Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Γενική συζήτηση για τον στρατό

• Please log in to reply
282 replies to this topic

#121 stivntouzos

stivntouzos

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 14:36

αμάν βρε atanashiosu με την ιστορία, ούτε ο ηρόδοτος να είσουνα...
λες και χρειάζεται να μάθουμε ιστορία για να γίνουμε σωστοί άνθρωποι, παιδεία χρειάζεται αλλά παιδεία ουσιαστική όχι όπως την εννοούν πολλοί απλά ως μόρφωση.
Δεν λέω καλό είναι να μαθαίνει κάποιος πράγματα και ιστορία αλλά άμα είναι να βασιστούμε σε αυτό ζήτω που καήκαμε....
Εξάλου πόσοι άνθρωποι ξέρουν ιστορία καλά? ελάχιστοι. Και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού. Δεν χρειάζεται να μάθεις ιστορία για να καταλάβεις ότι πάντα όταν τις αποφάσεις τις παίρνουν λίγοι και με βάση το συμφέρον τους διαπράτουν εγκλήματα εις βάρος άλλων, αυτό είναι κάτι το παγκόσμιο δεν είναι θέμα εθνικότητας αλλά του ότι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να τα κάνουν αυτά οι λίγοι-οι έχων την εξουσία.
Η Ελληνική ιστορία δεν ανηκεί μόνο στους Έλληνες αλλά και σε πολλούς άλλους, ακόμα και ο George Bush μπορεί να έχει απόγονο τον Μέγα Αλέξανδρο και να μην το ξέρουμε.....τη σήμερον ημέρα αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι μιά σωστή δημοκρατία, παιδεία και δουλειά για τους νέους να χτίσουν μιά Ελλάδα ισχυρή.

Φίλε G.T.P._1982 εγώ μπορεί να μην είμουνα στην κομοτηνή αλλά είμουνα στο διδυμότειχο και στην γέφυρα με τον σκοπό τον Τούρκο απέναντι, σε σηζητήσεις που είχαμε το κοινό θέμα ήταν τι ******** καθόμαστε και κάνουμε. Η Τουρκία είναι μιά χώρα 40 χρόνια πίσω από την Ελλάδα σε μερικά πράγματα το καλό θα είναι να προοδεύσουν και αυτοί.
Και που πήγες κομοτηνή και είδες μειονότητα Τούρκων δεν κατάλαβα? εγώ έχω γνωρίσει αρκετούς τούρκους και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
Τι γιαγιά σου την προτιμάς με μαντίλα η ξεκωλιάρα :P

@Ayu-Mania και συ κατευθυνόμενος από τον Καραμανλή είσαι, σε λίγο θα μας πείς να του πούμε και μπράβο, έλεος με τα κοματικά οπαδιλίκια. Νέος άνθρωπος είσαι εκτός και αν είσαι όντως 69 οπότε δικαιολογήσαι το κακό σ'άυτήν την χώρα είναι ότι έχουμε γεροντοκρατία, αυτό ξέρουν αυτό ψηφίζουν οι παππούδες. Στο μέλλον όμως πολλά θα αλλάξουν οι νέοι άνθρωποι είναι πιό ξύπνιοι βλέπουν πιο μακριά από κόμματα( τουλάχιστον ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τα έχουν ξεπεράσει αυτά.).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από stivntouzos: 28 Οκτώβριος 2008 - 14:57

#122 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 14:59

ΛΟΙΠΟΝ ρε παιδια....αρκετα με ολους του ΣΤΡΑΤΟΚ@ΒΛΙΔΕΣ που μαζευτηκαν!!!!
Καλο θα ηταν να σταματησει αυτο το θεμα εδω....γιατι προβλεπω να γινονται flame wars εδω μεσα...βλεπε....αγαπω την πατριδα μου...πιστευετε στον θεο...ΚΛΠ!!!

ΟΠΟΙΟΣ εχει την K@vL@ να υπηρετησει την πατριδα και γουσταρει να παει στρατο να παει να τελειωνουμε να μην μας πρηζει...οποιος δε γουσταρει ας παει για Ι5 η εστω να το καθυστερησει οσο πιο πολυ γινεται με την αναβολη που του δινουν...
ελεος πια....ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!

