Από την αρχή φυσικά! Το anime είναι σαν να μην υπάρχειλοιπον..μολις τελειωσα το ανιμε και σκοπευω να ρχησω το μανγκα..οποτε θα ηθελα αν γινεται να μου πει καποιος απο ποιο chapter να αρχησω να διαβαζω,γτ ψιλοβαριεμαι να διαβαζω αυτα που εχω δει...

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 19:58
Από την αρχή φυσικά! Το anime είναι σαν να μην υπάρχειλοιπον..μολις τελειωσα το ανιμε και σκοπευω να ρχησω το μανγκα..οποτε θα ηθελα αν γινεται να μου πει καποιος απο ποιο chapter να αρχησω να διαβαζω,γτ ψιλοβαριεμαι να διαβαζω αυτα που εχω δει...
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 20:04
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 20:16
Όπως τα λες είναι. Χάλασε η σειρά. Δεν εκπλήσομαι αν θα τον δω να πολεμάει αργότερα κακούς τρομοκράτες, φορώντας κόκκινη μπέρτα και με ένα S στο στήθος.
Κατα την γνώμη η ιστορία με το flashback ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το berserk!Πραγματικά πολλύ καλογραμμένη ιστορία και την ευχαριστήθηκα!
Ομως μετα η ποιότητα της ιστορίας imo πέφτει δραματικά και μου θυμίζει ιστορία video-game κι όχι manga!
Tώρα στα τελευταία chapters ίσως πάει κάτι να αλλάξει αλλά θέλει υπομονή!
Επίσης θα ήθελα να μιλήσω για το anime!To είδα όλο και μου άρεσε πολλύ!Πραγματικά έχει γίνει πολλύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα imo γιατί η μουσική κολλάει αφάνταστα με το ύφος της σειράς το animation για την εποχή του καλοδουλεμένο και επίσης έχει κοπεί όλη ή άσκοπη βια όπου είναι πιο πολλύ για τους hardcore fans και όχι για το ευρύ κοινό!Οπότε για μένα καλώς τις έκοψαν
λοιπον..μολις τελειωσα το ανιμε και σκοπευω να ρχησω το μανγκα..οποτε θα ηθελα αν γινεται να μου πει καποιος απο ποιο chapter να αρχησω να διαβαζω,γτ ψιλοβαριεμαι να διαβαζω αυτα που εχω δει...
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 13:21
Σε ποιο flashback αναφερεσαι ichi??
[τα χασα λιγο γιατι εχουν δειξει κι αλλα πιο κει,με την farnese και τον serpico και ειναι κι αυτα πολυ καλα]
Εντάξει αρνητικό δεν είναι αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο καλό όσο το flashback!Πλακα πλακα εγω που εχω παιξει και τα 2 παιχνιδια,το ενα για PS2 και το αλλο για Dreamcast,παντα παρατηρουσα οτι η ιστορια εχει τελεια δομη για να ειναι ενα videogame....τερατα,κακους,ληστες,αρχηγους,upgrades στην δυναμη και γενικα ενα ολο περιβαλλον LOTR style που το κανει καταλληλοτατο για να ειναι ενα videogame...
Δεν μου φαινετε κατι αρνητικο παντως...
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 16:37
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 16:46
Μιλάω για το flashback του Guts όπου φτάνει μέχρι και το τέλος του anime!Mάλιστα αυτό το flashback είναι το πιο μεγάλο flashback σε manga που έχει υπάρξει ποτέ!
Εντάξει αρνητικό δεν είναι αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο καλό όσο το flashback!
Για παράδειγμα imo υπάρχουν άχρηστες arcs όπως αυτή με την νεράιδα και το κοριτσάκι
όπου δεν πρόσφεραν τίποτα το καινούργιο σε όλους τους τομείς.Ακόμα και η μάχη δεν ήταν κάτι το ιδαίτερο!
ΟMG
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 18:10
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 18:31
Όσον αναφορά κάτι με το... "μέλλον" του Berserk, μιας και ξεθάφτηκε το thread, θά'θελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για κάποιες σκέψεις που έχω...
Spoiler: 1ον
Spoiler:
Spoiler:
Α, φτου, μου τελείωσε ο χρόνος! Έχω κι άλλα που θέλω να ρωτήσω (μιας και καινούριο chapter δε βλέπω σύντομα), αλλά μια άλλη φορά! Όποιος θέλει, απαντάει.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 11 Αύγουστος 2008 - 18:58
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 20:39
"αυτό που επιθυμείς εσύ, μπορεί να μην είναι αυτό που επιθυμεί εκείνη"
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 21:37
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 21:45
Εγώ σας έχω μια ερώτηση. Θεωρείτε τον Grifith κακό με αυτά που κάνει; Μήπως τούτος ο apostle βεζίρης που τώρα έγινε θηρίο τον βάλανε μόνο για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια και να περάσουμε τον Γριφίδη για καλό τύπο;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GkLoc: 11 Αύγουστος 2008 - 23:24
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 00:32
Εγώ σας έχω μια ερώτηση. Θεωρείτε τον Grifith κακό με αυτά που κάνει; Μήπως τούτος ο apostle βεζίρης που τώρα έγινε θηρίο τον βάλανε μόνο για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια και να περάσουμε τον Γριφίδη για καλό τύπο;
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 00:48
Σε dnd ορολογία ο Griffith είναι Paragon of Neutral Evil. Είναι ένας απο τους χαρακτήρες που μπορούν να ορίσουν αυτο το alignment.
http://en.wikipedia.org/wiki/Alignment_(Dungeons_&_Dragons)
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 13:40
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 13:53
Ενω θυσιαζοντας μονο καμια 50αρια αντρες,που ουτος η αλλος καποια στιγμη θα πεθαιναν,οχι μονο "ξαναεμπαινε στο παιχνιδι",αλλα γινοταν και ενα ον ανωτερο και αθανατο και το ονειρο του ερχοταν οσο πιο κοντα του οσο ποτε....