Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#151 george

george

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 18 June 2007 - 14:41

Συγγνώμη αλλά άκουσα από την φιλτατή Matsu ότι οι Yamato θα έρθουν εδώ Θεσσαλονίκη...Αλλά δεν ξέρω το ΠΟΥ θα παίξουν...Ξέρω ότι θα παίζουν αύριο.Αν κάποιος Θεσσαλονίκιος ξέρει γιαυτό ας ενημερώσει εδώ γιατί θέλω πολύ να πάω να τους ακούσω.

Αν και είναι εκτός θέματος.. θα παίξουν στο Θέατρο γης. Για tickets εδώ: http://www.ticketservices.gr/

#152 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 18 June 2007 - 14:53

Συγγνώμη αλλά έδωσες λάθος ιστοσελίδα φίλε george...

Εδώ είναι οι πληροφορίες για τους Yamato http://www.ticketservices.gr/index.php?id=293&p=2&lang=gr

Kαι θα γίνει μεθαύριο...Μεγάλη τύχη :D
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#153 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 20 June 2007 - 12:28

Δεν ειμαι σιγουρος οτι μετρανε ως συναυλιες αλλα δεν πειραζει...

And last but not least...
29 Ιουνιου 2007
Carl Cox @ Luv

ΕΛΕΟΣ.....ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ Hiroshi Watanabe...Είναι ο αγαπημένος μου dj/παραγωγός !!!! αλλα εκείνη την μέρα γράφω γαμώτο μου...:fromabove::Crying2::Crying2::Crying2::cry5::cry5::cry5:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

#154 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 20 June 2007 - 14:21

ΕΛΕΟΣ.....ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ Hiroshi Watanabe...Είναι ο αγαπημένος μου dj/παραγωγός !!!! αλλα εκείνη την μέρα γράφω γαμώτο μου...:fromabove::Crying2::Crying2::Crying2::cry5::cry5::cry5:

Στον Hiroshi Watanabe δεν πηγα τελικα, δουλευα... :deadga6:
Carl Cox δεν χανω με τιποτα οπως δεν ειχα χασει ουτε Umek και Dave Clarke παλι στο Luv... (ευτυχως που αυτοι ξεκινανε αργα)
Posted Image

#155 Turgon

Turgon

Anime Amateur

• Members
  • 107 posts

Posted 20 June 2007 - 15:14

Αύριο πάω Scorpions. Δεν τρελαίνομαι και ιδιαίτερα για την μουσική τους, αν και κάποτε είχα κόλλημα, αλλά το συγκεκριμένο συγκρότημα ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ στην Ελλάδα, γιατί είναι το μόνο φανατικό κοινό που τους έχει απομείνει και το ξέρουν.

Και όντως ξεσκίστηκαν. Τα σπασε ο Uli. Πήγα περισσότερο για τον Joe Cocker [επίσης τα σπασε] αλλά οι Scorpions γενικά ήταν θεοί.

Μία τελευταία δήλωση: ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ >.<

Την ώρα που πέταξε ανακοίνωση για τελευταίο δρομολόγιο έπαιξαν τα καλύτερα τους οι Scorpions. Still Loving You όταν βγήκα από το γήπεδο, When The Smoke Is Going Down στο δρόμο προς τον ηλεκτρικό και Rock You Like A Hurricane την ώρα που ξεκίναγε. Έφτασα σε σημείο να βαράω το κεφάλι μου στο τζάμι του βαγονιού...
Posted Image

#156 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 20 June 2007 - 15:39

Μία τελευταία δήλωση: ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ >.<

Την ώρα που πέταξε ανακοίνωση για τελευταίο δρομολόγιο έπαιξαν τα καλύτερα τους οι Scorpions. Still Loving You όταν βγήκα από το γήπεδο, When The Smoke Is Going Down στο δρόμο προς τον ηλεκτρικό και Rock You Like A Hurricane την ώρα που ξεκίναγε. Έφτασα σε σημείο να βαράω το κεφάλι μου στο τζάμι του βαγονιού...

