Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#511 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 10 June 2008 - 15:04

qft... hell yeah, ψωφα μικρο τρελο κομπλεξικο

Ι agree :drink: Δεν φτανει που εισαι σαν αναποδο γαμωτο εισαι και αντιπαθητική... :madtodeath::dwarf:
Posted Image

#512 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 10 June 2008 - 19:30

γενικα παντως , οσον αφορα αυτο το ανιμε , δεν πρεπει να εχουμε παραπονα σχετικα με την ταχυτητα εξελιξης των γεγονοτων και της πλοκης , παρα τα κενα .

Ναι! και πιστευω αυτο ειναι το πιο δυνατο σημειο του.

#513 Kapou

Kapou

Alt τίς εί;;

• Members
  • 33 posts

Posted 11 June 2008 - 23:23

your attention please

χωρίς να θέλω να γίνω φορτικός ηθελά να προηδοποιήσω τα παιδία που κατεβάζουν το code απο torrent οτι σε πολλά forum παρατήρησα γκρίνιες για πολλά fake torrent του τιγκά στο junk &trojan-virus και όντος βρίκα στο isohunt,torrents του επ. 9 fake τα περισσότερα εκ τον οποίον είχαν υπογραφή [eclipse] sorry φίλος
HellasVagabond που θα σε χαλάσω αλλά thats the truth
(δεν ενοώ οτί οι eclipse το κάναν προς θεού)

Λοιπόοον,αυτά τωρά αυτά μπορεί και να τα ξέρατε και συγνώμη αν σας πιπιλίζω τα αυτία. (απλός είχα μια έκρηξη καλοσύνης
και καπου έπρεπε να ξεσπάσω!!)Άπλός σαν partners in crime που είμαστε ειπα να τον κοινοποιήσω για τους νεότερους.

THE RULES FOR TORRENTS

Always read the comments
Always write comments when you find junk
Keep torrents flowing
Keep downloading

Posted Image
Spoiler:

#514 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 11 June 2008 - 23:26

or go streaming video or direct downloading from trust website
Posted Image
Spoiler:

#515 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 11 June 2008 - 23:30

Εγω λεω οτι ο lelouch φταεί για ολα... Βαρεθηκε να παιζει τον ψευτοεπαναστατη και ειπε να τα βαλει με το φτωχό κοινο...:kakaka:
Posted Image

#516 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 12 June 2008 - 08:03

τωρα , δηλαδη εγω μπορει να εχω ιο ; ( ποτε και με ποια γυναικα, ο ατιμος ; )
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#517 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 12 June 2008 - 09:33

τωρα , δηλαδη εγω μπορει να εχω ιο ; ( ποτε και με ποια γυναικα, ο ατιμος ; )

Update your antivirus and scan scan scan.

Edited by Rushifazu Airu, 12 June 2008 - 10:26.
Wut.

HnH5aB0.jpg

#518 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 12 June 2008 - 09:53

Άμα κατεβάζεις από το site των Eclipse δεν έχεις πρόβλημα λογικά,ε?

#519 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 12 June 2008 - 12:35

Να σας δωσω εγω ενα site που θα σας λυσει ολα τα προβληματα:

Code Geass Fan - Direct Downloads for Code Geass r2

Κάθε φορά που βγαίνει καινούριο επεισόδιο βγάζουν links για όλα τα subs (Chihiro, gg, Eclipse) σε torrent, και DDL (MegaUpload, Rapidshare etc.) αμέσως μόλις βγουν. Πιο πριν βγάζουν τα raws. Τις επόμενες μέρες τα βγάζουν και σε online streaming στο site τους με πολύ καλή ποιότητα. Όλα αυτά έμφανίζονται και ως ανακοινώσεις στην κεντρική σελίδα. Και τόσο καιρό που κατεβάζω από αυτούς δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ρίξτε τους μια ματιά. Είναι η εύκολη λύση. :drink:

15fkk04.jpg

#520 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 12 June 2008 - 14:25

Θα το τσεκαρουμε και αυτο και θα σου πουμε...:drink:
Posted Image

#521 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 12 June 2008 - 16:18

Αυτη τη στιγμη βλεπω το Code Geass και ειμαι στο 16ο επεισοδιο και με βαση οσα εχω ακουσει για τη σειρα εχω απογοητευτει υπερτατα με οτι εχω δει. Ας μου λυσει καποιος μερικες αποριες γιατι ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως θεωρειται καλη σειρα μια με τοσες πολυαριθμες και τεραστιες τρυπες.

