Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#541 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 June 2008 - 21:24

τεσπα κατι τελευταιο, οσον αφορα τη δευτερη σεζον, ισως φταει οτι την βλεπουμε ανα ενα επισοδειο που δεν μας αρεσει τοσο η πρωτη.
Ichigo13, πιστεψε με αν ηταν στο χερι μου, η σειρα θα ηταν το αριστουργημα που κα ιεσυ κα ιεγω κα ιπολλοι αλλοι θα θελαμε να ειναι.
δεν το λεω για σενα, αλλα να μην μας κατηγορουν μερικοι οτι τους ειπαμε παραπλανητικα λογια

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#542 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 12 June 2008 - 21:25

Παιδιά, δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά το Code Geass εμένα μου αρέσει για τους χαρακτήρες, την ιστορία, τη δράση κ.τ.λ. Τα κενά της υπόθεσης ούτε που τα πρόσεχα όταν έβλεπα τη σειρά. Από τη στιγμή που είναι σειρά φαντασίας δε χρειάζεται άλλωστε να είναι απόλυτα λογική. Το σημαντικό είναι ότι δε σε κάνει να βαριέσαι και ότι μπορείς να συμπαθήσεις τους χαρακτήρες και η πλοκή με όλα της τα κενά έχει πολύ ενδιαφέρον.

Όσο για το αν είναι έξυπνη, τουλάχιστον στον πρώτο κύκλο είναι αρκετά. Και ο Lelouch μια χαρά έξυπνος είναι. Αν δεν ήταν, όσο κι αν τον βοηθούσαν οι συμπτώσεις, δε θα έφτανε εκεί που έφτασε. Εμένα μου αρέσει που αν και είναι mecha η σειρά, έχει και λίγη στρατηγική κι όχι όλο μηχανές να πλακώνονται.

Γενικά μην την ψειρίζετε τόσο πολύ τη σειρά. Για διασκέδαση είναι. Αν δε σας αρέσει μην τη βλέπετε. :canthelp:

15fkk04.jpg

#543 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 June 2008 - 21:29

Παιδιά, δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά το Code Geass εμένα μου αρέσει για τους χαρακτήρες, την ιστορία, τη δράση κ.τ.λ. Τα κενά της υπόθεσης ούτε που τα πρόσεχα όταν έβλεπα τη σειρά. Από τη στιγμή που είναι σειρά φαντασίας δε χρειάζεται άλλωστε να είναι απόλυτα λογική. Το σημαντικό είναι ότι δε σε κάνει να βαριέσαι και ότι μπορείς να συμπαθήσεις τους χαρακτήρες και η πλοκή με όλα της τα κενά έχει πολύ ενδιαφέρον.

Όσο για το αν είναι έξυπνη, τουλάχιστον στον πρώτο κύκλο είναι αρκετά. Και ο Lelouch μια χαρά έξυπνος είναι. Αν δεν ήταν, όσο κι αν τον βοηθούσαν οι συμπτώσεις, δε θα έφτανε εκεί που έφτασε. Εμένα μου αρέσει που αν και είναι mecha η σειρά, έχει και λίγη στρατηγική κι όχι όλο μηχανές να πλακώνονται.

Γενικά μην την ψειρίζετε τόσο πολύ τη σειρά. Για διασκέδαση είναι. Αν δε σας αρέσει μην τη βλέπετε. :canthelp:

+6666666 το καλυτερο σχολιο που ακουσα υπερ της σειρας. λιγα και καλα λογια.

#544 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 12 June 2008 - 21:30

Αυτο ακριβως λεμε και εμεις! Δεν ειναι αριστουργημμα αλλα μας αρεσει!
Ο Lelouch μπορει να ειναι εξυπνος αλλα ειναι Γ.Τ.Π. οποτε μας τη σπαει ( εμενα και του Kenny δηλαδη γιατι ολοι οι αλλοι τον λατρευουν:oo:)
Posted Image

#545 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 12 June 2008 - 21:32

+1

Τι κάθεστε και αναλύετε τόσο τις σειρές.Έτσι χάνουν τη μαγεία τους.Απλά δείτε τες και περάστε καλά.

