Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#166 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 23 June 2007 - 08:15

Παιδια, στις συναυλιες των Yamato, εκτος απο τους ιδιους που ηταν καταπληκτικοι, ενα μεγαλο μπραβο αξιζουν και τα παιδια απο την ομαδα Ελπιδα, που καταφεραν να απεξαρτηθουν. Οι συναυλιες αυτον το σκοπο ειχαν, να μαζεψουν κοσμο και χρηματα γι αυτη την ομαδα, γι αυτο και δεν μοιραστηκαν προσκλησεις ουτε καν στους χορηγους.
Συγχαρητηρια λοιπον, και ευχομαι να ειναι παντα "καθαροι"...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#167 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 23 June 2007 - 09:32

απο την Ομάδα Ιθακη ήταν.

#168 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 23 June 2007 - 12:11

Λεπτομερεια...χεχε...μακαρι ολα τα παιδια αυτα να καθαρισουν, απ'οποια ομαδα κι αν ειναι...
Posted Image

#169 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 23 June 2007 - 13:52

Όχι από την ομάδα της Ιθάκης....

Τα παιδιά είναι της Ιθάκης και απλά από παράδοση κάνανε τα κρούστα της Ιθάκης.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#170 bilias

bilias

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 24 June 2007 - 22:04

~ THE STONE ROCKERS NIGHTSTALKER CONFIRMED FOR THE 1ST DAY OF MH FESTIVAL Posted Image

~ THE VIKING FOLK METALLERS FROM FINLAND MOONSORROW CONFIRMED FOR THE 2ND DAY OF MH FESTIVAL Posted Image

~ THE ELECTRO/INDUSTRIAL GREEKS SIVA SIX CONFIRMED FOR AN AFTER LIVE SHOW @ 3RD DAY OF MH FESTIVAL Posted Image

~THE ROCK/POP/TROPICAL GREEKS CONFIRMED FOR AN AFTER LIVE SHOW @ 2ND DAY OF MH FESTIVAL Posted Image

EVERY NIGHT (3 DAYS) 01:40 - 02:00 GOTH/STRIP DANCE SHOW
~ FULL PROGRAMM OF MH FESTIVAL ACTS CLICK HERE
~ DUE TO NEW VENUE CAMPING WILL BE CHARGED 2 EUR PER DAY & 4 EUR THE 3DAYS

#171 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 24 June 2007 - 23:19

Βρε παιδια, βρε παιδια ας προετιμαστομεν για το μεγαλητερο γεγονος της χρονιας απο τωρα!!!
3 ΙΟΥΛΙΟΥ METALLICA ROCKWAVE FEST. AND NOTHINKG ELS MATTERS!!!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#172 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 25 June 2007 - 01:33

Βρε παιδια, βρε παιδια ας προετιμαστομεν για το μεγαλητερο γεγονος της χρονιας απο τωρα!!!
3 ΙΟΥΛΙΟΥ METALLICA ROCKWAVE FEST. AND NOTHINKG ELS MATTERS!!!!!

Ναι ναι!! Εχω ψηθει πολυ να παω!! :head: :hero:
Posted Image

#173 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 25 June 2007 - 09:50

πήρα εισιτήριο των 60 €... άντε να δούμε τι θα δούμε...

ΚΑΙ ΜΗ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ MDB για να βγουν πιο γρήγορα οι Metallica. Θα δείτε live κανιβαλισμό...

#174 luisdio

luisdio

Starting...

• Members
  • 19 posts

Posted 25 June 2007 - 19:22

Να ρωτησω κατι ασχετο.Ξερει κανεις αν εχουν μεινει εισητηρια για Plant των 50 euro?

#175 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 26 June 2007 - 00:42

πήρα εισιτήριο των 60 €... άντε να δούμε τι θα δούμε...

ΚΑΙ ΜΗ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ MDB για να βγουν πιο γρήγορα οι Metallica. Θα δείτε live κανιβαλισμό...

δεν θα δεις τιποτα.με εισητηριο των 60 εβραιων θα εισαι στου διαολου το κερατο μακρια απο τη σκηνη.

Posted Image

#176 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 26 June 2007 - 10:43

ρε ο θείος έχει βιονική όραση... και είναι και αψηλός... και κάποιον θα κοπανήσω να πλησιάσω... :nosey:

#177 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 26 June 2007 - 12:17

Ασχετο λιγακι, αλλα θα το πω γιατι πουθενα αλλου δε μου κολλαει...Μεχρι και την πεμπτη παιζεται στο θεατρο Badminton η παρασταση Lord of the Dance...παρολη την οφθαλμοφανη για την υποθεση ονομασια της παραστασης, τα 1500 απο τα 2500 ατομα που γεμιζουν το θεατρο καθε βραδυ, ερχονται με την εντυπωση οτι θα δουν συναυλια κελτικης μουσικης... ενω ειναι ενα συγκροτημα απο καμια εικοσαρια χορευτες που χορευουν παραδοσιακες ιρλανδικες κλακετες..:nosey:..
Κι εγω η κακια..οσοι κι αν με ρωτησαν, οσοι κι αν με πηραν τηλεφωνο για πληροφοριες δεν τους κατατοπισα..:hiding_something::kill4u:
Posted Image

#178 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 27 June 2007 - 00:56

Ποιος ειπαμε θα ειναι την Τριτη Terra Vibe στους Metallica?
Διοτι εγω θα παω αλλα οι φιλοι μου δεν μπορουνε... :emptyonexg1:
Posted Image

#179 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 27 June 2007 - 07:29

θείος Σπόνης παρών...

αν θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί [γιατί και εγώ μέχρι τώρα δεν έχω κανονίσει τπτ] στείλε ΠΜ ή πρέπει να έχεις και το κινητό μου...

#180 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 27 June 2007 - 12:12

Τη Δευτέρα που μας πέρασε πάντως απήλαυσα για άλλη μια φορά τον Αλκίνοο παρέα μα το Μάλαμα στο Λυκαβηττό. Απλά ήταν απίθανα. Δε μου άρεσε που οι φαν του Μάλαμα το παίζουν κάτι και κράζανε τον Αλκίνοο, ο δε φωτισμός ήθελε λίγο περισσότερη προσοχή, ο ήχος υποφερτός. Κατά τα άλλα μια χαρά. Όσοι ήταν εκεί ελπίζω να το χάρηκαν κι εκείνοι.

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image