Εστω οτι γινεται πολεμος αυριο το προϊ... για ποια χωρα θα εκλεινες εισητηριο για να μεταναστευσεις? :orly:

(Serestrum το πετυχα τον black humor αυτη τη φορα? :awww:)

#123 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 15:31

αμάν βρε atanashiosu με την ιστορία, ούτε ο ηρόδοτος να είσουνα...
λες και χρειάζεται να μάθουμε ιστορία για να γίνουμε σωστοί άνθρωποι, παιδεία χρειάζεται αλλά παιδεία ουσιαστική όχι όπως την εννοούν πολλοί απλά ως μόρφωση.
Δεν λέω καλό είναι να μαθαίνει κάποιος πράγματα και ιστορία αλλά άμα είναι να βασιστούμε σε αυτό ζήτω που καήκαμε....
Εξάλου πόσοι άνθρωποι ξέρουν ιστορία καλά? ελάχιστοι. Και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού. Δεν χρειάζεται να μάθεις ιστορία για να καταλάβεις ότι πάντα όταν τις αποφάσεις τις παίρνουν λίγοι και με βάση το συμφέρον τους διαπράτουν εγκλήματα εις βάρος άλλων, αυτό είναι κάτι το παγκόσμιο δεν είναι θέμα εθνικότητας αλλά του ότι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να τα κάνουν αυτά οι λίγοι-οι έχων την εξουσία.
Η Ελληνική ιστορία δεν ανηκεί μόνο στους Έλληνες αλλά και σε πολλούς άλλους, ακόμα και ο George Bush μπορεί να έχει απόγονο τον Μέγα Αλέξανδρο και να μην το ξέρουμε.....τη σήμερον ημέρα αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι μιά σωστή δημοκρατία, παιδεία και δουλειά για τους νέους να χτίσουν μιά Ελλάδα ισχυρή.

Φίλε G.T.P._1982 εγώ μπορεί να μην είμουνα στην κομοτηνή αλλά είμουνα στο διδυμότειχο και στην γέφυρα με τον σκοπό τον Τούρκο απέναντι, σε σηζητήσεις που είχαμε το κοινό θέμα ήταν τι ******** καθόμαστε και κάνουμε. Η Τουρκία είναι μιά χώρα 40 χρόνια πίσω από την Ελλάδα σε μερικά πράγματα το καλό θα είναι να προοδεύσουν και αυτοί.
Και που πήγες κομοτηνή και είδες μειονότητα Τούρκων δεν κατάλαβα? εγώ έχω γνωρίσει αρκετούς τούρκους και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

@Ayu-Mania και συ κατευθυνόμενος από τον Καραμανλή είσαι, σε λίγο θα μας πείς να του πούμε και μπράβο, έλεος με τα κοματικά οπαδιλίκια. Νέος άνθρωπος είσαι εκτός και αν είσαι όντως 69 οπότε δικαιολογήσαι το κακό σ'άυτήν την χώρα είναι ότι έχουμε γεροντοκρατία, αυτό ξέρουν αυτό ψηφίζουν οι παππούδες. Στο μέλλον όμως πολλά θα αλλάξουν οι νέοι άνθρωποι είναι πιό ξύπνιοι βλέπουν πιο μακριά από κόμματα( τουλάχιστον ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τα έχουν ξεπεράσει αυτά.).

Δεν μπορεις να φανταστεις πως με καλυψες.
Οκ συγγνωμη μπορει να ξεφυγα λιγο.

@ΤhePirateKing
Αμα ηταν να κανουμε υποθεσεις ολη την ωρα φιλε μου...τοτε αστο....παει πεταξε το πουλακι.
Σε πια χωρα.....???
Σε πολλες....γιατι θα ειχα γινει 1000 κομματακια απο τις βομβες....

MY BLACK HUMOR > Yours :P j/k
Μην το παρεις προσωπικα!!!

Μιστερ 'Αγιου δεν θα ασχοληθω αλλο με αυτο θεμα!! :)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#124 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 15:36

ATANASHIOSU πηγαινε 5 μηνες να μεινεις και να ζησεις στην κομοτηνη (και γενικα απο την ξανθη και μετα) και μετα θα εχεις καθε δικαιωμα να μου πεις για το ήθος και χαρακτήρα των "Τουρκων".
Και να μάθεις να σέβεσαι τα "καπιταλιστικά ξέκωλα" τις "ψυλομύτες και καραεγωίστριες Δυτικοευρωπαίες" στις οποιες συμπεριλαμβανονται και οι Ελληνιδες.

