θα πω εγώ δεν είναι και 100% anime-like, αλλά κάτι μου λέει ότι έχει συμβεί σε anime.

Δημοτικό ήμουν και σε ώρα καλλιτεχνικών, καταλαβαίνετε, η ώρα της άπλας. Καθώς είχα χαλαρώσει στην καρέκλα χωρίς να νοιάζομαι για τίποτα και κανένα δε πήρα χαμπάρι ότι η καρέκλα έγερνε όλο και πιο πολύ προς τα πίσω. Κι έγερνε, κι έγερνε... ώσπου, ναι, το καταλάβατε, έπεσα πίσω με τον ποπό, ένα μπαμ από την καρέκλα και μια κραυγή δικιά μου.

Και βρήκα ΤΟ σχόλιο να κάνω: Αχού, έσπασα την λεκάνη μου! (Είχα διαβάσει το πρώτο chapter Rurouni Kenshin την προηγούμενη και έλεγε κάτι τέτοιο) Όπως καταλαβαίνετε, τα παιδιά γελάσανε με την μπούρδα μου παρά με το συμβάν. Και το είπα και με χαμόγελο, τρομάρα μου...

Posted Image

#263 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 05 June 2008 - 02:46

Εγώ πάλι δύο ιστορίες από την εποχή των παγετόνων έχω να ξεθάψω(Thank God!!!)

1.Πρέπει να ήμουν κάπου Δ-Ε δημοτικού. Βόλτα με τους φίλους μου στη γειτονιά με τα ποδήλατα. Όμως εκείνη την περίοδο είχα ένα μικρό πρόβλημα. Δεν είχα πίσω φρένα(τα είχα διαλύσει το ζώο). Σε κάποια φάση λοιπόν λέμε κι εμείς σαν καλά παιδάκια να κάνουμε "αγώνα". Αρχίζουμε λοιπόν τις πεταλιές και καταλήγουμε σε μία ανηφόρα με καθόλου ορατότητα τι υπάρχει μετά το τέλος. Εγώ δεν είχε τύχει να ξαναπάω από κει οπότε δεν ήξερα τι με περιμένει. Παώ λοιπόν ωραίος και καλός πρώτος πρώτος και συνηδητοποιώ ότι στο τέλος της ανηφόρας έχει μία απότομη στροφή και στην ευθεία είναι ένα παρκάκι με πεζούλι περίπου ένα μέτρο. Δεν προλαβαίνω λοιπόν να στρίψω και πατάω φρένο(τα μπροστά πάντα....). Κοπανάω στο τοιχάκι και το ποδήλατο σηκώνεται στη μία ρόδα. Εγώ πάλι ήμουν σε πτήση προς Ντουμπάι.....πάλι καλά έπεσα σε χόρτο.

2.Πρώτη γυμνασίου με κάτι φίλους μου στην παιδική χαρά και κλασσικά στις κούνιες. Εκεί λοιπόν που κάνω κούνια μαζί με τους υπόλοιπους αποφασίζω να κλείσω τα μάτια να δω πως είναι. Έλα μου ντε που μ άρεσε και χαλάρωσα. Οπότε με το που ξανάφτασα πάνω έπεσα και μάλιστα απ ότι μου είπαν μετά λες και έκανα τσουλήθρα. Ανοίγω τα μάτια, συνηδητοποιώ τι παίχτηκε και βλέπω ότι είμαι μια χαρά. Τι το θελά??? Με το που πάω να πω "ΟΚ. Τη γλύτωσα." μου σκάει από πίσω η κούνια στο κεφάλι.

Posted Image

#264 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 05 June 2008 - 12:44

σκηνικό πριν από κάμποσους μήνες:
Καλοκαιράκι και όλη η familia έχουμε μαζευτέι στο σπίτι του νονού μου κοντά στη Γραβιά...Να έχει τέτοια ζέστη που να μην μπορείς να αναπνέυσεις.Ε λοιπόν είχα και γω την ιδέα να κάνω δύο ωραιότατους καφέδες για μένα και τον ξάδερφό μου.έλα όμως που ο ξάδερφος είχε δει Cabamaru πιο πριν για να θυμηθεί τα παιδικά μας χρόνια και είχε σεληνιαστεί.Εκείνη τη στιγμή που ανεβαίνω πάνω στο δωμάτιο και ανοίγω την πόρτα βλέπω κάτι να πέφτει κατα πάνω μου και σοριάζομαι κάτω μαζί με τους καφέδες.Ποιο ήταν το πετούμενο? Ο ξάδερφός μου.Πήδηξε πάνω από το κρεβάτι από τη σκάλα που ανεβάινει και έπεσε πάνω μου. Το κουφό: οι καφέδες δεν χύθηκαν :hahaha:
Posted Image

