Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#946 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.929 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 02:06

Εμμ,μαλλον δεν καταλαβες καλα.Δεν ειμαι ο Γιωργακης ο Παπανδρεου:P

Δηλαδη συμφωνα απο τα λεγομενα σου,δαγκωτο ολιγαρχια;Κατω η δημοκρατια ζητω ο φασισμος;Εσυ βρε παιδιμ,αυτη τη στιγμη λες την γνωμη σου,κατι που στο επιτρεπει το δημοκρατικο πολιτευμα αυτης της χωρας.Τωρα,το παραδειγμα που εφερες οτι ειναι σωστο ειναι...τι να κανουμε.Αυτο δεν σημαινει οτι επειδη οι κυριοι αυτης της κυβερνησεις εκαναν αυτα που εκαναν,θα αποριψουμε την σημαντικοτητα της δημοκρατιας...Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου.

Για να τελειωσω την συζητηση,ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα στη ζωη.Και κανεις δεν εχει δικαιωμα να παιρνει την ζωη του αλλου.Και για αυτο υπαρχουν νομοι για τους παραβατες αυτου του δικαιωματος.Αν εσυ θες να γινεις δολοφονος,επειδη θες να "αποδωσεις δικαιοσυνη",that's not my problem. :)

image.jpg

#947 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 02:27

Πρωτον,βλεπω οτι εισαι λιγο παθιασμενος,συζητηση κανουμε.Εννοειτε πως πρεπει να υπαρχουν νομοι αλλιως θα ημασταν μια μεγαλη ζουγκλα.Επισης ουτε εχω βλεψεις να γινω δολοφονος ουτε κατι τετοιο.Απλα λεω τι θα εκανα αν ειχα το DN.Μιλαμε για ΑΝ.Δεν θα παρω το ημιδραλιο και θα θεριζω για δικαοσυνη.Προς Θεου θα πεσει φωτια να με καψει.

Δευτερον,περι πολιτευματος,Εννοειτε οτι ειμαι υπερ της Δημοκρατιας και για αυτο ειπα ΜΕΡΙΚΕΣ φορες.οσο για το παραδειγμα ειπα ενα τορινο,γενικα μιλαω.

Και για τελειωσω και εγω,επειδη δεν ειμαστε μονοι μας,με το DN θα ηθελα να <τελειωσω>καποιους που δεν εχουν μελλον και κανουν γενικο κακο στο κοσμο.Πχ κατασυρροην δολοφονους

Και για την λογικη μου δεν νομιζω οτι ειναι κατι περιπλοκο,δεν ειμαι ο LIGHT ουτε ο L

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mike The Great: 11 Σεπτέμβριος 2011 - 10:55

Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#948 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 10:39

On Topic: Όχι δε θα το χρησημοποιούσα γιατί όπως λένε και τα προηγούμενα ποστ όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή και δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει (άσχετα που άμα έχω το DN μπορώ να κάνω ότι θέλω :hahaha: )
Δημοσιευμένη  εικόνα

#949 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 11:08

Εγώ κατα 88,54%
Spoiler:
θα το χρησιμοποιούσα αν και δεν ξέρω μέχρι που θα έφτανα αν είχα τέτοια δύναμη

8w32.jpg

#950 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 12:32

Για να τελειωσω την συζητηση,ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα στη ζωη.Και κανεις δεν εχει δικαιωμα να παιρνει την ζωη του αλλου.Και για αυτο υπαρχουν νομοι για τους παραβατες αυτου του δικαιωματος.Αν εσυ θες να γινεις δολοφονος,επειδη θες να "αποδωσεις δικαιοσυνη",that's not my problem. :)

+ 100 είμαι ακριβώς της ίδιας γνώμης edit:αν και είχα πει ότι θα το χρησιμοποιούσα το ζωντόβολο!Και μάλλον δεν αλλάζω γνώμη, διότι η περιέργεια του ανθρώπινου πλάσματος μπορεί να είναι απεριόριστη!!...

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#951 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 13:31

Αυτο εννοω

Πχ στην Ελλαδα εχουμε δημοκρατια?δεν νομιζω μονο στα χαρτια υπαρχει.Μας ρωτησε κανεις αν θελουμε να μπουμε στο μνημονιο?ΟΧΙ.Συνηθως το χρησιμοποιουν για καληψη(το πολιτευμα εννοω)

Πολυ ωραιες οι δημοκρατικες καταστασεις(μερικες φορεσ)

You can't deny the use of fire because there is arson.

