Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γενική συζήτηση για τη μουσική...
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 00:08

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 01:11
Dewd,i know what progressive is...Απλά αναρωτιόμουν ποιος το υποστήριζε...Μάλλον Kenny ε?χεχε...
Κι εμένα ήταν κάαααααποτε το αγαπημένο μου είδος.Πλεον όχι.(καλα ρε εβαλες παραδειγματα progressive και δεν ανέφερες pain of salvation???omg!!Πλάκα κάνω εννοείται καθένας με τα γφούστα του και οι PoS είναι λίγο too much για το μέσο ακροατή anyway...)
Ναι, εγώ το υποστήριζα το punk. Πιο πολύ ως νοοτροπία παρά ως μουσική, καθότι μπάντες μου αρέσουν και απο τα 2 είδη.
Πάντως, αυτό το καιρό μερικά πράγματα που έχω βρεί και γουστάρω είναι τα εξής:
Underground Memphis rap και horror rap με μπάντες τύπου Blackout, Krucifix Klan, Dosia Demson, Terror, Children of the corn, κτλ.
τούτη εδώ την γκρουπάρα ονόματι Non Phixion, με μέλη απο Fear Factory και Deftones
ενώ περιμένοντας το νέο Aerosmith, λιώνουμε τα παλιά κομμάτια. Που να blues-ζίζει ο νέος δίσκος, χαμός έχει να γίνει

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 13:50
δλδ. οκ σε κάποιους αρέσει το ίδιο ριφφ συνέχεια δεκτό... αλλά τα Punk κομμάτια είχαν διάρκεια 2-3 λεπτά... όχι 8 με 9 όπως του S.Anger... τη παροιμία "το γαμπιπ κ ψόφησε" την κάναν τραγούδι λέμε...
ή η δήθεν ψαγμένη avant-garde παραγωγή τα-ωτραμς-ακούγονται-σαν-τάπερ... άαααααααλλο φρούτο λέμε...
μόλις είχα πρωτοακούσει το ομώνυμο τραγούδι καραγούσταρα... έλα όμως που το βίντεοκλιπ ήταν κουτσουρεμένο και δε μας έδειχνε το ξεχείλωμα του τραγουδιού... άκουσα το δίσκο ΠΟΛΛΕΣ φορές για να καταλάβω τι έχει γίνει... και πραγματικά η μνήμη μου τον έχει διαγράψει από το τότε...
μιλάμε για πραγματικά ΑΣΧΗΜΑ κομμάτια εκεί μέσα...
δλδ. ακόμα και ο χειρότερος δίσκος των Maiden έχει τουλάχιστον ΕΝΑ κομμάτι που να ακούγεται [the clansman]
σε αυτό το δίσκο δεν υπάρχει όμως τπτ που να ακούγεται
αν το είχε βγάλει οποιοδήποτε άλλο γκρουπ ήταν στο λάκκο με τα κ***δάχτυλα εξαρχής... απλά λόγω το ότι ήταν των Μετάλλικα το είπανε με τρόπο...
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 14:03
Μια μικρή βοηθεια είναι οι dream theater, ayreon, strapping young lad k.p.a ψάξε αυτά για αρχή
Είναι παρακλάδι της μέταλ κοινώς με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και λίγο υπομονή για να βγάλεις άκρη..
Αγαπημένο μου είδος... μην με κακολογήσετε...
οι SYL prog;

+eloy +camel (ειναι η 4αδα)Rush και King Crimson, άπιστοι.

