Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#181 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 29 June 2007 - 00:26

Μαλλον εγω θα γιουχαρω τους mdb αν δεν εχω κοιμηθει.:hahaha::hahaha::hahaha::wooi2:

#182 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 02 July 2007 - 14:16

κάποιος θα γυρίσει σπίτι του decapitated...

χθες βρέθηκα στο Terra Vibe...

τι είδα;

- Iced Earth ... τους έχω δει στην καλύτερή τους φάση και στην καλύτερη τους συναυλία... οπότε δε μου είπαν και τπτ ιδιαίτερο...

- Dream Theater... Όταν παίζουν τα παλία τους [μέχρι και scenes...] είναι απλά απίστευτοι... Όταν πιάνουν τα επόμενα, ε όσο να'ναι βαριέμαι... Επίσης είναι από τις λίγες μπάντες που ο τραγουδιστής περισσεύει. Περνάει πάνω από το μισό της συναυλίας backstage... Και όπως είπε και ο φίλος μου, πρέπει να παίζει σκάκι με τους roadies για να περνάει η ώρα του...

- Heaven and Hell [aka Black Sabbath with Dio]... ξεκινάνε καλά με Mob Rules, Children of the Sea... Παίζουν διάφορα άλλα [και από Dehumanizer], βλέπουμε και σόλο drums [Vinny Appice] και αργότερα τον θείο-Tony Ιommi να σολάρει... Και μετά ακολουθεί Die Young , ένα ξεχειλωμένο Heaven and Hell [που εγώ το γόυσταρα] και το encore με Neon Knights... Ε αυτή η τριάδα μας ξετίναξε...

αύριο το μενού έχει MDB, Metallica, Mastodon

και ο Σεπτέμβρης κρύβει μια έκπληξη

#183 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 02 July 2007 - 14:40

και ο Σεπτέμβρης κρύβει μια έκπληξη

δεν ασχολουμαι με τα σχολια σου αγαπητε γεροντα για τις νεκρες προ πολλου μπαντες που ανεφερες(δημιουργικα) ουτε με το τι θα δεις σημερα-ειπαμε MDB support με Katatonia -και πανω- σε κλειστο χωρο μες το χειμωνα .
αλλα με το γεγονος οτι οι Tool γλυκαθηκαν απο τα ωραια λεφτακια που μας πηραν τν περασμενη φορα και θα ξαναρθουνε.
Και στο Τερα Βαιμπ ε?
ευχομαι να εχει κατακλυσμο ,να βρεχει γατες σκυλους και καρεκλοποδαρα να μην πατησει ψυχη.

Αυτη η τακτικη ειναι τελειως αλλου για αλλου .μονο στην ελλαδα γινονται αυτα.
δηλαδη καθε χρονο εχουμε τους "συνηθεις υποπτους" : Kreator, Paradise Lost , Anathema κλπ.πλεον εχουμε και το αλλο.φερνουμε μια μπαντα που στο δημιουργικο της peak δεν ειχε περασει ουτε στο ιδιο ημισφαιριο μας και μετα την φερνουμε ξανα και ξανα.
see:Twisted Sister,WASP,Mastodon,Sabbath κλπ.
μακριαααααααααααα....

Posted Image

#184 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 02 July 2007 - 14:45

χθες πήγα γιατί βρέθηκε στα χέρια μου πρόσκληση... δε θα πήγαινα αλλιώς...

για Tool δε ξέρω αν θα ξαναπάω... πάντως ο άλλος [γιου νόου, Μήτσος] τρελάθηκε πάλι...

ας τους δω αύριο τους MDB και τους ξαναβλέπω όποτε ξανάρθουν... δε κάνω διακρίσεις...

