Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Γενική συζήτηση για τον στρατό

• Please log in to reply
282 replies to this topic

#106 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 09:46

...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ATANASHIOSU: 24 Ιανουάριος 2009 - 08:21

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#107 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 10:16

100 φορές καλύτερα να έρθουν οι Τούρκοι και να κυριεύσουν την Ελλάδα, παρά να δίνουμε λεφτά στους μεγάλους για εξοπλισμούς.

Ουτε για αστειο να τα λες κατι τετοια. Αν οχι για καποιον αλλο λογο, τουλαχιστον για σεβασμο προς τους συμπολιτες μας που υπεφεραν προσφατα απο δαυτους. Για τους διωγμενους της Πολης, τους Κυπριους, και τη γιαγια μου που κοντευει τα 100 και περπατησε τη μιση Μικρα Ασια κοριτσακι ως προσφυγας. Ναι το ξερω οτι και δικα μας λαθη οδηγησαν σε καποιες απο αυτες τις καταστασεις, αλλα η επιθετικοτητα των Τουρκων και η επιθυμια τους για ξεριζωμο του Ελληνικου στοιχειου απο τα εδαφη τους ηταν δεδομενη.

Τωρα τις υπερδυναμεις διστυχως ΔΕΝ μπορουμε να τις αγνοησουμε. Να ημασταν στην Ισλανδια ισως, αλλα στην περιοχη που βρισκομαστε θα αναγκαστουμε να ασχοληθουμε μαζι τους. Το θεμα ειναι να το κανουμε σωστα και να κερδισουμε και εμεις κατι απολη την ιστορια. Και οχι μονο σε γεωπολιτικο επιπεδο αλλα και σε οικονομικο. Εχθρα μπολικη υπαρχει στα Βαλκανια και χωρις την συνδρομη των Αμερικανων. Αυτο που δεν πρεπει να επιτρεψουμε ειναι αυτη η συνδρομη να βγει εις βαρος μας (Βλεπε Σκοπια). Ειναι περιπλοκα τα παιχνιδια που παιζονται και χρειαζομαστε πραγματικα εξυπνους πολιτικους να τα χειριστουν αυτα σωστα. Η στροφη προς την Ρωσσια αν τη χειριστουμε σωστα, μπορει να μας αποφερει πολλα κερδη. Ακομα και στους εξοπλιασμους μπορουμε να γλυτωσουμε πολλα λεφτα αφου σπαει το μωνοπωλιο των Αμερικανων για τα καλα.

Anyway, παω να δω την παρελαση!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#108 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 10:59

100 φορές καλύτερα να έρθουν οι Τούρκοι και να κυριεύσουν την Ελλάδα, παρά να δίνουμε λεφτά στους μεγάλους για εξοπλισμούς.

ATANASHIOSU μενεις στην Ελλαδα?
γιατι εγω που μενω δε θελω να βλεπω στο δρομο κοπελες να φορουν μαντιλες στο κεφαλι.(οταν πηγα κομοτηνη λογω στρατου επαθα ΣΟΚ:terror2:).

#109 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 11:05

Παιδιά η ταπεινή μου άποψη είναι οτι ειναι σωστή η στράτευση στα 19. εγω που εψαχνα για δουλεια μου ελεγαν να τελειωσω στρατο και εβρισκα τον μπελά μου καθώς είχα πάρει ήδη αναβολή. τωρα δουλεύω και περιμένω σε 2 χρονάκια να πάω να εκπληρώσω το καθήκον lol

#110 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 12:02

μπορεις παντα να διακοψεις την αναβολη σου αν αυτο σε βολευει

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#111 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 12:03

Παιδιά η ταπεινή μου άποψη είναι οτι ειναι σωστή η στράτευση στα 19. εγω που εψαχνα για δουλεια μου ελεγαν να τελειωσω στρατο και εβρισκα τον μπελά μου καθώς είχα πάρει ήδη αναβολή. τωρα δουλεύω και περιμένω σε 2 χρονάκια να πάω να εκπληρώσω το καθήκον lol

Εφοσον θελουν και υποχρεωτικη στρατευση στα 18 δεν μπορουν να σου "κοψουν"την αναβολη και να πας Νωριτερα??:orly:
Εdit:Με προλαβει ο BarbasSs
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#112 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 12:22

Αφου βγήκατε εκτός θέματος, ας σπαμμάρω κι εγω. Λοιπόν έχουμε και λέμε, το αφεντικό τρελάθηκε, μοιράζει τη πραμάτεια του! Ας δώσουμε την ανατολική Θράκη στους Τούρκους. Κρίμα δεν είναι να έχουν μόνο τη δυτική;
Η Μακεδονία ας προσαρτηθεί στους Βούλγαρους. Τι κι αν δεν θέλουν; Με το ζόρι θα τους δώσουμε αυτή την απαίσια έκταση, που ούτως ή αλλως δεν ξέρουμε τί να την κάνουμε τη ρημάδα!
Η νότια Ήπειρος ας πάει στους Αλβανούς. Κρίμα δεν είναι να έχουν μόνο τη βόρεια;

Ελπίζω με αυτές τις παραχωρήσεις να είσαι ευχαριστημένος ATANASHIOSU. Αν όχι, θα μοιράσουμε και όσα απέμειναν.

