Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#1216 Regina

Regina

Paladin

• Members
  • 54 posts

Posted 21 July 2009 - 16:32

Χαχαχα!!!Διαβασα αρκετα απο τα post κι εχω λιωσει απο το πολυ γελιο...:hihi2:

Το anime το ξεινικησα προσφατα...στην αρχη ημουν επιφυλακτικη οσο δεν παει εξ'αιτιας της μεγαλης απωσης που μου ασκουν τα shounen animes. ( Μπαμ,μπουμ ξυλιες,μπουνιες,τρικλοποδιες, ελατε να σπασουμε τα μουτρα μας ενα πραγμα :hahaha:
Ειδα στην category κι ενα huge MECHA και ειπα παει...:bahhh: Στο 1ο episode θα σταματησω...

Και μετα...καταβασα τα πρωτα 5 επεισοδια...και οφειλω να ομολογησω πως ειναι το καλυτερο πραγμα που εκανα στη ζωη μου!:lovulovu:

LELOUCH KAWAIIIIII!!!!:wooi2:

Γκουχ γκουχ...ναι ενταξει εκτος απο τα καλη (μα τι καλη θεε μου!Τι ματαρες ειναι αυτες?) του Lelouch θαυμασα κι αλλα πραγματα...

(Τα μαλλια του ας πουμε :hahaha:)

Οκ οκ σοβαρευομαι....

Εξαιρετικο anime τουλαχιστον μεχρι το ep 17 το οποιο μολις τελειωσα...Καταπληκτικοι χαρακτηρες-με πληγωμενο παρελθον οπως μ'αρεσει- φανταστικο σχεδιο, και πανω απ ολα υπαρχει ψυχοπνευματικη εξελιξη!

Τι αλλο?Τις τρομερες και φοβερες ανατροπες τις αναφερατε ολοι και η αδρεναλινη φτανει στα υψη....

Δεν ξερω για εσας,εγω ομως την βρισκω ΑΓΡΙΑ με το να μην ξερω που μου παν τα 4 σε ενα anime και να μπερδευομαι....!!!Γιουχουυυ!!!Ναι οταν ολα γυριζουν γυρω-γυρω και σε καποια στιγμη πιανεις τον εαυτο σου να σκεφτεται ''Ποιο anime ειπαμε οτι βλεπω?''

Χαχα!Οχι νταξ' υπερβαλω...

Μ'αρεσει που δε σου δινονται ολα ετοιμα στο πιατο.Που πρεπει να βαλεις τον εγκεφαλο να κανει search ενα πραγμα...
Ειναι οντως λιγο τραβιγμενο αλλα HELLOOO!!!Anime βλεπεις...οχι καμια κοινωνικη ταινια Γαλλικης παραγωγης....
Τουλαχιστον στα χαζο-shoujo στα οποια εχω κανει διατριβη, σπανια θα κολλανε ολα μεταξυ τους...Οποτε για εμενα το Code Geass ειναι κατι παραπανω αφο φυσιολογικο :laugh:

Α ναι!Πεθαινω που παιζει και λιγο romance και πεθαινω ακομα περισσοτερο που ο Lelouch εχει σουξε!!! (Lelouch-bebe!!!)
Σαν τρελη περιμενω να δω με ποια θα καταληξει!!!

Τελος τρελαινομαι με την ψυχεδελεια του ανιμε και μ'αρεσει που ολοι εκει μεσα ειναι ΜΟΥΡΛΟΙ!

Ακομα αδυνατω βεβαια να συλλαβω το σκεπτικο του Suzaku...αν και eleven εκει μαζι με το Lancelotaki του κοντρα στους επαναστατες!Μαζοχιστης η κατι αλλο παιζει???:hmmm:
Αν η απαντηση δοθει παρακατω μη μου πειτε...Αν οχι...μεταλαμπαδευστε μου τα φωτα σας γιατι οποτε βλεπω την γλυκαναλατη φατσουλα του μου ρχεται να τον χαστουκισω!!!:mador2:

Αυτα απο μενα...:drink:

Οταν προχωρισω λιγο, περιμεντε ενα ακομη Giga-post!!!Mουχαχαχαχα!:hahaha:

Mirrors_Edge_Signature_by_aose.jpg

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength

#1217 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 12 August 2009 - 21:25

Ανακοίνωση. Κυκλοφορεί η φήμη ότι η δεύτερη σεζόν πετσοκόφτηκε για λόγους μάρκετινγκ του Gundam 00. Αναμένεται να ανακοινώσουν ένα ρημέηκ της δεύτερης σεζόν με πολύ διαφορετική πλοκή (και καλύτερη δουλειά στο editing ελπίζω)

Μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη κάνουνε καινούρια σειρά με τον ίδιο τίτλο.

