Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 2 votes

Ελληνας μανγκακα;;;

• Please log in to reply
256 replies to this topic

#211 BloodyPrincess

BloodyPrincess

The Day That Never Comes

• Members
  • 11 posts

Posted 19 January 2012 - 21:21

παιδια εγω θελω να γινω mangaka...
και το ξερω οτι 9α ακουστει λιγο ΕΛΕΟΣ αλλα παω σε σχολη ζωγραφικης που διδασκει την τεχνη της ζωγραφικης των manga....(εγω το ειπα οτι θα ακουστει ελεος...τωρα δεν ξερω γ εσας!! :/ ) αλλα γενικα ζωγραφιζω (το κατεχω το"ταλεντο" στην ζωγραφικη....ζωγραφιζω απο μικρη :') )και αμα ξερει κανεις αμα γινεται κατι τετοιο οπως ειπε η пустая комната ( :oo: ) να πηγαινα βρε παιδια!! ;) ;/

(γραφω εν το μεταξυ μαζι με την κολλητη μου plot και σχεδιο...οποιος 9ελει να του το πω να μου πει γνωμες αν ειναι ωραιο........ :blush2: )
Posted Image

χαχαχχα όλες δικές του xD

#212 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 01 May 2012 - 09:42

για να πω την αληθεια ζωγραφιζω μανγκα χαρακτηρες .......εδω και καμποσο εχω βαλει στοχο να φτιαξω ενα .......οχι για να το πουλισω :yawn2: απλως για να δω τι θα βγει !!!!!!εχω σχεδιασει ειδει τους πρωτους 5 χαρακτηρες της σειρας και εχω σκεφτει και ενα αρχικο σεναριο επισεις.......σε καποια σχολη δεν παω και πολυ μου εχουν πει οτι τα σχεδια μου ειναι πολυ καλα .......μεχρι τωρα τουλαχιστον δεν εχω ακουσει κακο σχολιο :kill4u:

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#213 iselia

iselia

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 12 May 2012 - 20:42

Πωωω ρε παιδιά ευχαριστώ πολύ, οι συμβουλές σας έπιασαν τόπο και εννοείται μου έδωσαν κουράγιο και αυτοπεποίθηση :3 Όσον αφορά το τι θα κάνω, τελικά θα δηλώσω στο πανεπιστήμιο τεχνών ήχου και εικόνας Ιονίου που αφορά μεταξύ άλλων video art, ψηφιακή τέχνη, κόμιξ, animation, γραφικές-γραφιστικές τέχνες κλπ, που σχετίζονται και κολλάνε μια χαρά με αυτό που θέλω:) Συγχρόνως θα εξασκώ ελεύθερα τη ζωγραφική και θα ψάχνομαι συνεχώς.. Βέβαια δήλωσα και Θεσσαλονίκη για φιλολογία και αν περάσω θα γραφτώ παράλληλα σε ΙΕΚ, απλά αμφιβάλω για τα μόρια(πάντως η ιδέα είναι πολύ καλή). Whatever, ό,τι και να γίνει κάτι θα κάνω^^ Γιατί καίγομαι, το γουστάρω και θα ασχοληθώ με αυτό τελεία και παύλα :D Στην πρώτη μου ολοκληρωμένη δημιουργία θα ποστάρω εδώ! C u then!!!!

#214 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 12 May 2012 - 20:49

Καλη επιτυχία να έχεις.Καλό θα είναι να ποστάρεις εδώ την πρώτη σου δημιουργία γιατί υπάρχουν πολλά άτομα που διαβάζουν αρκετά manga οπότε , είναι ικανά να σε κρίνουν και να σε διορθώσουν σε ότι λαθη κάνεις.Θα του ακούσεις και θα γίνεις ακόμα καλήτερη με τις συμβουλές που θα εισπράξεις.

Posted Image

#215 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 12 May 2012 - 23:06

Καλησπερα!
Βλεπω οτι δεν ειμαι ο μονος που εχει αυτο το ονειρο (blush :$ :$)

Και εγω ασχολουμε , ζωγραφιζω αρκετα καθε μερα 4-5 ωρες και το σχεδειο μου ειναι πανω του μετριου.Δουλευω βεβαια απο μικρος που ζωγραφιζα yu gi oh και ακομα πιο μικρος σε στυλ cartoonish οποτε δεν μπορω να ζωγραφισω realistic , αλλα εξαλου εγω cartoonish θελω :D.

