Φοβερό τοπικ ! Πάρτε δυο ιστορίες . Και οι δύο γίνανε πέρσι .
3η λυκείου λοιπόν και μόλις έχει τελειώσει το διάλειμμα και όλα τα καλά παιδάκια μαζεύονται μέσα . Λέω κι εγώ ,ας ρίξω άλλο ενα σουτάκι και πάω μετά .καθώς πηδάω λοιπόν -γιατί ήθελα να το κάνω και θεαματικό ,εκούγεται ένα
ΧΡΑΑΑΑΑΤΣ το παντελόνι μου (τζιν) σκίζεται ανάμεσα στα πόδια , σε σημείο να φαίνονται μέχρι και τα γόνατα . Έλα όμως που εκείνη τη μέρα φορούσα σώβρακο με το BOB το Σφουγγαράκη ( ο οπόιος είναι ΘΕΟΣ) ! Πρώτος ,ξεράθηκα στα γέλια εγώ . Φανταστείτε ένα σκισμένο τζιν που αποκαλύπτει όλο τον ιδιοκτήτη του από τη μέση και κάτω. Περιττό να πω πως όλο το σχολείο πέθανε στα γέλια .Να χω τη φάτσα του Μπομπ στα επίμαχα σημεία και να κάνει τρομερή αντίθεση με το υπόλοιπο μπλέ παντελόνι . Βέβαια δεν τελειώνει εδώ . Επειδή βαριόμουν να πάω σπίτι έμεινα όλη την υπόλοιπη μέρα με το σκισμένο παντελόνι και είχε έρθει στην τάξη όλο το σχολείο να με δεί .
Είχα γίνει το υπέρτατο show .Πάλι καλά που ήμουν αρκετά κάφρος όμως και δεν με πολυπείραξε . Τώρα που το σκέφτομαι ,έπρεπε να έκοβα εισητήρια ! (σαν tsuna απο Hitman Reborn ,που λέει και ο Donald13 ,κι ας μην το χω δει ποτέ)
2η Ιστορία . Στην τριήμερη εκδρομή του σχολείου ,ταξιδεύουμε με πλοίο για να πάμε σε ένα νησί του Ιονίου . Το πλοίο είχα "σαλόνια" ,δηλαδή ξεχωριστά δωμάτια που είχαν τραπεζάκια και περίπου 7-8 καρέκλες το καθένα . ήμουν μόνος με το φιλαράκι μου και παίζαμε χαρτιά (ναι ,μόνο χαρτιά παίζαμε) ,ώσπου ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και σκάνε μύτη μερικές (3εις αν θυμάμαι καλά) αρκετά ευπαρουσίαστες κοπέλες , περίπου στην ηλικία μας . Δεν φάνηκαν να ενοχλούνται από την παρουσία μας και φυσικά όυτε κι εμείς ενοχλούμασταν από την δική τους .
Μιλούσαν μια άγνωστη σε μας γλώσσα ,μάλλον Ιταλικά . Αφού καταλάβαμε ότι δεν μιλούσαν Ελληνικά ,εγώ κι ο φίλος μου αρχίσαμε να κάνουμε σχόλια για την σωματική διάπλασή τους . Κάποια στιγμή ,ο φίλος μου άρχισε να λέει "χοντράδες" και μια από τις κοπέλες ,ενοχλημένη ,γυρίζει προς το μέρος μας και μας λέει στα Ελληνικά :
-Παιδιά ,ελληνίδες είμαστε ,απλά μιλούσαμε Ιταλικά για να μην μας καταλάβετε .
Εκείνη τι στιγμή ήθελα να ανοίξει η Γη να με καταπιεί ! Ήταν η απόλυτη ξεφτίλα ! Αφού ζητήσαμε καμιά 50αριά φορές συγγνώμη απομακρυνθήκαμε διακριτικά και προσπαθήσαμε να αποφύγουμε περαιτέρω επαφές με τις συγκεριμένες κοπέλες
καθ όλη την διάρκεια του ταξιδιού .
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zade: 05 Ιούνιος 2008 - 19:09