Κοίταξε, τυγχάνει η καταγωγή μου να είναι από Ξάνθη... (από που νόμιζες ότι ήμουν;)
Τα ξέκωλα τα οποία είναι φρούτο τελευταία και στην Ελλάδα τα σέβομαι μεν, αλλά δεν τα αποδέχομαι. Η κριτική απευθύνεται σε εσένα που κρίνεις τους ανθρώπους μόνο από την εμφάνιση με συγκεκριμένες προκαταλήψεις. Τι σε πείραξε η μαντίλα; Θεωρώ υποκριτικό να κατηγορείς τις Τουρκάλες που κράτανε κάποια παράδοση (που είναι και δείγμα ταπείνωσης), ενώ δεν έχεις πρόβλημα με ότι παρδαλό και έξαλλο κυκλοφορεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Δες λίγο παραπέρα από τα στενά όρια που πάνε να μας επιβάλλουν.

Τώρα στο θέμα.
Mr Ayu-Mania, συμφωνώ που λες ότι τα καμώματα των Άγγλων τα ξέρουν όσοι είναι διαβασμένοι. Αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι ο απλός λαός δεν τα ξέρει, δεν τα διδάσκεται στο σχολείο και δίνει την εντύπωση ότι είναι πολιτισμένη χώρα ενώ δεν είναι. Πόση ώρα δαπανάμε στην Ελλάδα για τους Ιταλούς και τους Γερμανούς σε ταινίες ιστορικά κτλ, και πόση για ταινίες κατά των Άγγλων; Γιατί δε γιορτάζουμε σε στυλ "ΟΧΙ" την αντίσταση κατά των Άγγλων; Ο απλός κόσμος δυστυχώς δε γνωρίζει σφαρικά τα πράγματα και τα ξέρει μόνο έτσι που τα του παρουσιάζουν οι μεγάλοι. Γιατί κατηγορούμε τους Τούρκους που μας "κλέψανε" την Αγία Σοφία, αλλά για τους Άγγλους που μας κλέψανε τα μάρμαρα δε λέμε τίποτα. Ενώ σα χώρα έχουμε όλο το δικαίωμα να την πούμε στους Δυτικούς για όλες τις αδικίες που έχουν κάνει με τις αποικίες τους καθόμαστε και τους προσκυνάμε.

"Ναι στην διπλωματια και στις συμμαχιες αρκει να βγαινουμε κερδισμενοι και να ειμαστε ετοιμοι για τα πολυ πιθανα πισωμαχαιρωματα."

Εδώ νομίζω ότι είναι η διαφορά μας. Επιλέγεις το συμφέρον της Ελλάδας ενώ ξέρεις ότι έτσι ίσως αδικήσεις άλλους. Συμμαχία και διπλωματία με χώρες που το παίζουν κυρίαρχοι της γης καλύτερα να μην κάνουμε. Το να συμμαχούμε με τους Άγγλους και τις υπόλοιπες αποικιοκρατικές δυνάμεις μας κάνει μισητούς και φαινόμαστε ώς προδότες των αρχών της ελευθερίας και της δημοκρατίας που εμείς οι ίδοι διατυμπανίζουμε στον κόσμο. Το να συμμαχείς με κλέφτες και εγκληματίες είναι και αυτό έγκλημα. Μέχρι τώρα η Ελλάδα έμαθε να πολεμάει τους μικρούς κλέφτες έτσι ώστε να δρουν με την ησυχία τους "οι μεγάλοι κλέφτες".
Σαν Έλληνες πρέπει να υπερασπιζόμαστε όχι μόνο τη χώρα μας αλλά όλους τους ανθρώπους που αδικούνται. Προσωπικά δεν πέφτω σε παγίδες τύπου ή εμείς ή οι άλλοι που μας βάζουν οι μεγάλοι. Σκέφτομαι και αισθάνομαι όλους τους ανθρώπους το ίδιο.

