Το Γκοτζιλοτυρο ηταν ολα τα λεφτα. Με ολα πηγαινε
![]()
![]()
Η πιο θεική ατάκα που έχω ακούσει εδώ μέσα. RESPECT!
Posted 20 April 2007 - 13:18
Το Γκοτζιλοτυρο ηταν ολα τα λεφτα. Με ολα πηγαινε
![]()
![]()
Posted 25 April 2007 - 19:03
Posted 27 April 2007 - 15:10
Ο λαός απαιτεί και μεταμεσονύχτιες προβολές hentai!!!!111
Φέρτε το LA Blue Girl με ελληνικό DUB !!!!!!111one
GZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZ!
Χαχαχα! Smosh FTW!
Posted 27 April 2007 - 20:22
Ελειπα καιρο απο το forum και μπικα να δω τι εχασα...djdragon σε παρακαλο εκδοσε ενα βιβλιο και πουλα το εγω παντος θα το αγορασω και θα βαλω οσους ξερω να το αγορασουν...θα βγαλεις χρημα με την σεσουλα....
Posted 28 April 2007 - 13:46
Posted 28 April 2007 - 14:35
Φαίνεται εξαιρετικό το παιχνίδι! Αυτή τη στιγμή είναι ΤΒΑ για Japan, οπότε εμείς δεν θα το δούμε μάλλον, μέχρι το 2008.
τα σκατογιαπονεζακια ολλα αυτα τα χερονται...αλλα απο την αλλη δεν εχουν τζατζικι χαρχαρ:6e45ec9e:
:d5f02ecd:
![]()
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 28 April 2007 - 22:59
Posted 28 April 2007 - 23:15
Posted 29 April 2007 - 04:40
Το Hobby μου ειναι να κοιμαμαι και να μην κανω τιποτα
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 01 May 2007 - 22:02
Απλά DjDragon=The King of Hall of Fame:king:.Αν βγάλεις βιβλίο θα το αγοράσω και εγώ.Οι ατάκες σου είναι θεικές.
Posted 01 May 2007 - 22:44
Αν γράψω βιβλίο θα φροντίσω αυτό αλλά όχι τον τίτλο...θα γράφει..."Hall of Fame - Οι Γκάφες του νεαρού the_champloo_mastah" γραμμένο από μένα και αφιερωμένο στον φίλο Jiraiya + ένα άλλο ίδιο που θα λέει "Hall of Fame - οι κρυφές ερωτικές στιγμές του Phantom Duck"(Αν καταλάβατε τι εννοώ τότε μπράβο σας)...
Posted 02 May 2007 - 11:57
Posted 02 May 2007 - 16:01
<Fire> kai pws tha epiviwsw?
<Jeff> ston skliro kai apono ayton kosmo?
<Fire> mporei na to koroideueis alla etsi einai
<Fire> esu prepei na ksereis kalytera apo emena
<Jeff> egw?
<Jeff> :-O
<Fire> poso eisai?
<Jeff> 18.5
<Fire> gi'auto to lew re pappou :1shfhs
<Jeff> pipini eimai akoma
<Jeff> (H)
<Fire> nai re plakiTSA
<Fire> alla auto gia ta koritsia de to leme? :plz:
The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Posted 09 May 2007 - 21:16
Πφφφ δεν μπορώ να κατλάβω αυτή την ψύχωση των fan του death note με τον Light πραγματικά ελπίζω στο τέλος να πάθει κατι σε στυλ να μείνει ανάπηρος απο τον λαιμό κ κάτω η οτιδήποτε χειρότερο απο αυτό :/ Ο L τον Pawnare απο την αρχή μέχρι το τέλος Thumbs up for L. Ασε που στην τελική να είσαι ενας emo που λύνει αστυνομικούς γρίφους είναι καλύτερο απο το να είσαι ενας απλός emo
Posted 12 May 2007 - 16:39
είμαι 23 στα 24 και παρθένος και ψάχνω απεγνωσμένα να βρω κοπέλα πρότου γεράσω και γίνω 40άρης παρθένος(όπως στις ταινίες).
Η πλάκα είναι ότι αργότερα έχω μάθει ότι παίζαμε το ίδιο παιχνίδι κι εγώ και ο gohan και η foniko_neropistolo...το αείμνηστο WOW !!!