Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Γενική συζήτηση για τη μουσική...

• Please log in to reply
362 replies to this topic

#241 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 02 August 2008 - 18:23

Λοιπόν, μερικά νέα της επικαιρότητας

15 Σεπτεμβρίου κυκλοφορούνε νέο δίσκο οι Queen με τραγουδιστή τον Paul Rogers.

12 σεπτέμβρη επίσης το Death Magnetic απο Metallica και ειλικρινά πεθαίνω απο περίεργεια να το ακούσω, όχι μόνο λόγω του Unforgiven III αλλά και γιατί απο ότι μου έχουν πεί συνεχίζει στη λογική του St.Anger αλλά με στοιχεία απο Load/Reload. Ειλικρινά, απο τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που πρόκειται να ακούσουμε.

Οι Aerosmith κυκλοφορούν κατά την άνοιξη νέο δίσκο (ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ:nanana::nod:)

εδώ το tracklist

"What Could Have Been Love"
"Last GoodBYE"
"Black Cherry"
"Bacon Biscuit Blues"
"Legendary Child"
"Buried Alive"
"Wham Bam"
"Something"
"Innocent Man"
"Loretta"
"Can't Stop Messin' With It"
"Yo Mamma"
"Head First"
"Dimestore Lover"
"Weekends Were Made for Mich"
"Sweet Due"
"Ain't It True"
"Jake"
"Sepulveda Shuffl"
"It Ain't Easy"

Πέρα απο αυτό, μάθαμε ότι νέο δίσκο ετοιμάζουν οι linkin Park, οι Isis, ίσως ξεκινήσουν και οι Fear Factory, ότι ο Gaah των Gorgoroth είναι γκέι και τα έχει με τον ατζέντη του και θα κυκλοφορήσουν συλλογή με ρούχα (ω θεοί:frozen:) και διάφορα άλλα.

Αυτό το καιρό έχω πορωθεί ιδιαίτερα με παλιούς blues μουσικούς (John lee Hooker, Muddy Waters, Bukka White), ψαχνόμαστε και σε rap φάσεις ενώ τώρα ακούω A day as a lion και ειλικρινά θερίζουν.

Για να δούμε τι άλλα νέα θα υπάρξουν σύντομα....
Posted Image

#242 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 08 August 2008 - 18:04

yeah οι παπουδες του ροκ επιστρεφουν αν και δεν ξερω τι αποτελεσματα θα ακουσουν τα αυτακια μας.

on other news, οι Toto ανακοινωσαν την οριστικη διαλυση του συγκροτηματος με την ληξη της περιοδειας ( για την οποια ειχαν επανενωθει ). νταξ οχι τπτ σημαντικο απλα να λεμε τα νεα

μα και φυσικα θα ειναι κατσε καλα οπως παντα οι ACDC απλως τα σπανε:canthelp:
Posted Image
Posted Image

#243 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 09 August 2008 - 20:54

Μία ερώτηση. Προσφάτως άκουσα ένα μέρος ένος τραγουδιού.
Οι στοίχοι λένε:

Για κάποιο σφάλμα που 'χω κάνει,
για ένα λόγο μου κρυφό.
Για κάποιο φίλο που 'χω χάσει,
και δεν είναι πια εδώ.

Ξέρει κανείς ποιό είναι; :if:

oR4yYRl.gif

#244 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 09 August 2008 - 21:49

μα και φυσικα θα ειναι κατσε καλα οπως παντα οι ACDC απλως τα σπανε:canthelp:

Εχεις απολυτο δικιο,Shikamaru.Και οι system of a Down τα σπανε(για εμενα)αλλα εχουν διαλυθει...:cry5::cry5::cry5:
:nanana::nanana:
:terror2:
Posted Image

#245 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 August 2008 - 23:26

12 σεπτέμβρη επίσης το Death Magnetic απο Metallica και ειλικρινά δε δίνω μία να το ακούσω, ούτε για το Unforgiven III, πόσο μάλλον επειδή, απο ότι μου έχουν πεί συνεχίζει στη λογική του St.Anger αλλά με στοιχεία απο Load/Reload. Ειλικρινά, απο τα πιο άχρηστα πράγματα που μπορεί να ακούσει κανείς.

Fixed.

