Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#1231 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 05 December 2009 - 15:06

Ένταξει δεν ήταν τόσο χάλια η δευτερη σεζον, ήταν λίγο βαρετή αλλά το τέλος (τελευταιο επισόδειο βασικά) άξιζε. Αν έχει και άλλο ωστόσο δεν σημαίνει ότι ειναι κακό ίσα ίσα.

#1232 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 05 December 2009 - 19:10

πππωωω σημερα ειμαι κατενθουσιασμενη...ανακοινωθηκε καινουργιο project code geass οχι δεν λεω ψεματα http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-12-04/new-code-geass-project-launch-revealed

http://www.japanator.com/lelouch-gives-fans-a-present-on-his-birthday-or-a-tease--12571.phtml

:wooi2::if::wooi2:

#1233 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 December 2009 - 19:49

Τα ίδια λέγαμε και στην προηγούμενη σελίδα, have a look.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1234 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 27 December 2009 - 17:25

Μολις το τελείωσα και εγω,ειμαι λιγο υπο την επηρρεια του τελευταίου επεισοδιου...

Μου αρεσε τρομερα αυτη η σειρα.Βεβαια ισως χρειαστει και δευτερη προβολη για να κανω μια σωστη αξιολογηση,αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μπει στανταρ στο τοπ10. Αν και θα το προτιμουσα λιγο πιο dark (το ολο σκηνικο με το σχολειο,αν και βοηθαει στην ολη harem κατασταση -που δεν ηταν και ασχημη !:nbleed:- έχανε αρκετα στο κλιμα που ειχε χτισει η επανασταση του λουλου :hehehe: .Απο εκει και υστερα πολυ καλο animation (κυριως στις σκηνες μαχης),το τελος καθε ep με αφηνε με ενα WTF!?!?!? το οποιο ειχα καιρο να νοιωσω,ωστοσο το σεναριο θελει λιγο μπαλωμα σε σημεια...αλλα και παλι δεν σε χαλαει και πολυ.Υπαρχουν και χειροτερα. Παντως δυνατο χαρτι ειναι κατα γενικη ομολογια οι χαρακτηρες.Ολοι με καποιο ενοχο παρελθον που τους εχει κανει σχιζοφρενης τουλαχιστον!Ευγε!Οσο για τη μουσικη δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα αλλα το kaidoku funou ειναι κομματαρα!

Κατα τ'αλλα η πρωτη σεζον ηταν πιο "δυνατη"
Spoiler:
.Παρα ταύτα και η δευτερη σεζον αν και πιο "mainstream" δεν τη θεωρω και τοσο ασχημη.
Spoiler:
. Παντως δεν ειχε την παρανοια της πρωτης σεζον. Αλλα απο την αλλη δεν ξερω αν θα μου αρεσε να δω μια εναλλακτικη δευτερη σεζον.Οπως ηταν με ειχε ετοιμασει πολυ καλα να ειμαι ανετοιμος για το τελος που ακολουθει!:blurah5:

Γενικα απο τις σειρες που θα πρηξω πολυ κοσμο να τη δουν!

Υ.γ. Αντε να δω ποτε θα προλαβω να κατσω να διαβασω και 80 σελιδες απο το thread να μου λυθουν και οι απορροιες μου...

#1235 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 20 March 2010 - 22:15

εχω αρχισει να ακουω για την πιθανοτητα για season 3 αλλα δεν εχω πεισθει οσο και να θελω να ισχυει ... ξερει κανεις τπτ;:hmmm:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#1236 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 21 March 2010 - 06:01

συνηθως η δευτερη σαιζον αυτου του ανιμε θεωρειται καλυτερη απο την πρωτη και πιστευω οτι αυτο ισχυει διοτι η δευτερη πραγματι ειχε πολλες μαχες και δραση χωρις να χανει ιδιαιτερα σε twists σε σχεση με την πρωτη.

αλλα πρεπει να πεσει αρκετο μπαλωμα στην πλοκη για να βγει το τελος ετσι οπως βγηκε. ο Lelush ειχε ηδη την φημη του δικαιου και πιστευω οτι ευκολα θα μπορουσε να γινει απολυτα αποδεκτος, αν αποκαλυπτε οτι αυτος ηταν ο Zero.

Spoiler:

τεσπα, αν γινει καποια τετοια εξηγηση, ευκολα μπορει να γινει 3η σαιζον με επανεμφανιση του Leloush, με αφορμη μια καταρευση της ειρηνης αναμεσα στις χωρες.

Spoiler:

παντως να κραταμε μικρο καλαθι διοτι σχεδον ολα οσα ακουγονται ειναι fanfiction.

Edited by Daz, 21 March 2010 - 06:07.

#1237 predictor

predictor

Know your place!

• Members
  • 95 posts

Posted 21 March 2010 - 10:17

Δεν ξερω τι λετε, εγω παντως θεωρω πως το Code Geass τελειωσε με τον καλυτερο δυνατο τροπο!!!!!
Spoiler:

#1238 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 21 March 2010 - 11:54

Θα μπορουσε...
Spoiler:

:if: Μακαριιι

Edited by Jiji, 21 March 2010 - 18:30.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#1239 starseeker

starseeker

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 21 March 2010 - 16:39

Το code geass το εχω δει εδώ και αρκετό καιρό. Μου άρεσαν πάρα πολύ και οι δύο σαιζόν και δε θα ήθελα να έχει διαφορετικό τέλος. Αν και αφήνει αρκετά αναπάντητα ερωτήματα σε σχέση με το geass, δε νομίζω ότι η δεύτερη σαιζόν ήταν άκυρη ή χειρότερη από τη πρώτη. Είδα τη σειρά μονορούφι και συμφωνώ κι εγώ απόλυτα

ALL HAIL LELOUSH!

Επίσης μην ξεχνάμε το κωμικό επεισόδιο με τη γάτα. Είχα πέσει στο πάτωμα από τα γέλια...

#1240 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 07 April 2010 - 18:08

Από τι φαίνεται είμαι από τα λίγα άτομα που διασκέδασαν περισσότερο με την δεύτερη σεζόν της σειράς.
Η 2 μου άρεσε πιο πολύ αφού ήταν γεμάτη δράση ανατροπές(όσο παράλογες και αν ήταν πολλές φόρες)ένταση και γενικά ένα πιο γρήγορο ρυθμό με τον οποίο εξελισσόταν τα γεγονότα και κατ επέκταση περισσότερο χαβαλέ.

Αντίθετα η πρώτη πάρα τα καλά στοιχειά της εντυπωσιακές μάχες,Lelouch, σενάριο(τουλάχιστον στην αρχή)είχε πολλά πράγματα που με εκνεύριζαν με το κυριότερο από αυτά να είναι το σχολείο.
Μπορεί και καλά να ήταν το κωμικό κομμάτι(κυρίως)και να ήταν εκεί για να ελαφρύνει την ατμοσφαίρα άλλα τελικά αυτό το κομμάτι χαλούσε τον ρυθμό και την διάθεση όλης της σειράς, το να συμπεριφέρονται όλοι σαν ηλίθιοι εκεί μόνο χιουμοριστικό δεν είναι και η όλη φάση ήταν ανυπόφορη.

Γενικά αν έλειπε εκείνο το κομμάτι πιστεύω ότι η σειρά θα ήταν καλύτερη αν και είχε ένα δυο ψιλό προβληματάκια όπως το ψιλό αδιάφορο ρομάντζο και φυσικά τον ανυπόφορο Suzaku πραγματικά δεν τον άντεχα τον τύπο.

Τελικά η πρώτη μπορεί να ήταν πιο φιλόδοξη άλλα απέτυχε να συνδυάσει αρμονικά τα διαφορετικά genres και ιδέες αντίθετα με την δεύτερη η οποία δεν πήρε τον εαυτό της τόσο στα σοβαρά και εντέλει ήταν πιο διασκεδαστική.
[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#1241 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 07 April 2010 - 20:07

Λοιπόν melkior, το ποστ σου ήταν αποκαλυπτικό για μένα. Πιο πριν δε μπορούσα με τίποτα να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο πολύς κόσμος που θεωρεί ανώτερη τη δεύτερη season από την πρώτη. Αλλά τελικά μάλλον αυτό που λες θα είναι.

Προσωπικά, με είχε ενοχλήσει αρκετά το θέμα του σχολείου στην πρώτη season, αλλά με είχε ενθουσιάσει το σοβαρότερο κομμάτι. Τα τελευταία επεισόδια μάλιστα που είχαν εξαφανιστεί σχεδόν τελείως οι κοτσάνες ήταν ότι καλύτερο είχα δει σε τέτοιου είδους σειρά. Και ενώ σχεδίαζαν να συνεχίσουν έτσι (που αν το έκαναν θα ήταν πραγματικά αξιόλογη σειρά), έκαναν ξαφνικά στροφή 180 και πήγαν στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση: το απόλυτο ξεφτίλισμα. Από τότε δε θέλω ούτε να ξανακούσω για Code Geass με την απογοήτευση που έφαγα.

Αλλά τελικά φαίνεται ότι αν δεις τη σειρά χωρίς απαιτήσεις για το σενάριο και ξέροντας ότι δε βλέπεις κάτι σοβαρό, μόνο για το χαβαλέ, θα είναι και αστεία και διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα. Συνδυάζει γρήγορη πλοκή με σαπουνόπερα και όλα τα είδη fanservice που μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου. Τι καλύτερη συνταγή για επιτυχία?

Βέβαια, ακόμα και μετά από όλα αυτά εξακολουθώ να θεωρώ το R2 απογοήτευση και σκουπίδι αλλά τουλάχιστον δε θα με ξαναπιάσουν τα διαόλια μου όταν δω τα 10αρια στο anidb. :hot:

15fkk04.jpg

#1242 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 07 April 2010 - 23:48

Ναι είπα ότι διασκέδασα περισσότερο με την 2 έχε όμως υπόψη σου ότι δεν είμαι και φαν της σειράς μάλιστα την θεωρώ υπερεκτιμημένη γι''αυτούς ακριβώς τους λογούς

Συνδυάζει γρήγορη πλοκή με σαπουνόπερα και όλα τα είδη fanservice που μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου. Τι καλύτερη συνταγή για επιτυχία?

καθώς είναι ψιλο-αχταρμάς άσχετα από την επιτυχία και εντέλει βυθίζεται κάτω από το βάρος των φιλοδοξιών του προσπαθώντας να συνδυάσει πολλά διαφορετικά πράγματα, πάντως για χαβαλέ καλή είναι αν και στον συγκεκριμένο τομέα θεωρώ το Tengen Toppa Gurren Lagann κορυφαίο.
Τέλος πάντων όλα αυτά είναι προσωπική άποψη όποτε μην το δένεις σκοινί κορδόνι.

Edited by melkior, 08 April 2010 - 00:08.

[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#1243 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 08 April 2010 - 00:28

Ναι είπα ότι διασκέδασα περισσότερο με την 2 έχε όμως υπόψη σου ότι δεν είμαι και φαν της σειράς μάλιστα την θεωρώ υπερεκτιμημένη γι''αυτούς ακριβώς τους λογούς καθώς είναι ψιλο-αχταρμάς άσχετα από την επιτυχία και εντέλει βυθίζεται κάτω από το βάρος των φιλοδοξιών του προσπαθώντας να συνδυάσει πολλά διαφορετικά πράγματα, πάντως για χαβαλέ καλή είναι αν και στον συγκεκριμένο τομέα θεωρώ το Tengen Toppa Gurren Lagann κορυφαίο.
Τέλος πάντων όλα αυτά είναι προσωπική άποψη όποτε μην το δένεις σκοινί κορδόνι.

Μη με παρεξηγείς, δε σου τη λέω, απλά εξέφραζα κάποιες σκέψεις μου. Δε νομίζω ότι είσαι φαν και ούτε πήρα ως δεδομένο την άποψή σου. Απλά μου φάνηκε λογικό αυτό που είπες και μπόρεσα να δω λίγο και από μια άλλη οπτική γωνία το θέμα.

Περί αχταρμά και υπερεκτίμησης σε καταλαβαίνω απόλυτα, πίστεψέ με. Και ας ήμουν κάποτε καμμένη φαν της σειράς. :sadist:

15fkk04.jpg

#1244 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 April 2010 - 02:00

Αλλά τελικά φαίνεται ότι αν δεις τη σειρά χωρίς απαιτήσεις για το σενάριο και ξέροντας ότι δε βλέπεις κάτι σοβαρό, μόνο για το χαβαλέ, θα είναι και αστεία και διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα. Συνδυάζει γρήγορη πλοκή με σαπουνόπερα και όλα τα είδη fanservice που μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου. Τι καλύτερη συνταγή για επιτυχία?

Βέβαια, ακόμα και μετά από όλα αυτά εξακολουθώ να θεωρώ το R2 απογοήτευση και σκουπίδι αλλά τουλάχιστον δε θα με ξαναπιάσουν τα διαόλια μου όταν δω τα 10αρια στο anidb. :hot:

Εμένα πάλι εξακολουθούν να με πιάνουν τα διαόλια μου, γιατί βλέπεις ένα σωρό άτομα να πιστεύουν και να υποστηρίζουν στα σοβαρά ότι το R2 είναι όχι απλά καλύτερο από την 1η season, αλλά και το καλύτερο anime όλων των εποχών... :redcard2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1245 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 posts

Posted 08 April 2010 - 05:52

Το αγαπημένο μου σόου είναι το Code Geass: Lelouch of the Rebelion R2 με δεύτερο την πρώτη σεζόν. Τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν σε γενικές γραμμές ήταν χειρότερα από της πρώτης. Θα ήθελα η πρώτη να έχει περισσότερα επεισόδια, ενώ η δεύτερη θα ήθελα να έχει τα μισά. Ακόμη τα intro και outro της δεύτερης ήταν χειρότερα. Από την άλλη το δεύτερο μέρος του τελευταίου επεισοδίου ήταν κορυφαίο (τις τελευταίες 4 ημέρες έχω δει τα τελευταία 7 λεπτά 7 φορές!!!) και για αυτό θεωρώ την δεύτερη σεζόν ως κορυφαία σειρά (δίνω μεγάλη βαρύτητα στο ending). Ακόμη ο Lelouch είναι ο δεύτερος αγαπημένος μου χαρακτήρας μετά τον Doctor από το Doctor Who.

Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε είναι οι μάχες με τα mecha. Ειδικά στο δεύτερο μέρος. Δεν είμαι fan των mecha. Έχω κάνει drop NGE, macross, gundam και άλλα. Επίσης δεν μου άρεσε η έλλειψη του ρομάντζου. Ήθελα να κάνουν ένα καλό ρομάντζο μεταξύ
Spoiler:

Τέλος θα ήθελα να κάνουν και άλλη σεζόν όπου
Spoiler:

Posted Image