Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#196 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 posts

Posted 10 August 2008 - 19:58

λοιπον..μολις τελειωσα το ανιμε και σκοπευω να ρχησω το μανγκα..οποτε θα ηθελα αν γινεται να μου πει καποιος απο ποιο chapter να αρχησω να διαβαζω,γτ ψιλοβαριεμαι να διαβαζω αυτα που εχω δει...

Από την αρχή φυσικά! Το anime είναι σαν να μην υπάρχει :erk:

#197 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 10 August 2008 - 20:04

aaa οκ!!θα αρχησω απο την αρχη αμα ειναι...ty
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#198 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 August 2008 - 20:16

Όπως τα λες είναι. Χάλασε η σειρά. Δεν εκπλήσομαι αν θα τον δω να πολεμάει αργότερα κακούς τρομοκράτες, φορώντας κόκκινη μπέρτα και με ένα S στο στήθος.

Μη!!!Αν μου καταστρεψει και τον Guts o Miura,θα φαει τρελο βρισιμο...τετοιο τελειο χαρακτηρα θελει προσοχη πως θα τον φερει στις επομενες περιπετεις στο Elf Helm τωρα...

Παντως ελπιζω ο
Spoiler:

Κατα την γνώμη η ιστορία με το flashback ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το berserk!Πραγματικά πολλύ καλογραμμένη ιστορία και την ευχαριστήθηκα!

Σε ποιο flashback αναφερεσαι ichi??

[τα χασα λιγο γιατι εχουν δειξει κι αλλα πιο κει,με την farnese και τον serpico και ειναι κι αυτα πολυ καλα]

Καλως σε βρηκαμε κι εσενα παλι παντως:P

Ομως μετα η ποιότητα της ιστορίας imo πέφτει δραματικά και μου θυμίζει ιστορία video-game κι όχι manga!

Πλακα πλακα εγω που εχω παιξει και τα 2 παιχνιδια,το ενα για PS2 και το αλλο για Dreamcast,παντα παρατηρουσα οτι η ιστορια εχει τελεια δομη για να ειναι ενα videogame....τερατα,κακους,ληστες,αρχηγους,upgrades στην δυναμη και γενικα ενα ολο περιβαλλον LOTR style που το κανει καταλληλοτατο για να ειναι ενα videogame...

Δεν μου φαινετε κατι αρνητικο παντως...

Tώρα στα τελευταία chapters ίσως πάει κάτι να αλλάξει αλλά θέλει υπομονή!
Επίσης θα ήθελα να μιλήσω για το anime!To είδα όλο και μου άρεσε πολλύ!Πραγματικά έχει γίνει πολλύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα imo γιατί η μουσική κολλάει αφάνταστα με το ύφος της σειράς το animation για την εποχή του καλοδουλεμένο και επίσης έχει κοπεί όλη ή άσκοπη βια όπου είναι πιο πολλύ για τους hardcore fans και όχι για το ευρύ κοινό!Οπότε για μένα καλώς τις έκοψαν

Ναι γενικως το ανιμε ηταν πολυ καλο!!

Δεδομενης και της χρονολογιας του ειναι ακομη καλυτερο και οντως δεν ειναι για πλακα που κατεβασα το main theme[tell me why] που ηταν πολυ καλο,οπως και το theme του videogame για το dreamcast,το Forces II,aλλη κομματαρα...

λοιπον..μολις τελειωσα το ανιμε και σκοπευω να ρχησω το μανγκα..οποτε θα ηθελα αν γινεται να μου πει καποιος απο ποιο chapter να αρχησω να διαβαζω,γτ ψιλοβαριεμαι να διαβαζω αυτα που εχω δει...

Cook-kun κι εγω σου προτεινω να το δεις ολο γιατι υπαρχουν μερικες μικροαλλαγες και αξιζει να τις δεις...αν παλι δεν θες πολυ απλα κανε skip οσα βλεπεις που ειναι ιδια με αυτα που ειδες στο ανιμε!!

Μπορεις να το βρεις σε 2 links που εχω...το 1ο ειναι DDL αλλα τα μεσαια volumes εχουν χαλια μεταφραση...τα υπολοιπα ειναι μια χαρα ομως...
το 2ο ειναι με megauload αλλα ειναι πολυ καλη μεταφραση(βεβαια οταν λεω χαλια απο πανω μην φανταστεις,διαβαζεται κι αυτη μια χαρα!!)

Ευχομαι να το ξεκινησεις,γιατι στο συνηστω ανεπιφυλακτα,μιας και το ανιμε δεν εχει ουτε το 1/8 της ιστοριας του manga και ειναι,οχι το ιδιο,αλλα και πολυ πιο ενδιαφερον!!

