Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#931 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 September 2011 - 00:02

Ο κόσμος είναι διαμορφωμένος για να υπάρχει ισοροπία μεταξύ του εγκλήματος, της διαφθοράς και της καλοσύνης.

Αποδείξεις; Από ποιον είναι διαμορφωμένος;

Παιδιά θεωρώ ότι δεν έχει κάνένας δικαίωμα να αφαιρέσει την ζωή κάποιου

Συμφωνώ, έλα όμως που το κάνουν αποφασίζοντας πολέμους! Άρα φτάνουμε στο ότι είτε έχεις είτε δεν έχεις κάποιο δικαίωμα, αν είσαι αρκετά ισχυρός κάνεις ό,τι θέλεις.

#932 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 10 September 2011 - 11:28

Συμφωνώ, έλα όμως που το κάνουν αποφασίζοντας πολέμους! Άρα φτάνουμε στο ότι είτε έχεις είτε δεν έχεις κάποιο δικαίωμα, αν είσαι αρκετά ισχυρός κάνεις ό,τι θέλεις.

Γιατι εκεινοι(οι περισσοτεροι)<λαδωνονται>ενω εσυ οχι

Πάντα σε προσωπικό επίπεδο μιλάω παίδες.Εγώ ξέρω για μένα ότι ούτε ισχυρή είμαι να κάνω ότι θέλω(δεν θα το ήθελα κιόλας),ούτε λαδώνομαι,αλλα ούτε ικανή είμαι να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου.Σίγουρα υπάρχουν άτομα που λαδώνονται,και που αποφασίζουν να τελειώσουν τις ζωές αμετρητων μέσω των πολέμων.Και ξέρω οτι πολύ πιθανών να χρειάζονται σκότωμα.Ωστόσο,κανείς δεν ξέρει αν εγώ,ή οποιοσδήποτε εγώ έχω το δικαίωμα να τους κρίνω.
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#933 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 10 September 2011 - 12:19

Death Note=εχω την δυναμη και σκοτωνω οποιον θελω.

Εγκληματιας=εχω την δυναμη,ειτε λεγεται οπλο,ειτε λεγεται μυϊκη δυναμη,να σκωτωνω οποιον θελω.

Οποιος χρησιμοποιει το DN=γινεται ιδιος με του εγκληματιες,το μονο που διαφερει ισως ειναι λογικη και η ηθικη που εχει ο χρηστης του Note με τον δολοφονο,βιαστη κ.τ.λ.

Το καλυτερο που εχετε να κανετε αν οντως θελεται να αποδοσεται δικαιοσυνη ειναι να τους "κυνηγησετε" και να κανετε τα παντα για να καταληξουν στη φυλακη.Ειναι πολυ πιο ευκολο για αυτους να φυγουν απο την ζωη,απο το να γευτουν την "γλυκα" της φυλακης.

image.jpg

#934 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 September 2011 - 12:44

Ειναι πολυ πιο ευκολο για αυτους να φυγουν απο την ζωη

Μην το λες, η αγωνία του θανάτου ξεπερνάει όλους τους μπελάδες που θα συναντήσουν στην εναπομείνασα ζωή τους. Μην ξεχνάς ότι δεν μιλάμε για ιδεολόγους αγωνιστές αλλά για κοινούς παραβάτες των νόμων. Σιγά μην εκτιμήσουν την αξία της αυτοκτονίας.

#935 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 10 September 2011 - 12:59

Ναι εγω αλλιως το εννοω.Οτι,ναι μεν,υπαρχει η αγωνια του θανατου οπως ειπες,αλλα μετα παπαλα,τελος,δεν υπαρχει ζωη γιαυτους.Για σκεψου ομως,να καταληξουν στην φυλακη.Δεν το εχω δοκιμασει,αλλα πραγματικα,πρεπει να ειναι κολλαση στις φυλακες.Οποτε αν οντως θελεις πραγματικα να πληρωσει ενας εγκληματιας για την πραξη του πρεπει να καταληξει εκει.Γιατι καλυτερα μια στιγμη πονου και αγωνιας,παρα 40 χρονια σκλαβια και φυλακη. lol

image.jpg

#936 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 September 2011 - 13:05

Για πολλούς από αυτούς η φυλακή είναι σαν άδεια. Όταν βγαίνουν κάνουν τα ίδια και ξαναφυλακίζονται συνεχίζοντας έναν ατέρμονο κύκλο φαυλότητας. Ο θάνατος όμως είναι ο τελικός και απόλυτος κριτής, αυτός που εξισώνει τους σκλάβους με τους βασιλιάδες και τους τίμιους με τους κλέφτες.

#937 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 10 September 2011 - 13:09

Για πολλούς από αυτούς η φυλακή είναι σαν άδεια. Όταν βγαίνουν κάνουν τα ίδια και ξαναφυλακίζονται συνεχίζοντας έναν ατέρμονο κύκλο φαυλότητας. Ο θάνατος όμως είναι ο τελικός και απόλυτος κριτής, αυτός που εξισώνει τους σκλάβους με τους βασιλιάδες και τους τίμιους με τους κλέφτες.

Συμφωνω απολυτα!!!!!:riiight:
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#938 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 10 September 2011 - 13:21

Κοιτα εγω προσωπικοτητα θεωρω την ελευθερια ως το απολυτο αγαθο,αν μου το στερησουν,δεν μπορω να τα βγαλω περα.Εχεις δικιο.Συνηθως επιστεφουν στην εγκληματικοτητα αυτοι που ειναι μελη συμοριας και κλεφτες που εχουν μια πιο ευνοϊκη μεταχειριση ακομι και απο τους ιδιους τους φυλακισμενους.

Αντιθετα,αυτοι που εχουν πολυ ασχημη μεταχειριση απο τους παντες εκει μεσα,ειναι οι βιαστες και κατα συρορροην δολοφονοι(το λεω γιατι το εχω ψαξει το θεμα),και αυτους νομιζω θελουμε να "τιμωρησουμε" οι περισσοτεροι εδω.Και αναλογως,την βιαιοτητα του εγκληματος,πρεπει να υπαρχει και αναλογη τιμωρια(εννοω τα χρονια φυλακισης).

image.jpg

#939 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 10 September 2011 - 13:30

Κοιτα εγω προσωπικοτητα θεωρω την ελευθερια ως το απολυτο αγαθο,αν μου το στερησουν,δεν μπορω να τα βγαλω περα.Εχεις δικιο.Συνηθως επιστεφουν στην εγκληματικοτητα αυτοι που ειναι μελη συμοριας και κλεφτες που εχουν μια πιο ευνοϊκη μεταχειριση ακομι και απο τους ιδιους τους φυλακισμενους.

Αντιθετα,αυτοι που εχουν πολυ ασχημη μεταχειριση απο τους παντες εκει μεσα,ειναι οι βιαστες και κατα συρορροην δολοφονοι(το λεω γιατι το εχω ψαξει το θεμα),και αυτους νομιζω θελουμε να "τιμωρησουμε" οι περισσοτεροι εδω.Και αναλογως,την βιαιοτητα του εγκληματος,πρεπει να υπαρχει και αναλογη τιμωρια(εννοω τα χρονια φυλακισης).

Ναι και οχι ενας που εχει διαπραξει ενα εγκλημα και η ποινη του ειναι 10 χρονια(τυχαιο παραδειγμα)να βγαινει στα 3χρονια για καλη διαγωγη.Αυτο ειναι ξεφτυλα
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#940 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 10 September 2011 - 13:49

Κοιτα,ολοι εχουν το δικαιωμα της μετανιας.Πρεπει να μειωνεται η ποινη του φυλακιζομενου,αν επιδειξει καλη διαγωγη,αλλα και εκει δεν πρεπει να υπερβαλουμε.Ισως απο τα 20 χρονια που θα ετρωγε καποιος στην φυλακη,να εφευγε με 18 λογο καλης διαγωγης(τυχαιο αραδειγμα :P)

image.jpg

#941 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 September 2011 - 13:59

και αυτους νομιζω θελουμε να "τιμωρησουμε" οι περισσοτεροι εδω

Οι περισσότεροι. Επίσης ο σωστός εγκληματίας είναι ικανότατος υποκριτής. Θα κάνει τα πάντα για μείωση ποινής.

#942 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 10 September 2011 - 15:20

Καλα ασχετα με το αν ο θειος τιμωρος ειναι κατι σωστο η οχι για εμενα αυτο που με κανει να λεω αμεσα οχι στη χρηση ειναι το αν ενας ανθρωπος εχει τη ψυχικη οριμοτητα να εκτελεσει το εργο σωστα.Αποψη μου ειναι πως δεν υπαρχει τετοιος ανθρωπος και ο κοσμος που θα ονειρευοταν οποιοσδηποτε αλλος ειναι ουτοπικος και τελικως οι πραξεις του θα ηταν μονο για να αποδειξει την δικη του "self righteousness".Tωρα το αν η πραξη απο μονη της ειναι σωστη ηθικα το εχουμε αναλυσει με ανατριχιαστικες λεπτομεριες.

sc5bab.jpg

#943 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 10 September 2011 - 17:42

αυτο που με κανει να λεω αμεσα οχι στη χρηση ειναι το αν ενας ανθρωπος εχει τη ψυχικη οριμοτητα να εκτελεσει το εργο σωστα.

my point exactly!:riiight:
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#944 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 10 September 2011 - 22:20

Περισσοτερο ψυχικη ανωριμοτητα χρειαζεται για να χρησιμοποιησεις το Death Note.
+οτι παμε σε αντιδημοκρατικες καταστασεις χρησιμοποιοντας το...Την αποψη μου την εχω πει.Δεν καθαριζεις την κοινωνια,ουτε αποδιδεις δικαιωσυνη,αυτα ειναι κουραφεξαλα στην πραγματικοτητα.

image.jpg

#945 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 11 September 2011 - 01:12

Κοιτα,ολοι εχουν το δικαιωμα της μετανιας.Πρεπει να μειωνεται η ποινη του φυλακιζομενου,αν επιδειξει καλη διαγωγη,αλλα και εκει δεν πρεπει να υπερβαλουμε.Ισως απο τα 20 χρονια που θα ετρωγε καποιος στην φυλακη,να εφευγε με 18 λογο καλης διαγωγης(τυχαιο αραδειγμα :P)

Αυτο εννοω

Περισσοτερο ψυχικη ανωριμοτητα χρειαζεται για να χρησιμοποιησεις το Death Note.
+οτι παμε σε αντιδημοκρατικες καταστασεις χρησιμοποιοντας το...Την αποψη μου την εχω πει.Δεν καθαριζεις την κοινωνια,ουτε αποδιδεις δικαιωσυνη,αυτα ειναι κουραφεξαλα στην πραγματικοτητα.

Πχ στην Ελλαδα εχουμε δημοκρατια?δεν νομιζω μονο στα χαρτια υπαρχει.Μας ρωτησε κανεις αν θελουμε να μπουμε στο μνημονιο?ΟΧΙ.Συνηθως το χρησιμοποιουν για καληψη(το πολιτευμα εννοω)

Πολυ ωραιες οι δημοκρατικες καταστασεις(μερικες φορεσ)

Edited by Kenny, 11 September 2011 - 09:03.
merged

Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!