#185 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 05 July 2007 - 08:04

Metallica δεν θα πω πολλα... απλα ηταν Θεοι
Btw οι MDB γαμησανε επισης αν και δεν τους προλαβα απο την αρχη αν κ η ωρα και ο κοσμος (12- 15 χρονων ακουσα Metallica πριν 1 χρονο πηρα μπλουζα και μακραινω το μαλλι κ γ@μ@ω + γκομενακια που ακουγαν/νε Avril Lavigne και καποια στιγμη ανακαλυψαν οτι το Nothing Else Matters ειναι το αγαπημενο κομματι τους) τους αδικησε...

Οσο για το Σεμπτεβριο ερχονται οι Orange Goblin σιγα μην δωσω 666 ευρω παλι για Tool (βασικα μην λεω κ μεγαλα λογια μπορει να ξαναπαω:P)
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#186 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 July 2007 - 08:41

Να και άλλος ένας που συμμερίζεται την άποψή μου...

Οι MDB αν και αδικηθήκαν από την ώρα και ο ήχος τους δεν ήταν τόσο καλός, ήταν παραπάνω από μια χαρά για μένα...
Ο κόσμος που αναφέρει ο toXas καθώς και η ταλαιπωρία που έφαγα μετά [1μιση ώρα ακίνητος μές στο πάρκιν] ίσως είναι ο λόγος να αποσυρθώ από τα μεγάλα "φεστιβάλ" [και να ακολουθήσω το δόγμα ΡοΜ περί συναυλιών]
Οι Mastodon αν και παίξαν μόνο 55 λεπτά σε μερικά σημεία με κουράσαν.
Οι Metallica ήταν ΠΑΡΑ πολύ καλοί και χαλάλι τους και τα 12 κιλά χώμα που έφαγα...

toXas να σε γνωρίσω στον κολλητό μου που ζει μονο και μονο για να δει Orange Goblin... όλα τα υπόλοιπα δεν τον ενδιαφέρουν απλά :D

#187 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 05 July 2007 - 09:22

Και λαβε υποψην σου οτι δεν τρελενομαι για MDB αλλα παρολα αυτα μια ανατριχιλα την ενιωσα:P
Καλα για την ταλαιπωρια ασε μην το συζητας τα ποσα πραγματα τραβηξα για παρω εισητηριο, να παω - να φυγω,ενας απιστευτος ποδαροδρομος, η ταλαιπωρια κατα την διαρκεια της συναυλιας που περιμεναμε ποση ωρα μες στην ζεστη και στα χωματα μεχρι να βγουν οι metallica, την απιστευτη κουραση λογο του οτι δεν ειχα κοιμηθει κ ηρθα αυθυμενων απο την Πατρα με τα κτελ (παλι καλα που εχει κρυα μπυρα κ ηπια μερικες κ στανιαρα), το κοσμο που με ξενερωνε γυρω μου, το ποδι μου που το σακατεψα για περασω το γ@μ*μ*νο το κεκλιδωμα χωρις να με παρει χαμπαρι ο σεκιουριτας, το οτι εκαψα δυο μαθηματα που επρεπε οπωσδηποτε να δωσω και τι αλλα να σου πω χιλια δυο αλλα
ΚΑΙ παρολη ολη την ταλαιπωρια, την κουραση κ την αρχικη μου δυσπιστεια περασα γαματα μονο κ μονο που το μια μπαντα μετα απο ολα αυτα με εκανε να περασω καλα ειναι μεγαλοι Θεοι... το σιγουρο ειναι, κ για αυτο μετανιωσα, οτι θα μπορουσα να ειχα περασει καλυτερα αλλα οκ χαλαλι τους

Καλα κανει το παλικαρι οταν μιλας για Orange Goblin υπαρχει μονο stoner, μπουκαλια ουισκι και ολα τα υπολοιπα δεν εχουν καμια αξια \m/
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#188 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 July 2007 - 10:29

προλαβαίνω μέχρι τον Σεπτέμβρη να κάνω κάποια μαθήματα πάνω σε O.G. μήπως και τους δω και εγώ... Καλά αν το πω αυτό στον Κώστα [φίλος μου] βλ΄πεω να πέφτει λιπόθυμος ...

