Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#526 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 12 June 2008 - 17:21

Αν κοιταζες τα προηγουμενα ποστ αυτα ακριβως ελεγα και εγω. Δεν ειναι αριστουργημα, εχει πολλα σεναριακα κενά, ειναι υπερβολικο μεχρι αηδίας αλλα παρόλα αυτα βλεπετε πολυ ευχαριστα....:drink:
Posted Image

#527 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 12 June 2008 - 17:27

Ελα που δεν μπορω να μην αναλυω μια σειρα ενω την βλεπω... ευχαριστω για την απαντηση ομως, τουλαχιστον με αυτο το δεδομενο μπορω να καταλαβω γιατι εχει τοση απηχηση αφου εχει πολυ καλη ατμοσφαιρα.

Κοίτα για να πω την αλήθεια το Code Geass ήταν από τα πρώτα anime που είδα πριν κανένα χρόνο ,οπότε λογικά μου φάνηκε τέλειο γιατί έχει αρκετά καλά στοιχεία.Και φυσικά όλα αυτά που αναφέρεις ή δεν τα πρόσεξα καθόλου ή τα παρέβλεψα τελείως.

Τώρα που έχω αρχίσει να ψιρίζω πολύ τα πράγματα σε κάθε σειρά,ναι και εμένα δε μου αρέσουν τα plotholes αλλά το βλέπω για την ποζεριά,το γρήγορο pacing και το action και το genre mix που προσφέρει.

παρόλα αυτα βλεπετε πολυ ευχαριστα....Posted Image

ε είναι και αυτό.

#528 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 June 2008 - 19:19

να ξεκαθαρισουμε κατι: οταν ξεκιναμε μια ιστορια που ο πρωταγωνιστης ( και μερικοι αλλοι ) εχουν μια μαγικη δυναμη, εμενα τουλαχιστον δεν με πειραζει το γεγονος οτι οι συμπτωσεις εινια υπερβολικα λογικες. αυτο εννοω φιλε Adventurer. δεν σε πειραζει δλδ το παραλογο της μαγειας κα ισε πειραζουν οι συμπτωσεις?
οσον αφορα την ιδιοφυια του. νομιζω οτι μεχρι το επισοδειο 16 εχει δειξει καποιες πολυ περιεργες κινησεις στην σκακιερα του παιχνιδιου που εχει κανει. και μονο στην αρχη αρχη που καταφερε οχι μονο να σωσει αλλα να βγαλει και νικητες τους μετεπειτα black knights δειχνει οτι το κατεσχει το αθλημα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#529 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 12 June 2008 - 19:52

Spoiler:

To spoiler αφιερωμένο στα fanboys.

Από την άλλη, προσφέρει ευχάριστες ώρες ακόμα και σε άτομα που δεν είναι mecha fans. Α, και η πλοκή εξελίσσεται γρήγορα.
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#530 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 12 June 2008 - 19:56

Spoiler:

To spoiler αφιερωμένο στα fanboys.

Από την άλλη, προσφέρει ευχάριστες ώρες ακόμα και σε άτομα που δεν είναι mecha fans. Α, και η πλοκή εξελίσσεται γρήγορα.

οχι , μωρε αφου δεν μπορουσε πια να το κλεισει ... αυτη ηταν η δικαιολογια .
Οπως ο αλλος που δεν μπορουσε να σταματησει να διαβαζει τη σκεψη των αλλων .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#531 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 12 June 2008 - 20:00

οχι , μωρε αφου δεν μπορουσε πια να το κλεισει ... αυτη ηταν η δικαιολογια .
Οπως ο αλλος που δεν μπορουσε να σταματησει να διαβαζει τη σκεψη των αλλων .

Δεν το σκέφτηκε αυτό μια διάνοια με απίστευτες στρατηγικές και προνοητικές ικανότητες?
Μην σχολίασεις καν το γεγονός ότι αυτή η επίδραση άρχησε ΤΥΧΑΙΑ εκείνη τη σκηνή..

Edited by Epinephrine, 12 June 2008 - 21:34.
συντακτικό :P

Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#532 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 12 June 2008 - 20:09

Δεν το σκέφτηκε αυτό μια διάνοια με απίστευτες στρατηγικές και προνοητικές ικανότητες?
Μην σχολίασεις καν το γεγονός ότι αυτή η επίδραση άρχησε ΤΥΧΑΙΑ σε εκείνη τη σκηνή..

Απλα δεν περιμενε να γινει σε μια τετοια στιγμη ....
Spoiler:

αυτες οι λεπτομερειες , που δεν υπολογιζουμε, ειναι που καθοριζουν πολλες φορες το παιχνιδι και δεινουν πιο πολυ ενδιαφερον .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#533 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 12 June 2008 - 20:12

Μην σχολίασεις καν το γεγονός ότι αυτή η επίδραση άρχησε ΤΥΧΑΙΑ σε εκείνη τη σκηνή..

Καταλαβαινω τους προβληματισμούς σου και σιγουρα εχουν βαση οσα λές απλά θα ηθελα να σου τονισω οτι δεν προκειτε να αλλαξει το στυλ στην πορεία, ισα ισα που ο δευτερος κυκλος ειναι ακόμα χειρότερος οσον αφορά το σεναριο... Η δραση ομς ειναι καταιγιστική και σιγουρα δεν σε αφηνει να βαρεθεις ποτέ! Αν λοιπόν δεν σου αρεσει τοτε καλυτερα να το αφησεις γιατι δεν αλλαζει στο μελλον...
Posted Image

#534 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 12 June 2008 - 20:44

Ρε παιδία συμφωνώ σε όλα. O Lelouche ηλίθιος και το σενάριο μπάζει από παντού. Τώρα που συμφώνησα θα δω την σειρά με άλλο μάτι;
Μήπως από την απόμενη εβδομάδα θα αρχίσω να σχολιάζω ακόμα και τις κλ@νίε$ του Lelouch που φαίνονται φενομενικά τυχαίες αλλά είναι κατευθυνόμενες από το σενάριο;

Είπαμε αλλά μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο. Εντάξει έχει όλα τα κακά του κόσμου, αλλα βλέπεται. Αν δεν βλεπόταν και δεν με πώρωνε δεν θα το άρχιζα ούτε και εγώ (που γενικά είμαι καλόβολος). Όσο για τις plot-holes πάντα υπάρχουν σε ένα σενάριο που "τραβιέται" για να πωρώσει και όχι για να διδάξει.

Πιστεύω ότι απο ένα σημείο και μετά δεν έχει ουσία να σκαλίζεις τα πάντα.

Όσο για το κατα πόσο είναι έξυπνος, διάνοια κλπ ο Lelouch έχω να πω ότι στο δικό του σύμπαν είναι. Δεν μπορείς να βρεις λογική σε μια πλαστή δοιάνια γιατί ότι και να γίνει το σενάριο θα την βγάλει σωστή (με λογικόυς ή παράλογους τρόπους). Απλά έτσι είναι και ισχύει παντού.

"Η τύχη βοηθάει τους εξυπνούς" (τονίζεται κατά το τολμηρούς).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#535 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 12 June 2008 - 20:47

Ρε παιδία συμφωνώ σε όλα. O Lelouche ηλίθιος και το σενάριο μπάζει από παντού. Τώρα που συμφώνησα θα δω την σειρά με άλλο μάτι;
Μήπως από την απόμενη εβδομάδα θα αρχίσω να σχολιάζω ακόμα και τις κλ@νίε$ του Lelouch που φαίνονται φενομενικά τυχαίες αλλά είναι κατευθυνόμενες από το σενάριο;

Είπαμε αλλά μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο. Εντάξει έχει όλα τα κακά του κόσμου, αλλα βλέπεται. Αν δεν βλεπόταν και δεν με πώρωνε δεν θα το άρχιζα ούτε και εγώ (που γενικά είμαι καλόβολος). Όσο για τις plot-holes πάντα υπάρχουν σε ένα σενάριο που "τραβιέται" για να πωρώσει και όχι για να διδάξει.

Πιστεύω ότι απο ένα σημείο και μετά δεν έχει ουσία να σκαλίζεις τα πάντα.

Όσο για το κατα πόσο είναι έξυπνος, διάνοια κλπ ο Lelouch έχω να πω ότι στο δικό του σύμπαν είναι. Δεν μπορείς να βρεις λογική σε μια πλαστή δοιάνια γιατί ότι και να γίνει το σενάριο θα την βγάλει σωστή (με λογικόυς ή παράλογους τρόπους). Απλά έτσι είναι και ισχύει παντού.

"Η τύχη βοηθάει τους εξυπνούς" (τονίζεται κατά το τολμηρούς).

+1 from me!:drink:
Posted Image

#536 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 12 June 2008 - 21:07

Το κακό όμως είναι ότι ενώ η σειρά είχε τις βάσεις για να είναι πραγματικά ποιοτική, από ένα σημείο και μετα όμως τα πράγματα χαλάνε χωρίς καμία δικαιολογία!
Κι ενώ έχεις ένα αρκετά μεγάλο break για να σουλουπόσεις τα πράγματα ξανα μανά τα ίδια αλλά αυτή φορά με τριπλάσιο fanservice για να έχουμε τουλάχιστον την τηλεθέαση σίγουρη!Έλεος
Posted Image

#537 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 June 2008 - 21:10

δεν θυμαμαι κανεις εδω μεσα να ισχυριστηκε οτι το ανιμε αυτο ειναι αριστουργημα.
στο κατω κατω τα 2 αντιπαλα στρατοπεδα ειναι Code Geass & TTGL. οταν μπηκα εκει και ειπα οτι δεν μου αρεσει το ανιμε για καποιους λογους και εκφραστηκα οπως εκφραζεστε εσεις εδω ( που δεν σας αρεσει) πηρα neg reputation οριστε το λινκ:http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/3026-tengen-toppa-gurren-lagann-9.html#post190875
για μενα, ουτε το ενα ουτε το αλλο ειναι αξιο να μεινει στην ιστορια αλλα αυτο ειναι γουστο του καθενος. ναι το Code Geass εχει πολλα κακα. εχει και πολλα καλα, και αν δνε μπορειτε αν τα εντοπισετε πολυ απλα σταματηστε να βλεπετε αυτο το ανιμε, κα ιαφηστε μας στην ησυχια μας να βλογαμε τα γενια μας

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#538 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 12 June 2008 - 21:13

για να έχουμε τουλάχιστον την τηλεθέαση σίγουρη!

I’ve seen a lot of discussion recently about CODE GEASS R2’s relatively poor television ratings. Apparently it’s on the upswing, as episode nine got a 3.3%, the highest of any R2 episode so far. The previous high was a 3.0% for the premiere episode, and the low was 1.4% for episode four. In comparison, Gundam 00’s episode nine got 4.5% last year, but the caveat is that Gundam 00 had an arguably superior time slot. The Japanese blog AAA~Yuukyuu no Kaze~ has the full numbers for last week along with a handy chart comparing the ratings of every major Saturday/6PM series so far with R2.Random Curiosity
Μάλλον όχι και τόσο σίγουρη...
Αλλά φτάνει το bashing.Ελπίζω στη συνέχεια να ξαναγίνει έπος και όπως είπαν και οι προηγούμενοι να μας ξαναπορώσει άγρια.Τουλάχιστον έχει τις βάσεις.China,Japan,Brittania + rebellion.

#539 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 12 June 2008 - 21:19

δεν θυμαμαι κανεις εδω μεσα να ισχυριστηκε οτι το ανιμε αυτο ειναι αριστουργημα.
στο κατω κατω τα 2 αντιπαλα στρατοπεδα ειναι Code Geass & TTGL. οταν μπηκα εκει και ειπα οτι δεν μου αρεσει το ανιμε για καποιους λογους και εκφραστηκα οπως εκφραζεστε εσεις εδω ( που δεν σας αρεσει) πηρα neg reputation οριστε το λινκ:http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/3026-tengen-toppa-gurren-lagann-9.html#post190875
για μενα, ουτε το ενα ουτε το αλλο ειναι αξιο να μεινει στην ιστορια αλλα αυτο ειναι γουστο του καθενος. ναι το Code Geass εχει πολλα κακα. εχει και πολλα καλα, και αν δνε μπορειτε αν τα εντοπισετε πολυ απλα σταματηστε να βλεπετε αυτο το ανιμε, κα ιαφηστε μας στην ησυχια μας να βλογαμε τα γενια μας

Kαι να ησουν ο μονος που τα ακουσε επειδη δεν του αρεσε αυτό το έπος οπως το αποκαλουν καλα θα ηταν.... Αν και δεν ειδα παρα τρια μονο επεισόδια ( οποτε δεν εχω και ξεκαθαρη αποψη) τολμησα να πω οτι μου μοιαζει me μια λαλακια και μιση και μονο που δεν με εκαν banned απο το thread...:hahaha:
Posted Image

#540 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 12 June 2008 - 21:22

Ξαναλέω όμως πάλι και πρέπει να αναφερθεί ότι την γ***νη την σειρά θα μπορούσαν άνετα να την είχαν κάνει καλύτερη!Οπότε αυτό γιατί να μην αναφερθεί!
Επίσης ποια ησυχεία να σας αφήσουμε!Δεν πικάρω κανέναν!Λέω ότι η σειρά θα μπορούσε να προσφέρει πιο πολλά αλλά δεν το κάνει και απλά αναφέρω τον προβληματισμο για πιο λόγο αυτό δεν γίνεται!
Posted Image