Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Γενική συζήτηση για τη μουσική...

• Please log in to reply
362 replies to this topic

#286 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 29 August 2008 - 22:54

Πρέπει και εγώ να επαναλάβω ότι λίγες θα είχαν την δυνατότητα? @_____@

Στο τμημα στο οποιο απαντας δεν αναφερθηκα στο napster ονομαστικα αναφερθηκα στην ιδιοτητα του ως η "(κατα πολλους) μουσικη εξελιξη της δεκαετιας" και το θρασος που χρειαζεται για να παει κανεις κοντρα σε κατι τοσο σημαντικο.

Είπα ότι ότι και αν ακούς, όποιοδήποτε συγκρότημα απο οποιοδήποτε είδος, απο τη στιγμή που δισκογραφεί θέλει να βγάλει λεφτά.

Οχι, αυτο που ειπες ειναι "ένας μουσικός δε θα έκανε ότι περνάει απο το χέρι του για να κερδίσει λεφτά" και ναι, εχει μεγαλη διαφορα με αυτο που μου γραφεις τωρα.

και:

- Που εγραψα εγω πως αναφερομαι σε συγκροτηματα της γειτονιας?
- Εχει αντικειμενικα μεγαλη διαφορα το 0-5 λεπτα απ'το 20 λεπτα.
- Αλλο εναλαχτικο αλλο underground.

#287 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 29 August 2008 - 23:21

Οχι, αυτο που ειπες ειναι "ένας μουσικός δε θα έκανε ότι περνάει απο το χέρι του για να κερδίσει λεφτά" και ναι, εχει μεγαλη διαφορα με αυτο που μου γραφεις τωρα.

Όχι δεν έχει διαφορά καθότι είπα ότι κρίνεται κάθε περίπτωση με τα δικά της δεδομένα. Οι Obituary δεν μπορούσαν να σταματήσουν το napster γιατί δεν είχαν τη εμπορική δύναμη. Αντί αυτού, γράψαν στίχους για πτώματα, βιασμούς, με τα ανάλογα εξώφυλλα κτλ. Αν είχαν την δύναμη των Metallica τα ίδια θα κάνανε. Με τα δεδομένα του ο καθένας, πόσο πιο απλά να το πώ?

- Που εγραψα εγω πως αναφερομαι σε συγκροτηματα της γειτονιας?
- Εχει αντικειμενικα μεγαλη διαφορα το 0-5 λεπτα απ'το 20 λεπτα.
- Αλλο εναλαχτικο αλλο underground.

-Το συγκρότημα που ανέφερες ότι γνωρίζεις τέτοιου είδους συγκρότημα είναι απο τη περιγραφή.
-Όχι καθότι δεν αναφέρθηκα στο πόσα λεπτά παίξαν, αλλά στο αν έχει την ελάχιστη σημασία το αν σε αυτά τα λεπτά δείξαν ή όχι σεβασμό στους οπαδούς για τη μουσική τους.
-Mainstream εννούμε αυτό που πουλάει πολύ, το εμπορικό. Όταν μιλάμε για underground μιλάμε για το αντίθετο του. Σόρρυ, αλλά δε βλέπω κανένα ιδιαίτερο διαχωρισμό απο τη στιγμή που και το ενναλακτικό ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι.
Posted Image

#288 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 30 August 2008 - 01:29

Όχι δεν έχει διαφορά καθότι είπα ότι κρίνεται κάθε περίπτωση με τα δικά της δεδομένα. Οι Obituary δεν μπορούσαν να σταματήσουν το napster γιατί δεν είχαν τη εμπορική δύναμη. Αντί αυτού, γράψαν στίχους για πτώματα, βιασμούς, με τα ανάλογα εξώφυλλα κτλ. Αν είχαν την δύναμη των Metallica τα ίδια θα κάνανε. Με τα δεδομένα του ο καθένας, πόσο πιο απλά να το πώ?

Δηλαδη let me get this straight, εσυ εννοεις ουσιαστικα πως: "Καθε συγκροτημα που θα'χε την δυνατοτητα να το κανει θα το εκανε οπως το εκαναν και οι Metalica" ?? ενω εγω πως: "ειναι ανηθικο κατα την γνωμη μου ως πραξη δεν με νιαζει τοσο το ποιος/πως/που/ποτε το εκανε, οποιος και αν το εκανε τον εχω ξεγραψει. Εκτως αυτου διαφωνω, δεν πιστευω οτι θα το εκαναν ολοι στην θεση των λεφταlica, και γι'αυτο δεν τους δικαιολογω ουτε λιγο" :D

...και we agree to disagree? Γιατι το βρισκω πολυ απολυτο αυτο που εννοεις εσυ...

-Το συγκρότημα που ανέφερες ότι γνωρίζεις τέτοιου είδους συγκρότημα είναι απο τη περιγραφή.

:uhh::oo:

Αφου προφανως εχεις βγει στο συμπερασμα πως: "Ολα τα συγκροτηματα πανε για τα λεφτακια και μονο για τα λεφτακια και δεν τους νιαζει τιποτα αλλο αλλιως δεν ειναι 'επαγκελματικα συγκροτηματα' οποτε αυτο που μου λεει αυτος ο Yojimbo δεν ειναι επαγκελματικο συγκροτημα", εχεις μπλεξει τα μπουτια σου μου φαινεται με αποτελεσμα να βγαζεις ακυρα συμπερασματα ανευ λογου μονος σου για το συγκροτημα που σου περιγραφω.