#1218 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 August 2009 - 21:48

Στο Anime News Network βρήκα το εξής άρθρο που αναφέρει αυτό το οποίο λες αλλά είναι αρκετά παλιό. Συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους. Και το αφήνει υπερβολικά στον αέρα αν κρίνω από τα λεγόμενα του άρθρου. In any case ο καιρός θα δείξει.

#1219 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 13 August 2009 - 15:44

Πάντως αν είναι αλήθεια ελπίζω να κάνουν κάτι για να διορθώσουν το δράμα του R2. Αφού ο Taniguchi γκρίνιαζε κι όλας που δεν τον άφησαν να το κάνει όπως ήθελε.

15fkk04.jpg

#1220 shadowsong

shadowsong

Ikimashou >:D !!!

• Members
  • 72 posts

Posted 13 November 2009 - 03:06

Εξαιρετικο anime τουλαχιστον μεχρι το ep 17 το οποιο μολις τελειωσα...Καταπληκτικοι χαρακτηρες-με πληγωμενο παρελθον οπως μ'αρεσει- φανταστικο σχεδιο, και πανω απ ολα υπαρχει ψυχοπνευματικη εξελιξη!
Τι αλλο?Τις τρομερες και φοβερες ανατροπες τις αναφερατε ολοι και η αδρεναλινη φτανει στα υψη....
Τελος τρελαινομαι με την ψυχεδελεια του ανιμε και μ'αρεσει που ολοι εκει μεσα ειναι ΜΟΥΡΛΟΙ!

Ειμαι μαζι σου σε ολα τα παραπανω...thx fot the summary of my thoughts!!
Ειναι πραγματικα απ'τις αγαπημενες μου ιστοριες σε anime μαζι με το ttgl (Tengen Toppa Gurren Lagann)και το death note...τουλαχιστον μεχρι τωρα!

Δεν ξερω για εσας,εγω ομως την βρισκω ΑΓΡΙΑ με το να μην ξερω που μου παν τα 4 σε ενα anime και να μπερδευομαι....!!!Γιουχουυυ!!!Ναι οταν ολα γυριζουν γυρω-γυρω και σε καποια στιγμη πιανεις τον εαυτο σου να σκεφτεται ''Ποιο anime ειπαμε οτι βλεπω?''
Χαχα!Οχι νταξ' υπερβαλω...

Ειναι οντως λιγο τραβιγμενο αλλα HELLOOO!!!Anime βλεπεις...οχι καμια κοινωνικη ταινια Γαλλικης παραγωγης....
Τουλαχιστον στα χαζο-shoujo στα οποια εχω κανει διατριβη, σπανια θα κολλανε ολα μεταξυ τους...Οποτε για εμενα το Code Geass ειναι κατι παραπανω αφο φυσιολογικο :laugh:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Πρωτη φορα συνανταω ενα ατομο ακριβως της αντιθετης αποψης οσον αφορα αυτο το θεμα.
Μα πλακα μου κανεις τωρα? Και ναι οκ , καταλαβαινω οτι ειναι γουστα αυτα, αλλα

1)το να ειναι ολα χυμα και στο τελος παρτα μαζεμενα: ΟΚ! κατι παραπανω απο καλο! Δες π.χ. το baccano! αν δεν το χεις δει ηδη, θα σου αρεσει πολυ σιγουρα.

2)το να ειναι ολα χυμα και στο τελος:"...ωχ?:erk: μπηκαν οι τιτλοι τελους!!!:dazed: τι εγινε βρε παιδια? τι εγινε στο τελος? μα...αφου...πηγε...οχι..κατσε αυτος δε ηταν που? μα...!!!!!!!!!:blurah5:"

ΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙ, δε το μπορω...ειναι πολυ σπαστικο! Γιατι οχι στα ολοκληρωμενα πραγματα?

Μ'αρεσει που δε σου δινονται ολα ετοιμα στο πιατο.Που πρεπει να βαλεις τον εγκεφαλο να κανει search ενα πραγμα...

Προσεξε: το να χρειαζεται να βαλεις το μυαλουδακι σου να μπει σε λειτουργια μια χαρα μ ακουγεται --μπορω μερικες φορες να το κανω...
Υπαρχουν ομως anime, τα οποια δε σου δινουν καθολου(γινομαι κ γω λιγο υπερβολικος) πληροφορια για καποιες "λεπτομερειες" ας πουμε. Εκει θα με δεις εμενα να σηκωνομαι ορθιος(ψυχραιμος -προσπαθω) να βρισκω κατι καινουργιο να κανω -αφου εχει τελειωσει τελοσπαντων η σειρα anime π λεμε και Ο,ΤΙ ΜΑ Ο,ΤΙ ειχα δει -οσα επεισοδια κι αν ηταν - τρωνε ενα IMBA DELETE απτη μνημη μ ,μονο κ μονο απο νευρα της στιγμης εκεινης!

Προς αποφυγη παρεξηγησεων το code geass δεν συγκαταλεγεται σε τοσο προχωρημενου επιπεδου αφαιρεσης(σκεπτικου), που λεμε, απλα με παρεσυρε λιγο η συγκεκριμενη φραση - θα μπορουσα να μιλαω ωρες για τετοια θεματα...

Ακομα αδυνατω βεβαια να συλλαβω το σκεπτικο του Suzaku...αν και eleven εκει μαζι με το Lancelotaki του κοντρα στους επαναστατες!Μαζοχιστης η κατι αλλο παιζει???:hmmm:
Αν η απαντηση δοθει παρακατω μη μου πειτε...Αν οχι...μεταλαμπαδευστε μου τα φωτα σας γιατι οποτε βλεπω την γλυκαναλατη φατσουλα του μου ρχεται να τον χαστουκισω!!!:mador2:

Μα περιμενε! εσυ δεν ησουν που θα εβαζες το μυαλουδακι σου εν δραση? Για να σε δω τωρα :try:

Α ναι!Πεθαινω που παιζει και λιγο romance και πεθαινω ακομα περισσοτερο που ο Lelouch εχει σουξε!!! (Lelouch-bebe!!!)
Σαν τρελη περιμενω να δω με ποια θα καταληξει!!!

ΑΑΑΑ ναι και γω περιμενα πως και πως(πλακιτσα!) τελικα καταληγει με την:
Spoiler:

Edited by shadowsong, 13 November 2009 - 04:37.

#1221 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 15 November 2009 - 23:50

Γειά σας, είπα να γράψω κι εγώ, είμαι καινούργιος στο forum...
Το Code Geass είναι από τα καλύτερα anime που έχω δει κυρίως από άποψη σεναρίου.
Θα συμφωνήσω με προηγούμενους ότι η 2η σεζόν ήταν διαφορετική από την 1η αλλά θα διαφωνήσω ότι την χάλασαν. Άφησαν μερικά κενά στην πλοκή αλλά αυτό που θέλει να πει ο ποιητής-δημιουργός το είπε.

Τέλος με αναφορά την διαμάχη "τα λέω όλα" - "δεν τα λέω όλα" θα σημειώσω το εξής:
Όταν σε ένα anime αφήνουν σημεία της πλοκής στον αέρα εγώ διακρίνω 3 περιπτώσεις:
1) Ο δημιουργός είναι περίεργος και του αρέσουν αυτές οι ιστορίες.
2) Ο δημιουργός θέλει εσύ να σκεφτείς τα σημεία που λείπουν τα οποία προκύπτουν από το αυτά που έχει πει το anime.
Και τελευταίο και πιο πιθανό για μένα
3) Το σενάριο έχει σκοπό να ερεθίσει τη σκέψη και τη φαντασία του θεατή από τις σκηνές που προσφέρει οι οποίες αρκούν για να πει κανείς το μύνημά του. Τα υπόλοιπα 2ας σημασίας ας τα γεμίσει ο καθένας όπως νομίζει (έτσι γίνεται και πιο προσωπικό). Δηλαδή, σου παρουσιάζω το ελάχιστο των δεδομένων για να σου πω τι σκέφτομαι και τα συμπεράσματα δικά σου.