sc5bab.jpg

#952 Jiyuu

Jiyuu

◕‿◕

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 11:25

Πιστευω πως θα εμπαινα στον πειρασμο πχ σε μερικους πολυ κακους ανθρωπους, αλλα στην τελικη δεν θα το εκανα γιατι οπως ειπαν παραπανω ολοι εχουν δικαιωμα στη ζωη, δεν ειναι και καθολου του χαρακτηρα μου δεν μου ταιριαζει, μαλλον θα προσπαθουσα να λυσω το μυστηριο σαν τον L ενα πραμα!
:hero: (τρομαρα μου)

#953 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.004 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2011 - 22:18

100% θα το χρησιμοποιουσα! την πρωτη φορα θα ειχε φρικαρει αλλα μετα ποιος σε σταματαει χαχαχα!!!!!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#954 nana osaki

nana osaki

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2011 - 00:47

χμμ βασικα δεν θα το χρησιμοποιουσα γιατι πιστευω κανεις δεν εχει το δικαιωμα να αφαιρεσει κανενος την ζωη με οποιοδηποτε τροπο ο,τι και να'χει κανει κ επισης καταλαγει να ειναι στο τελος ιδιος μ'αυτους που δεν θα εκτιμουσε και θα σκοτωνε :)

#955 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 11:46

εκτος απο το δικαιωμα στη ζωη που λετε, το μεγαλυτερο προβλημα θα ηταν οι τυψεις που θα ενιωθε ενα ατομο που θα ειχε προβει σε αυτη τη πραξη[να αφαιρεσει τη ζωη καποιου, εστω και με αυτο το τροπο]
εκτος και αν καποιος ειναι mentally unstable οπως και ο light..so w/e

Δημοσιευμένη  εικόνα

#956 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 22:47

Εγω θα σκοτωνα την μαθηματικο μου :kill4u:

Τελος παντων ειμαι και εγω υπερ του οτι δεν μπορεις να αφαιρεις μια ζωη και τα παραπανω αλλα πραγματικα αυτη η γυναικα δεν ΕΧΕΙ ΖΩΗ!!!

#957 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 23:19

Στα πρώτα 10 δευτερα θα είχα ενθουσιαστεί πλήρως στην ιδέα σαν χαζός έφηβος.Αλλα μετά ούτε και εγώ θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω.Άρα θα πήγαινε κουβα το Death Note.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#958 Dark Chris

Dark Chris

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 23:28

Όταν είχα πρωτοδιαβάσει το Death Note, προσπάθησαν απαντήσω σε αυτό και σε παραπλήσια ερωτήματα. Αν είχα ένα DN, θα το χρησιμοποιούσα; Και αν το έκανα σε πολύ κακούς ανθρώπους, αυτό θα με έκανε καλό ή κακό; Αν π.χ. σκότωνα ένα τύραννο, ο οποίος "κυβερνά" τον λαό του για δεκαετίες (βλ. Καντάφι), θα έκανα καλό; Θα έσωζα μια ολόκληρη χώρα από τον μονάρχη/ τύραννο τους; Ή μήπως η πράξη μου αυτή (ακόμα και σε τέτοιο άτομο) θα ήταν evil;

Για να απαντήσω στο ερώτημα: θα το χρησιμοποιούσα! Θα σκότωνα κάποιους ανθρώπους που ενώ τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία, αυτοί την πετάνε στα σκουπίδια και συνεχίζουν να σκοτώνουν και να καταστρέφουν. Δεν θα σκότωνα τυράννους και ανθρώπους κυβερνήσεων. Γιατί τότε είναι που το κράτος μπορεί να πάει ακόμα χειρότερα!

Αν και δεν θα ήμουν εγώ αυτός που αποφασίζει ποιος ζει και ποιος πεθαίνει (κανείς δεν είναι), με κάτι τόσο ισχυρό όσο το Death Note, τότε μάλλον γίνομαι και εγώ υπεύθυνος για το ποιος ζει και ποιος πεθαίνει!

#959 Kubi-maniac

Kubi-maniac

Xalara...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2011 - 13:30

Εγώ δε θα το χρησιμοποιούσα αλλά θα το κρατούσα σαν τον Lighto στο ρολόι μου (ένα κομματάκι του δηλαδή). Δεν είμαι άτομο που θα σκότωνα κάποιον αλλά για τη προστασία μου, όπως αν είχα ένα όπλο λογικά θα σκότωνα για τη ζωή μου έτσι και θα χρησιμοποιούσα όλα τα μέσα για να σωθώ, πχ το Death Note.

#960 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2011 - 18:43

εγω δεν νομιζω να το χρησιμοποιουσα, εκτος κι αν ειχα ενα σοβαρο(για μενα) λογο (πολυ δυσκολα δηλαδη), καθαρα για εγωιστικους σκοπους, οχι για δικαιοσυνη και αλλα τετοια..