-Όχι καθότι δεν αναφέρθηκα στο πόσα λεπτά παίξαν, αλλά στο αν έχει την ελάχιστη σημασία το αν σε αυτά τα λεπτά δείξαν ή όχι σεβασμό στους οπαδούς για τη μουσική τους.

Διαβαζοντας το thread απο την αρχη καταλαβα πως εχεις δικιο στο θεμα των tool δεν ειναι απαραιτητο να τους ξεκοψει καποιος εντελως, μπορει να κατεβαζει τα mp3's τους. Αλλο αν εγω δεν θα κανω ουτε αυτο γιατι θα εχω ξενερωσει με την παρτη τους, αυτο ειναι προσωπικη επιλογη μου.

-Mainstream εννούμε αυτό που πουλάει πολύ, το εμπορικό. Όταν μιλάμε για underground μιλάμε για το αντίθετο του. Σόρρυ, αλλά δε βλέπω κανένα ιδιαίτερο διαχωρισμό απο τη στιγμή που και το ενναλακτικό ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι.

Οχι, και βαριεμαι να σου βρω την εννοια και την διαφορα της απο το internet.

Edited by Yojimbo, 30 August 2008 - 01:34.

#289 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 30 August 2008 - 02:06

...και we agree to disagree? Γιατι το βρισκω πολυ απολυτο αυτο που εννοεις εσυ...

Μια απο τα ίδια εδώ, οπότε πάσο.
Posted Image

#290 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 30 August 2008 - 11:17

Μια απο τα ίδια εδώ, οπότε πάσο.

Τζαμπα ολη η συζητηση, μολις παρατηρησα οτι εισαι 19 χρονων, δεν το λεω υποτιμητικα αυτο, απλα η περιπτωση του να εχεις ψαχτει πολυ περα απ'αυτα που πασαρουν οι εταιριαρες μειωνεται δραματικα. Δηλαδη (και δεν το λεω ειρωνικα) μονο και μονο που ακους απ'οτι βλεπω απ'τα post σου λιγη (την γνωστη) jazz και λιγο (το γνωστο) alternative ειναι πραγματικα μεγαλο κατορθωμα για ατομο στην ηλικια σου. :congrats:

Εγω στα 19 μου δεν ακουγα ουτε λιγο Jazz και τα αγαπημενα μου συγκροτηματα ηταν οι Sonic Youth :congrats: , οι portishead και οι Manowar :oo:! Ομως ηταν και αλλες εποχες τοτε, οπου υπηρχαν 2 επιλογες η αγωραζες η περιμενες με τις ωρες για να κατεβει, και με dial-up συνδεση μπορει να σε συμφερε περισοτερο να αγωραζες τελικα.

Οταν φτασεις στα 25-26 με τον ρυθμο που το πας θα καταλαβεις τι εννοουσα απ'ολα αυτα που εγραψα απο μονος σου...

Edited by Yojimbo, 30 August 2008 - 11:27.

#291 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 23 September 2008 - 23:55

Ποστάρω εδώ αυτό το βίντεο επειδή απλά δεν είναι δυνατό, δεν επιτρέπεται να μην το έχει δεί κανείς. 2 θρύλοι της μουσικής, 2 θεοί σε ένα θεικό, υπέροχο ντουέτο. Louis Armstrong and Johnny Cash. Ειλικρινά, σε αφήνουν με το σαγόνι στο πάτωμα.

Και ειδικά ο Louis...πρώτη φορά ακούω τραγουδιστή απλά να μιλάει και σκέφτομαι ''μα έχεις ΦΩΝΑΡΑ''. Και με αυτό το χαμόγελο...πως να μην τον αγαπήσεις? Όχι ότι ο Johnny πάει πίσω...

Youtube Video

Posted Image

#292 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 06 January 2009 - 20:53

τα καινουργια crippled black phoenix ειναι καταπληκτικα, ακουστε τα. μην ειστε δειλοι.
Posted Image

#293 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 13 January 2009 - 12:23

κάπου το ξανάδα αυτό σήμερα... σε άλλο φόρουμ

dejavu?

#294 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 13 January 2009 - 12:35

dejavu?

[media]http://www.youtube.com/watch?v=R5555PKMTcc[/media]

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#295 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 14 January 2009 - 19:55

dejavu?

ναι ομως 06-01-09.
Posted Image

#296 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 15 January 2009 - 14:47

το πρόσεξα... κάποιος σε κοπιάρει μία εβδομάδα μετά... ή εσύ ποστάρεις σε άλλο φόρουμ με μία εβδομάδα διαφορά... :D

#297 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 16 January 2009 - 19:54

ποσταρω και σε αλλα 2, αλλα οχι λεγοντας τα ιδια, φερε λινκ σε πιεμ να ξερω ποιο θα βρισω =Ρ
Posted Image

#298 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 05 February 2009 - 18:58

Dream theatre.... αυτά είναι.... Ωραία εικόνα!!

#299 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 24 February 2009 - 23:55

Faith No More to Reunite for European Tour | Pitchfork

ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ.

#300 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned