Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;
Posted 09 June 2008 - 00:19

Posted 09 June 2008 - 01:44

Posted 09 June 2008 - 01:54

Posted 09 June 2008 - 01:58
Posted 09 June 2008 - 01:59

πραγματικα θελω να ψοφησω
Posted 10 June 2008 - 12:39

Πήδηξα το χαζό με τα κοντά σορτσάκια στο λιμάνι και σύρθηκα με τα γόνατα μισό μέτρο στην άσφαλτο...τα υπόλοιπα ειν αηδιαστικές περιγραφές

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Posted 12 June 2008 - 12:07
ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΧΑΧΑΛοιπόν παίρνω PC απο τα One Way (1η Βλακεία) και μου είπανε ότι αμα πάθει κάτι θα πάω στα Oneway της Κοζάνης (γιατί το πήρα από Πάτρα) και θα μου το αντικαταστήσουν εφώσον είναι στην εγγύηση ωραία?ωραία λέω και γω.
Περνάνε 2μήνες και χαλάει το Pioneer το drive και πάω στο κατάστημα με το drive στο χέρι.Διάλογος :
-Καλημέρα εγω
-Καλημέρα η πωλήτρια
-Χάλασε το DvD-Rom και μου είπανε από τα OneWay της Πάτρας ότι αμα πάθει κάτι μπορώ να το φέρω εδώ.
-Σταθερός ο υπολογιστής?(θεά η πωλήτρια)
-Εεε... ναι της απαντώ(αγχομένος) μααα.... μου μου είχαν πει στανταρ στα ONEWAY της Πάτρας ότι μπορώ να έρθω εδώ στης Κοζάνης να το ανταλάξω με καινούργιο
-Εεε....είμαστε Γερμανός
LiosAlfa got pwned.
Edit : Άμα δω μεγαλύτερη βλακεία εδώ εμένα να με χέσετε.
ΕΧω κανει απειρες βαλκειες θα πω αυτες που θυμαμαι
1)φεβρουαριος 2006 νομιζω ειχαν ερθει τα κουμπαρια μας χαρες γελια ε οταν εφευγαν παλι χαρες γελια τους χαιρεταμε και εγω το ζωον κρεμαστηκα απο το δοκαρι της πορτας και το σπασα και επεσα πισω το πεταω απ τη σκαλα και τρεχω .τα υπολοιπα ειναι λυπηρα....
2)εβλεπα ενα κλιπ της λοπεζ και προσπαθουσα το τοφι να κανω τις κινησεις της εκει που χοροπηδουσα επεσα πανω στη πορτα της ντουλαπας μου και την εσπασα.....τα υπολοιπα ............

3)2005 γυμνασιο μες τη ταξη κατεβασα το παντελονι μιας φιλης μου και εφαγα ξυλο μετα
4)στα 3 χρονια που ημουν στο γυμνασιο εσπασα με κατι παιδια καταλαθος
1 λαμπα 3 τζαμια και ξυλωσαμε απο υπερβολικο σπρωξιμο μια πορτα
5) λυκειο εγω και ενας συμμαθητης μου ο μανωλης φετος πατησαμε το συνεγερμο και απο δυνατο χτυπημα ξυλωσαμε μια πορτα και επεσε πανω σε μια κορνιζα κ εσπασε
6) φετος πριν τις πανελληνιες μια απο τις μερες με λιγο κοσμο αλλαξα ολα τα καδρα και καποια τα κρυψα στην βιβλιοθηκη
7) γυρω στο μαρτιο ανεβοκατεβαιναμε με το ασανσερ στο σχολειο και κλειστηκαμε μεσα ηρθε και μας ανοιξε η πυροσβεστικη ακομη δε μπορω να καταλαβω πως δε φαγαμε αποβολη.....
..........σιγουρα εχω κανει και αλλες βλακειες αλλα αυτες θυμηθηκα

Posted 12 June 2008 - 13:59
ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΧΑΧΑ
ΕΧω κανει απειρες βαλκειες θα πω αυτες που θυμαμαι
1)φεβρουαριος 2006 νομιζω ειχαν ερθει τα κουμπαρια μας χαρες γελια ε οταν εφευγαν παλι χαρες γελια τους χαιρεταμε και εγω το ζωον κρεμαστηκα απο το δοκαρι της πορτας και το σπασα και επεσα πισω το πεταω απ τη σκαλα και τρεχω .τα υπολοιπα ειναι λυπηρα....
2)εβλεπα ενα κλιπ της λοπεζ και προσπαθουσα το τοφι να κανω τις κινησεις της εκει που χοροπηδουσα επεσα πανω στη πορτα της ντουλαπας μου και την εσπασα.....τα υπολοιπα ............
3)2005 γυμνασιο μες τη ταξη κατεβασα το παντελονι μιας φιλης μου και εφαγα ξυλο μετα
4)στα 3 χρονια που ημουν στο γυμνασιο εσπασα με κατι παιδια καταλαθος
1 λαμπα 3 τζαμια και ξυλωσαμε απο υπερβολικο σπρωξιμο μια πορτα
5) λυκειο εγω και ενας συμμαθητης μου ο μανωλης φετος πατησαμε το συνεγερμο και απο δυνατο χτυπημα ξυλωσαμε μια πορτα και επεσε πανω σε μια κορνιζα κ εσπασε
6) φετος πριν τις πανελληνιες μια απο τις μερες με λιγο κοσμο αλλαξα ολα τα καδρα και καποια τα κρυψα στην βιβλιοθηκη
7) γυρω στο μαρτιο ανεβοκατεβαιναμε με το ασανσερ στο σχολειο και κλειστηκαμε μεσα ηρθε και μας ανοιξε η πυροσβεστικη ακομη δε μπορω να καταλαβω πως δε φαγαμε αποβολη.....
..........σιγουρα εχω κανει και αλλες βλακειες αλλα αυτες θυμηθηκα
Μη τολμήσεις ποτέ να περάσεις κοντά από το σπίτι μου

Posted 12 June 2008 - 14:31
Για ένα περίεργο λόγο όμως πήρε πάνω από 10.
Εγώ δεν το είχα μάθει τότε, όμως οι άλλοι που το 'ξεραν (Ephialtes) γελούσαν για 2 μέρες!
[/URL]
Posted 12 June 2008 - 14:31
Θα καλέσω την αστυνομία
πια αστυνομια παιζη να πιγε στο επικεντρο του σεισμου και να εγινε οτι εγινε...

Posted 12 June 2008 - 14:44
ενα παιδι απο το σχολειο μου εγραψε
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 12 June 2008 - 17:29
φετινο θεμα εκθεση : η παραδοση, γιατι απομακρυνονται οι νεο απο αυτη και τροποι επανασυνδεσης τους
ενα παιδι απο το σχολειο μου εγραψεSpoiler:
κοιτα πρακτικα δεν ηταν εκτος θεματος. Και αυτος για μια παραδοση
εγραψε. Φανταζομαι την φατσα του οταν εμαθε την πικρη αληθεια

Posted 12 June 2008 - 18:07
Εγω την μεγαλυτερη βλακεια την εκανα περυσι το καλοκαιρι.... Σε παρεα 4 ατομων που θα πηγαιναμε μαζι διακοπες ημουν υπευθυνη να βρω δρομολογια και εισιτηρια... Λογω εξεταστικης ειχα ψιλοξεχαστει οποτε οταν τελειωσα και 2 μερες πριν φυγουμε γυρνωντας το πρωι απο κλαμπ με το αγορι μου μου ερχεται η επιφοιτηση να δω καθε ποτε φευγει απο τον Πειραια το καραβακι για Αιγινα...Ο διαλογος που ακολουθησε ηταν ο εξης....
τηλεφωνητρια...-1432(λιμεναρχειο) θεση55 πως μπορω να σας εξυπηρετησω?
Εγω...-Ναι καλημερα σας (χικ) τα δρομολογια για Αιγινα απο Πειραια καθε ποτε ειναι?
Τ: Καθε μια ωρα....11,30, 12,30 κτλ...
Εγω: Α ωραια...Να σας πω επειδη εχουμε και αμαξι τα δρομολογια ειναι τα ιδια?
Τ: Για τα καραβια με αμαξι τα δρομολογια ειναι 11, 12 , 13 κτλ
και η θεικη ατακα η δικη μου....
Εγω: Δλδ θα βαλουμε το αμαξι στο καραβακι των 11 και εμεις θα φυγουμε με των 11,30??? (θα ηθελα να πιαστει ως ελαφρυντικο το οτι ειχα πιει τα κερατα μου το προηγουμενο βραδυ)
Τ

Εγω (καταλαβα τι μαλακια εχω πει)....Α ΟΚ ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση..Καλη σας μερα
Περιττο να πω οτι το αγορι μου ειχε λιωσει στο γελιο στο μεταξυ...
Α: Iristella αγαπη μου τελικα το ξανθο ειναι το χρωμα σου....
Edited by iristella, 12 June 2008 - 18:21.
Posted 12 June 2008 - 20:27
Θα καλέσω την αστυνομία
@ Megumi san.... Εχεις καποια προσωπικη βεντετα με τις πορτες δοκαρια και πασης φυσης κουφωματα γενικως???
α καλα και αυτα ειναι οτι θυμαμαι τωρα που ρθε ακομη ενα περσυ στις διακοπες ειπαν οι δικοι μου να βαλω εγω την ομπρελα μεσα στην αμμο την εβαλα ε ρε και μετα απολιγο ολοι μεσ τη θαλασσα εγω εξω αρχιζει και φυσαει ενα μελτεμι τι μελτεμι τα πηρε και τα σηκωσε η ομπρελα οι πετσετες τα στρωματα σκορπισαν απο δω και απο κει ευτυχως το στρωμα το πιασε ο λουκουματζης και την ομπρελα ενα ζευγαρι παλι καλα που δεν τους βγηκε κανα ματι αρα ουτε στις διακοπες δεν πρεπει να βρεθω διπλα σου

απαντησα στην iristella
οχι ρε παιδια εγω αγαπαω ολα τα επιπλα απλα τυχαινει να μπαινουν στο δρομο μου ακαταλληλες στιγμες
Posted 13 June 2008 - 14:04
Έγραφα σήμερα το πρωί... και το ξέχασα.

ΑΜΑΝ!!!!!!!!

Είμαι αδικαιολόγητη... σίγουρο μάθημα και το πέταξα απ'το παράθυρο! Μη το ξεχάσω και το Σεπτέμβρη, την έκατσα...