Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Γενική συζήτηση για τον στρατό

• Please log in to reply
282 replies to this topic

#211 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2010 - 18:36

Αν μείνεις Ελλάδα άλλο τρόπο εκτός από το να πάρεις Ι5 δεν ξέρω αν υπάρχει για να μην υπηρετήσεις.

Εναλλακτικά όταν τελειώσεις το Πανεπιστήμιο φεύγεις έξω.Νομίζω μετά τα 7 χρόνια έξω θεωρείσαι κάτοικος εξωτερικού οπότε θα μπορείς να έρχεσαι εδώ μέχρι 6 μήνες το χρόνο.Αν κάτσεις παραπάνω γίνεσαι πάλι κάτοικος Ελλάδας οπότε πρέπει να πας στρατό.Μέχρι να θεωρηθείς κάτοικος εξωτερικού θα μπορείς να έρχεσαι μόνο μέχρι 30 μέρες το χρόνο νομίζω.Επίσης αν πας 35 νομίζω κάνεις ένα μήνα θητεία και μπορείς να εξαγοράσεις την υπόλοιπη.

Εγώ όταν τελειώσω τη σχολή με βλέπω να την κάνω για έξω και να μη ξαναγυρίζω οπότε δε σκοπεύω να πάω στρατό.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι παίζει με την αποφυγή του στρατού κτλ μπορείτε να δείτε εδώ.

http://www.omhroi.gr/

Δημοσιευμένη  εικόνα

#212 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2010 - 18:00

Επίσης οι έφεδροι παίρνουν και το πρώτο αστεράκι του ανθυπολοχαγού [για το ψώνιο της υπόθεσης :P] στο τέλος της θυτείας τους συν ότι έχουν κάποια bonus μόρια για πρόσληψη στο δημόσιο.

μιλαμε για πολλα μορια, και το καλυτερο ξερεις ποιο ειναι εΕ ? δοκιμος στις ειδικες δυναμεις στην Κυπρο<--δεν γινεται sry. εκει πιστευω παιρνεις αρκετα μορια για να μπεις οπουδηποτε στο δημοσιο(αν και πλεον δεν βλεπω να συμφερει αυτο, περισσοτερα λεφτα μπορεις να παρεις σε μια ιδιοτικη επειχηριση με καποιο πτυχειο και μια τυπικη προυπηρεσια)

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι παίζει με την αποφυγή του στρατού κτλ μπορείτε να δείτε εδώ.

http://www.omhroi.gr/

εγω παντως ξερω οτι αμα βγεις Ι5(πραγμα δυσκολο πλεον και χρονοβορο) εχει καλως, αμα το παιξεις αντιρησιας δεν εχει φυλακηση οπως παλια, δουλευεις για το δημοσιο αλλα χαμηλομισ8ος και μαλιστα σε δημοσια υπηρεσια στην παραμε8ωριο. βεβαια υπαρχει και η λυση να κανεις μια δωρεα στο στρατο(αμα εισαι φραγκατος) οποτε σου κοβουν ειτε κατι απο τη 8υτεια ειτε εχεις καποιες μερες αδειων παραπανω!

παντως το μονο καλο πραγμα μεχρι στιγμης στο στρατο ειναι οι παρεες που 8α κανεις και τπτ αλλο, ουσιαστικη εκπαιδευση δεν υπαρχει(με εξερεση μερικες μοναδες)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hellkeeper: 04 Φεβρουάριος 2011 - 20:23

#213 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 22:42

δουλευεις για το δημοσιο αλλα χαμηλομισ8ος

απο το να κανω διακοπες ( κανονικη θητεια) και να το παιξω δημοσιος υπαλληλος , το δευτερο καλο ακουγεται ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#214 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.780 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 23:10

