Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?
Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2007 - 11:32
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2007 - 09:20
θα το χρισιμοπιουσα σε στιλ οπος ο light αλλα με τιν διαφορα οτι θα εσοζα τον κοσμο χορις τις μαλακ...ς που εκανε ο light παραληλα ομος θα ειχα οτι ηθελα απλα και ωραια!
ΕΤΣΙ! Με διακριτηκότητα! Όχι ποζεριές σαν τον Light που τους έφαγε όλους (99%) με heart attack για να καταλάβει ο κόσμος την παρουσία του! ΠΟΖΕΡΑ LIGHT!!!
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2007 - 00:06
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 21:09

ουτε ο hitler δεν θα τα εκανε αυτα :9bbc76d5: ελεοσ ρε παιδα
ακου εκει να σκοτοσεις ολων τον κοσμο που κατα την αποψη σου ειναι χασομερης και να μηνουν οι αλλοι που εγκρινεις εσυ! κατσε πιος εισαι! FFS!!
σε ενα κοσμο με δουλους και ρομποτακια καλητερα να με σκοτοσουν να παω στον αλλο κοσμο με τους χαζομεριδες . Σιγα μην κατσω σε εναν κοσμο σαν το οραμα του χιτλερ..ΔΕΝ ΤΙΡΕΙΣ ΤΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΜΟΥ=ΠΕΘΑΝΕΣΣ!!!
τωρα αν θα το χρισιμοποιουσα δεν ξερω...μαλλον θα εκανα μια δοκιμι θα τρελενομουν και θα ετρεχα σε μοναστιρι!!
απο την αλλη αν δεν τρελενομουν θα ξεπαστρεβα κανα 2-3 ατομα της μεγαλης εξουσιας βαζοντας τουσ πριν πεθανουν να γραψουν με το αιμα τους ''ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ''
αν και μαλλον το κοβω να ετρεχα σε μοναστηρι !
Υ.Γ : και αναφερομαι γενικα σε ατομα που εχουν τετοιου ιδους αποψεις!!
Επειδή βλέπω πολλούς άβγαλτους αλτρουιστές της πολυθρόνας (πολλούς παραπάνω από όσους περίμενα να δω) θα βάλω μπρος την δική μου προπαγάνδα:
"Η βία είναι η ανώτατη μορφή εξουσίας, την φοβούνται τόσο που την έχουν κάνει παράνομη και έχουν προδιαθέσει τον κοινό άνθρωπο αρνητικά απέναντί της."
Θα μου πείτε, κάτσε ρε, δεν γεννηθήκαμε όλοι με φυσική κατάσταση που να μπορεί εξυπηρετεί βίαιους σκοπούς. Ε, κρίμα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος κριτής από την φύση και αν υπάρχει κάποιος θεός (με όλο το νόημα της λέξης) τότε αυτός είναι η φύση. Άλλωστε είναι το μόνο πράγμα ανώτερό μας που ο άνθρωπος δεν έχει καταφέρει ακόμα να δαμάσει. Η δημοκρατία είναι βλασφημία απέναντι στη φύση, η φύση είναι που θα δώσει εξουσία σε κάποιον και όχι τα υποκείμενά της.
Είδα πόσες φορές τη χρήση της φράσης "ανθρώπινη ζωή". Η ζωή του ανθρώπου είναι ίση με οποιαδήποτε άλλη μορφή ζωής σε αυτόν τον αέναα ανακυκλωτικό κόσμο. Θα παραπέμψω στο ρητό "Κλαις για τη ζωή ενός πουλιού αλλά όχι για τη ζωή ενός ψαριού, ευτυχισμένοι όσοι είναι όμορφοι/έχουν φωνή". Ποιοι νομίζετε ότι είστε που θα δώσετε αξία στην ανθρώπινη ζωή; Η ανθρώπινη ζωή αξίζει τόσο όσο και η ζωή της μούχλας στο ψωμί.
Και υπάρχει το εξής ερώτημα: Έχουμε δικαίωμα να αφαιρέσουμε μια (οποιαδήποτε) ζωή; Όπως και κάθε άλλος οργανισμός στον πλανήτη, ναι, τους κυνόδοντες δεν τους έχουμε για να μασάμε μπανάνες ούτε για να μασάμε συνθετικές πρωτεΐνες επειδή σε κάποιους τους έχει σαλέψει και έχουν γίνει χορτοφάγοι.
Για αυτό λοιπόν, όταν κάποιοι θα βγείτε παραέξω, και θα δείτε ότι οι αποφάσεις του κάθε κομπλεξικού & στραβογεννημένου παράγωγου της δημοκρατίας υπονομεύουν όχι μόνο την ευτυχία του εαυτού σας και αυτών που αγαπάτε, αλλά πολλές φορές ακόμα και την επιβίωσή σας, ελάτε και πείτε μου: "Όχι καλέ, δεν θα σκοτώσω." Να δούμε ποιοι είναι οι πραγματικά άρρωστοι.
χαλαρωσε ρε action-man! ποσους εχεις σκωτοσει μεχρι στιγμης!!! γιατι λογικα εσυ αν δεν ειχες λεφτα και σπιτι χαλαρα πιγενες να δαγκοσεις τον αλλον μεχρι να πεθανει απο αιμοραγια με τους κινοδοντες σου ετσι? ελπιζω να τα λες για πλακα αυτα που λες γιατι αλλιος...παει ο κοσμος χαλασε!

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2007 - 07:40

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2007 - 07:49
My Spars
Salva Nos: Z0Rr0Rex vs Consumption of Chaos
Thus spake Z0Rr0Thustra
www.skilledroleplayers.net
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2007 - 09:43
Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί παρακαλώ. Σχολιάστε απόψεις, όχι τους φέροντες των απόψεων...
ok sorry! αν ειπα κατι που δεν επρεπε παρακαλο να μου κανετε edit το ποστ

απλος ημουν ψιλοθυμομενος την στιγμη που εγραφα

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2007 - 12:19
Μονο το που πως και πότε μου μένει να σκεφτώ.

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 00:43
φυσικα και θα το χρησιμοποιυσα.θα σκοτωνα τους παντες.θα αφηνα μονο τις πανεμορφες γυναικες στον πλανητη και θα τις απειλουσα οτι θα το χρησιμοποιησω αν δεν συμμορφωθουν με τις "ιδεες" μου.
/agreed with pastor <3333
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2007 - 18:56

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2007 - 19:10
WOW! Φαντάσου τι θα έκανε ο Χίτλερ αν είχε ένα Death Note!
αυτην την στιγμη θα ημασταν αναγκασμενοι καθε φορα που postαρουμε να κολαμε και ενα hiel:oo: .....

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2007 - 19:54
αυτην την στιγμη θα ημασταν αναγκασμενοι καθε φορα που postαρουμε να κολαμε και ενα hiel:oo: .....
You mean: ''hail''!

Μάλλον δεν θα υπήρχαμε για να το ποστέρουμε!

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2007 - 20:02
You mean: ''hail''!
Μάλλον δεν θα υπήρχαμε για να το ποστέρουμε!
δεν ειμαστε εβραιοι παιδες...
οποτε γιατι σκατε...
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2007 - 22:53