#113 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 12:25

Αφου βγήκατε εκτός θέματος, ας σπαμμάρω κι εγω. Λοιπόν έχουμε και λέμε, το αφεντικό τρελάθηκε, μοιράζει τη πραμάτεια του! Ας δώσουμε την ανατολική Θράκη στους Τούρκους. Κρίμα δεν είναι να έχουν μόνο τη δυτική;
Η Μακεδονία ας προσαρτηθεί στους Βούλγαρους. Τι κι αν δεν θέλουν; Με το ζόρι θα τους δώσουμε αυτή την απαίσια έκταση, που ούτως ή αλλως δεν ξέρουμε τί να την κάνουμε τη ρημάδα!
Η νότια Ήπειρος ας πάει στους Αλβανούς. Κρίμα δεν είναι να έχουν μόνο τη βόρεια;

Ελπίζω με αυτές τις παραχωρήσεις να είσαι ευχαριστημένος ATANASHIOSU. Αν όχι, θα μοιράσουμε και όσα απέμειναν.

Ρε φιλε μου εσυ το διελησες το πραγμα...Ελεος δηλαδη...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#114 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 12:45

ΛΟΙΠΟΝ ρε παιδια....αρκετα με ολους του ΣΤΡΑΤΟΚ@ΒΛΙΔΕΣ που μαζευτηκαν!!!!
Καλο θα ηταν να σταματησει αυτο το θεμα εδω....γιατι προβλεπω να γινονται flame wars εδω μεσα...βλεπε....αγαπω την πατριδα μου...πιστευετε στον θεο...ΚΛΠ!!!

ΟΠΟΙΟΣ εχει την K@vL@ να υπηρετησει την πατριδα και γουσταρει να παει στρατο να παει να τελειωνουμε να μην μας πρηζει...οποιος δε γουσταρει ας παει για Ι5 η εστω να το καθυστερησει οσο πιο πολυ γινεται με την αναβολη που του δινουν...
ελεος πια....ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#115 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 13:10

Ωραία, χαίρομαι πολύ που το παραδέχεσαι. Το θέμα είναι ότι οι μεγάλες δυνάμεις δεν είναι αγκάθι μόνο στη δική μας ιστορία, αλλά στην ιστορία όλων των λαών. Γιατί καλλιεργούν μίση ανάμεσα σε μικρούς λαούς για να κερδίσουν οι ίδιοι. Προσωπικά ποτέ δε μπορώ να θεωρήσω συμμάχους μεγάλες δυνάμεις, γιατί μόνο το συμφέρον τους κοιτάνε και τίποτα άλλο. Κοίταξε πως έχουν κουκουλώσει το έγκλημα της αποικιοκρατίας και κανένας δε λέει τίποτα. Δες πως γίνεται να κάνουν κράτη όπου θέλουν. Το Ισραήλ πως έγινε κράτος; Μήπως είχε στρατό;; Από διπλωματία και μόνο πέτυχε όχι μόνο να γίνει κράτος, αλλά να γίνει και κράτος με ισχύ.

Τώρα για τη συμμαχία με τη Ρωσία. Φοβάμαι πως τώρα θα γίνουμε μαριονέττες ΚΑΙ των Ρώσων, γιατί η Ελληνική εξωτερική έχει δουλικές τάσεις. Κάπου διάβασα ότι θα μπούνε μαθήματα ρωσικών στα σχολεία. Στη Ρωσία όμως θα μπουν μαθήματα ελληνικών;; Γιατί δηλαδή μια ζωή εμείς θα πρέπει να είμαστε οι καρπαζοεισπράκτορες; Αν είχαμε διορατικότητα θα μπορούσαμε να κάνουμε συμφωνία με φιλοειρηνικές τάσεις. Σήμερα οι συμφωνίες που κάνει η Ελλάδα με τους μεγάλους βασίζεται στο εμπόριο τον εξοπλισμών. Παλιά δίναμε φόρο στους Τούρκους, τώρα μέσω των εξοπλισμών δίνουμε τα λεφτά μας στις μεγάλες δυνάμεις. Και αυτό είναι δουλεία. Και το χειρότερο είναι ότι παλιά καταλαβαίναμε ποιος είναι ο κίνδυνος, τώρα κοιμούνται σχεδόν όλοι. 100 φορές καλύτερα να έρθουν οι Τούρκοι και να κυριεύσουν την Ελλάδα, παρά να δίνουμε λεφτά στους μεγάλους για εξοπλισμούς.

καλα αρχικά το θέμα....εεε..σορρυ...δεν υπάρχει πλέον θέμα...