Επισεις εχω καποιες καταπληκτικες εμπνευσεις και εχω γραψει καποια προχειρα storyboards σε διαφορα τετραδια.Παιζει να εχω και 4 ολοκληρομενες ιστοριες και καμια 8αρια μισοτελειομενες.
Ισως αν βγαλω καμια καλη φωτο κανενα σχεδειο μου να το ποσταρω , γιατι δυστηχος δεν εχω scanner.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#216 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 13 May 2012 - 17:28

Ερωτηση και απαντα ηλικρινα...σε ποιον διαγωνισμο πηγες και που τον βρηκες αμα ειμαι τυχερη μπορει και να την παρω και εγω... ^^

Ξομολογα :try:

Πες μου...ειλικρινα πιστευεις να σου απαντησει????....Τωρα μετα απο 5 ΧΡΟΝΙΑ? Οχι πως περιμενο να μου απαντησεις γιατι μαλλον εισαι ανενεργο μελος

Edited by Itachi Akatsuki, 13 May 2012 - 17:28.

#217 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 13 May 2012 - 17:30

Μια ακυρη ερωτηση ρε παιδια , ψαχνω αναλογες πεννες για inking σε page καθως αλλαζει κατα πολυ το σκιτσο ολοκληρομενο και δεν ξερω απο που να παρω.Θελω τις αποκαλουμενες "g-pen" αλλα δεν ξερω πιες ειναι αυτες.Αν ξερει κανεις η βρει τιποτα , να μου πει.

Arrigato
Posted Image

#218 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 13 May 2012 - 18:33

RevengerGR .G-pen ειναι πενα που χρησιμοποιηται για να φταξεις λειες και ισιες γραμμες σε διαφορετικα πλατοι .Ειναι κυριως για outlines ;).Παροτι ασχολουμε με σχεδιο ( μανγκακινγκ κλπ) δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε G-pen.Και επειδει εισαι πολ τρελος παρε και ενα καταλογο με νιμπς εκει θα βρεις οτι θες. :riiight: keep drawing

Edited by Itachi Akatsuki, 13 May 2012 - 18:34.

#219 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 13 May 2012 - 18:34

RevengerGR .G-pen ειναι πενα που χρησιμοποιηται για να φταξεις λειες και ισιες γραμμες σε διαφορετικα πλατοι .Ειναι κυριως για outlines ;).Παροτι ασχολουμε με σχεδιο ( μανγκακινγκ κλπ) δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε G-pen.

Αυτο ακριβος θελω.
Posted Image

#220 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 13 May 2012 - 18:36

RevengerGR χαιρομαι που το βρηκες :riiight:

#221 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 13 May 2012 - 21:04

Μeh, γιατί να παραγγέλνεις g pen την στιγμή που μπορείς να βγάλεις δουλειά και με κάτι τέτοιο http://www.shespeaks.com/pages/img/review/bic%20pen_06242010101918.jpg

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#222 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 13 May 2012 - 21:09

Μeh, γιατί να παραγγέλνεις g pen την στιγμή που μπορείς να βγάλεις δουλειά και με κάτι τέτοιο http://www.shespeaks.com/pages/img/review/bic%20pen_06242010101918.jpg

Δεν μπορω τους στυλους , αποφευγω να περναω τα σκιτσα μου με στυλο , πραγματικα , χειροτερα τα κανει.Σε αντιθεση με τα απαλα μαρκαδορακια.
Posted Image

#223 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 14 May 2012 - 18:38

ναι σαφτο εχει δικιο :D ουτε γω τα περναω με στυλο

#224 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 14 May 2012 - 19:58

ναι σαφτο εχει δικιο :D ουτε γω τα περναω με στυλο

Χρειαζομαι την πενα γιατι με το μολυβι κανω το rough sketch.Δεν σβινω guidelines κτλ , και απλα (θα) περναω με την πενα τα σωστα σημεια.(Γι αυτο θελω πενα)
Posted Image

#225 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 14 May 2012 - 20:25

Επειδή παλεύω την g-pen, να σου πω ότι γενικά δεν αξίζει συγκριτικά με άλλα tools, μιας και θα πρέπει να προσανατολίσεις όλη σου τη δουλειά γύρω από αυτή, αυξάνει το χρόνο παραγωγής επειδή το μελάνι σώνεται γρήγορα και πρέπει να την ξαναβουτήξεις χάνοντας χρόνο, θέλει αρκετή εξάσκηση μέχρι να φτάσεις σε επιθυμητά αποτελέσματα, το μελάνι γενικά θέλει ιδιαίτερη προσοχή διότι μπορείς εύκολα να μουτζουρώσεις το σχέδιο με το χέρι σου καταλάθος, ή να αφήσεις ανεπιθύμητες κηλίδες καθώς σχεδιάζεις, και πρέπει να δουλεύεις σε τουλάχιστον σέλλερ τύπου χαρτί με μια τέτοια πένα (γυαλιστερό και χοντρό, γιατί η εξαιρετικά κοφτερή μύτη της g-pen "ποτίζει" το κανονικό χαρτί με το μελάνι) που σημάινει ότι θες οπωσδήποτε φωτοτράπεζα για να κάνεις μολυβώματα και μελάνωμα της προκοπής.

μαρκαδοράκι 0.2 πάχους + ριζόχαρτο >>>> all