Και για τα όπλα κάτι. Πόσο σίγουροι είμαστε για την ποιότητα των ξένων όπλων που αγοράζουμε;; Μήπως μας αναγκάζουν να αγοράζουμε όλα τους τα άχρηστα; Γιατί η Ελλάδα δεν έχει δική της πολεμική βιομηχανία και συνεχώς αγοράζει;; Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τίποτα που έρχεται από τις μεγάλες δυνάμεις και αρνούμαι να πολεμήσω με ξένα όπλα. Γιατί οι "πατριώτες" απαιτούν μόνο αγορές εξοπλισμών αλλά δε λένε για δημιουργία δικιάς μας οπλοβιομηχανίας έτσι ώστε επιτέλους να πάψουμε να ενισχύουμε τους μεγάλους; Δε λέω να κάνουμε εμπόριο όπλων, απλά τουλάχιστον να είμαστε αυτάρκης χώρα.

stivntouzos, σίγουρα εμμένω στην ιστορία, γιατί δεν μπορώ να βλέπω να διαστρεβλώνεται σε τέτοιο βαθμό. Για παράδειγμα παρουσιάζεται ως ο κακός της ιστορίας η Ναζιστική Γερμανία γιατί εξόντωσε τους Εβραίους, αλλά οι μεγάλες δυνάμεις με τις αποικίες τη βγάζουν λάδι! Δηλαδή λίγο τσίπα δεν έχουν πάνω τους;; Σίγουρα επί Χίτλερ η Γερμανία έκανε άπειρα εγκλήματα, αλλά μήπως τα ίδια και ακόμα χειρότερα δεν έκαναν οι αποικιοκρατικές χώρες;; Μόνο ο Χίτλερ ήταν ο ρατσιστής;;; Μας δίνουν την προπαγάνδα τους και εμείς καθόμαστε και την τρώμε. Δε σου είπα να γίνεις ειδικός στην ιστορία. Απλά θέλω να μάθει ο καθένας τουλάχιστον ότι η ιστορία των μεγάλων δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα όργανο προπαγάνδας και τίποτα άλλο. Να μάθουμε να αμφισβητούμε και να αγαπάμε την αλήθεια, ακόμα και όταν αυτή είναι εις βάρος μας. Το μόνο πράγμα που δε σβήνεται με τίποτα είναι η ιστορία. Αυτό είναι το καλύτερο όπλο μας. Έχουμε την ιστορία τόσων αιώνων, που όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες ζηλεύουν. Να μάθουμε να τη λέμε σε όλους που μας χλευάζουν, γιατί τουλάχιστον η Ελλάδα είναι φτωχή, αλλά δεν έγινε πλούσια σε βάρος των άλλων λαών κάνοντας αποικίες. Να γνωρίζουμε την ιστορία που τόσο καμαρώνουμε. Το να γνωρίζεις την ιστορία είναι ένα μέρος της σωστής παιδείας. Μαθαίνεις τα λάθη που έκαναν οι παλιοί και δεν τα ξανακάνεις.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#125 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 15:37

stivntouzos ή πιο γνωστος σαν "Μπιλιας" μην μπερδευεις μελη της οικογενιας μου (και ποσο μαλλον νεκρα μελη) στη κουβεντα μας γιατι και εγω μπορω να "επιχειρηματολογησω" με τη μητερα σου και τους "φιλους" μας τους Τουρκους για το θεμα των Τουρκων.
λιγος σεβασμος παρακαλω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από G.T.P._1982: 28 Οκτώβριος 2008 - 15:45

#126 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 16:07

Toasting in legendary bread.

Do go on.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#127 stivntouzos

stivntouzos

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 16:16

Και να μάθεις να σέβεσαι τα "καπιταλιστικά ξέκωλα" τις "ψυλομύτες και καραεγωίστριες Δυτικοευρωπαίες" στις οποιες συμπεριλαμβανονται και οι Ελληνιδες.

δηλαδή πριν ποιές εννοούσες όλες εκτός από τις δυό οικογένειες τις δικές μας? ο τρόπος που απαντάω είναι ανάλογως τον επιχειρημάτων σου εξάλου......ο σεβασμός είναι αμοιβαίο πράγμα.