Το Geass δεν το είχε σε μεγάλο βαθμό σίγουρα, απλά θέλω να πω ότι και τα ανολοκλήρωτα έχουν σκοπό.
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#1222 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 16 November 2009 - 00:01

μολις το τελειωσα και γω. πολυ ωραιο ηταν αν και στην δευτερη σεζον καπου στη μεση το χα βαρεθει. τουλαχιστον μετα παλι βρηκε την παλια του αιγλη. πολυ καλη πλοκη και απιστευτο mindf**k σε ορισμενα σημεια

#1223 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 16 November 2009 - 00:09

Γειά σας, είπα να γράψω κι εγώ, είμαι καινούργιος στο forum...
Το Code Geass είναι από τα καλύτερα anime που έχω δει κυρίως από άποψη σεναρίου.
Θα συμφωνήσω με προηγούμενους ότι η 2η σεζόν ήταν διαφορετική από την 1η αλλά θα διαφωνήσω ότι την χάλασαν. Άφησαν μερικά κενά στην πλοκή αλλά αυτό που θέλει να πει ο ποιητής-δημιουργός το είπε.

Τέλος με αναφορά την διαμάχη "τα λέω όλα" - "δεν τα λέω όλα" θα σημειώσω το εξής:
Όταν σε ένα anime αφήνουν σημεία της πλοκής στον αέρα εγώ διακρίνω 3 περιπτώσεις:
1) Ο δημιουργός είναι περίεργος και του αρέσουν αυτές οι ιστορίες.
2) Ο δημιουργός θέλει εσύ να σκεφτείς τα σημεία που λείπουν τα οποία προκύπτουν από το αυτά που έχει πει το anime.
Και τελευταίο και πιο πιθανό για μένα
3) Το σενάριο έχει σκοπό να ερεθίσει τη σκέψη και τη φαντασία του θεατή από τις σκηνές που προσφέρει οι οποίες αρκούν για να πει κανείς το μύνημά του. Τα υπόλοιπα 2ας σημασίας ας τα γεμίσει ο καθένας όπως νομίζει (έτσι γίνεται και πιο προσωπικό). Δηλαδή, σου παρουσιάζω το ελάχιστο των δεδομένων για να σου πω τι σκέφτομαι και τα συμπεράσματα δικά σου.

Το Geass δεν το είχε σε μεγάλο βαθμό σίγουρα, απλά θέλω να πω ότι και τα ανολοκλήρωτα έχουν σκοπό.

Και η περίπτωση

4) Πήγαν να βάλουν μέσα τόσα πολλά πράγματα που τελικά δεν είχαν χώρο/χρόνο/διάθεση να τα βάλουν όλα

που πήγε?

15fkk04.jpg

#1224 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 16 November 2009 - 01:28

Και η περίπτωση

4) Πήγαν να βάλουν μέσα τόσα πολλά πράγματα που τελικά δεν είχαν χώρο/χρόνο/διάθεση να τα βάλουν όλα

που πήγε?

Την σκέφτηκα και αυτήν την περίπτωση αλλά ξέχασα να σημειώσω ότι αυτές ήταν οι αισιόδοξες περιπτώσεις. Όπου η σειρά έχει εκπληρώσει τον σκοπό της, κάτι που πιστεύω το κατάφερε το Code Geass.

Edited by Getekid, 16 November 2009 - 01:38.

Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#1225 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 05 December 2009 - 12:41

New Code Geass Project

#1226 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 December 2009 - 13:11

Make R2 remake pleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleasepleaseplease

Oh whatever, movie, sequel, ova, it is going to have CC and mechas blowing up stuff, im sooo watching this.

qzMHWHd.png

#1227 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 05 December 2009 - 13:11

Δηλαδή είναι σαν να έκαναν announce code geass 3????:kill4u::kill4u:

MbcN7u5.png

#1228 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 05 December 2009 - 13:40

Αν είναι συνέχεια της προκοπής που ξεκινάει από το τέλος της πρώτης σαιζόν, τότε δε μου ξεφεύγει με τίποτα. Αν είναι οτιδήποτε άλλο screw them. :smokingg:

15fkk04.jpg

#1229 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 05 December 2009 - 13:54

Ωραιοτατα νεα.:awww:
Code Geass να΄ναι κ ας ειναι κ spin-off.Η αληθεια ειναι ομως οτι θα προτιμουσα ενα anime adaptation του κορυφαιου Nightmare of Nunnally :wooi2:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#1230 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 December 2009 - 15:05

Έχετε υπόψην σας ότι την ανακοίνωση την έκανε η BANDAI, και όχι η Sunrise. Η λέξη "anime" δεν αναφέρεται πουθενά. Μ' αυτά τα δεδομένα, το νέο project μπορεί να είναι οτιδήποτε, από video game μέχρι drama CD... οπότε μην το δένετε κόμπο ότι θα δείτε 3η season.

Τώρα, αν όντως μας προκύψει 3η season... Oh, boy. I can't fucking wait to watch more retarded plot twists. :nosey:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||