Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#121 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 13 May 2007 - 23:31

Βασικά δεν πρέπει να τελειώνουν ποτέ.Αλλιώς θα είχαν τελειώσει στο Light προ καιρού.

Posted Image

#122 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 14 May 2007 - 03:47

Αν ειχα death note, πιθανοτατα θα το χρησιμοποιουσα...δεν ξερω αν αυτο θα μου δημιουργουσε τυψεις...αλλα απο ενα σημειο κι επειτα, ο ανθρωπος αποκτηνωνεται..γιατι εγω να αποτελω εξαιρεση...?
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#123 Jenny

Jenny

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 14 May 2007 - 12:34

You mean, "Heil!".

Ooooχι! I mean: HAIL! Και οι AC/DC άλλωστε Hail Caesar λένε!
It's only rock n roll!:thatsit:
I AM JUSTICE!

#124 Kira_DG

Kira_DG

Death Ruler

• Members
  • 49 posts

Posted 18 May 2007 - 20:45

εγώ θα εμενα σε δίλημμα αλλα δεν νομίζω να το χρησιμοποιούσα, όπως και να το κανεις είναι ένας φόνος...
Posted Image
''The human whose name is written in this note shall die''

#125 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 19 May 2007 - 00:23

εγώ θα εμενα σε δίλημμα αλλα δεν νομίζω να το χρησιμοποιούσα, όπως και να το κανεις είναι ένας φόνος...

οντως...
ειναι πολυ τραβηγμενο....
αλλα απο την αλλη αν ειχες μια τετοια δυνατοτητα νομιζω πως δεν θα λεγαμε το ιδιο...
θα φερω ενα παραδειγμα ελπιζω να μην ειναι πολυ ατυχες:
οταν παιρνω ενα dvd εχει αυτο στην αρχη: http://www.youtube.com/watch?v=l5SmrHNWhak
ειλικρινα θα το παρει ποτε κανεις στα σοβαρα αυτο?
δηλαδη το ιδιο ειναι να κλεψεις ενα αυτοκινητο κ το ιδιο μια ταινια η ενα τραγουδι απο το νετ?
υπαρχουν καποιες ριζικες διαφορες...μια ειναι το οτι αυτοκινητο ενα ειναι δν μπορεις να το κανεις copy-paste.....
κ 2η οτι οταν κατεβαζεις πχ μια ταινια δεν σε καταλαβαινει κανεις!
δεν θα ερθουν την αλλη μερα οι μπατσοι σπιτι σου με ενταλμα!
οποτε νομιζω πως οσο κ αν λεμε πως δεν θα το καναμε κτλ ισως αν παρουσιαζοταν κατι αναλογο να εβγαινε η κακη πλευρα μας....

#126 Kira_DG

Kira_DG

Death Ruler

• Members
  • 49 posts

Posted 19 May 2007 - 10:06

οντως...
ειναι πολυ τραβηγμενο....
αλλα απο την αλλη αν ειχες μια τετοια δυνατοτητα νομιζω πως δεν θα λεγαμε το ιδιο...
θα φερω ενα παραδειγμα ελπιζω να μην ειναι πολυ ατυχες:
οταν παιρνω ενα dvd εχει αυτο στην αρχη: http://www.youtube.com/watch?v=l5SmrHNWhak
ειλικρινα θα το παρει ποτε κανεις στα σοβαρα αυτο?
δηλαδη το ιδιο ειναι να κλεψεις ενα αυτοκινητο κ το ιδιο μια ταινια η ενα τραγουδι απο το νετ?
υπαρχουν καποιες ριζικες διαφορες...μια ειναι το οτι αυτοκινητο ενα ειναι δν μπορεις να το κανεις copy-paste.....
κ 2η οτι οταν κατεβαζεις πχ μια ταινια δεν σε καταλαβαινει κανεις!
δεν θα ερθουν την αλλη μερα οι μπατσοι σπιτι σου με ενταλμα!
οποτε νομιζω πως οσο κ αν λεμε πως δεν θα το καναμε κτλ ισως αν παρουσιαζοταν κατι αναλογο να εβγαινε η κακη πλευρα μας....

εντάξει, θα συμφωνήσω σε αυτό που λες ότι είναι έγκλημα αλλα άλλο μια τσάντα και ένα dvd και άλλο μια ζωή! ότι και να είναι αυτή ζώο η άνθρωπος...έχει διαφορα.
Posted Image

#127 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 19 May 2007 - 15:56

εντάξει, θα συμφωνήσω σε αυτό που λες ότι είναι έγκλημα αλλα άλλο μια τσάντα και ένα dvd και άλλο μια ζωή! ότι και να είναι αυτή ζώο η άνθρωπος...έχει διαφορα.

ναι ρε συ φυσικα...
απλα λεω πως η σιγουρια του οτι δεν θα σε βρει κανεις κ θα τη σκαπουλαρεις μπορει να δημιουργησει σκεψεις...
αν δεν φοβομασταν τις συνεπειες που εχουν καποιες πραξεις ισως τις καναμε πιο ευκολα....
μιλαω γενικα για τους ανθρωπους...

#128 Kira_DG

Kira_DG

Death Ruler

• Members
  • 49 posts

Posted 19 May 2007 - 18:06

ναι ρε συ φυσικα...
απλα λεω πως η σιγουρια του οτι δεν θα σε βρει κανεις κ θα τη σκαπουλαρεις μπορει να δημιουργησει σκεψεις...
αν δεν φοβομασταν τις συνεπειες που εχουν καποιες πραξεις ισως τις καναμε πιο ευκολα....
μιλαω γενικα για τους ανθρωπους...

Εδώ σε αυτό που λες είσαι πολύ σωστός και με βρίσκεις απολύτος σύμφωνο! (α! μόλις τελειωσε το epic movie...):hahaha:
Posted Image

#129 Ryuky

Ryuky

Indictee, The

• Members
  • 56 posts

Posted 19 May 2007 - 18:11

και ο light έτσι έλεγε στην αρχή αλλά μετά...

#130 Kira_DG

Kira_DG

Death Ruler

• Members
  • 49 posts

Posted 19 May 2007 - 18:20

και ο light έτσι έλεγε στην αρχή αλλά μετά...

τςτςτς anime...:hihi2:
Posted Image

#131 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 19 May 2007 - 19:02

Εδώ σε αυτό που λες είσαι πολύ σωστός και με βρίσκεις απολύτος σύμφωνο! (α! μόλις τελειωσε το epic movie...):hahaha:

κ εγω θελω να το δω :emptyonexg1:

τςτςτς anime...:hihi2:

χαχα μην τα κοροιδευετε κατι τετοια...
το οτι οι καταστασεις που παρουσιαζονται στα anime ειναι κτ παραπανω απο κανονικες δεν σημαινει κατι....
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...

#132 Death_note

Death_note

Biggest Fan.........

• Members
  • 22 posts

Posted 21 May 2007 - 21:42

Ναι ναι ναι ναι!
νουμερο ενα στην λιστα θα ηταν καποιοι καθηγητες στο σχολειο........χαλαρα:madtodeath:
την αδερφη μ......ακομα ποιο χαλαρα :riiight:
κ καποια επωνυμα ατομα μ μ την σπανε πολυ!!!! :hahaha:

#133 Johny B

Johny B

Fate/Stay Night Fan

• Members
  • 56 posts

Posted 21 May 2007 - 21:59

την αδερφη μ......ακομα ποιο χαλαρα :riiight:

Kαι εγω το ιδιο θα εκανα:riiight::hahaha:
περα απο την πλακα αμα ειχα εγω το Death Note μαλλον θα εκανα οπος ο Light αλλα με μια μικρη διαφορα δεν θα ηθελα να γινω Θεος.
Posted Image

#134 Death_note

Death_note

Biggest Fan.........

• Members
  • 22 posts

Posted 22 May 2007 - 00:23

Kαι εγω το ιδιο θα εκανα:riiight::hahaha:
περα απο την πλακα αμα ειχα εγω το Death Note μαλλον θα εκανα οπος ο Light αλλα με μια μικρη διαφορα δεν θα ηθελα να γινω Θεος.

Μα εκει ειναι το νοημα..........αν ειχες αυτην την δυναμη θα καβαλαγες κ λιγο καλαμι!Το μονο σιγουρο για μενα θα ηταν οτι ο L θα με ειχε πιασει στο πρωτο 10λεπτο!:OMG3:

#135 Kira_DG

Kira_DG

Death Ruler

• Members
  • 49 posts

Posted 22 May 2007 - 11:05

ένας φόνος την μέρα και διαφορετικές ώρες...άντε να σε πιάσει! χάχα:hahaha:
Posted Image