Για τους Τούρκους έχεις επιχειρήματα όπως αυτό ότι φοράνε μαντίλα και άρα είναι κακό για την κοινωνία μας? Δεν λέω ότι όλοι οι Τούρκοι είναι καλοί αλλά μην λέμε ότι είναι και όλοι κακοί, ένα ταξιδάκι στην Τουρκία πιστεύω θα σου έκανε καλό για να δείς και μερικά πράγματα από κοντά.

@ΑΤΑΝΑSHIOSU
Δεν αντιλέγω ότι η ιστορία διαστρεβλώθηκε και διαστρεβλώνετε στα χέρια ορισμένων όμως δεν νομίζω ότι μπορούμε να βασιστούμε στην ιστορία.
Η ιστορία πάντα γράφεται από μιά οπτική ματιά και άρα είναι και σχετική ακόμα και αν μερικά πράγματα βγάζουν μάτια. Τα λάθη της ιστορίας όχι μόνο επαναλαμβάνονται πολλές φορές αλλά σε πολλές περιπτώσεις τα διαπράτουν οι ίδιοι που αποκαλούνταν κάποτε θύματα και αμυνόμενοι.
Το ότι αντιλαμβάνεσαι ότι πολλοί την βγάζουν καθαρή και απλά κατηγορούν αυτόν που θέλουν να κατηγορήσουν (βλέπε χίτλερ) δείχνει ότι τελικά η ιστορία γράφετε μόνο από τους νικητές και όχι από τους ηττημένους (αν μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε έτσι) θα έπρεπε να σε προβληματίσει ως προς την ιστορία που μαθαίνουν τα παιδιά στο σχολείο και σε αυτό έχεις δίκιο. Όμως το βασικό συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κάποιος διαβάζοντας ιστορία είναι ανάλογο της παιδείας που έχει κατά κύριο λόγο, γι'αυτό και ο κάθε ένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά πολλές φορές όπως θα έχεις παρατηρήσει....
Γι αυτό και πιστεύω ότι πάνω απ'όλα είναι η παιδεία, πολλά μάλιστα που μαθαίναμε στο σχολείο(στην εποχή μου δεν ξέρω τώρα) και ήταν τελείως ψευδή του στυλ, στο Κοράνι έγραφε ότι πρέπει να σφάζονται οι αλλόθρησκοι ήταν εύκολο να παρεξηγηθούν από άτομα χωρίς κρίση και που στην τελική υπήρχαν απλά για να φανατίζουν ορισμένους.

¨Οσο για την περίφημη φράση μαθαίνοντας τα λάθη του παρελθόντος για να μην τα ξανακάνεις αυτό προσωπικα μου ακούγεται φράση καφενείου . Δηλαδή αν είναι να συγκρίνουμε τα χρόνια του Περικλή και του Κολοκοτρώνη για να πάρουμε σωστές αποφάσεις σήμερα καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί. Δεν είναι άλλωστε λάθη αλλά είναι η γενικότερη φιλοσοφία που περνάει στα παιδιά ότι πάνω απ'όλα είναι το χρήμα και το συμφέρον μας, με αυτή την λογική περνάνε οι ιστορίες που διαστρεβλώνονται, με την λογική ότι είμαστε το καλό και οι άλλοι είναι το κακό. Με την λογική θα γίνω πολιτικός για να ταίζω ψέματα τον κοσμάκη και να έχω την εξουσία για πάρτι μου.Αυτό είναι το πρόβλημα τα λάθη δεν είναι λάθη οταν γίνονται εσκεμμένα και για να τα αντιμετωπίσεις χρειάζεται σωστή κρίση και παιδεία.

Στην τελική έχουμε ξεφύγει λίγο από το θέμα πάντως :D μάλλον χρειαζόμαστε άλλο thread...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από stivntouzos: 28 Οκτώβριος 2008 - 16:39

#128 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 12:27

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1021876&lngDtrID=244

Δημοσιευμένη  εικόνα

#129 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 12:54

Αντε, σε 5 χρονακια που 8α παω εγω, μακαρι να εχει πεσει στους 6 :)

qzMHWHd.png

#130 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 13:14

Αντε, σε 5 χρονακια που 8α παω εγω, μακαρι να εχει πεσει στους 6 :)

Σε 5 χρόνια που θα πας εσύ Rin - san θα μπαίνεις για να ορκιστείς κ θα βγαίνεις, έτσι όπως τα έχουν κάνει...