Αν τα θες εδω:

1
2

Παντως δεν μας ειπες,τι εντυπωσεις σου αφησε η σειρα??

#199 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 11 August 2008 - 13:21

Σε ποιο flashback αναφερεσαι ichi??

[τα χασα λιγο γιατι εχουν δειξει κι αλλα πιο κει,με την farnese και τον serpico και ειναι κι αυτα πολυ καλα]

Μιλάω για το flashback του Guts όπου φτάνει μέχρι και το τέλος του anime!Mάλιστα αυτό το flashback είναι το πιο μεγάλο flashback σε manga που έχει υπάρξει ποτέ!

Πλακα πλακα εγω που εχω παιξει και τα 2 παιχνιδια,το ενα για PS2 και το αλλο για Dreamcast,παντα παρατηρουσα οτι η ιστορια εχει τελεια δομη για να ειναι ενα videogame....τερατα,κακους,ληστες,αρχηγους,upgrades στην δυναμη και γενικα ενα ολο περιβαλλον LOTR style που το κανει καταλληλοτατο για να ειναι ενα videogame...

Δεν μου φαινετε κατι αρνητικο παντως...

Εντάξει αρνητικό δεν είναι αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο καλό όσο το flashback!
Για παράδειγμα imo υπάρχουν άχρηστες arcs όπως αυτή με την νεράιδα και το κοριτσάκι
όπου δεν πρόσφεραν τίποτα το καινούργιο σε όλους τους τομείς.Ακόμα και η μάχη δεν ήταν κάτι το ιδαίτερο!
Posted Image

#200 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 11 August 2008 - 16:37

ΟMG

Spoiler:

Berserk___Gatsu.jpg

#201 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 August 2008 - 16:46

Μιλάω για το flashback του Guts όπου φτάνει μέχρι και το τέλος του anime!Mάλιστα αυτό το flashback είναι το πιο μεγάλο flashback σε manga που έχει υπάρξει ποτέ!

Αααα ναι οντως!!!

Κορυφαια ιστορια και τρομερη αν σκεφτεις οτι ειναι flashback!!^^

Εντάξει αρνητικό δεν είναι αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο καλό όσο το flashback!
Για παράδειγμα imo υπάρχουν άχρηστες arcs όπως αυτή με την νεράιδα και το κοριτσάκι
όπου δεν πρόσφεραν τίποτα το καινούργιο σε όλους τους τομείς.Ακόμα και η μάχη δεν ήταν κάτι το ιδαίτερο!

Χμμμ ναι εχεις κι ενα δικιο πιστευω....τι να γινει,θελει κι ο mangaka να βγαζει το ψωμι του:P

ΟMG

Spoiler:

περσπεκτ??:nosey:

respect??berserk??

XDXDXD

Ναι οντως τον λυπιθηκα λιγο με τα οσα επαθε με την στολη...τον χαλασε καπως και κριμα γιατι ηταν παντωτε πολυ υγιης και δυνατος...πραγματικα αυτος ο κοσμος δεν ειναι για τους ανθρωπους...παλι καλα που αυτος ειναι υπερανθρωπος!!

Αντε να μας φτασεις κι εσυ λοιπον!!^^

#202 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 11 August 2008 - 18:10

Όσον αναφορά κάτι με το... "μέλλον" του Berserk, μιας και ξεθάφτηκε το thread, θά'θελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για κάποιες σκέψεις που έχω...

Spoiler: 1ον

Α, φτου, μου τελείωσε ο χρόνος! Έχω κι άλλα που θέλω να ρωτήσω (μιας και καινούριο chapter δε βλέπω σύντομα), αλλά μια άλλη φορά! Όποιος θέλει, απαντάει.

Posted Image

#203 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 August 2008 - 18:31

Καλως σε βρηκαμε κι εσενα ξανα Teachan...καιρο ειχαμε να κανουμε συζητηση απο το γνωστο Griffith θεμα που ειχαμε ανοιξει παλια....λοιπον και απανταω{κλασικα:P}...

Όσον αναφορά κάτι με το... "μέλλον" του Berserk, μιας και ξεθάφτηκε το thread, θά'θελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για κάποιες σκέψεις που έχω...

Spoiler: 1ον

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Α, φτου, μου τελείωσε ο χρόνος! Έχω κι άλλα που θέλω να ρωτήσω (μιας και καινούριο chapter δε βλέπω σύντομα), αλλά μια άλλη φορά! Όποιος θέλει, απαντάει.

Κι εμενα...πρεπει να φυγω οπου να ναι αλλα δεν αντισταθηκα να σου απαντησω!!

Φυσικα εμενα θα με βρεις παντα να απανταω σε Berserk θεματα!!:)

Οτι αλλο θες να ρωτησεις ευπροσδεκτη!!^^

EDIT:
Εγω που εχω παιξει και το παιχνιδι για το Dreamcast που ηταν σαν filler ιστορια,αλλα πολυ καλογραμμενη,νομιζω αναμειχτηκε και ο Miura και σκεψου οτι η ιστορια ηταν τοσο καλη που εφτασε για να με πορωσει στον κοσμο του Berserk πριν καν μαθω οτι ειναι γνωστη anime/manga σειρα και οταν το μαθα προσφατα και ειχαν περασει μερικα χρονακια,ακομη θυμομουν την ιστορια του παιχνιδιου...για να καταλαβεις ποσο καλη ηταν...

Ελεγα λοιπον,εκει υπηρχε μια αρρωστια που ερχοταν απο ενα φυτο,ο Mανδραγορας,που μεν σε παραμορφωνε αλλα σου δινε υγεια και νιοτη...στο τελος του παιχνιδιου η Caska για μερικα δευτερολεπτα και μονο ξαναβρηκε τα λογικα της,λογω του φυτου και αρχισε να αναπολει τον Guts και τις στιγμες που περασαν μαζι και ειλικρινα μου δωσε την εντυπωση οτι ηθελε να ξαναγινει οπως παλια....filler μεν αλλα αληθοφανες για μενα!!;)

Edited by Zoro, 11 August 2008 - 18:58.

#204 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 11 August 2008 - 20:39

"αυτό που επιθυμείς εσύ, μπορεί να μην είναι αυτό που επιθυμεί εκείνη"

Με τη διαστροφή που διακρίνει τον Miura δεν αποκλείω αν η Caska γιατρευτεί να πέσει πάνω στο σπαθί του Gutts για να γλυτώσει το Griffith ή κάτι ανάλογο.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#205 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 11 August 2008 - 21:37

Εγώ σας έχω μια ερώτηση. Θεωρείτε τον Grifith κακό με αυτά που κάνει; Μήπως τούτος ο apostle βεζίρης που τώρα έγινε θηρίο τον βάλανε μόνο για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια και να περάσουμε τον Γριφίδη για καλό τύπο;

#206 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 11 August 2008 - 21:45

Εγώ σας έχω μια ερώτηση. Θεωρείτε τον Grifith κακό με αυτά που κάνει; Μήπως τούτος ο apostle βεζίρης που τώρα έγινε θηρίο τον βάλανε μόνο για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια και να περάσουμε τον Γριφίδη για καλό τύπο;

Οτι και να κανει ο Griffith δεν μπορω να τον συγχωρησω για αυτο που εκανε στην Caska μπροστα στον Gutts,και το οτι νοιαζοτανε μονο για το δικο του ονειρο,και εφτασε μεχρι τα ακρα γραφωντας εντελως ολους για να το κατορθωσει!!

Απορω πως καποιος θα περασει τον Griffith για καλο με τοσα που εχουμε δει και διαβασει,Θα επρεπε να του ειχε ηδη κοψει τον κωλο ο Gutts για να ησηχασουμε!!

Επισης οσον αφορα την στολη
Spoiler:

Edited by GkLoc, 11 August 2008 - 23:24.

Berserk___Gatsu.jpg

#207 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 12 August 2008 - 00:32

Σε dnd ορολογία ο Griffith είναι Paragon of Neutral Evil. Είναι ένας απο τους χαρακτήρες που μπορούν να ορίσουν αυτο το alignment.

http://en.wikipedia.org/wiki/Alignment_(Dungeons_&_Dragons)

Evil implies harming, oppressing, and killing others. Some evil creatures simply have no compassion for others and kill without qualms if doing so is convenient or if it can be set up. Others actively pursue evil, killing for sport or out of duty to some malevolent deity or master.

Neutral Evil

Neutral Evil is called the "Malefactor" alignment. Characters of this alignment are typically selfish and have no qualms about turning on their allies-of-the-moment. They have no compunctions about harming others to get what they want, but neither will they go out of their way to cause carnage or mayhem when they see no direct benefit to it. An example would be an assassin, who has little regard for formal laws but does not needlessly kill. A villain of this alignment can be more dangerous than either Lawful or Chaotic Evil characters, since he is neither bound by any sort of honor or tradition nor disorganized and pointlessly violent.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#208 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 12 August 2008 - 00:48

Σε dnd ορολογία ο Griffith είναι Paragon of Neutral Evil. Είναι ένας απο τους χαρακτήρες που μπορούν να ορίσουν αυτο το alignment.

http://en.wikipedia.org/wiki/Alignment_(Dungeons_&_Dragons)

OMG,ολα αυτα που εβαλες περιγραφουν τον Griffith λεπτομερος,μονο επισης κατι αλλο για τον Griffith που δεν αναφερεται εκει

Το φαινομενο οτι ηταν

Spoiler:

Berserk___Gatsu.jpg

#209 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 August 2008 - 13:40

Οπως τα ειπαν και οι αλλοι πανω και ειδικα ο Tadaka,εχω μονο να προσθεσω οτι...

Το ολο θεμα με την θυσια δεν τον κανει απαραιτητα κακο για μενα...

Ελατε στη θεση του...ενας ανθρωπος ηταν και ειχε ενα τεραστιο ονειρο...με το που εγινε σακατης{αν και μονος του τα φερε} οχι μονο εχασε καθε ελπιδα να το πραγματοποιησει αλλα θα ζουσε μια ζωη μιζεριας και δυστυχιας πια ετσι οπως ηταν...ουτε να κουνισει τα χερια καλα καλα δεν μπορουσε....κι ας ειχε καλους φιλους θα ζουσε μια πολυ ασχημη ζωη και θανατο..

Ενω θυσιαζοντας μονο καμια 50αρια αντρες,που ουτος η αλλος καποια στιγμη θα πεθαιναν,οχι μονο "ξαναεμπαινε στο παιχνιδι",αλλα γινοταν και ενα ον ανωτερο και αθανατο και το ονειρο του ερχοταν οσο πιο κοντα του οσο ποτε....

Εγω δεν ξερω αν θα το κανα αλλα ξερω οτι μια σκεψη θα την ειχα κανει σιγουρα!

Επισης,πριν μου πειτε τπτ,θυμιθητε οτι αναφερομαι στην ακριβως ιδια κατασταση του Griffith....οχι αν πχ μας δινοταν η ευκαιρια στην καθημερινη μας ζωη...τοτε δεν νομιζω οτι θα κανα κατι τετοιο,ειμαι ικανοποιημενος απο την ζωη μου,αν και δεν μπορω να το προβλεψω με σιγουρια...

Αναφερομαι στο αν ισασταν ενας ανθρωπος σαν αυτον με ενα ονειρο και ξαφνικα το χανατε,σακατευοσασταν και ζουσατε σε εναν τοσο σκοτεινο κοσμο....τοτε πιστευω δεν ηταν και τοσο παραξενη η επιλογη του...

Αυτο που δεν τον δικαιολογει ομως και δειχνει οτι ηταν ενα καθαρμα και κακος σε βαθος,ειναι αυτο που εκανε και στην Caska και στον Guts.....η ζηλεια του για αυτα που θα μπορουσε να εχει και εχασε τον οδηγησε στο να κανει αυτα...

Πραγματικα αυτα δεν μπορουν να συγχωρεθουν με τπτ και αρα η ωρα του σιγα σιγα πλησιαζει κι αυτουνου....happy ending ή οχι αυτος αμφιβαλλω αν θα επιβιωσει...η θεια δικη υπαρχει στην σειρα και το ξερουμε!;)

#210 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 12 August 2008 - 13:53

Ενω θυσιαζοντας μονο καμια 50αρια αντρες,που ουτος η αλλος καποια στιγμη θα πεθαιναν,οχι μονο "ξαναεμπαινε στο παιχνιδι",αλλα γινοταν και ενα ον ανωτερο και αθανατο και το ονειρο του ερχοταν οσο πιο κοντα του οσο ποτε....

Να ηταν τοσο ευκολο να θυσιασεις τους συντροφους σου τοτε ο Gutts Τι ρολο βαραει/???
Που συνεχεια προστατευει οσο μπορει τους αλλους,και δεν θελει κανεις σωστος ανθρωπος να πεθανει....

Ο Griffith ηταν ετσι απτην αρχη,και απτην αλλη αυτος εκανε την Ηλιθιοτητα και
Spoiler:

Μονο και μονο για να παει πιο ψηλα,αυτος φταιει και οχι οι συντροφοι του,και στο τελος τους καταδικασε ολους!

Απτην αρχη ειχε ενα ονειρο χαζο και απιαστο,με θυσιες ομως και μονο με θυσιες καταφερε να φτασει εκει που ηταν ωσπου καττερευσε μολις ειδε τον καλυτερο του φιλου να φευγει,πιστευω αυτο με την πριγκιπισα το εκανε επειδη δεν ειχε τον Gutts διπλα του και ενιωθε μονος
Spoiler:

Παντως δεν αξιζαν οι συντροφοι του να πεθανουν στο ονειρο του.....

Οπως ειπες στο τελος θα πεσει η θεια δικη που την λενε Dragonslayer!!:smokingg:

Berserk___Gatsu.jpg