#189 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 05 July 2007 - 22:38

Metallica καλα οι απολυτοι θεοι του heavy metal κατα μακραν!
Οχι μονο αξηζαν το χωμα που φαγαμε αλλα μας διελησαν κιριολεκτικα οι τυπαδες δεν την πελευαν με την καμια ειναι κοριφεοι αλλα και εμεις τους αφησαμε με ανηχτο στομα ουτε ενα κομματι δεν υπηρξε που να ακογονταν καλα(προσοχη καλα λεω οχι αριστα για να καταλαβενομαστε) o james!
Επαιξαν και γ@μ0 τα κομματια και μας ακαναν κομματια και ας μην ξεχναμε οτι υποσχεθηκαν (urlich) οτι θα τους ξαναδουμε στην περιοδια για το new album!
Μαγκες see u there!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#190 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 06 July 2007 - 13:35

Όλο γερόντια φέρνουν γ*&^%ο...φέρτε Sworn Enemy ρεεεεε!!!

Μπα,βλέπω πάλι Tool και Sabbath να 'ναι οι μόνες επιλογές.
Posted Image

#191 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 06 July 2007 - 15:27

Όλο γερόντια φέρνουν γ*&^%ο...φέρτε Sworn Enemy ρεεεεε!!!

Μπα,βλέπω πάλι Tool και Sabbath να 'ναι οι μόνες επιλογές.

εεεετσι.
αμαν αλλος ενας που συμφωνει ο,τι ολο γεροντια και μπαντες που βγαζουν το εφαπαξ τους ,βλεπουμε!
ποσο γαματα θα ηταν ενα DEATH//CORE festival στην αθηνα-και οχι σε κανα λαγκαδι στη μεση του πουθενα,με camping κλπ οπως σε "αναπτυγμενες" χωρες οπως πχ η πολωνια που το διοργανωνει πολα χρονια τωρα.
ΟΥΣΤ γεροι.

Posted Image

#192 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 06 July 2007 - 20:35

ποσο γαματα θα ηταν ενα DEATH//CORE festival στην αθηνα-και οχι σε κανα λαγκαδι στη μεση του πουθενα,

καλο αυτο, αλλα το κακο ειναι οτι 100% θα τραβουσε τα παιδακια που τους αρεσει να παιζουν με μπουκαλακια, βενζινη, και πετρουλες...

αλλο ειναι να πας για να ακουσεις μια ωραια συναυλια, και αλλο να αναγκαστεις την παρατησεις στη μεση και να τρεχεις να κρυφτεις...

:bahhh:
Posted Image

#193 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 06 July 2007 - 23:55

καλο αυτο, αλλα το κακο ειναι οτι 100% θα τραβουσε τα παιδακια που τους αρεσει να παιζουν με μπουκαλακια, βενζινη, και πετρουλες...

αλλο ειναι να πας για να ακουσεις μια ωραια συναυλια, και αλλο να αναγκαστεις την παρατησεις στη μεση και να τρεχεις να κρυφτεις...

:bahhh:

Έχεις 1 δίκιο αλλά όχι απόλυτο...στο κάτω κάτω δεν είναι πέρα του στερεότυπου ο μέσος underground metal οπαδός μπακρής,καταθλιπτικός με τάσης ξυλοδαρμού ηλίθιος που πάει στις συναυλίες για να πλακώνετε,ξέρεις δεν πιστεύω ότι ισχύει αυτό.

Όσο για το Πάστορα,απλά respect!
Posted Image

#194 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 07 July 2007 - 22:12

παιδια oi METALLICA γ@##$%^!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοιμηθοικα στα supporτ αλλαοι Μεταllica ηταν απιστευτοι.
respect an ?και εφαγα πολλη χωμα

#195 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 08 July 2007 - 16:56

ok είσαι 17 γι' αυτό το λες...

και έγινε edit ...