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 16:35
οι SYL prog;
Αν το πάρουμε με τη κυριολεκτική σημασία της λέξης τότε ναι. Αν το πάρεις με βάση τη ταμπέλα....άστο καλύτερα.
St.Anger, Dirty Window, Frantic (ειδικά αυτό), The unnamed feeling, Invinsible Kid, Sweet amber, Shoot me again. Τέτοια κομμάτια δε θα μπορούσαν να τα κυκλοφορήσουν πολλά γκρούπ. Ειλικρινά, πέρα απο τον ήχο των ντράμς (που δεν είναι δα και τόσο φρικτός όσο λένε) δε μπορώ να καταλάβω τι άλλο θα ήθελε κανείς. Η φωνή του James άψογη, οι κιθάρες παίζουν τρομερά riff, εντελώς συναυλιακά και πορωτικά. Και δε νομίζω η μπάντα να το πέρασε ποτέ ως κάτι άλλο απο την δικιά της ψυχανάληση (που με βάση και το τι είδαμε στο Some kind of Monster, ήταν όντως μια περίεργη φάση για αυτούς). Ειδικά για το συγκεκριμένο δίσκο έχω τσακωθεί, δε ξέρω και εγώ πόσες φορές (και δεν είμαι κανένας φανατικός της μπάντας). Αν είναι να έχει έστω ένα κομμάτι τουλάχιστον στο επίπεδο αυτού εδώ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=42iQZXs23ng[/youtube]
τότε θα είμαι ικανοποιημένος.
και ναι, εδώ σταματάω το προσυλιτισμό στον άγιο θυμό

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 18:36
με βαση τη ταμπελα και γνωμονα την τρελα δεν υπαγονται σε καμια κατηγορια επειδης δεν μπορει (κανεις) να προσαψει ταμπελα (ποσο μαλον προγκ) στους SYL.

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 03:14

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 08:45
αν τα κομμάτια στο St. Anger ήταν 3λεπτα με 5λεπτα βαριά βαριά ΙΣΩΣ και να τρωγόντουσαν λιγάκι
με τόση διάρκεια είναι απλά άσχημα
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 11:12
Μα, βασικά λόγω ακριβώς αυτού θεωρείτε progressive (προοδευτική) η μουσική της. έχει στοιχεία απο παλιότερα συγκροτήματα αλλά παρόλα αυτά προχωράει τον ήχο αυτό και δημιουργεί κάτι εντελώς διαφορετικό, το εξελίζει. Δηλαδή και οι Opeth που ο ήχος τους είναι μίξη διάφορων ήχων, για αυτό το λόγο θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν prog. Τουλάχιστο έτσι το βλέπω εγώ.
ναι μωρε, το προγκ το εκλαμβανει κανεις οπως θελει. γουστο του και καπελο του στην τελικη.
εμενα με παραξενεψε το γεγονος που αναφερει ο συμπαθεστατος γιουζερ ιγκορ τους αηρεον και τους θεατερ και καποιος ανυποψιαστος προγκστερ θα περιμενε μετα κανα φεητς γουορνινγκ κανα σαηκοτικ γουολζ εστω και ραηχ βρε αδερφε και εσκασε το ξαφνιαζμα με τους σαηλ, δε μπειραζει συνεχιζουμε τις διακοπες μας.

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 11:37
imo πάντα

btw έχω δει πολλές συζήτησης σχετικά με την κατηγοριοποίηση συγκροτημάτων και δεν βγάζουν πουθενά
κατά την γνώμη μου με τόσα παρακλάδια σχεδόν κανένα band δεν αντιπροσωπεύετε απο ένα μονo genre
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Garuda: 12 Αύγουστος 2008 - 11:44
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 13:00
Rush και King Crimson, άπιστοι.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c_jbgRPIBfo&feature=related[/youtube]
Απλά έπος, το αγαπημένο μου κομμάτι ever. Θεϊκά και τα Moonchild, I Talk to the Wind από τον ίδιο δίσκο, όπως και τα Great Deceiver (Starless and Bible Black), In the Wake of Poseidon, Cadence and Cascade (In the Wake of Poseidon), Formentera Lady (Islands).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tadaka: 12 Αύγουστος 2008 - 13:27
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 22:16
Ψάχνω το τραγούδι γι'αυτό ρωταώ,Μάλιστα το άκουσα πρόσφατα και σ'ένα bar,δεν έχει ξεχαστεί δηλαδή
Sorry αλλά δεν ξέρω άλλη πληροφορία
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ichigo13: 12 Αύγουστος 2008 - 22:23
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 22:40
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2008 - 12:52
Αλήθεια ξέρει κανείς πότε κυκλοφορεί το νέο τους album;