Η Ισραηλινή ομογένεια εξόπλιζε τις μειονότητες στην μέση ανατολή και έφερνε αστάθεια,μην ξεχνάμε πως κουμαντάριζε όλη την οικονομία της Αμερικής.Η Αμερική για να ορίζει τα πραγματα στην περιοχή, αναγνώρισε το ισραηλινό κρατος(το έκανε κάτι σαν φύλακα της περιοχής).
Αυτό δεν είναι διπλωματία φίλε μου...εμπόριο όπλων ήταν....κατα κάποιο τρόπο το ίδιο κάνουμε και εμείς....οπότε μη λέμε ό,τι θέλουμε....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seirios: 28 Οκτώβριος 2008 - 13:15

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#116 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 13:17

Ρε παιδιά η στράτευση δεν είναι υποχρεωτική, όποιος θέλει πάει :wooi2:
phmava.php

#117 Nixar

Nixar

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 13:42

Δεν είναι υποχρεωτικη???Κι εγώ ο μαλ aka ς γιατι πήγα???

#118 stivntouzos

stivntouzos

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 13:43

ATANASHIOSU μενεις στην Ελλαδα?
γιατι εγω που μενω δε θελω να βλεπω στο δρομο κοπελες να φορουν μαντιλες στο κεφαλι.(οταν πηγα κομοτηνη λογω στρατου επαθα ΣΟΚ:terror2:).

άμα έβλεπες τσολιάδες με φουστανέλα και τσαρούχι θα σε πείραζε? γίναμε τώρα όλοι δυτικοί :P
η μήπως οι γιαγιάδες μας παλιά δεν φορούσαν μαντίλα, α ρε ευρωτσολιάδες...

στο στρατό μπορείτε και να την σκαπουλάρετε και να μην πάτε εξάλου τώρα πιά δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο το στρατιωτικό εκτός και αν έχετε μπάρμπα για θέση στο δημόσιο και θέλετε να μπείτε για να τα ξίνετε.

Σας προτείνω ένα site το OMHROI.gr :: «Η Ελλάδα αλλάζει, θα αλλάξει και ο στρατός» εκεί θα βρείτε πολλά που δεν μας λένε για τον στρατό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από stivntouzos: 28 Οκτώβριος 2008 - 13:54

#119 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 14:29

ATANASHIOSU πηγαινε 5 μηνες να μεινεις και να ζησεις στην κομοτηνη (και γενικα απο την ξανθη και μετα) και μετα θα εχεις καθε δικαιωμα να μου πεις για το ήθος και χαρακτήρα των "Τουρκων".
Και να μάθεις να σέβεσαι τα "καπιταλιστικά ξέκωλα" τις "ψυλομύτες και καραεγωίστριες Δυτικοευρωπαίες" στις οποιες συμπεριλαμβανονται και οι Ελληνιδες.

#120 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 14:30

ΛΟΙΠΟΝ ρε παιδια....αρκετα με ολους του ΣΤΡΑΤΟΚ@ΒΛΙΔΕΣ που μαζευτηκαν!!!!
Καλο θα ηταν να σταματησει αυτο το θεμα εδω....γιατι προβλεπω να γινονται flame wars εδω μεσα...βλεπε....αγαπω την πατριδα μου...πιστευετε στον θεο...ΚΛΠ!!!

Αν αρχισει flame war,εσυ θα εισαι υπευθυνος για αυτο με τους χαρακτηρισμους σου. Για αυτο κοψε αυτο το υφακι, και αν δεν σ'αρεσει αυτο το thread, μην ασχολεισαι.

ΑΤΑΝΑSHIOSU, τα καμωματα των Αγγλων οσοι ειναι διαβασμενοι τα ξερουν καλα. Για αυτο ο πολιτικος που πραγματικα ξερει την δουλεια του και πραγματικα αγαπαει την Ελλαδα, ξερει οτι στην εσχατη μονο στον εαυτο μας μπορουμε να βασιζομαστε. Ναι στην διπλωματια και στις συμμαχιες αρκει να βγαινουμε κερδισμενοι και να ειμαστε ετοιμοι για τα πολυ πιθανα πισωμαχαιρωματα.

Πολυ ωραια θα ηταν να ειχαμε δικια μας πολεμικη βιομηχανια. Η πλακα ειναι οτι ευκαιριες ειχαμε ουκ ολιγες. Και στο προγραμμα του Eurofighter και σε αλλα, οπου κυριολεχτικα μας δινανε τεχνογνωσια και συμπαραγωγη στο πιατο. Σε ολες τις περιπτωσεις ομως κλωτσησαμε την ευκαιρια και αγορασαμε πανακριβα αμερικανικα συστηματα και μαλιστα υποβαθμισμενα σε σχεση με τα ιδια μοντελα που πουλανε σε Σαουδαραβες κτλ. Για ολα αυτα να ευχαριστειτε την κυβερνηση του "Κινεζου". Μπορει να εχει χιλια-δυο κουσουρια ο Καραμανλης αλλα στον τομεα της εξωτερικης πολιτικης τα φαινομενα δειχνουν οτι προς το παρων τα πηγαινει καλυτερα.

P.S Η παρελαση ηταν πολυ καλη. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ο αριθμος των γυναικων σε παραδοσιακα αντρικα ταγματα εχει αυξηθει κατα πολυ.

P.S.2 Το Omhroi.gr ειναι κατευθυνομενο site αφου γραφεται και χρηματοδοτειται απο τον γνωστο "προοδευτικο" χωρο.
Δημοσιευμένη  εικόνα