#265 Tsunade

Tsunade

地の獣

• Members
  • 36 posts

Posted 05 June 2008 - 13:26

Λοιπόν όταν ήμουν μικρή , η μητέρα μου δεν μου έδεινε σημασία και έγω για να της αποσπάσω την προσοχή πειρα μια χάρτινη σακούλα και την έβαλα στο κεφάλι μου :uhh: <- κάπως έτσι ένιωθα γιαυτό το έκανα . Παντώς τα κατάφερα να την κάνω να ασχοληθεί μαζί μου το χειροτερο είναι οτι δεν σταματησε να γελάει μαζί μου. :sigh2:

είμουν στο σχολείο και κάποια αγόρια άρχηζαν να πετάνε χαρτία και έτυχε ένα να έρθει προσ το μέρος μου αλλα χωρίς να το δω άπλωσα το χέρι μου και το απέκρουσα . Ο συμμαθητής μου που το πέταξε έμεινε με ανοιχτό το στομα . Και μου έιπε ποπο Ματριξιές .

και άλλη μια που παραλίγο να κατλήξη σε τραγωδία ήμουν μαζι με την ξαδέρφη και είπαμε να κατέβουμε την κατυφόρα πίσω από το σπίτι της γιαγιάς μου έγω με το ποδήλατο της και αυτή με τα πόδια .
Ξεκινάω ωραία και καλά έχω αναπτήξει μεγάλη ταχύτητα λόγο της κατυφόρας ξάφνικά ανακάληψα οτι το τείχακι που υπήρχε λίγα μέτρα πιο κάτω ήταν μίσο πατάω τα φρένα και τα δυο μαζί , δεν πίανουν βάζω και τα πόδια μου κάτω για να σταματήσω αλλα δεν σταματάει, αυτό ειναι θα πέσω είπα . και δεν ξέρω πως έγεινε στάματησα με την μισή μπροστινή ρόδα έτοιμη να πέσει . Θα πρέπει να έιχα άγιο .
"Nightmare in a world of death , A note to erase all criminals from the human sight"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τhere are many worlds but they share the same sky ,one sky , one destiny
"Ι know now without a doubt Kingdom Heart is Light"

:respect:~Kingdom Hearts~:respect:

#266 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 05 June 2008 - 13:33

Είμαι με ένα φίλο μου, και περιμένουμε το λεωφορείο. Είναι βράδυ, έχει βρέξει, και μπροστά από τη στάση η λακούβα έχει γεμίσει νερά. Τα αυτοκίνητα το βλέπουν, και δεν περνάνε από κοντά. Μέχρι που σε κάποια φάση έρχεται ένας γκαζομένος, περνάει πάνω από τη λακούβα και μας κάνει λούτσα. Δεν μπορούσα, παρά να σκεφτώ το Ράνμα εκείνη τη στιγμή.
Η κάμερα στο απέναντι πεζοδρόμιο, δύο τύποι περιμένουν αμέριμνοι. Περνάει ένα αμάξι που πετάει τόσο νερό όσο να κρύψει τους δυο τύπους από το πλάνο, και μόλις το νερό πέσει κάτω υπάρχουν μόνο δύο ζωάκια που κοιτούν απορρημένα

#267 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 05 June 2008 - 13:41

Παιδια συγγνωμη που θα το πω αυτό αλλα ή αλλαξτε τιτλο και subforum το thread η μην ποσταρετε οτι να 'ναι.Οχι δεν λεω οτι το δικό μου ηταν καλύτερο αλλα καποιος επρεπε να κανει αυτη την επισημανση και ας ειμαι εγω που θα φαει τη γιουχα:chigau:
Posted Image

#268 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 05 June 2008 - 18:28

Φοβερό τοπικ ! Πάρτε δυο ιστορίες . Και οι δύο γίνανε πέρσι .

