Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#961 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 19 November 2011 - 18:56

Εγω θα σκοτωνα τον κυριάκο.

stasou%2520mygdala.jpg

#962 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

Gangnam style! #whoneedsswag

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 19 May 2012 - 14:48

Με τόσους καθυστερημένους πολιτικούς ένα death note θα ήταν πολύ χρήσιμο... Και όχι δεν θα είχα ενοχές.. Γιατί αυτοί έχουν ενοχές όταν μας καταστρέφουν και μας δίνουν ψεύτικες ελπίδες με βασικά ανούσιους λόγους;

This world is rotten - Yagami Light :nod:

(dead thread is just dead but well... )
Posted Image

#963 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 19 May 2012 - 17:52

Δεν νομιζω οτι καποιος θα ηξερε στα αληθεια τι θα εκανε.....γιατι θα μπορουσε καποιος να αντεξει την πιεση του να σε κυνηγαει ολη η χωρα αργοτερα?

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#964 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 19 May 2012 - 17:58

όλη η χωρα γιατί να σε κυνηγάει? και να αρχίσεις να φωνάζεις "έχω ένα τετράδιο που οποιο το όνομα και αν γράψω πεθαίνει" ποιος θα σε πιστέψει

#965 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 19 May 2012 - 19:04

Μα φυσικά, ούτως η άλλως με τόσους ανίκανους πολιτικούς που έχουμε θα ήταν πολύ χρήσιμο έτσι για παραδειγματισμό να ξεκάνουμε 2-3 :hehehe:

Μόνο ο Μητσοτάκης θα την γλίτωνε γιατί ως γνωστόν είναι αθάνατος

#966 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 19 May 2012 - 20:12

Μόνο ο Μητσοτάκης θα την γλίτωνε

Ο Μητσοτάκης δεν πιάνεται.. Είναι shinigami :terror2:
Posted Image

#967 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 19 May 2012 - 21:18

όλη η χωρα γιατί να σε κυνηγάει? και να αρχίσεις να φωνάζεις "έχω ένα τετράδιο που οποιο το όνομα και αν γράψω πεθαίνει" ποιος θα σε πιστέψει

Ναι σκεψου λιγο τι εγινε και στο ανιμε/μανγκα Death Note.Ολος ο κοσμος τον Light κυνηγαγε

Kunoichi.meriinawa you rule man xaxaxa :kill4u: "Ο Μητσοτακης ειναι Shinigami δεν πιανεται :terror2: " ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Edited by Itachi Akatsuki, 19 May 2012 - 21:19.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#968 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 19 May 2012 - 21:27

Ναι σκεψου λιγο τι εγινε και στο ανιμε/μανγκα Death Note.Ολος ο κοσμος τον Light κυνηγαγε

Kunoichi.meriinawa you rule man xaxaxa :kill4u: "Ο Μητσοτακης ειναι Shinigami δεν πιανεται :terror2: " ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αυτό συναίβει γιατι βγήκε και είπε οτι ειναι ο Kira που θα καθαρήσει τον κόσμο απο την ανθρωπινη βρωμιά. Αν κράταγε κλειστο το στοματάκι του και κράταγε χαμηλό προφίλ σιγά μη τον έβρησκαν. Και μάλλον θα ήθελες να πεις Kunoichi.meriinawa you rule girl αλλιώς δεν σε βλέπω να ζεις μέχρι αυριο.....

Edited by P.Z.W.Y.S, 19 May 2012 - 21:28.

Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!

And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#969 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 19 May 2012 - 23:24

Και μάλλον θα ήθελες να πεις Kunoichi.meriinawa you rule girl αλλιώς δεν σε βλέπω να ζεις μέχρι αυριο.....

U r smart Mr. Zebra :kill4u:

Και γιατί έχω ήδη spamαρει τα άπειρα πρέπει να απαντήσω και πώς θα ήθελα να σκοτωθούν... Είδα το saw τις προάλλες και μου μπήκαν ιδέες... Let the game begin *insert creepy killing methods* :hehehe:

Είναι πολύ κακό που χαίρομαι όταν σκέφτομαι την προηγούμενη πρόταση;;;; :OMG3:

Edited by Kunoichi.meriinawa, 19 May 2012 - 23:25.

Posted Image

#970 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 May 2012 - 11:05

Αρκετά off topic posts διαγράφηκαν. Συζητήστε όσο θέλετε για άσχετα θέματα με pms/vms ^^

xbJ3b2w.jpeg

#971 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 22 May 2012 - 11:49

Βλέπω διάφορα posts και από τις προηγούμενες σελίδες να φέρουν ως επιχείρημα το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Πως μπροστά στο καλό του να σκοτώνεις λίγους ανθρώπους, σώζεις το υπόλοιπο σύνολο. Έχω να πω ένα πράγμα.

Really, people?!

Κατ' αρχάς, ας βγάλουμε απ' τη μέση το ό,τι, σύμφωνα με κάμποσα Συντάγματα σε όλο τον πλανήτη αλλά και με ένα μικρό, ασήμαντο χαρτί με το όνομα "Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα" που έβγαλε μια μικρή, ασήμαντη οργάνωση με το όνομα Ηνωμένα Έθνη (δεν πιστεύω να την έχετε ακούσει), κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στη ζωή. Η δολοφονία είναι δολοφονία και δεν έχει καμία σημασία το πώς την ονομάζεις (γενοκτονία εγκληματιών, εξυγίανση του ανθρώπινου είδους και άλλα τέτοια χαριτωμένα).

Βλέπω επίσης κάμποσους να αναφέρουν διεφθαρμένους πολιτικούς που, με τις λάθος αποφάσεις τους και την εξαγορά τους από πολυεθνικές εταιρίες, καταδικάζουν ολόκληρες χώρες. Πρώτον: από πότε οι πολιτικοί αρχηγοί γίνανε κάποιου είδους σκοτεινοί villains που πάνε από σκοτεινή συνεδρίαση για το κακό του λαού σε σκοτεινή σύνοδο; Δεύτερον: μήπως, αν αλλάζαμε το σύστημα σε ένα με μεγαλύτερη διαφάνεια στις οικονομικές δοσοληψίες των βουλευτών, το ζήτημα να λυνόταν χωρίς να χρειαστεί να πάρουμε το κεφάλι κανενός;

Αλλά το μεγαλύτερό μου θέμα με τη λογική τόσο του Light και της σειράς όσο και κάμποσων απ' τους προλαλλήσαντες είναι το εξής μικρό: δεν δίνεται κανένα δικαίωμα στον εγκληματία να μετανοήσει.

Σκεφτείτε το. ΟΚ, κάποιος διέπραξε ένα έγκλημα. Αυτό το έγκλημα είναι τόσο απερίγραπτο, τόσο απαίσιο και τόσο διεστραμμένο, που το μόνο που θα μπορούσε να εφαρμοστεί ως ποινή είναι η ηλεκτρική καρέκλα. Αποκλείουμε όμως κάτι να σπάσει μέσα στον εγκληματία και να νιώσει τύψεις κι ενοχές, να θεωρήσει πως αυτό που έκανε είναι λάθος σύμφωνα με τους κανόνες της κοινωνίας στην οποία ζει και, στην τελική, να μετανιώσει που το έκανε; Να θέλει να ζητήσει συγχώρεση (και δεν το εννοώ με την Χριστιανική έννοια της λέξης), να μετανοήσει, να θέλει να γυρίσει το χρόνο πίσω και να μην επαναλάβει το έγκλημα; Άνθρωποι είμαστε, κάνουμε λάθη για τα οποία μετανιώνουμε συνεχώς, είτε αυτά είναι μια λάθος κουβέντα που ξεστομίσαμε στο φίλο μας είτε η ανθρωποκτονία της συζύγου μας (ΟΚ, το τράβηξα ελαφρώς, but you get the point). Να ένα από τα μεγάλα λάθη στα οποία υποκύπτει το Death Note: δεν αντιμετωπίζει τους εγκληματίες ως ανθρώπους, αλλά ως κομμάτια κρέας, έτοιμα για να γίνουν κιμάς στα χέρια του ψυχοπαθή πρωταγωνιστή μας. Ο Light συνεχώς μιλάει για τους εγκληματίες λες και είναι υπάνθρωποι, μιάσματα που έτσι και περάσει από δίπλα τους θα τον κολλήσουν χολέρα ή τίποτα χειρότερο (αγνοώντας πως και ο ίδιος είναι εγκληματίας, στην τελική). Όμως πώς έφτασαν αυτοί οι άνθρωποι ως εκεί; Μήπως μετανιώνουν για τις πράξεις τους; Τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία; Η απάντηση είναι ένα βροντερό όχι. (Θα μου πείτε, στην Ιαπωνία επιτρέπεται η θανατική ποινή και ο Light ξέκανε κάμποσους θανατοποινίτες τους οποίους μέχρι και το ίδιο το κράτος του είχε ξεγράψει πια. Ας βγάλουμε απ' τη μέση πως δεν θα μπορούσα να είμαι πιο αντίθετη με τη λογική της θανατικής ποινής.)

Απ' την άλλη, ο ίδιος ο Light δεν ξεκαθαρίζει ποτέ τη θέση του. Όταν ο Ryuuk τον ρωτάει με ποια λογική θα κρίνει τους ανθρώπους, αυτός (στο manga τουλάχιστον, γιατί δεν νομίζω αυτός ο ελέφαντας στο δωμάτιο να αναφέρθηκε καν στο πρώτο επεισόδιο του anime-αν κάνω λάθος, διορθώστε με) απαντάει πως είναι "ένας σοβαρός και άριστος μαθητής. Ένας υποδειγματικός έφηβος." (από τη μετάφραση της Anubis Manga, που τυχαίνει να την έχω δίπλα μου αυτή τη στιγμή). Τι θέλει να πει ο ποιητής; Πως έτσι κι αλλιώς η ηθική της σύγχρονης κοινωνίας είναι τόσο υποκριτική, που δεν έχει σημασία το πραγματικό ποιόν κάποιου; Πως και μόνο η "κοσμιοτάτη" του διαγωγή στο απολυτήριο είναι αρκετή σαν διαπιστευτήριο ηθικής; Πως το αγόρι μας είπε μια βλακεία που του ήρθε στο κεφάλι έτσι για να την πει; Πως ο Ohba δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στην ηθική σαλάτα όπου μπλέχτηκε ήδη απ' το πρώτο κεφάλαιο του manga ντεμπούτου του;Είναι ανησυχητικό το πόσοι υποστηρίζουν έναν τόσο στυγνό (αλλά εξαιρετικά μαγνητικό, I give him that) villain όσο ο Light, αλλά τον θεωρούν και αντιήρωα από πάνω!

Πάντως, για να μην βγούμε και πολύ off topic, εγώ, με τέτοια αφραγκιά που με παιδεύει αυτές τις μέρες, θα το χρησιμοποιούσα σαν τετράδιο για σημειώσεις στις εξετάσεις. Ακόμα κι αν γράψω το όνομα κανενός επιστήμονα μέσα, είτε δεν έχω δει τις φάτσες τους, είτε αυτοί είναι... νεκροί απ' τον δέκατο ένατο αιώνα! Κανένας κίνδυνος, λοιπόν!

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#972 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 22 May 2012 - 11:56

^ Χαρά στο κουράγιο σου, εγώ έπαψα να αναζητώ τη λογική μέσα σ' αυτό το forum (και ΕΙΔΙΚΑ σ' αυτό το thread) χρόνια τώρα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#973 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 22 May 2012 - 12:36

Θα το κατέστρεφα. Ποιος είμαι εγώ να κρίνω ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει? Ποιος μου έδωσε αυτη την κρίση να το κάνω?

Η πόρνη η τύχη.

Μου αρέσει που το παίζεται πολλοί υπεράνω. "Θα το έκαιγα, θα το πετούσα μπλα μπλα μπλα, ποιος είμαι εγώ να αποφασίζω κλπ κλπ κλπ" Ναι θα είχατε στα χέρια σας την δύναμη να αλλάξετε τον κόσμο (ή έστω να βγάλετε λέφτά και να περάσασετε γαμάουα) και εσείς θα το καίγατε για να συνεχίσετε να αγοράζετε καφέδες από τα Starbucks στην Ομόνοια, να μπαίνετε στο μετρό κάθε μέρα, να κάθεστε δίπλα στους βρομερούς πακιστανούς στο λεωφωρείο, να ακούτε τους πολιτικούς να σας δουλεύουν, να σας πετάει χημικά η αστυνομία, να τρώτε στην μάπα τα αυθεντικά χημικά του λεκανοπεδίου, να πηγαίνετε για μπάνιο στον βάλτο του Άλιμου και στα πετρέλαια της Λούτσας, να προσπαθείτε να περάσετε το καταραμένο το μάθημα και να μετράτε τα ευρώ στην παλάμη σας για να τα βγάλετε πέρα.

O tempora, o mores, η πολύ ηθική δεν τρώγεται αλλά θα μας φάει.

Τι θα το έκανα εγώ το Death Note; Θα έγραφα το όνομα του Eiichiro Oda, θα τον έβαζα να πεθάνει σε 10 χρόνια και θα τον έβαζα να βγάζει chapters μέχρι τότε ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ BREAKS ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Άντε, γιατί μας τα 'χει κάνει τσουρέκια ο κωλό τεμπέλης με τα breaks κάθε λίγο και λιγάκι.

#974 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 22 May 2012 - 12:38

Τι θα το έκανα εγώ το Death Note; Θα έγραφα το όνομα του Eiichiro Oda, θα τον έβαζα να πεθάνει σε 10 χρόνια και θα τον έβαζα να βγάζει chapters μέχρι τότε ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ BREAKS ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Άντε, γιατί μας τα 'χει κάνει τσουρέκια ο κωλό τεμπέλης με τα breaks κάθε λίγο και λιγάκι.

O Oda θα πέθαινε μετά από 40 δευτερόλεπτα λόγω καρδιακής προσβολής.

#975 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 22 May 2012 - 12:47

Μου αρέσει που το παίζεται πολλοί υπεράνω.

Συνηθισμένη παρεξήγηση. Δεν το παίζουμε εμείς υπεράνω, εσείς υποβαθμίζετε τον εαυτό σας.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||