Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Γενική συζήτηση για τη μουσική...

• Please log in to reply
362 replies to this topic

#256 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 00:08

Rush και King Crimson, άπιστοι. :nosey:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#257 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 01:11

Dewd,i know what progressive is...Απλά αναρωτιόμουν ποιος το υποστήριζε...Μάλλον Kenny ε?χεχε...
Κι εμένα ήταν κάαααααποτε το αγαπημένο μου είδος.Πλεον όχι.(καλα ρε εβαλες παραδειγματα progressive και δεν ανέφερες pain of salvation???omg!!:frozen:Πλάκα κάνω εννοείται καθένας με τα γφούστα του και οι PoS είναι λίγο too much για το μέσο ακροατή anyway...)

Ναι, εγώ το υποστήριζα το punk. Πιο πολύ ως νοοτροπία παρά ως μουσική, καθότι μπάντες μου αρέσουν και απο τα 2 είδη.

Πάντως, αυτό το καιρό μερικά πράγματα που έχω βρεί και γουστάρω είναι τα εξής:

Underground Memphis rap και horror rap με μπάντες τύπου Blackout, Krucifix Klan, Dosia Demson, Terror, Children of the corn, κτλ.

Spoiler:

τούτη εδώ την γκρουπάρα ονόματι Non Phixion, με μέλη απο Fear Factory και Deftones

Spoiler:

ενώ περιμένοντας το νέο Aerosmith, λιώνουμε τα παλιά κομμάτια. Που να blues-ζίζει ο νέος δίσκος, χαμός έχει να γίνει
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#258 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 13:50

St. Anger είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ παπαριά σαν δίσκος .-

δλδ. οκ σε κάποιους αρέσει το ίδιο ριφφ συνέχεια δεκτό... αλλά τα Punk κομμάτια είχαν διάρκεια 2-3 λεπτά... όχι 8 με 9 όπως του S.Anger... τη παροιμία "το γαμπιπ κ ψόφησε" την κάναν τραγούδι λέμε...

ή η δήθεν ψαγμένη avant-garde παραγωγή τα-ωτραμς-ακούγονται-σαν-τάπερ... άαααααααλλο φρούτο λέμε...

μόλις είχα πρωτοακούσει το ομώνυμο τραγούδι καραγούσταρα... έλα όμως που το βίντεοκλιπ ήταν κουτσουρεμένο και δε μας έδειχνε το ξεχείλωμα του τραγουδιού... άκουσα το δίσκο ΠΟΛΛΕΣ φορές για να καταλάβω τι έχει γίνει... και πραγματικά η μνήμη μου τον έχει διαγράψει από το τότε...
μιλάμε για πραγματικά ΑΣΧΗΜΑ κομμάτια εκεί μέσα...

δλδ. ακόμα και ο χειρότερος δίσκος των Maiden έχει τουλάχιστον ΕΝΑ κομμάτι που να ακούγεται [the clansman]
σε αυτό το δίσκο δεν υπάρχει όμως τπτ που να ακούγεται

αν το είχε βγάλει οποιοδήποτε άλλο γκρουπ ήταν στο λάκκο με τα κ***δάχτυλα εξαρχής... απλά λόγω το ότι ήταν των Μετάλλικα το είπανε με τρόπο...

#259 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 14:03

Μια μικρή βοηθεια είναι οι dream theater, ayreon, strapping young lad k.p.a ψάξε αυτά για αρχή
Είναι παρακλάδι της μέταλ κοινώς με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και λίγο υπομονή για να βγάλεις άκρη..

Αγαπημένο μου είδος... μην με κακολογήσετε...:chigau:

οι SYL prog; :o

Rush και King Crimson, άπιστοι. :nosey:

+eloy +camel (ειναι η 4αδα)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#260 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 16:35

οι SYL prog; :o

Αν το πάρουμε με τη κυριολεκτική σημασία της λέξης τότε ναι. Αν το πάρεις με βάση τη ταμπέλα....άστο καλύτερα.

St.Anger, Dirty Window, Frantic (ειδικά αυτό), The unnamed feeling, Invinsible Kid, Sweet amber, Shoot me again. Τέτοια κομμάτια δε θα μπορούσαν να τα κυκλοφορήσουν πολλά γκρούπ. Ειλικρινά, πέρα απο τον ήχο των ντράμς (που δεν είναι δα και τόσο φρικτός όσο λένε) δε μπορώ να καταλάβω τι άλλο θα ήθελε κανείς. Η φωνή του James άψογη, οι κιθάρες παίζουν τρομερά riff, εντελώς συναυλιακά και πορωτικά. Και δε νομίζω η μπάντα να το πέρασε ποτέ ως κάτι άλλο απο την δικιά της ψυχανάληση (που με βάση και το τι είδαμε στο Some kind of Monster, ήταν όντως μια περίεργη φάση για αυτούς). Ειδικά για το συγκεκριμένο δίσκο έχω τσακωθεί, δε ξέρω και εγώ πόσες φορές (και δεν είμαι κανένας φανατικός της μπάντας). Αν είναι να έχει έστω ένα κομμάτι τουλάχιστον στο επίπεδο αυτού εδώ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=42iQZXs23ng[/youtube]

τότε θα είμαι ικανοποιημένος.

και ναι, εδώ σταματάω το προσυλιτισμό στον άγιο θυμό :P:P:P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#261 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 18:36

κυριολεκτικα παιζουν ενα πραγμα fear factory με θρασιες, ινταστριαλιες(ναι!), λιγα αβαντγκαρντ περαΖματα(στα 2 τελευταια αλμπουμ τουλαχιστον) και ολα αυτα με μια πιο ντεθμετσαλ ματια.
με βαση τη ταμπελα και γνωμονα την τρελα δεν υπαγονται σε καμια κατηγορια επειδης δεν μπορει (κανεις) να προσαψει ταμπελα (ποσο μαλον προγκ) στους SYL.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#262 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 03:14

Μα, βασικά λόγω ακριβώς αυτού θεωρείτε progressive (προοδευτική) η μουσική της. έχει στοιχεία απο παλιότερα συγκροτήματα αλλά παρόλα αυτά προχωράει τον ήχο αυτό και δημιουργεί κάτι εντελώς διαφορετικό, το εξελίζει. Δηλαδή και οι Opeth που ο ήχος τους είναι μίξη διάφορων ήχων, για αυτό το λόγο θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν prog. Τουλάχιστο έτσι το βλέπω εγώ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#263 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 08:45

ξαναλέω

αν τα κομμάτια στο St. Anger ήταν 3λεπτα με 5λεπτα βαριά βαριά ΙΣΩΣ και να τρωγόντουσαν λιγάκι

με τόση διάρκεια είναι απλά άσχημα

#264 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 11:12

Μα, βασικά λόγω ακριβώς αυτού θεωρείτε progressive (προοδευτική) η μουσική της. έχει στοιχεία απο παλιότερα συγκροτήματα αλλά παρόλα αυτά προχωράει τον ήχο αυτό και δημιουργεί κάτι εντελώς διαφορετικό, το εξελίζει. Δηλαδή και οι Opeth που ο ήχος τους είναι μίξη διάφορων ήχων, για αυτό το λόγο θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν prog. Τουλάχιστο έτσι το βλέπω εγώ.

ναι μωρε, το προγκ το εκλαμβανει κανεις οπως θελει. γουστο του και καπελο του στην τελικη.
εμενα με παραξενεψε το γεγονος που αναφερει ο συμπαθεστατος γιουζερ ιγκορ τους αηρεον και τους θεατερ και καποιος ανυποψιαστος προγκστερ θα περιμενε μετα κανα φεητς γουορνινγκ κανα σαηκοτικ γουολζ εστω και ραηχ βρε αδερφε και εσκασε το ξαφνιαζμα με τους σαηλ, δε μπειραζει συνεχιζουμε τις διακοπες μας.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#265 Garuda

Garuda

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 11:37

αι τηινκ δατ γιου χαβ το ραιτ δε νειμς ιν ινγκλις γιατί έτσι είναι χειρότερα και απο τα greeklish
imo πάντα :P

btw έχω δει πολλές συζήτησης σχετικά με την κατηγοριοποίηση συγκροτημάτων και δεν βγάζουν πουθενά

κατά την γνώμη μου με τόσα παρακλάδια σχεδόν κανένα band δεν αντιπροσωπεύετε απο ένα μονo genre

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Garuda: 12 Αύγουστος 2008 - 11:44

#266 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 13:00

Rush και King Crimson, άπιστοι.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c_jbgRPIBfo&feature=related[/youtube]

Απλά έπος, το αγαπημένο μου κομμάτι ever. Θεϊκά και τα Moonchild, I Talk to the Wind από τον ίδιο δίσκο, όπως και τα Great Deceiver (Starless and Bible Black), In the Wake of Poseidon, Cadence and Cascade (In the Wake of Poseidon), Formentera Lady (Islands).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tadaka: 12 Αύγουστος 2008 - 13:27

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#267 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 22:16

Mήπως θυμάται κανείς το όνομα ενός τραγουδιστή ψιλοdisco των 80s όπου σ'ένα από τα video clip του χορεύει κάπως "φλόρικα" κουνόντας τα χέρια του συνέχεια?
Ψάχνω το τραγούδι γι'αυτό ρωταώ,Μάλιστα το άκουσα πρόσφατα και σ'ένα bar,δεν έχει ξεχαστεί δηλαδή

Sorry αλλά δεν ξέρω άλλη πληροφορία

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ichigo13: 12 Αύγουστος 2008 - 22:23

Δημοσιευμένη  εικόνα

#268 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 22:40

Δε φαντάζομαι να εννοείς αυτό!

RICKROLL!

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#269 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 22:45

Δε φαντάζομαι να εννοείς αυτό!

RICKROLL!

Μπράβο ρε Kenny αυτό εννοώ!Γρήγορο πιστόλι είσαι!

Μιλάμε για μεγάλη καφρίλα έτσι?Κάθε φορά που βλέπω το ivdeo clip σκάω στα γέλια

:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#270 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2008 - 12:52

Εμένα πάντως απ' το St Anger μου άρεσε λίγο το frantic και το Some kind of Monster.

Αλήθεια ξέρει κανείς πότε κυκλοφορεί το νέο τους album;
Δημοσιευμένη  εικόνα