Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#496 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 09 June 2008 - 12:47

Πραγματικα Sparda εχεις απολυτο δικιο ηταν ενα επεισοδιο γεματο κλισε.
Πολυ καλη και η image που εβαλες:hahaha:.
Αλλα ξεχασες να συμπληρωσεις οτι η C.C. πεινασε σ'αυτο το επεισοδιο και παραγγειλε και μια Pizza Hut.

Posted Image

#497 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 09 June 2008 - 13:54

Spoiler:

δεν λεω οτι δεν εχει κλισε, αλλα νομιζω το βλεπετε εξαρχης αρνητικα και βρισκετε μονο τα αχημα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#498 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 09 June 2008 - 13:57

Βασικά έχει συμμάχους. Στο επεισόδιο λέει ότι θα έχει την υποστήριξη από περιοχές της αυτοκρατορίας που θέλουν να αποσχιστούν και αναφέρει μερικές όπως η Ινδία.
Posted Image

#499 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 09 June 2008 - 14:01

ναι αλλα ακομα δεν εχει γινει καμια εστω και ατυπη συμφωνια, και αν θυμαμαι καλα ουτε σε επαφη δεν εχουν ερθει. αυτ οεννοω. οχι τι προβλεπεται στο μελλον, αλλα για αυτη τη στιγμη

#500 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 09 June 2008 - 14:09

Νομιζω το cone με την Ινδια το εχει αναλαβει εκεινη η μελαχρινη μηχανικος των Black Knights

Posted Image

#501 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 09 June 2008 - 15:39

Το ξαναείδα και ένιωσα.

Και συμφωνώ με Σπάρντα. Όλο κλισέ το επ.

Των Eclipse ειναι απλα το καλυτερο :)

Εσύ έχεις κάποιο συμφέρον που κάθε φορά που βγαίνει νέο επ μας λες να κατεβάσουμε την έκδοση τον εκλίπς η απλά είσαι κολλημένος;

Edited by Rushifazu Airu, 09 June 2008 - 15:41.
Pagebreak, spoiler inserted. D:

HnH5aB0.jpg

#502 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 09 June 2008 - 15:46

Κλασικά το επεισόδιο μου άρεσε
Προφανώς αποσκοπεί σε κάτι με την τελευταία του πράξη ο Zero.
Spoiler:

Για τα κλισέ συμφωνώ με τον Melkor. Δεν χρειάζεται να τα βλέπουμε αρνητικά.

Πάντως το γέλιο στο τέλος ήταν όλα τα λεφτά...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#503 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 09 June 2008 - 16:37

Aρχίζω να απογοητεύομαι σιγά σιγά...Αλλά με το να βάζει σε ένα μύλο και να αλέθει τα πάντα :μισοέξυπνο μισοεπικό σενάριο,mild ecchi,mecha,ψυχάκηδες χαρακτήρες(γιατί μη μου πείτε ότι υπάρχει κανένας φυσιολογικός),ψύγματα romance και κάποια 'ηθικά διλήματτα',cliffhangers και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο βγάζει ένα μείγμα που δεν μπορείς παρά να το παρακολουθείς με αγωνία όσο και αν ξέρεις ότι οι σεναριογράφοι δεν έχουν σχεδόν ιδέα που πάει η όλη ιστορία...

#504 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 09 June 2008 - 22:11

Ρε παιδιά, έχω μια απορία για το επεισόδιο.

Spoiler:

15fkk04.jpg

#505 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 10 June 2008 - 01:20

Κοίτα άμα το πάμε έτσι η κίνηση του Scneizel κανονικά είναι απαγορεύμενη από τους κανόνες.

Spoiler:

Posted Image

#506 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 10 June 2008 - 01:56

Εγω παντως δεν μπορω να αντεξω αλλο την nina,ελπιζω να πεθανει συντομα για το καλο της σειρας και της προσωπικης μου ηρεμιας

#507 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 10 June 2008 - 08:01

Εγω παντως δεν μπορω να αντεξω αλλο την nina,ελπιζω να πεθανει συντομα για το καλο της σειρας και της προσωπικης μου ηρεμιας

qft... hell yeah, ψωφα μικρο τρελο κομπλεξικο

#508 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 10 June 2008 - 08:30

Συμφωνω απόλυτα. Άντε να πάει γρήγορα να συναντήσει την πολυαγαπημένη της Euphie και να μας αφήσει ήσυχους. :madtodeath:

15fkk04.jpg

#509 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 10 June 2008 - 11:57

μ αρεσε τρελα αυτο το επεισοδιο...ουτε τα κλισε τα καταλαβα π λετε τιποτα...γινεται ολο και καλυτερο....

#510 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 10 June 2008 - 13:21

γενικα παντως , οσον αφορα αυτο το ανιμε , δεν πρεπει να εχουμε παραπονα σχετικα με την ταχυτητα εξελιξης των γεγονοτων και της πλοκης , παρα τα κενα .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]