:redcard2:
Γκάφα ολκής!!!Διάβασα στις εφημερίδες ότι ενώ είχε ανακοινώσει ότι λόγω της συναυλίας θα παράτεινε τα δρομολόγιά του για 1 ώρα, τελικά δεν το έκανε και την πατήσατε άσχημα όσοι φύγατε να προλάβετε το τελευταίο τρένο...:deadga6:
Θα πήγαινα κι εγώ αλλά τους είχα ξαναδεί και δεν μου έκανε αίσθηση, επίσης κρατάω τα λεφτά για να πάω σε κάποια συναυλία που να μην εχω ξαναδει live το συγκρότημα.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#157 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 20 June 2007 - 18:45

Πραγματικά ήταν ίσως η καλύτερη συναυλία που έχω πάει ποτέ. Μ'άρεσε ο Joe Cocker ακόμα και αν δεν ήξερα τίποτα γι'αυτόν, αλλά τα λόγια μου για τους Scorpions είναι πραγματικά λίγα. Έκαναν απίστευτη εμφάνιση. Η καλύτερη τους απ'αυτές στο Καραϊσκάκη, σίγουρα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από τις παλιές ψυχεδελικές κομματάρες τους, δηλαδή τα τραγούδια της εποχής του Uli; Ο οποίος πραγματικά έδωσε ρέστα. Τι να πω, in trance εντελώς καταστάσεις.

Όσων αφορά τον ΗΣΑΠ, έλεος, για μια ακόμη φορά γίναμε ρεζίλι. Μπράβο μας.

#158 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 20 June 2007 - 23:06

Παιδιά μόλις γύρισα από την συναυλία των Yamato...απίστευτοι οι ιάπωνες και το πως κρατούσαν τον ρυθμό τους πάνω από 140 bpm !!!

Δεν έχω ξαναδει τέτοιο συγκρότημα...Μάλιστα πήρα αυτόγραφο από την μία γιαπωνέζα !!! :D

Μεγάλη κωλοφαρδία να πάω να τους ακούσω...Είχε δίκιο η Matsu που μου το είπε γιαυτούς :D

Έχω ηχογραφήσει στο κινητό μου την σχεδον 85% συναυλία τους.Το υπόλοιπο % ήταν από τα γέλια των μερικών και λίγη πρακτική ενός ιάπωνα και του κοινού !!! Άμα ξαναρθούν Ελλάδα σας συνιστώ να πάτε να τους ακουσετε !!!

#159 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 21 June 2007 - 09:38

Πηγα και εγω στους Yamato χθες, και ηταν πραγματι καταπληκτικοι. Στην αρχη ημουν σκεπτικος γιατι δεν ηξερα αν θα μπορουσαν να κρατησουν το ενδιαφερον του κοινου απλως βαρωντας ταμπουρλα επι 100 λεπτα.. Δεν ηταν ομως ετσι. Και πολυ ωραιο ηχο ηχαν, και ωραια αεροπλανικα κανανε με τα τυμπανα τους, αλλα το καλυτερο της βραδιας ηταν το χιουμορ τους. κανανε ωραια σκετσακια οπως ο αγωνας τεννις με τα τυμπανα, και φυσικα τα σημεια που ειχε και audience participation.

Γεμισε το θεατρο Γης και απο τα σχολια που ακουγα στο τελος, ολοι το ευχαριστηθηκαν!!

:wooi2::wooi2:

εθεαθηκαν αρκετα anime related μπλουζακια, οποτε σιγουρα καποιοι απο εδω πηγαν.. DJ Δρακε, μηπως φορουσες ενα NARUTO t-shirt?
Posted Image

#160 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 21 June 2007 - 10:20

Rofl... οχι ρε...δεν φορούσα αλλά παίζει να με είδες...ήμουν εκείνος με το σκηνικό με την Χοντρέλα...Πράσινο παντελόνι, μαύρη μπλούζα ferrari και μαύρο καπέλο και σαγιονάρες.ήμουν στην μέση ακριβώς για καλύτερη ακουστότητα :D

#161 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 21 June 2007 - 12:04

ακουστότητα :D

owned.-

Posted Image

#162 bilias

bilias

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 21 June 2007 - 19:29

Γεια και χαρά. Το παρακάτω μήνυμα δεν είναι spam, απλα μπήκα να ενημερώσω γιατι έχουμε αλλάξει χώρο και εντόπισα ότι το συζητάτε κι αυτο το live και ελπίζουμε στην υποστήριξη σας! Bilias, Metal Healing Festival Team Finally!! ~ NEW FEST AREA OF METAL HEALING FESTIVAL WILL BE @ DRAMA - KOKINOGIA & EN LIMNI PERFORMANCE AREA. Posted Image Posted Image Posted Image Χάρτης
BY TRAIN

~ THE NEAREST TRAIN STATION IS IN DRAMA CITY 17 km FROM THE VENUE OF M.H. FESTIVAL.
~ IN YOUR ARRIVAL YOU CAN TAKE OUR BUSES THAT WILL TAKE YOU STRAIGHT TO THE FEST AREA.
~ HERE YOU CAN FIND TELEPHONE NUMBERS OF RAILWAY STATIONS AND SEARCH FOR YOUR DEPARTURES THROUGH THE SEARCH ENGINE OF HELLENIC RAILWAYS ORGANIZATION (OSE).