3η λυκείου λοιπόν και μόλις έχει τελειώσει το διάλειμμα και όλα τα καλά παιδάκια μαζεύονται μέσα . Λέω κι εγώ ,ας ρίξω άλλο ενα σουτάκι και πάω μετά .καθώς πηδάω λοιπόν -γιατί ήθελα να το κάνω και θεαματικό ,εκούγεται ένα ΧΡΑΑΑΑΑΤΣ το παντελόνι μου (τζιν) σκίζεται ανάμεσα στα πόδια , σε σημείο να φαίνονται μέχρι και τα γόνατα . Έλα όμως που εκείνη τη μέρα φορούσα σώβρακο με το BOB το Σφουγγαράκη ( ο οπόιος είναι ΘΕΟΣ) ! Πρώτος ,ξεράθηκα στα γέλια εγώ . Φανταστείτε ένα σκισμένο τζιν που αποκαλύπτει όλο τον ιδιοκτήτη του από τη μέση και κάτω. Περιττό να πω πως όλο το σχολείο πέθανε στα γέλια .Να χω τη φάτσα του Μπομπ στα επίμαχα σημεία και να κάνει τρομερή αντίθεση με το υπόλοιπο μπλέ παντελόνι . Βέβαια δεν τελειώνει εδώ . Επειδή βαριόμουν να πάω σπίτι έμεινα όλη την υπόλοιπη μέρα με το σκισμένο παντελόνι και είχε έρθει στην τάξη όλο το σχολείο να με δεί .
Είχα γίνει το υπέρτατο show .Πάλι καλά που ήμουν αρκετά κάφρος όμως και δεν με πολυπείραξε . Τώρα που το σκέφτομαι ,έπρεπε να έκοβα εισητήρια ! (σαν tsuna απο Hitman Reborn ,που λέει και ο Donald13 ,κι ας μην το χω δει ποτέ)

2η Ιστορία . Στην τριήμερη εκδρομή του σχολείου ,ταξιδεύουμε με πλοίο για να πάμε σε ένα νησί του Ιονίου . Το πλοίο είχα "σαλόνια" ,δηλαδή ξεχωριστά δωμάτια που είχαν τραπεζάκια και περίπου 7-8 καρέκλες το καθένα . ήμουν μόνος με το φιλαράκι μου και παίζαμε χαρτιά (ναι ,μόνο χαρτιά παίζαμε) ,ώσπου ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και σκάνε μύτη μερικές (3εις αν θυμάμαι καλά) αρκετά ευπαρουσίαστες κοπέλες , περίπου στην ηλικία μας . Δεν φάνηκαν να ενοχλούνται από την παρουσία μας και φυσικά όυτε κι εμείς ενοχλούμασταν από την δική τους .
Μιλούσαν μια άγνωστη σε μας γλώσσα ,μάλλον Ιταλικά . Αφού καταλάβαμε ότι δεν μιλούσαν Ελληνικά ,εγώ κι ο φίλος μου αρχίσαμε να κάνουμε σχόλια για την σωματική διάπλασή τους . Κάποια στιγμή ,ο φίλος μου άρχισε να λέει "χοντράδες" και μια από τις κοπέλες ,ενοχλημένη ,γυρίζει προς το μέρος μας και μας λέει στα Ελληνικά :
-Παιδιά ,ελληνίδες είμαστε ,απλά μιλούσαμε Ιταλικά για να μην μας καταλάβετε .
Εκείνη τι στιγμή ήθελα να ανοίξει η Γη να με καταπιεί ! Ήταν η απόλυτη ξεφτίλα ! Αφού ζητήσαμε καμιά 50αριά φορές συγγνώμη απομακρυνθήκαμε διακριτικά και προσπαθήσαμε να αποφύγουμε περαιτέρω επαφές με τις συγκεριμένες κοπέλες
καθ όλη την διάρκεια του ταξιδιού .

Edited by zade, 05 June 2008 - 19:09.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#269 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 05 June 2008 - 18:59

H πρωτη ιστορία μου κανει κατι σε tsuna απο το Ηιtman Rebon οποτε κανε ενα edit και βαλτο σαν σημειωση αφου το τοπικ λεγεται Ατυχήματα αλά Anime .

Προταση κανω δεν προσπαθω να πατρονάρω κανεναν.
Posted Image

#270 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 05 June 2008 - 20:18

καλα ομως μας εχετε πριξει ποιες ιστοριες μοιαζουν με ανιμε και ποιες οχι
ποιο πολλα τετοια ποστς βλεπω παρα ποστ με ιστοριες που δε μοιαζουν με ανιμε
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece