Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?
Posted 13 May 2007 - 23:31
Posted 14 May 2007 - 03:47

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 14 May 2007 - 12:34
You mean, "Heil!".
Ooooχι! I mean: HAIL! Και οι AC/DC άλλωστε Hail Caesar λένε!
It's only rock n roll!

Posted 18 May 2007 - 20:45

''The human whose name is written in this note shall die''
Posted 19 May 2007 - 00:23
εγώ θα εμενα σε δίλημμα αλλα δεν νομίζω να το χρησιμοποιούσα, όπως και να το κανεις είναι ένας φόνος...
οντως...
ειναι πολυ τραβηγμενο....
αλλα απο την αλλη αν ειχες μια τετοια δυνατοτητα νομιζω πως δεν θα λεγαμε το ιδιο...
θα φερω ενα παραδειγμα ελπιζω να μην ειναι πολυ ατυχες:
οταν παιρνω ενα dvd εχει αυτο στην αρχη: http://www.youtube.com/watch?v=l5SmrHNWhak
ειλικρινα θα το παρει ποτε κανεις στα σοβαρα αυτο?
δηλαδη το ιδιο ειναι να κλεψεις ενα αυτοκινητο κ το ιδιο μια ταινια η ενα τραγουδι απο το νετ?
υπαρχουν καποιες ριζικες διαφορες...μια ειναι το οτι αυτοκινητο ενα ειναι δν μπορεις να το κανεις copy-paste.....
κ 2η οτι οταν κατεβαζεις πχ μια ταινια δεν σε καταλαβαινει κανεις!
δεν θα ερθουν την αλλη μερα οι μπατσοι σπιτι σου με ενταλμα!
οποτε νομιζω πως οσο κ αν λεμε πως δεν θα το καναμε κτλ ισως αν παρουσιαζοταν κατι αναλογο να εβγαινε η κακη πλευρα μας....
Posted 19 May 2007 - 10:06
οντως...
ειναι πολυ τραβηγμενο....
αλλα απο την αλλη αν ειχες μια τετοια δυνατοτητα νομιζω πως δεν θα λεγαμε το ιδιο...
θα φερω ενα παραδειγμα ελπιζω να μην ειναι πολυ ατυχες:
οταν παιρνω ενα dvd εχει αυτο στην αρχη: http://www.youtube.com/watch?v=l5SmrHNWhak
ειλικρινα θα το παρει ποτε κανεις στα σοβαρα αυτο?
δηλαδη το ιδιο ειναι να κλεψεις ενα αυτοκινητο κ το ιδιο μια ταινια η ενα τραγουδι απο το νετ?
υπαρχουν καποιες ριζικες διαφορες...μια ειναι το οτι αυτοκινητο ενα ειναι δν μπορεις να το κανεις copy-paste.....
κ 2η οτι οταν κατεβαζεις πχ μια ταινια δεν σε καταλαβαινει κανεις!
δεν θα ερθουν την αλλη μερα οι μπατσοι σπιτι σου με ενταλμα!
οποτε νομιζω πως οσο κ αν λεμε πως δεν θα το καναμε κτλ ισως αν παρουσιαζοταν κατι αναλογο να εβγαινε η κακη πλευρα μας....
εντάξει, θα συμφωνήσω σε αυτό που λες ότι είναι έγκλημα αλλα άλλο μια τσάντα και ένα dvd και άλλο μια ζωή! ότι και να είναι αυτή ζώο η άνθρωπος...έχει διαφορα.

Posted 19 May 2007 - 15:56
εντάξει, θα συμφωνήσω σε αυτό που λες ότι είναι έγκλημα αλλα άλλο μια τσάντα και ένα dvd και άλλο μια ζωή! ότι και να είναι αυτή ζώο η άνθρωπος...έχει διαφορα.
ναι ρε συ φυσικα...
απλα λεω πως η σιγουρια του οτι δεν θα σε βρει κανεις κ θα τη σκαπουλαρεις μπορει να δημιουργησει σκεψεις...
αν δεν φοβομασταν τις συνεπειες που εχουν καποιες πραξεις ισως τις καναμε πιο ευκολα....
μιλαω γενικα για τους ανθρωπους...
Posted 19 May 2007 - 18:06
ναι ρε συ φυσικα...
απλα λεω πως η σιγουρια του οτι δεν θα σε βρει κανεις κ θα τη σκαπουλαρεις μπορει να δημιουργησει σκεψεις...
αν δεν φοβομασταν τις συνεπειες που εχουν καποιες πραξεις ισως τις καναμε πιο ευκολα....
μιλαω γενικα για τους ανθρωπους...
Εδώ σε αυτό που λες είσαι πολύ σωστός και με βρίσκεις απολύτος σύμφωνο! (α! μόλις τελειωσε το epic movie...)

Posted 19 May 2007 - 18:11
εγώ θα εμενα σε δίλημμα αλλα δεν νομίζω να το χρησιμοποιούσα, όπως και να το κανεις είναι ένας φόνος...
και ο light έτσι έλεγε στην αρχή αλλά μετά...
Posted 19 May 2007 - 18:20
τςτςτς anime...και ο light έτσι έλεγε στην αρχή αλλά μετά...

Posted 19 May 2007 - 19:02
κ εγω θελω να το δωΕδώ σε αυτό που λες είσαι πολύ σωστός και με βρίσκεις απολύτος σύμφωνο! (α! μόλις τελειωσε το epic movie...)

τςτςτς anime...
χαχα μην τα κοροιδευετε κατι τετοια...
το οτι οι καταστασεις που παρουσιαζονται στα anime ειναι κτ παραπανω απο κανονικες δεν σημαινει κατι....
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...
Posted 21 May 2007 - 21:42
νουμερο ενα στην λιστα θα ηταν καποιοι καθηγητες στο σχολειο........χαλαρα

την αδερφη μ......ακομα ποιο χαλαρα

κ καποια επωνυμα ατομα μ μ την σπανε πολυ!!!!

Posted 21 May 2007 - 21:59
Kαι εγω το ιδιο θα εκανατην αδερφη μ......ακομα ποιο χαλαρα

περα απο την πλακα αμα ειχα εγω το Death Note μαλλον θα εκανα οπος ο Light αλλα με μια μικρη διαφορα δεν θα ηθελα να γινω Θεος.

Posted 22 May 2007 - 00:23
Kαι εγω το ιδιο θα εκανα
περα απο την πλακα αμα ειχα εγω το Death Note μαλλον θα εκανα οπος ο Light αλλα με μια μικρη διαφορα δεν θα ηθελα να γινω Θεος.
Μα εκει ειναι το νοημα..........αν ειχες αυτην την δυναμη θα καβαλαγες κ λιγο καλαμι!Το μονο σιγουρο για μενα θα ηταν οτι ο L θα με ειχε πιασει στο πρωτο 10λεπτο!

Posted 22 May 2007 - 11:05