Ελπίζω να είναι έγκυρες οι φήμες που λένε για S&M 2. Το τελευταίο πράγμα που θα αγοράσω από Metallica, αν υπάρξει.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#246 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 09 August 2008 - 23:28

Πές μου δηλαδή ότι το αίσχος που λέγεται S&M περρισσότερο απο τον άγιο θυμό να τα χάσω εντελώς :P:P:P
Posted Image

#247 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 10 August 2008 - 01:15

πολυ κακο live το S&M πιστευω δεν ειχε καλη συνεργασια μεταξυ της ορχηστρας και του παπαρα του Lars αλλα ολα και ολα St.anger δεν ειναι...
τετοιο εκτρωμα δεν βγαινει συχνα

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#248 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 10 August 2008 - 01:21

Δεν ξέρω για εσάς πάντως εμένα η S&M μου άρεσε πολύ......

Τώρα αν τα κομμάτια του νέου δίσκου τους είναι πάλι σε στυλ St. anger τότε........
Posted Image

#249 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 10 August 2008 - 01:28

Το St.Anger είχε εξαιρετικά riff μέσα του και ήταν απο τα πλέον ειλικρινή και χύμα album των τελευταίων ετών. Προσωπικός, τους προτιμάω έτσι παρά να παίζαν ξανά όπως πριν 20 χρόνια. Ναι, κακή παραγωγή αλλά ως τραγούδια μια χαρά λέγανε, τουλάχιστον τα περρισσότερα.

Το S&M ήταν απλά απαράδεκτο, κανένα μεγαλείο, καμία ενότητα της ορχήστρας με τη μουσική τους, στις μπαλάντες μου ήρθε αναγούλα απο το πολύ μελό (σόρρυ που το λέω λίγο χύμα, αλλά ήταν αισχρό όπως το άκουγα), γενικά ένα τρομερό χάλι. Και σα καλό sucker είδα και το dvd...........

Ειλικρινά, να ξανακούσω riff σαν του frantic και άλλο τίποτα....
Posted Image

#250 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 posts

Posted 10 August 2008 - 01:41

.............................

Edited by lightshadow, 09 December 2008 - 01:25.

#251 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 10 August 2008 - 02:39

Το St.Anger είχε εξαιρετικά riff μέσα του και ήταν απο τα πλέον ειλικρινή και χύμα album των τελευταίων ετών. Προσωπικός, τους προτιμάω έτσι παρά να παίζαν ξανά όπως πριν 20 χρόνια. Ναι, κακή παραγωγή αλλά ως τραγούδια μια χαρά λέγανε, τουλάχιστον τα περρισσότερα.

Define "ειλικρινές" in music. :nosey:

Ωραία, είναι παράλογο να παίζουν σήμερα όπως έπαιζαν πριν 20 χρόνια. Δεκτό. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έπρεπε να υιοθετήσουν αυτό το γελοίο στυλ που υιοθετήσανε από το Load (of shit) και μετά (Κοίτα με, μπορώ να παίζω την ίδια γ***μένη νότα επί 3 λεπτά, μα πόσο γ***τα γ***τος είμαι!). Μπορούσαν κάλλιστα να σταματήσουν να γράφουν μουσική (κάτι τόσο απλό, κι όμως κανείς δεν το κάνει, παρότι έχουν εξασφαλίσει αρκετά λεφτά για όλη τους τη ζωή).

Το S&M ήταν απλά απαράδεκτο, κανένα μεγαλείο, καμία ενότητα της ορχήστρας με τη μουσική τους, στις μπαλάντες μου ήρθε αναγούλα απο το πολύ μελό (σόρρυ που το λέω λίγο χύμα, αλλά ήταν αισχρό όπως το άκουγα), γενικά ένα τρομερό χάλι. Και σα καλό sucker είδα και το dvd...........

LOL, θα συμφωνήσω μόνο στις μπαλάντες, οι οποίες ούτως ή άλλως είναι "so not Metallica". Για τα υπόλοιπα, όμως, διαφωνώ κάργα. Σε ορισμένα κομμάτια δε (Call Of Kthulu, One, Wherever I May Roam), η ορχήστρα έντυσε τόσο ταιριαστά τη μουσική των Metallica, που πλέον μου είναι δύσκολο να ακούσω τα original recordings αυτών των κομματιών. Αξιέπαινη δουλειά από τον Michael Kamen (RIP).