Spoiler: Episodes 1-16 spoilers

Posted Image

#522 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 June 2008 - 16:47

Αυτη τη στιγμη βλεπω το Code Geass και ειμαι στο 16ο επεισοδιο και με βαση οσα εχω ακουσει για τη σειρα εχω απογοητευτει υπερτατα με οτι εχω δει. Ας μου λυσει καποιος μερικες αποριες γιατι ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως θεωρειται καλη σειρα μια με τοσες πολυαριθμες και τεραστιες τρυπες.

Spoiler: Episodes 1-16 spoilers

συγνωμη, ειπε κανεις οτι το Code geass ειναι slice of life ωστε να ειναι ολα δυνατα και ρεαλιστικα?

action, mecha, scifi, military, super power, piloted robots ειναι οι κατηγοριεςβ στις οποιες εντασσεται

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#523 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 12 June 2008 - 16:53

Leave your brain shut down when watching Code Geass.Aπλά προσπάθησε να το απολαύσεις έτσι όπως είναι,enjoy the ride που λένε.
Αν και η δεύτερη season είναι πολύ πιο τραβηγμένη από τα μαλλιά.

#524 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 12 June 2008 - 17:05

συγνωμη, ειπε κανεις οτι το Code geass ειναι slice of life ωστε να ειναι ολα δυνατα και ρεαλιστικα?

Για σενα μονο τα slice of life πρεπει να ειναι "δυνατα και ρεαλιστικα"; Πολυ παραξενο μου ακουγεται :hmmm: Εγω θεωρω πλοκη και σεναριο σημαντικα σε ολα τα ανιμε εκτος απο τις κωμωδιες.

Και μου ειχαν πει οτι ειναι εξυπνη σειρα και πως ο πρωταγωνιστης ειναι ιδιοφυια, μεχρι στιγμης δε βλεπω τιποτα απο τα δυο.

Leave your brain shut down when watching Code Geass.Aπλά προσπάθησε να το απολαύσεις έτσι όπως είναι,enjoy the ride που λένε.

Ελα που δεν μπορω να μην αναλυω μια σειρα ενω την βλεπω... ευχαριστω για την απαντηση ομως, τουλαχιστον με αυτο το δεδομενο μπορω να καταλαβω γιατι εχει τοση απηχηση αφου εχει πολυ καλη ατμοσφαιρα.
Posted Image

#525 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 12 June 2008 - 17:13

Για σενα μονο τα slice of life πρεπει να ειναι "δυνατα και ρεαλιστικα"; Πολυ παραξενο μου ακουγεται :hmmm: Εγω θεωρω πλοκη και σεναριο σημαντικα σε ολα τα ανιμε εκτος απο τις κωμωδιες.

Και μου ειχαν πει οτι ειναι εξυπνη σειρα και πως ο πρωταγωνιστης ειναι ιδιοφυια, μεχρι στιγμης δε βλεπω τιποτα απο τα δυο.
Ελα που δεν μπορω να μην αναλυω μια σειρα ενω την βλεπω... ευχαριστω για την απαντηση ομως, τουλαχιστον με αυτο το δεδομενο μπορω να καταλαβω γιατι εχει τοση απηχηση αφου εχει πολυ καλη ατμοσφαιρα.

καλα και εμεις , επι τοσα ποστ αυτα αναλυουμε .
Πολλες συμπτωσεις , πολλα κενα , γρηγορη πλοκη ομως και δραση .
Το εξυπνος ειναι που δικαιολογει τις συμπτωσεις ....τουλαχιστον νομιζουν , εστω σχετικα με τον λουλε...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]