BY CAR

~ From Thessaloniki...
~ THE ROAD TRIP FROM THESSALONIKI TO DRAMA IS ABOUT 50 MINUTES + 15 MORE MINUTES TO KOKINOGIA VILLAGE.
~ FROM THESSALONIKI YOU MUST FOLLOW THE HIGHWAY ROAD TO KAVALA.
~ THE NEXT CITY AFTER THESSALONIKI IS ASPROVALTA.AFTER ASPROVALTA CITY YOU'LL SEE THE SIGNS FOR DRAMA CITY.

~ BY BUS

~ THERE ARE BUSES FROM SERRES,KAVALA & THESSALONIKI STRAIGHT TO DRAMA CITY.
~ IF YOU ARE COMING FROM ATHENS YOU HAVE TO STOP TO THESSALONIKI & RENEW YOUR BUS.
~ IN DRAMA STATION YOU HAVE TO RENEW AGAIN YOUR BUS FOR KOKINOGIA VILLAGE.
~ ORGANIZED TOUR BUSES WITH RESPONSIBLE FOREMOST PERSONS FROM DIDYMOTEIXO,ALEXANDROYPOLI,KOMOTINI,KAVALA.
~ RESERVE A TOUR BUS SEAT & CONTACT THE RESPONSIBLE PERSON.
~ TO BOOK A SEAT FOR THE TOUR BUS FROM KAVALA YOU CAN CONTACT => VASILIS (6947 102652).
~ TO BOOK A SEAT FOR THE TOUR BUS FROM KOMOTINI CONTACT => KOSTAS (6948 595956).
~ TO BOOK A SEAT FOR THE TOUR BUS FROM ALEXANDROYPOLI CONTACT => NIKOS (6974 713192).
~ TO BOOK A SEAT FOR THE TOUR BUS FROM DIDYMOTEIXO CONTACT => YANNIS (6974 160961).
~ TO BOOK A SEAT FOR THE TOUR BUS FROM THESSALONIKI CONTACT => SIFIS (6976 643388 ).
~ TO BOOK A SEAT FOR THE TOUR BUS FROM TURKEY CONTACT => ADNAN (0535 650 78 60) OR PENA MUZIK EVI-INSTABUL (0212 259 01 95).
~ TO BOOK A SEAT FOR THE TOUR BUS FROM ATHENS CONTACT => EAT METAL RECORDS - GRIGORIS (210-3819741).
Με λίγα λόγια: Νέος καταπληκτικός χώρος 17 χλμ. εξω απο τη Δράμα (Κοντά στο σπήλαιο του Αγγίτη) με δεντρα λιμνουλες κ.λ.π. κ.λ.π. στο χωριό Κοκινόγια, ο οποίος λέγεται "Εν Λίμνη" Επιτέλους στεριώσαμε. Η Ασπροβάλτα εφυγε απο τα πλάνα, και τέλος μ'αυτό. Οι αντικαταστάσεις ανακοινώνονται σύντομα. Οπότε όποιος ρωτάει που είναι το M.H. Festival πλέον η απάντηση ειναι η αποπάνω. :) Το μέρος ειναι καταπληκτικό. για οποια απορία όσον αφορα ποια διαδρομη να ακολουθήσετε κ.λ.π. ρωτηστε με. Η πιο σύντομη και πιο καλή ειναι Θεσ/νίκη-Εγνατία-Ασπροβάλτα-Νέα Κερδύλια(ποταμός Στρυμόνας)-Δράμα-17 χλ.μ. μετά για το Εν Λίμνη.
Οι κανόνες του φεστιβάλ βρίσκονται εδώ
Δείτε εδώ
http://www.myspace.com/metalhealingfestival http://www.metalbolt.com/ Ευχαριστώ

#163 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 21 June 2007 - 19:57

owned.-

Ε όχι και owned.Δεν πάει για Hall of Fame.Είναι η αλήθεια.Πολύ κοντά από κει θα ήταν πολύ δυνατά ο ήχος και θα ήταν άσχημος ο ήχος και πολύ μακριά θα ήταν αρκετά σιγανός και δεν θα ακουγόνταν καλά τα πρίμα.Έτσι είναι η φάση και γιαυτό κάθησα στην μέση.

#164 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 23 June 2007 - 00:06

Metal healing σε αποσταση μισης ωρας απο το σπιτι μου:Blissfull:
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#165 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 23 June 2007 - 00:39

Απο εμενα 1 ωριτσα.Θα ευχαριστιθουμε συναυλια παντος 3 μερουλες
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something: