Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#196 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 00:40

δηλαδη τι λεω?:erk:
Υ.γ απλα τη λεξη γαμ.... τη χρησιμοποιουν ουκ ολιγο στο forum gi ayto το εγραψα

#197 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 01:51

και όπου τη βρω την κάνω edit...

αλλά το υπόλοιπο σχολιάζω

"κοιμήθηκα στα support"

εκεί πάει το "είσαι 17"

και εξηγούμαι...

κάποια εποχή έγινε μια συναυλία στο Ρόδον Nevermore / Iced Earth [Τρίτη του Πάσχα πρέπει να ήταν αν θυμάμαι]
οι Iced Earth σε τρελή φόρμα αφού το Dark Saga έσπειρε...

ανοίγουν οι Nevermore, παίζουν το set τους αλλά όλος ο κόσμος φωνάζει Iced Earth-Iced Earth... σπάζονται με το δίκιο τους και δεν κάνουν ούτε encore...

και χρόνια αργότερα όσοι είχαν δει αυτή τη συναυλία μουτζώνουν τον εαυτό τους για το τι είχαν τη δυνατότητα να δουν και το έχασαν...

οπότε μην είσαι απόλυτος για τπτ. Και ναι οι Μετάλλικα ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλοί αλλά και τα άλλα συγκροτήματα δεν πήγαν πίσω...

#198 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 17:44

δες οταν επαιζαν οι my dying bride kai mastodon μπορει να μη μου αρεσαν αν και οι πρωτοι μου φανηκαν καλυτερη αλλα ημουν αντιθετος στους βλακες που φωναζαν metallica την ωρα που οι αλλοι παιζαν.Ειναι ντροπη.Οταν λεω κοιμηθηκα εννοω δεν εδωσα σημασια οχι οτι προσβαλα το συγκροτημα που επαιζε.

#199 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2007 - 11:35

το σώζεις σιγά σιγά... ;)

#200 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 11:42

Δημοσιευμένη  εικόνα
Μetal Healing Festival aproaches
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#201 Turgon

Turgon

Anime Amateur

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2007 - 08:51

Έδωσα το παρόν στο Santriani + Firewind προχθές.
Οι Firewind γενικά ήταν καλούτσικοι αν και σφάξανε μερικά κομμάτια τους. Τους αξίζει πάντως ένα μεγάλο μπράβο γιατί δεν πτοήθηκαν από το άθλιο κοινό που ήταν εκεί. Ο κόσμος πήγε μόνο για τον Santriani και μόνο που δεν τους γιούχαραν τους τύπους. Ήμουν ο μόνος που έκανα την παραμικρή κίνηση και ήμουν και άυπνος XD

Τώρα για τον Santriani, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Σε κάποια φάση έπαιζε με τα χέρια δεμένα κόμπο και αμέσως μετά με το στόμα. Οι κλασσικές σπαστικές κινήσεις και το δάχτυλό του ήταν σαφώς τα highlights της βραδιάς :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#202 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2007 - 16:11

Για όσους πήγαν και θέλουν ένα ενθύμιο και για όσους δεν πήγαν και θέλουν να δουν τι έχασαν...(κι εγώ είμαι ένας από αυτούς που δεν πήγαν :if:)
Η συναυλία των Metallica στο φετινό Rockwave ανέβηκε στο blue-white
link

Επίσης έχει ανέβει και μία ιστορική συναυλία στην Ελλάδα ενός από τους πιο pure rock καλλιτέχνες όλων των εποχών! Του Rory Gallagher:respect:
Η συναυλία είχε δοθεί στις 12 Σεπτεμβρίου 1981 στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφιας και όπως καταλαβαίνεται δεν είναι αρχείο βίντεο αλλά ηχογράφηση δεδομένου ότι την εποχή εκείνη οι βιντεοκάμερες στην Ελλάδα πρέπει να ήταν ανύπαρκτες!
link
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#203 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2007 - 09:41

Για όσους πήγαν και θέλουν ένα ενθύμιο και για όσους δεν πήγαν και θέλουν να δουν τι έχασαν...(κι εγώ είμαι ένας από αυτούς που δεν πήγαν :if:)
Η συναυλία των Metallica στο φετινό Rockwave ανέβηκε στο blue-white
link

Error
No such torrent.

Anyway... Θα παει κανεις Tool?
τον σεπτεμβρη.... :knock-knock:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#204 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2007 - 17:32

Despic Μήπως δεν είσαι μέλος στο blue-white?
Εγώ που τα ξαναπάτησα τα link που έχω δώσει δουλεύουν και τα δύο...:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#205 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2007 - 02:00

Despic Μήπως δεν είσαι μέλος στο blue-white?
Εγώ που τα ξαναπάτησα τα link που έχω δώσει δουλεύουν και τα δύο...:nosey:

Μπααα.... Εγινα μελος αλλα ακομα τιποτα.... :bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#206 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2007 - 10:54

αν το έχει κάποιος ας μου στείλει κανά πμ...

και για tool το σκέφτομαι... θα δείξει...

#207 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2007 - 16:10

πηγε κανεις χθες σε James - Tori Amos?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#208 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2007 - 19:57

δεν ειδα να το αναφερει καποιος αλλα και οι Παραδαις λοστ τα σπασαν στο ελληνικο! :wooi2:

οσον αφορα για τους μεταλλικα κυκλοφορει το βιντεο και το οντιο σε λινκ...
αν θελει κανεις το λεει!

#209 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2007 - 07:52

πηγε κανεις χθες σε James - Tori Amos?

Εγώ. Η Tori Amos μου φάνηκε πολύ αδιάφορη αλλά ούτως ή άλλως δε μ'αρέσει. Οι James από την άλλη ήταν απίστευτοι. Από τις 2-3 καλύτερες μπάντες σε live που έχω παρακολουθήσει ποτέ. Ήταν φανταστική η ενέργεια που μετέδιδε ο τραγουδιστής, σε κάποιες φάσεις θύμιζε Iggy Pop. Τι να πω, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου.

#210 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2007 - 11:12

goto.Tool.yes :D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"