Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;
Posted 22 August 2007 - 01:13
Look the Devil in Eye
Posted 22 August 2007 - 01:23
πεστο του και της πως αισθανεσαι, βαρος θα σου φυγει
Posted 22 August 2007 - 01:46
Look the Devil in Eye
Posted 22 August 2007 - 04:38

Posted 22 August 2007 - 09:33
ξύπνα λίγο Nova Και κοίτα την πάρτυ σου άτομα που σου συμπεριφέρονται έτσι δεν αξίζουν να είναι δίπλα σου.
Posted 22 August 2007 - 09:41
ξύπνα λίγο Nova Και κοίτα την πάρτυ σου άτομα που σου συμπεριφέρονται έτσι δεν αξίζουν να είναι δίπλα σου.
+1000,δες το σα μια εμπιρία και προχώρα που λένε και οι παλιότεροι.Χωρίς να 'μαστε και απόλυτοι,στις περρισσότερες περιπτώσεις αυτός που νοιάζεται τρώει το σακί με τις πατάτες,όχι αυτοί που του κάνουν τη ζωή δύσκολη.

Posted 22 August 2007 - 10:36
omg teenage love θα ξεράσω...
εγω μολις ξερασα!!
Ναι ασυζητητη!!!καντη μακρια και απο τους δυο!!!αν βγαινουν τι θα μπορουσαν να κανουν???
ισως να ανταλλαξουν γραμματοσημα!!
αυτοι τα χουν κανονικα και περνανε μελι γαλα και εσυ εισαι στη μεση σαν το κοροϊδο και αποτελης την "καβατζα" μιας μικρης ανοητης και τον "μαλακα" ενος που αν σεβοταν λιγακι το γεγονος οτι ειστε φιλοι δεν θα εκανε οτι εκανε!!!
this is what is all about!!
Posted 22 August 2007 - 10:45
Γιατι εμεις ειμαστε τοσο μ*****κες?
Here is the question...

Posted 22 August 2007 - 11:02
Γιατι αι γυναικαι ειναι τοσο π*****νες?
Γιατι εμεις ειμαστε τοσο μ*****κες?
Here is the question...
γιατί να μιλάς έτσι... έλα μια βόλτα απο το υπουργείο μου!!!!
Γιατί οι άντρες να είναι τοσο κ****ια
και εμείς τόσο ηλίθιες?
Posted 22 August 2007 - 11:17
γιατί να μιλάς έτσι... έλα μια βόλτα απο το υπουργείο μου!!!!
Γιατί οι άντρες να είναι τοσο κ****ια
και εμείς τόσο ηλίθιες?
ας ειμαστε αντικειμενικοι!!!
και γυναικες "ζωα" υπαρχουν(εχω να σου γνωρησω μπολικες)
και αντρες "καθικακια" υπαρχουν(εχω στο νου μου κατι φιλαρακια!!^^)
εγω αυτο που εχω να πω ειναι
παρακαλω!!!
τα ζωα με τα καθικια και τα "καλα παιδια" με "καλα παιδια"
DEAL?
Posted 22 August 2007 - 11:30
Lawl j/k
Παρατα τα ολους και ολες .
Σιγουρα δεν ειναι η μοναδικη κοπελα στον κοσμο.

Posted 22 August 2007 - 14:41
Την μεγαλυτερη μου βλακεια, την ζω αυτη την στιγμη και ειναι το να θελω παθολογικα την κοπελα που εδω και εναν χρονο ενας καλος μου φιλος βγαινει μαζι της, αλλα δεν τα εχουν. επισης δεν μπορω να καταλαβω τι θελει και αν παιζει μαζι μου η ειναι μπερδεμενη. αλλα κανω οτι θελει και μου ζητησει, μην μπορωντας να αρνηθω ενω αυτη μου την λεει γιαυτο.
Σόρυ που θα χωθώ, αλλά μακάρι να σε βοηθίσω...
Εννοείτε ότι θα σου την πει. Πως να νιώσει ωραία δίπλα σε έναν άνδρα που τον θεωρεί άβουλο? Αν δν αντισταθείς λίγο, αυτή θα νιώθει πολύ γαμάτη για την θυλικότητα της κ εσύ πέφτεις στα μάτια της. Δν είναι θέμα καλοσύνης απλά πρέπει να στοχεύεις κ αλλού κ όχι μόνο να την κάνεις να νιώθει ωραία θυσιάζοντας τον εαυτό σου.
ξεκαθαρίζετε τι θέλετε απο μια σχέση ρε παίδες , από teenager bitchακια έχουμε πίξει!
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.
Posted 22 August 2007 - 15:52
Εγω θα πω κατι που ισως δε σου αρεσει, αλλα ισως ετσι σε βοηθησω να ξεπερασεις τη μιζερια που σε δερνει.Οι γυναικες, μεσα στα πολλα κακα που εχουμε, εχουμε και το εξης. Θελουμε να εχουμε αντρες οι οποιοι μας γουσταρουν για να νιωθουμε εμεις καλυτερα. Δεν σημαινει οτι το κανουν ολες, και δε σημαινει οτι οσες το κανουν, το κανουν απο κακια.Απο βλακεια ειναι σιγουρο. Το γεγονος οτι πιθανοτατα αυτη η κοπελια τα εχει με τον φιλο σου, αλλα παρ'ολα αυτα σε εχει εσενα στο περιμενε, εμενα αυτη την εντυπωση μου δινει. Δε σημαινει οτι της αρεσεις ντε και καλα, ουτε οτι καποτε θα την αποκτησεις.Εμενα μου δινει την εντυπωση, οτι θελει να σε εχει απο κοντα να της ανεβαζεις το ηθικο, και να της κανεις ολα τα χατηρια..αυτο την κανει να νιωθει υπερμωρο. Απο την αλλη, και αυτος ο φιλος σου, καθε αλλο παρα φιλος σου ειναι, γιατι εστω και οτι δεν τα εχουν, αντι να κανει κατι να σε βοηθησει, την σουλατσερνει μπρος στα ματια σου επι τοσο καιρο...εγω θα σου προτεινα λοιπον, να ξεφυγεις τελειως απο αυτη την κατασταση, και να κοιταξεις λιγο τον εαυτο σου.Ενα σοφο ποντικι ειχε πει το εξης "Καιρος να αφησουμε τους εγωισμους και να κοιταξουμε λιγο τον εαυτο μας"...και πιστευω πως αυτο ειναι το πρωτο που πρεπει να κανεις. Και στο κατω κατω, υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια, πιτσιρικι εισαι, τα χρονια δε σε πηρανε. Κοιταξε να περασεις καλα με οτι σου προκυψει, και να μην γινεσαι το σκυλακι καμιανης!Το εχω πει και στους 2. αυτη λεει, μπορει να σε θελω, μπορει οχι, ισως καποτε σε θελησω, ισως και τωρα να σε θελω κλπ. και αυτος παιζει μαζι μου. εχω ενα μηνα προθεσμια, μετα φευγουν και οι 2 για αθηνα και χανω το παιχνιδι. αλλα γενικα θελω να πεθανω για την μιζερη ζωη μου.

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 22 August 2007 - 17:07
Posted 22 August 2007 - 17:13

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm