Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;


  • Please log in to reply
558 replies to this topic

#136 kakarrot

kakarrot

    C&F 24/7

  • Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 10:43

Εγω τα τελευταια χρονια προσπαθω να κλωτσησω περιστερια.Ολες τισ φορες που προσπαθησα απετυχα για αυτο συνεχιζω τον τοσο δυσκολο αγωνα μου.


πραγματικα μην το κανεις
εχω δει ανθρψπο να το κανει μπροστα μου
παραλιγο να τον πλακωσω (με κρατησαν)
και ηταν αρρωστο το καημενο
τις ψιλες δεν τις γλιτωσε ομως μεχρι ολοι να καταλαβουν τι εγινε:fromabove:

προσεχε δεν με θες εχθρο σου (just joking αλλα μην το κανεις):burningbe3:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

#137 alximistis

alximistis

    Starting...

  • Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2007 - 17:25

Να παρατήσω την πρώην κοπέλα μου!:smokingg:

Al+Ed=Best Brothers 4 Ever

Δημοσιευμένη  εικόνα


#138 Dain

Dain

    Anime Fan

  • Members
  • 227 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2007 - 20:06

Η μεγαλύτερη γκάφα που έχω κάνει ήταν σε δουλειά. Πριν πολλά χρόνια, προ της εποχής Ιντερνετ και fax κλπ, δούλευα σε ένα γραφείο "business services" όπου κυρίως κάναμε μεταφράσεις, δακτυλογραφήσεις και στέλναμε τέλεξ ανά τον κόσμο για διάφορους πελάτες που είχαμε.

Ένας πελάτης είχε μαγαζί με διακοσμητικά και έκανε συχνά εισαγωγές αρωματικών sticks (λιβανωτά δηλαδή, στα Αγγλικά incense) κυρίως από Ινδία γιατί εκεί τα έβρισκε σε μεγάλη ποικιλία και πολύ φτηνά. Δεν ήξερε όμως καλά Αγγλικά οπότε μας έδινε το κείμενο στα Ελληνικά, το μεταφράζαμε και στέλναμε το ανάλογο τέλεξ στον προορισμό του.

Mια μέρα λοιπόν, από τις πρώτες που ήμουν στη δουλειά, με πήρε τηλέφωνο και μου έδωσε το κείμενο, να το μεταφράσω και να το στείλω στη Bangalore της Ινδίας, σε μια οικογενειακή μικρή επιχείρηση που παρήγαγαν τέτοια sticks. Το όνομα ήταν κάτι σε στυλ Brahmaputra and Sons Ltd (δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς). Το τέλεξ θα πήγαινε στο όνομα κάποιας κυρίας της οικογένειας που προφανώς εκτελούσε χρέη γραμματέα.

Μετάφρασα ωραία-ωραία το κείμενο, το οποίο βασικά έλεγε "θα θέλαμε πολύ να μας στείλετε τιμές κλπ" και έστειλα το τέλεξ χωρίς να τσεκάρω τι είχα γράψει γιατί είχε πολλή δουλειά εκείνη τη μέρα, και σαν δάσκαλος Αγγλικών, σπάνια έκανα λάθη.

Όμως είτε απο ευσυνειδησία, είτε από ένστικτο πως κάτι δεν είχε πάει καλά, τσέκαρα μετά το αντίγραφο του τέλεξ που κρατάγαμε σαν αρχείο. Είχα γράψει το εξής:

"We'd like you to send us a price list with detailed descriptions and photos, if possible, for all kinds of incest that your family makes and sells worldwide."

Είχα μπερδέψει τη λέξη incense με τη λέξη incest. Η λέξη "incest" στα Αγγλικά θα πει...αιμομιξία. :blush2: :wet2:

#139 xHatebreedx

xHatebreedx

    Animeρος

  • Retired Staff
  • 394 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 19:56

Να υποθεσω πως η συνεργασια δεν επιτευχθη τελικα ε;
Η ατακα αυτη θα ταιριαζε παρα πολυ σε κωμωδια, μαλλον θα επρεπε να την παρουσιασεις σε κανα bollywood related blog :hahaha:

#140 Dain

Dain

    Anime Fan

  • Members
  • 227 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 20:10

Χεχεχεχ. Η συνεργασία επετεύχθη τελικά, αφού πρώτα η Αγγλοκύπρια αφεντικίνα μου στο γραφείο αποφάσισε να μη με σκοτώσει ή απολύσει (Μάλλον γιατί ετοιμαζόταν να πάει διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της στην Αγγλία, οπότε αν με απέλυε θα έπρεπε να μείνει στην Αθήνα, αφού το γραφείο βέβαια δεν μπορούσε να κλείσει ούτε καλοκαίρι).
Αυτό που κάναμε ήταν να στείλουμε άλλο ένα τέλεξ αμέσως (το κόστος του οποίου βέβαια αφαιρέθηκε από το μισθό μου) αναιρώντας το πρώτο, και αφού είχαμε προσθέσει και μερικές ακόμα άχρηστες λεπτομέρειες (τάχα μου οτι τις είχαμε ξεχάσει) και διορθώνοντας την καταραμένη αυτή λέξη! Εννοείται πως δεν είπαμε τίποτα στον πελάτη του γραφείου.
Ακόμα θυμάμαι το ύφος της αφεντικίνας μου όταν της είπα τι είχα κάνει, και ακόμα και σήμερα σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, όποτε ακούω την απαίσια αυτή λέξη "incense" με πιάνει σύγκρυο! :uhh::lol:

#141 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 22:20

μεγαλύτερη βλακεία... στην πρακτική μου πάιρνει τηλέφωνο ενα τουριστικό γραφει και μου λεει "τελικά εκεινό το λεωφορείο θα το χρειαστείτε?" και εγώ δεν ήξερα τι να του απαντήσω.. δηλαδή ήξερα οτι θα το χρειαστούμε απλά δεν του το είπα νόμιζα ότι ηταν οκ.

αποτέλεσμα? έφθασε η Γλυκερία στο αεροδρόμιο με το συκγρότημα της αλλά κανένα λεωφορείο δε τους περήμενε και έτρεχε άρω άρων η ΑΦεντικινα μου να τους πάρει απο το αεροδρόμιο.

Τελικά απολύθηκε η συνάδελφός μου επειδή δεν πιστέψαν ότι δεν έκανε αυτή τη μαλακία και εγώ σαν καλός μαλάκας δεν τους το είπα ποτέ.

#142 Dain

Dain

    Anime Fan

  • Members
  • 227 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 22:27

Δηλαδή του είπες πως δε θα χρειαζόταν το λεωφορείο ή πως δεν ήξερες αν χρειαζόταν?

#143 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2007 - 22:42

που να θυμάμαι τι είπα.
νομίζω τους ειπα θα πάρω την κυρία Νάνσυ και θα ροτίσω.
οταν το θυμήθηκα ήταν αργά.

#144 Nova

Nova

    Respect and Honor

  • Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2007 - 21:25

Απειρες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Look the Devil in Eye


#145 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2007 - 21:39

Που το βλήτο δεν είχα καταλάβει επι 2 μήνες οτι μια φίλη μου ηταν ερωτευμένη μαζί μου,την ίδια στιγμή που ήμουν και 'γω ερωτευμένος.Τελικά είχε happy end,αλλά φτύσαμε αίμα μέχρι να φτάσουμε εκεί.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#146 KageHitsu

KageHitsu

    Kage

  • Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2007 - 20:59

οχι μεγαλυτερη βλακεια μ αλλα ....

Σχολειο στα αγγλικα καθηγητρια με μεγαλη μυτη αυτηη...

μας εχει πρωτο θρανιο μιλαω με το φιλο μ και ετσι
Γυρναει και λεει καλα πρωτο θρανιο κατω απο τη μυτη μ μιλατε?
Και χωρις να το θελω ειπα και στο τελευταιο θρανιο να ημουνα κατω απο τη μυτη σας θα μουν :bahhh:

Αυτο μ στοιχισε 2ημερη αποβολη

ΕΔΙΤ: μπορει να βαλω και αλλα θα με παρετε στο ψιλο μετα
I put up my headphones and listen to the deftones

#147 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2007 - 21:35

Λοιπόν όλοι γνωρίζουμε 2 βασικούς φυσικούς νόμους, αυτούς που καθορίζουν την τριβή και την φυγόκεντρο δύναμη.

A young MoRm though one day decided to pit the one against the other.

Εκανα ποδήλατο μια χαρά στην πλατεία η οποία ήτο στρογγυλή, πράγμα που αυτόματα σημαίνει ότι κινιομουν κυκλικά. Σε κάποια φάση όμως την είδα μάλλον κάτι ανάμεσα σε Ghost Rider και Μηχανόβιο ποντίκι απ τον Άρη και άρχισα να επιταχύνω όλο και περισσότερο. :bike:
Φυσικά επιτάχυνση επι κυκλικής τροχιάς συνεπάγεται αυτόματα και άυξηση της κλίσης..

Για να μην τα πολυλογώ ( : ) τεσπά, απ τη μία η φυγόκεντρος δύναμη με έσμπρωχνε προς τα έξω, απ την άλλη η τριβή με συγκρατούσε on track. :OMG3:

Μαντέψτε ποια κέρδισε τον αγώνα και ποιός κέρδισε κατασκοτωμένο πόδι και χέρι κατόπιν τρίμετρου συρσίματος εδάφους-εδάφους :riiight:

Ευγε MoRm.

Ακόμα απορώ τόσα χρόνια μετά...

ΤΙ ΣΚΕΥΤΟΜΟΥΝ??

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#148 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2007 - 19:15

Θυμήθηκα και μια κοτσάνα που έκανα...

πάω σπίτι και βλέπω στο κινητό της μάνας μου 10 αναπάντητες απο το γραφείο μου.
γυρνώντας την Δευτέρα στη δουλειά λέω στον συνάδελφο μου "Κάποιος έπερνε τη μάνα μου τηλέφωνο απο το γραφείο, τι δουλεία εχουν να παίρνουν τη μάνα μου. Ποιός έχει το νούμερο της και της τηλεφωνεί"
πραγματικά δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος ήταν μέχρι που απάντησε ο συνάδελφός μου.

"Μήπως εσύ την έπαιρνες?"

δεν ξέρω ακόμη γελάω, ηταν κάτι που μόνο μια πόντια σαν και μένα θα μπορούσε να το κάνει λολ

#149 Nausica

Nausica

    Starting...

  • Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2007 - 19:55

Η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα ποτέ είναι να πάω να βάλω το χέρι μου φαρδύ πλατύ πάνω σε αναμένο μάτι κουζίνας, αμέσως μόλις η γιαγιά μου έβγαλε την κατσαλόλα με το φαγητό από πάνω! Ήμουν γύρω στα 3 τότε και πιθανότατα αυτός είναι και ο λόγος που από τότε οι σχέσεις μου με την κουζίνα είναι ανύπαρκτες (αναφέρομαι στο μαγείρεμα, γιατί στο να αδειάζω το ψυγείο από σοκολάτες και λοιπές λιχουδιές είμαι πρώτη! )... :wis:

#150 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2007 - 13:18

Φεύγω κατα τις 14.00 από το σπίτι μου,και πέρνω το μετρό για να 'μαι ομόνοια σε κανά μισάωρο.Έχω σκοπό να πάω στα ΚΤΕΛ Αττικής για να επισκεφτώ την αδερφή μου στην κατασκήνωση.Ρωτάω διάφορους για να με βοηθήσουν.Όταν φτάνω ζητ΄ζω να μου βγάλουν εισιτήριο.Τι μου λένε?Κύριε,είστε στα ΚΤΕΛ Λοσίων,δεν μπορείται να πάτε εκεί από εδώ.Τρέχω μες τη ζέστη για να φτάσω στον άλλο σταθμό,παίρνντας το λεωφορίο και έχοντας γίνει κάρβουνο.Όταν φτάνω τι μου λένε?Κύριε,είστε στο σταθμο ΚΤΕΛ Πελλοπονήσου,πρέπει να πάτε ΚΤΕΛ Αττικής.Αφότου συνέλθω από την απελπισία(είχε πάει και 16.30,για να 'μαι στη κατασκήνωση στις 18.00 έπρεπε να φύγω από τα ΚΤΕΛ τουλάχιστον στις 17.00),κάνω κάτι απλό που δεν είχα σκεφτεί.Πέρνω 1 ταξί και ως δια μαγείας,και στην ώρα μου ήμουν,και πήρα ένα μικρό υπνάκο μέχρι να φτάσουμε.
Δημοσιευμένη  εικόνα