Αυτό με τη δωρεά δεν υπάρχει, κανένας δεν μπορεί να κόψει μέρες κάνοντας κάποιο "δώρο" μέσω νόμιμων διαδικασιών. Όσο για την εναλλακτική θυτεία είναι υπερβολικά πολύς ο χρόνος που θα περάσεις σε μια απλή δημόσια υπηρεσία να κολάς χαρτόσημα συν ότι τα λεφτά που θα παίρνεις δεν θα σου φτάνουν για την διαβίωση σου. Δυστηχώς στο υπουργείο το έχουν μελετήσει αρκετά οπότε για να γλιτώσεις χωρίς απώλειες το στρατιοτικό ή φεύγεις έξω για σπουδές και δεν ξαναγυρνάς πριν τα 35 ή παίρνεις Ι5 [όχι ψυχωλογικό εκτός κι αν δεν σε ενδιαφέρει το δημόσιο] ή απλά τρενάρεις το θέμα μέχρι τα 35 σου [με αναβολές σπουδών, μεταπτυχιακών και γενικότερης απαλεψίας :P]
rsrGbGx.gif

#215 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 23:52

παμε μεχρι τα 35 τοτε ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#216 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 18:26

Εχω ακουσει οτι η θητεια θα γινει 18μηνες!! ελεος ολους τους Μαλ*** θα γερασουμε εκει!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#217 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 22:56

Ραδιο αρβυλλα...

2bbd14fc.jpg

#218 segno-sama

segno-sama

Anime Newbie

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 23:50

Καταρχας καλιμερα
Φιλαρακο διστιχος δεν ειναι ραδιο αρβιλα οντος θα ισχισει απο το επομενο καλοκερι επιδι φιγανε πολι μονιμαδες για τοθ δικουστους λογους.
το να φανταστης ενο ειχαναι πι οτι θα μιοθουνε τα ατομα που περνουν στο ναυτικο μονο απο κοριδαλο πιρανε 33 ατομα και απο περιστερι αλλα 50 .
Εγο φεβγο 2 ιουνιου και το μονο που με στεναχορι ειναι οτι το FULL METAL ALCHEMIST τελιονι σε 4 επισοδια και εχι ενα ακομα chapter και δεν θα τα δο με το που γινουν up load:if:

#219 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2010 - 00:17

Για ξανακοίτα το πάλι. Μπορεί τελικά να μην πας καθόλου....

#220 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2013 - 23:39

Μετά από 2 μέρες πολύωρου τρεξίματος κάτω από τον καυτό Ήλιο για να τρέχω για δουλειές δικές τους, οι αγαπημένοι μας έλληνες στρατιωτικοί θεωρούν πως αξίζει να καταστραφούν ακόμη περισσότερο τα ήδη κατεστραμμένα γόνατά μου για να μείνω κρατούμενός τους για 9 μήνες, λες και με Ι4 δεν θα κουβαλάω βαριά φορτία και δεν θα κάνω μεγάλες διαδρομές που θα προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στην ήδη άσχημης κατάστασης σωματική μου υγεία.

Δεν είχα επιθυμήσει ποτέ στη ζωή μου να δω ανθρώπους ξεκοιλιασμένους περισσότερο από τώρα.

Και δεν υπερβάλλω στο ελάχιστο. Έτσι γεννιούνται τρομοκράτες και δολοφόνοι.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#221 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.517 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2013 - 23:49

Wait. You were waiting for I5 and got I4? Ή κάτι κατάλαβα λάθος.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#222 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2013 - 23:54

Ακριβώς αυτό.

Μου έδειξε και τη νομοθεσεία ο γιατρός του 401.

Μόνιμη βλάβη, όσο πόνο κι αν προκαλεί και όσο ευαίσθητο κι αν είναι το τραυματισμένο μέλος, θεωρείται Ι4 και όχι Ι5.

Τουλάχιστον στο φρουραρχείο μου είπαν μόλις παρουσιαστώ να ζητήσω ψυχολογική εξέταση γιατί πολύ λίγες φορές είχαν δει κάποιον τόσο εξοργισμένο. Ίσως κάτι να γίνει από εκεί, και η απόλυτα δίκαιη οργή μου να μου φανεί για μια φορά χρήσιμη.

Άντε γιατί ήδη με έχει φέρει ως εδώ αυτή η... "χώρα" που είχα την ατυχία να κατοικώ.

...Ορίστε και μια κωμική έκφραση οργής γιατί πάλι αρχίζει να θολώνει το μάτι μου και πρέπει να γελάσω μήπως και ηρεμήσω λίγο...

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 31 Αύγουστος 2013 - 00:06

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#223 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.517 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 00:00

Κατάλαβα. Πάντως αν το πρόβλημα σου είναι κάτι του στυλ χονδροπάθεια/ρήξη χιαστών/μηνίσκος κτλ, καλύτερα που πήρες I4 (και εξάλλου είναι και αδύνατον να πάρεις Ι5 για αυτόν τον λόγο). Κανόνισε να κάνεις τις εγχειρήσεις σου μέσα στον στρατό, εκτός από πολύ καλούς ορθοπεδικούς θα τις κάνεις τζάμπα και θα γλυτώσεις και την μισή θητεία..XD

και φυσικά, επ ουδενί λόγο μην διανοηθείς να πας για ψυχολογικό Ι5 στην περίπτωσή σου.

Jh0Lmx3.png

#224 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 00:14

αν θες να παρεις Ι5 καλυτερα να κυνηγησεις το Ψ παρα το Π. Το π το φοβουνται και δε το δινουν ευκολα, γιατι αν ελεγχθουν για ψ που δεν ισχυε μπορουν να ισχυριστουν οτι θεραπευτηκες. Το να κριθεις πρωτα σωματικα ανικανος και αργοτερα ικανος, ειναι μεγαλη *&&%^&* για την ελεγκτικη επιτροπη.

Εμενα ενας φιλος ταλαιπωρηθηκε 3 χρονια  με χρονια ιοσινοφιλια με αναβολες καθε 6 μηνες και ενδιαμεσες θητειες 1-2 μηνων μεχρι να του δωσουν ενα χαρτι ΣΑΝ απαλλαγη. (λεει  για αναβολη επ αοριστου και διατηρει το δικαιωμα να σε επανεξετασουν αλλα οι γιατροι τον διαβεβαιωσαν οτι δεν εχει γινει σχεδον ποτε αυτο). Ενω ο αλλος κολητος για Ι5Ψ καθαρισε ευκολα. Μια αναβολη δυο χρονια και στην επανεξεταση απαλλαγη.

Οποτε ή πηγαινε για Ι5Ψ ή κανε οτι ειπε ο Dante απο πανω. Εγω μονο για τις αλλεργιολογικες εξετασεις για ρινιτιδα (που ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ να τις κανεις εξω απο στρατο), συν τα οδοιπορικα, συν μια μικροεπεμβαση στις ρινικες κογχες, συν τις εξετασεις πριν και μετα για να ελεξουν τη φαρμακευτικη μου θεραπεια, πρεπει να καβατζωσα πανω απο μηνα εκτος στρατοπεδου...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 31 Αύγουστος 2013 - 00:17

stasou%2520mygdala.jpg

#225 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.517 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 00:29

αν θες να παρεις Ι5 καλυτερα να κυνηγησεις το Ψ παρα το Π. Το π το φοβουνται και δε το δινουν ευκολα, γιατι αν ελεγχθουν για ψ που δεν ισχυε μπορουν να ισχυριστουν οτι θεραπευτηκες.

Αυτό δεν ισχύει μαν, μιλώ εκ πείρας. Πλέον δεν μπορείς να πας για Ι5Ψ αν δεν είσαι πραγματικά άρρωστος ή πραγματικά καβατζωμένος.

Jh0Lmx3.png