Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#1186 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 08 March 2009 - 02:27

το χα αρχισει πριν κανα 3 μηνο αν θυμαμε καλα... αλλα το παρατησα στο 15 χτες το ξανα αρχισα κ σημερα τελειωσε κ το R2 εντυπωσεις; τελειο... απο τα λιγα ανιμε π μ αρεσει ο main character, τελεια εξελιξη γεγονοτων εξυπνο τελειωμα για μενα παιρνει 10/10
Posted Image
Au fond d' mon coeur Il reste encore un espoir

#1187 Birch

Birch

trollface.jpg

• Members
  • 5 posts

Posted 21 March 2009 - 00:25

Hello! Καινούργιος εδω περ'.

Just finished R2, μόνο έχω μια απορία. Έχει αναφέρει η C.C. ποτέ το
Spoiler:

#1188 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 21 March 2009 - 07:55

Hello! Καινούργιος εδω περ'.

Just finished R2, μόνο έχω μια απορία. Έχει αναφέρει η C.C. ποτέ το

Spoiler:

Spoiler:

15fkk04.jpg

#1189 Birch

Birch

trollface.jpg

• Members
  • 5 posts

Posted 21 March 2009 - 13:51

Απλά εννοούσα
Spoiler:

#1190 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 21 March 2009 - 14:14

Απλά εννοούσα

Spoiler:

Spoiler:

#1191 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 21 March 2009 - 15:25

Στην wikipedia, στον τίτλο της σειράς γράφει με katakana コードギアス το οποίο σε romaji γράφεται, Kōdo Giasu. Οπότε δεν είναι fan given name. Απλά είναι ξένη λέξη (Code geass) που την προφέρουν οι Ιάπωνες λίγο διαφορετικά.

Edited by Nighteyes, 21 March 2009 - 15:32.

Posted Image

Posted Image

#1192 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 posts

Posted 05 May 2009 - 10:46

Μόλις το ξεκίνησα και μέχρι το 9ο επισόδειο ολα κυλούν ωραία.
Spoiler:

Πραγματικά είμαι ευχαριστιμένος απο τιν μετάβαση μου από το Death Note στο code Geass.:orly:
Posted Image
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#1193 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 16 May 2009 - 18:18

Περισσοτερο το ειδα για τις ομοιοτητες τις οποιες ειχα ακουσει οτι εχει με το death note.
Ειδα μονο το πρωτο season και ενθουσιαστικα
Spoiler:

#1194 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 17 May 2009 - 15:00

Ειδα μονο το πρωτο season και ενθουσιαστικα

Τότε ΜΗΝ δεις το δεύτερο. :terror2:

15fkk04.jpg

#1195 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 posts

Posted 19 May 2009 - 00:02

Τότε ΜΗΝ δεις το δεύτερο. :terror2:

Γιατί όχι? Πιστεύω πώς και το season 2 είναι αρκετά καλό γιατί σε κάποια σημεία κερδίζει ενώ σε κάποια άλλα χάνει, αλλα αυτό γίνεται λόγο τής αλλαγής της πλοκής και τις δράσης ( κατάστασης του Lelu).
Spoiler:

Edited by Yagami Light, 19 May 2009 - 18:47.

Posted Image
when you're through
-LB way-

#1196 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 19 May 2009 - 12:16

[/PHP]

Γιατί όχι? Πιστεύω πώς και το season 2 είναι αρκετά καλό γιατί σε κάποια σημεία κερδίζει ενώ σε κάποια άλλα χάνει, αλλα αυτό γίνεται λόγο τής αλλαγής της πλοκής και τις δράσης ( κατάστασης του Lelu).

Spoiler:

To δεύτερο season απλά χαλάει όλη την υπόθεση. Ξεπετάει όλα τα ερωτήματα του πρώτου με βιαστικό και άκυρο τρόπο και αναλώνεται σε σούπερ μάχες με μέκα και δέκα τόνους fanservice. Άσε το σενάριο και τις τακτικές σε σχέση με το πρώτο, μην τις σχολιάσω. Το τέλος καλούτσικο ήταν αλλά πέντε λεπτά δε σώζουν ολόκληρη σαιζόν. Αν το δεις μόνο του καλό είναι για χαλάρωση αλλά σαν sequel είναι για κλάματα.

Ρε, εδώ και ο ίδιος ο δημιουργός το έχει χαρακτηρίσει trainwreck. :terror2:

15fkk04.jpg

#1197 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 19 May 2009 - 12:39

Μόλις το ξεκίνησα και μέχρι το 9ο επισόδειο ολα κυλούν ωραία.

Spoiler:

Spoiler:

#1198 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 posts

Posted 19 May 2009 - 18:45

[/php]

To δεύτερο season απλά χαλάει όλη την υπόθεση. Ξεπετάει όλα τα ερωτήματα του πρώτου με βιαστικό και άκυρο τρόπο και αναλώνεται σε σούπερ μάχες με μέκα και δέκα τόνους fanservice. Άσε το σενάριο και τις τακτικές σε σχέση με το πρώτο, μην τις σχολιάσω. Το τέλος καλούτσικο ήταν αλλά πέντε λεπτά δε σώζουν ολόκληρη σαιζόν. Αν το δεις μόνο του καλό είναι για χαλάρωση αλλά σαν sequel είναι για κλάματα.

Ρε, εδώ και ο ίδιος ο δημιουργός το έχει χαρακτηρίσει trainwreck. :terror2:

Κοίτα ένα δίκιο το έχεις να σου πώ την αλήθεια, αλλά η 2η σεζόν είχε, όπως είπα, διαφορετικά

στοιχεία που μπορεί να αρέσουν σε άλλους ( και αυτό έγινε με σκοπό να το κάνουν προσυτό σε

ευρύτερο κοινό μαλλον). Αλλα δέν νομίζω κατα την γνώμη μου οτι είναι τόσο scrap :yawn2:

Edited by Yagami Light, 20 May 2009 - 14:22.

Posted Image
when you're through
-LB way-

#1199 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 19 May 2009 - 19:31

Κοίτα ένα δίκιο το έχεις να σου πώ την αλήθεια, αλλά η 2η σεζόν είχε, όπως είπα, διαφορετικά

στοιχεία που μπορεί να αρέσουν σε άλλους ( και αυτό έγινε με σκοπό να το κάνουν προσυτό σε

ευρύτερο κοινό μαλλον). Αλλα δέν νομίζω κατα την γνώμη μου οτι είναι τόσο scrap :yawn2:

Όντως έγινε γιατί το μετακίνησαν από τη νυχτερινή στην απογευματινή ώρα προβολής με σκοπό να πουλήσουν περισσότερες φιγούρες και λοιπές σαχλαμαρίτσες. Οπότε έγινε πολύ πιο ελαφρύ και χαζοχαρούμενο. Αν σου αρέσουν αυτές οι σειρές βλέπετε όντως αρκετά ευχάριστα αλλά μέχρι εκεί.

15fkk04.jpg

#1200 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 06 June 2009 - 19:25

Aξιώθηκα και εγώ να το δώ!Σίγουρα στα καλύτερα ανιμέ που έχω δεί μέχρι τώρα,είχε τις σεναριακές του τρύπες αλλά με τόσο γρήγορο ρυθμό,τόσες ανατροπές και τόσους χαρακτήρες ε φαντάζει ακατόρθωτο να μήν μας αφήνει με κανα 2 απορίες στο τέλος.Πάντως ΚΟΡΥΦΑΙΟ ανιμέ^^
"Yo. When do you think people die?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Posted Image