ΥΓ.Το Code Geass τα σπάει:head:

Posted Image

#546 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 12 June 2008 - 21:35

Οταν λες τα σπάει σει τι αναφερεσαι ακριβως...? Στα νευρα μου καθε φορα που εμφανιζεται ο Lelouch...?:hehehe:
Posted Image

#547 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 12 June 2008 - 21:38

Δηλαδή μόνο εγώ βλέπω ότι η σειρά είχε φιλοδοξίες?
Επίσης καλό λοιπόν είναι για μια σειρά όπου δεν προσφέρει και καλά πράγματα όπως αναφέρετε να βγαίνει μια σεζόν!
Τέλος εγώ όλα αυτά τα λέω γιατί πιστυεύω ότι η σειρά θα μπορούσε να είναι κάτι παραπάνω από διασκεδαστική!Θεώρω πως στην αρχή είχε τις βάσεις απλώς δεν τις εκμεταλεύτηκε!Αυτά!
Posted Image

#548 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 12 June 2008 - 21:45

Οταν λες τα σπάει σει τι αναφερεσαι ακριβως...? Στα νευρα μου καθε φορα που εμφανιζεται ο Lelouch...?:hehehe:

Όταν το αγαπημένο σου είδος είναι τα ecchi καταλαβαίνεις πιστεύω ότι δε χρειάζεται και το τελειότερο σενάριο,χωρίς τρύπες,απίστευτους χαρακτήρες κτλ για να σε συγκινήσει μια σειρά.Δεν έχω απαιτήσεις απλά απολαμβάνω αυτό που βλέπω:wooi2:

Posted Image

#549 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 12 June 2008 - 22:04

Όταν το αγαπημένο σου είδος είναι τα ecchi καταλαβαίνεις πιστεύω ότι δε χρειάζεται και το τελειότερο σενάριο,χωρίς τρύπες,απίστευτους χαρακτήρες κτλ για να σε συγκινήσει μια σειρά.Δεν έχω απαιτήσεις απλά απολαμβάνω αυτό που βλέπω:wooi2:

Ναι ρε εσυ καταλαβα απλα πειραζω τους φανατικούς του Λουλη....:drink:
Posted Image

#550 ikki

ikki

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 12 June 2008 - 22:07

Posted Image

Story

Director: Goro Taniguchi

Original Character Design: CLAMP

Genres: Adventure, Drama, Mecha, Military, Science Fiction, Supernatural

Manga Adaptions: Code Geass - Lelouch of the Rebellion, Code Geass - Suzaku of the Counterattack, Code Geass - Nightmare of Nunnally

Αν και αρχικά ξεγελάστικα από το άθλιο promotional banner, και δεν έδωσα σημασία στο Anime, πρόσφατα κατέβασα μερικά επισόδεια και ενθουσιάστικα! Η σειρά είναι διαμάντι! Όμορφα σχέδια, ελκιστική πλοκή, σωστή μουσική! Είμαι στο επισόδειο 13 αυτή τη στιγμή, και σήμερα θα δω όσο κατεβάζω αυτή τη στιγμή! :bleh:

και εγω την βλεπω την σειρα. ειμαι στο 11. απο που τα κατεβαζεις? μπορεισ να μου δώσεις το link σε παρακαλώ?:congrats:

#551 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 12 June 2008 - 22:10

Επίσης καλό λοιπόν είναι για μια σειρά όπου δεν προσφέρει και καλά πράγματα όπως αναφέρετε να βγαίνει μια σεζόν!

Είπαμε εμείς τέτοιο πράγμα? :oo:

15fkk04.jpg

#552 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 12 June 2008 - 22:11

ikki:Τσεκαρε τα ποστ στις δυο προηγουμενες σελιδες! Καλωσηρθες!
Posted Image

#553 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 June 2008 - 22:15

λειπει ο Kenny και spammarουμε ( εμεις ) τα ποντικια...:hot:

#554 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 12 June 2008 - 22:20

Είπαμε εμείς τέτοιο πράγμα? :oo:

Υep!!;)
Να ένα παράδειγμα!

Posted Image

#555 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 June 2008 - 22:23

δεν θελω να γινομαι μαντης κακων μαντατων, αλλα αν δεν εχει καθαρισει με Scheizel και λοιπους μεσα στα επομενα 2 επισοδεια μαξ φυγαμε για τριτη σεζον