για τους φιλους της trance παρακατω live broadcasting απο tomorrowland..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2014 - 14:01
για τους φιλους της trance παρακατω live broadcasting απο tomorrowland..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2014 - 13:16
Πήγα χθες Led Apple και μου άρεσαν πάρα πολύ! <: Αν δεν υπήρχαν οι συνεχείς τσιρίδες και κραυγές βέβαια θα ήταν λίγο καλύτερα.
Μερικές φωτογραφίες από την συναυλία αν και είναι τραβηγμένες από κινητό και δεν είναι καλές:
Μπορεί κάποια στιγμή να ανεβάσω και κανένα βίντεο στο youtube, αλλά δεν έχω τραβήξει κανένα τραγούδι ολόκληρο. Ελπίζω να ανέβει κανένα από όσους ήταν στην VIP ομάδα που ήταν πιο κοντά και με λιγότερα χέρια μπροστά στην κάμερα.
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2014 - 20:01
Για την προώθηση του νέου δίσκου τους θα έρουν οι Eluveitie στις 13 και 14 Φεβρουαριου στην Αθηνα και στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.
Τα εισητήρια ξεκινάνε απο 23 ευρά.
Προσωπικά νομίζω πως ο δίσκος είναι αρκετά καλός (για τα καινούρια τους στάνταρ) με αρκετά τραγουδια του να μπαίνουν στα τοπ τους.
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2014 - 13:36
Προσωπικά νομίζω πως ο δίσκος είναι αρκετά καλός (για τα καινούρια τους στάνταρ) με αρκετά τραγουδια του να μπαίνουν στα τοπ τους.
Η δοξα της βιομηχανιας της κατα τα αλλα underground μουσικης (ειδικα το φετινο In Flames που ειναι η επιτομη της παρανοιας) σε ολο της το μεγαλειο. Προσεξε τις λεξεις "τα νεα στανταρντ" για να μεταφρασεις αυτο που γραφω. Και το λεω με αφορμη, οχι με κατι προσωπικο φυσικα.
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2014 - 18:00
Επίσης λίγο μετά (στις 30 Νοεμβρίου) έρχονται και οι Kadavar στο An Club ^_^ \ο/
Περιορισμένη online προπώληση: €15
(αποκλειστικά στο catchthesoap.eventbrite.com)
Υπόλοιπο προπώλησης/ταμείο: €18
Σημεία προπώλησης:
Ticket-House - Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), Αθήνα (τηλ: 210 3608 366)
Rhythm Records - Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια (τηλ: 210 3841 550)
Gorilla 11 - Θησέως 7, Μαρούσι (τηλ: 210 8069 800)
Off the Record - Αγίου Κωνσταντίνου 13, Πειραιάς (τηλ: 210 4190 230)
http://catchthesoap.eventbrite.com/
123tickets.gr
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2014 - 01:32
Ενημερωτικά,πήγα σε συναυλία στο Lab Art αυτή την Παρασκευή που μας πέρασε,το εισαγωγικό συγκρότημα που έπαιζε λεγόταν despite everything.
Πανκ ροκ παίζουν οι τυπάδες και πολύ μου άρεσαν...Από αθήνα είναι.
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2020 - 12:59
Σε λίγο ξεκινάει συναυλία, από γνωστούς μου (Ιάπωνες ροκάδες), μπορείτε να την παρακολουθήσετε δωρεάν διαδικτυακά.
Σύνδεσμος, παρακάτω.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.