Το anime το ξεινικησα προσφατα...στην αρχη ημουν επιφυλακτικη οσο δεν παει εξ'αιτιας της μεγαλης απωσης που μου ασκουν τα shounen animes. ( Μπαμ,μπουμ ξυλιες,μπουνιες,τρικλοποδιες, ελατε να σπασουμε τα μουτρα μας ενα πραγμα
Ειδα στην category κι ενα huge MECHA και ειπα παει...
Και μετα...καταβασα τα πρωτα 5 επεισοδια...και οφειλω να ομολογησω πως ειναι το καλυτερο πραγμα που εκανα στη ζωη μου!
LELOUCH KAWAIIIIII!!!!
Γκουχ γκουχ...ναι ενταξει εκτος απο τα καλη (μα τι καλη θεε μου!Τι ματαρες ειναι αυτες?) του Lelouch θαυμασα κι αλλα πραγματα...
(Τα μαλλια του ας πουμε
Οκ οκ σοβαρευομαι....
Εξαιρετικο anime τουλαχιστον μεχρι το ep 17 το οποιο μολις τελειωσα...Καταπληκτικοι χαρακτηρες-με πληγωμενο παρελθον οπως μ'αρεσει- φανταστικο σχεδιο, και πανω απ ολα υπαρχει ψυχοπνευματικη εξελιξη!
Τι αλλο?Τις τρομερες και φοβερες ανατροπες τις αναφερατε ολοι και η αδρεναλινη φτανει στα υψη....
Δεν ξερω για εσας,εγω ομως την βρισκω ΑΓΡΙΑ με το να μην ξερω που μου παν τα 4 σε ενα anime και να μπερδευομαι....!!!Γιουχουυυ!!!Ναι οταν ολα γυριζουν γυρω-γυρω και σε καποια στιγμη πιανεις τον εαυτο σου να σκεφτεται ''Ποιο anime ειπαμε οτι βλεπω?''
Χαχα!Οχι νταξ' υπερβαλω...
Μ'αρεσει που δε σου δινονται ολα ετοιμα στο πιατο.Που πρεπει να βαλεις τον εγκεφαλο να κανει search ενα πραγμα...
Ειναι οντως λιγο τραβιγμενο αλλα HELLOOO!!!Anime βλεπεις...οχι καμια κοινωνικη ταινια Γαλλικης παραγωγης....
Τουλαχιστον στα χαζο-shoujo στα οποια εχω κανει διατριβη, σπανια θα κολλανε ολα μεταξυ τους...Οποτε για εμενα το Code Geass ειναι κατι παραπανω αφο φυσιολογικο
Α ναι!Πεθαινω που παιζει και λιγο romance και πεθαινω ακομα περισσοτερο που ο Lelouch εχει σουξε!!! (Lelouch-bebe!!!)
Σαν τρελη περιμενω να δω με ποια θα καταληξει!!!
Τελος τρελαινομαι με την ψυχεδελεια του ανιμε και μ'αρεσει που ολοι εκει μεσα ειναι ΜΟΥΡΛΟΙ!
Ακομα αδυνατω βεβαια να συλλαβω το σκεπτικο του Suzaku...αν και eleven εκει μαζι με το Lancelotaki του κοντρα στους επαναστατες!Μαζοχιστης η κατι αλλο παιζει???
Αν η απαντηση δοθει παρακατω μη μου πειτε...Αν οχι...μεταλαμπαδευστε μου τα φωτα σας γιατι οποτε βλεπω την γλυκαναλατη φατσουλα του μου ρχεται να τον χαστουκισω!!!
Αυτα απο μενα...
Οταν προχωρισω λιγο, περιμεντε ενα ακομη Giga-post!!!Mουχαχαχαχα!