Anyway, δεν θα τσακωθούμε τώρα ΚΑΙ για τους Ατσάλλικα. Έχουμε ήδη τσακωθεί για την black metal, για την progressive rock, για το punk, για την avant garde... έλεος. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#252 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 10 August 2008 - 02:47

Χμ, ναι πράγματι, έχουμε μια κάποια αντίθεση στα μουσικά γούστα :P:P:P

Κοίτα, ειλικρινές απο την άποψη ότι αυτό που βγαίνει είναι πολύ απλό και πολύ ιδιαίτερο, αντανακλά πραγματικά το τι περνούσαν εκείνη τη περίοδο, και το ποιοι ήταν οι Metallica του 2002. Τώρα αν αυτό ήταν κάτι αξιόλογο είναι άλλο θέμα.

στο θέμα 3 νότες όλο το κομμάτι, you know I love the punk way to make songs :P:P:P

Στο μόνο που ξενέρωσα απο τώρα είναι το εξώφυλλο που είναι ολίγον τι πανάθλιο. Καλύτερα να μη πώ όταν το είδα απο απόσταση τι μου θύμισε τη πρώτη φορά.

Και κάτι να ανάψουν τα αίματα βραδιάτικα (έστω και αν δε με αρέσουν οι Maiden)

Youtube Video

Posted Image

#253 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 10 August 2008 - 03:19

Το S&M μου θύμισε τον καιρό που καθόμουν με την κιθάρα μπροστά στην tv και οτι άκυρη μελωδία έβρισκα προσπαθούσα να τη συνοδέψω(σε rhythm ή διφωνία).Τι εννοώ?Ότι πέρα από το εκπληκτικό no leaf clover ακουγα τους metallica και κάτι άκυρα βιολιά να πετάγονται ως αρσενικά μόρια(τι πολιτισμένος,wow) και να προσπαθούν εναγωνίως να συνοδέψουν.Δε λέω μερικά ήταν καλά τραγούδια αλλά δεν υπήρχε ιδιαίτερη συνεργασία(μάλλον γιατί περα άπο τον Kirk οι άλλοι είναι ψιλοβλάχοι μουσικά).
Τώρα όσο για το καινούργιο έλεος...Οκ,προσαρμόστηκαν στο St anger και για να πουλησουν κάνανε μια nu metal "πιπεριά" αλλά να επαναλάβουν τα χάλια του reload??Δε λέω το load είχε τη γοητεία του,αλλα το επανέλαβαν μια φορά και τους βγήκε βόθρος τώρα θα το κάνουν ξανά να τους βγει χωματερή?!?!
(Αλήθεια όταν μιλούσατε για progressive τι λεγατε εσεις οι δυο??Εχω περιεργεια!Πείτε σελ. να παω να δω αμα ειναι)
Posted Image

#254 Igore

Igore

Επιστροφή στα παλιά...

• Members
  • 241 posts

Posted 10 August 2008 - 23:12

(Αλήθεια όταν μιλούσατε για progressive τι λεγατε εσεις οι δυο??Εχω περιεργεια!Πείτε σελ. να παω να δω αμα ειναι)

Μια μικρή βοηθεια είναι οι dream theater, ayreon, strapping young lad k.p.a ψάξε αυτά για αρχή
Είναι παρακλάδι της μέταλ κοινώς με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και λίγο υπομονή για να βγάλεις άκρη..

Αγαπημένο μου είδος... μην με κακολογήσετε...:chigau:
Posted Image
ΠΡΩΗΝ NEJI_IGORE....
[ www.myspace.com/igorewired ]

#255 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 10 August 2008 - 23:47

Dewd,i know what progressive is...Απλά αναρωτιόμουν ποιος το υποστήριζε...Μάλλον Kenny ε?χεχε...
Κι εμένα ήταν κάαααααποτε το αγαπημένο μου είδος.Πλεον όχι.(καλα ρε εβαλες παραδειγματα progressive και δεν ανέφερες pain of salvation???omg!!:frozen:Πλάκα κάνω εννοείται καθένας με τα γφούστα του και οι PoS είναι λίγο too much για το μέσο ακροατή anyway...)
Posted Image