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#131 Haruspex

Haruspex

Anime Amateur

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 13:15

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1021876&lngDtrID=244

Μειμαράκης for President! xD

http://www.youtube.com/watch?v=cgf4zFA1RW0

Skip to 1:20

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Haruspex: 09 Ιούνιος 2009 - 13:20

#132 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 18:56

Εγω ξερω οτι η ευρωπαικη ενωση μιλαει για ισοτητα των δυο φιλων....αλλα απο οτι φαινεται ισοτητα μονο στα δικαιωματα οχι και στις υποχρεωσεις!
Εγω πιστευω οτι και οι γυναικες πρεπει να πηγαινουν στη στρατευση γιατι μην ξεχναμε ισοτητα θελουν ισοτητα θα εχουν, τελος!

#133 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 19:11

Εγω ξερω οτι η ευρωπαικη ενωση μιλαει για ισοτητα των δυο φιλων....αλλα απο οτι φαινεται ισοτητα μονο στα δικαιωματα οχι και στις υποχρεωσεις!
Εγω πιστευω οτι και οι γυναικες πρεπει να πηγαινουν στη στρατευση γιατι μην ξεχναμε ισοτητα θελουν ισοτητα θα εχουν, τελος!

Να σου πω ρε λεβέντη...Θες να αλλάξουμε θέσεις? Να εγκυμονείτε εσείς 9 μήνες (και παραπάνω αν κάνεις πάνω από ένα παιδί) και να πηγαίνουμε εμείς στρατό? Ευχαρίστως! Άντε εξυπνάδες...

Και η ισότητα καλό μου είναι η μεγαλύτερη ανισότητα. Ο κάθε άνθρωπος έχει άλλες ιδιαιτερότητες και άλλες ανάγκες και το να τα εξισώνουμε όλα έιναι ότι πιο άδικο μπορείς να κάνεις...Θα σου έλεγα να σκέφτεσαι πριν γράψεις αλλά μόνος σου έχεις δηλώσει στο irc ότι γράφεις πιο γρήγορα από ότι σκέφτεσαι:canthelp:

xbJ3b2w.jpeg

#134 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 20:13

χμ ?:wis: soz TOTAL μπούρδα...:oo:
Για τους άντρες είναι ο στρατός και το ενδεχόμενο πολέμου και για τις γυναίκες τοκετός και ενδεχόμενο θανάτου. Χωρίς γυναίκες πού πάμε ρε xD ? θές εσυ να είναι πιό τούμπανο απο σένα η δικιά σου :P ? να στις βρέχει αμα την απατήσεις :deadga6:.
Oka On topic

Καλύτερα , να τελειώνουμε με τον στρατό γρήγορα και να μπαίνουμε στις σχολές μας...
Στο κάτω κάτω αν έχετε πάει ποτέ σας κατασκήνωση ο στρατός δεν είναι τίποτα.. απλα μια 2η κατασκήνωση με πειθαρχεία και ασκήσεις ( ναί μου την δινει οταν βλέπω μαμόθρεφτα να κλαίνε οταν ειναι να πανε στον στρατό >.> ).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ankaa: 09 Ιούνιος 2009 - 20:57

Spoiler:

#135 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 20:56

Δικό σου το πρόβλημα , ούτε 1 χρόνος είναι ούτε ξύσιμο πέφτει :)

Φυσικά κανένας δέν θέλει τον πόλεμο και γιαυτό δέν θα έπρεπε κάν να υπάρχει στρατός και να ζούμε ειρηνικά... αλλά ..

Edit: Ποιός είπε οτι πρέπει να είσαι δυνατός για να πάς στρατο η ειδικές δυνάμεις ?
Ακόμη και ο ποιό λαππάς μπορεί να ακολουθήσει καί στα 2 :]

@flame μήν το παίζεις ανώτερος :) και πρωσπάθησε να καταλαβαίνεις ακριβώς τί θέλω να πώ..... άλλο το να μήν γουστάρεις που το δέχομαι και άλλο το να βλέπεις 19 20 25 χρονών παλικάρια να κλάινε επειδή τους ξυρίσανε το μαλλί και αποχωριστήκανε την μητέρα τους.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ankaa: 09 Ιούνιος 2009 - 21:08

Spoiler: