Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#811 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 05 December 2007 - 12:35

Καλά ρε παιδιά. Πώς την είδε ο κύριος Sakurai;
Έτσι όπως πάμε, θα μας πουν ΤΑ πάντα για το Brawl, πριν ακόμα αυτό κυκλοφορίσει... :emptyonexg1: Εγώ λέω να σταματήσω να κοιτάζω τα updates, το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορώ να δω και άλλα news από Nintendo, μιας και σε όλα τα Major Nintendo Sites όπως GoNintendo και N-Europe, γράφουν και τα updates του Brawl.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ; :bike::fromabove:

oR4yYRl.gif

#812 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 05 December 2007 - 20:55

Πηγα σαλονικη και GALAX-όθηκα!!!
απλά τα σπάάάάάάάάει!!!!!!! τέλειο

αλλα μην ακούω βλασφυμίες!!!Super mario World και Mario 64 ειναι ΘΡΥΛΟΙ!!!
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#813 Kyo

Kyo

Anime Newbie

• Members
  • 59 posts

Posted 06 December 2007 - 00:07

Τσ, τσ, τσ! Aν εννοείς για την δυσκολία του παιχνιδιού, υπάρχει και easy mode. :Blissfull: Aν και για έναν καμένο 2D shooter fan σαν κι εμένα (Ikaruga oλέ! ) το easy mode δεν έχει καθόλου challenge.

Mε την ευκαιρία, μου θύμιζεις το εξής σκηνικό:
Kάθε φορά που έβαζα να παίξω με κάποιον φίλο μου το Contra: Shattered Soldier για PS2 (ακόμα και στο easy mode και με 30 ζωές στο πρώτο credit) και τους ζητούσα να το ξαναπαίξουμε με απειλούσαν να με δείρουν επείδη ήταν αδικαιολόγητα δύσκολο γι' αυτούς. :hihi2:

shooter fan e?για δοκιμασε το silver surfer για το NES που ελεγε ο nerd και μετα τα λεμε XD XD

#814 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 06 December 2007 - 00:19

shooter fan e?για δοκιμασε το silver surfer για το NES που ελεγε ο nerd και μετα τα λεμε XD XD

ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! :Crying2:

#815 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 06 December 2007 - 01:31

καντε ενα λινκ το video γιατι οσοι δεν το εχουν δει χάνουν απο την ζωή τους.....
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#816 Kyo

Kyo

Anime Newbie

• Members
  • 59 posts

Posted 06 December 2007 - 13:54

Gametrailers.com - ScrewAttack - Angry Video Game Nerd: Silver Surfer Εδω λοιπον 8α δειτε ενα απο τα πιο δυσκολα games ever ακομα και η wikipedia γραφει για αυτο xD. Επισης αν καποιος απο σας θελει να δει γενικα για το nerd THE CINEMASSACRE PRODUCTIONS

#817 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 07 December 2007 - 14:30

Κάτι άσχετο...έδωσα το wii μου στον θείο μου να μοθ το chipαρει μιάς και είναι τεχνικος.Το εβαλε αλλα δεν δουλεύουν τα copyS! DAMN! το έβαλε σε ένα φίλο μου και δουλεύει τέλια :(
Posted Image

#818 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 08 December 2007 - 13:50

Καλά ρε παιδιά. Πώς την είδε ο κύριος Sakurai;
Έτσι όπως πάμε, θα μας πουν ΤΑ πάντα για το Brawl, πριν ακόμα αυτό κυκλοφορίσει... :emptyonexg1: Εγώ λέω να σταματήσω να κοιτάζω τα updates, το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορώ να δω και άλλα news από Nintendo, μιας και σε όλα τα Major Nintendo Sites όπως GoNintendo και N-Europe, γράφουν και τα updates του Brawl.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ; :bike::fromabove:

Μην γκρινιάζεις για αυτό... Έτσι όπως πάμε Smash θα δούμε μετά το πάσχα...

Και όσο για το Galaxy να είναι καλύτερο του Mario 64... Διαφωνώ απο όλες τις μεριές. Είναι καλό παιχνίδι, επάξιο sequel, αλλά το 64 δεν το ξεπερνάει.

Και kyo... Τι να πω, απλά ε lol. Τελικά πέρασες καμιά πίστα ή ακόμα; Αν τα καταφέρεις θα είσαι καλύτερος απο τον nerd! :o
Posted Image

#819 Kyo

Kyo

Anime Newbie

• Members
  • 59 posts

Posted 08 December 2007 - 15:49

Μην γκρινιάζεις για αυτό... Έτσι όπως πάμε Smash θα δούμε μετά το πάσχα...

Και όσο για το Galaxy να είναι καλύτερο του Mario 64... Διαφωνώ απο όλες τις μεριές. Είναι καλό παιχνίδι, επάξιο sequel, αλλά το 64 δεν το ξεπερνάει.

Και kyo... Τι να πω, απλά ε lol. Τελικά πέρασες καμιά πίστα ή ακόμα; Αν τα καταφέρεις θα είσαι καλύτερος απο τον nerd! :o

1)Ειναι καλυτερο του 64...απο ολες τις μεριες
2)Οχι ακομα καμια...Δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος να περασει καποια πιστα αν και section εχω περασει:P
3)θα το δουμε πριν trust me ;):wis:

#820 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 08 December 2007 - 17:30

Gametrailers.com - ScrewAttack - Angry Video Game Nerd: Silver Surfer Εδω λοιπον 8α δειτε ενα απο τα πιο δυσκολα games ever ακομα και η wikipedia γραφει για αυτο xD. Επισης αν καποιος απο σας θελει να δει γενικα για το nerd THE CINEMASSACRE PRODUCTIONS

Πάντως, πράγματι (σύμφωνα και με το video) μοιάζει πολύ με το Silver Surfer το Probotector.
Αφού όταν το 'δα, λέω «Αμάν! Απομίμηση του Probotector είναι αυτό :|. Αλλά μάλλον το αντίθετο ισχύει. :P»

Το έπαιζα μια περίοδο (είχα καεί) αλλά στο Probotector δεν κινείται μόνη της η οθόνη και επίσης, όπως λέει και στο video, αν χάσεις, εμφανίζεσαι στο σημείο στο οποίο έχασες μέχρι να τελειώσουν οι ζωές σου.
Έχω δει κι άλλα παιχνίδια παρόμοια με το Silver Surfer, αλλά το τελευταίο φαίνεται να είναι πολύ δύσκολο.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#821 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 08 December 2007 - 17:34

To Mario 64 και μόνο για την επιρροή που είχε στο 3D Platforming είναι καλύτερο παιχνίδι. Το vibes που έχει το Galaxy για να είναι πιο προσιτό στους non gamers είναι τουλάχιστον εμφανή, αλλά εκτός αυτού είναι τρομερά διασκεδαστικό...
Posted Image

#822 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 08 December 2007 - 18:36

Παιδιά, άνοιξε το καινούργιο site της NOE! Πλέον μπορούμε να ανταλλάξουμε τα αστέρια μας για wii points, αν και η αναλογία είναι 4000:1000... Για να το κάνετε αυτό πρέπει να συνδέσετε το Wii σας με το nintendo account σας. Όμως αν έχετε σαν χώρα την Ελλάδα στο Wii δεν θα εμφανίζεται η επιλογή αυτή στο Wii Shop. Γι' αυτό πρώτα βάλτε για χώρα την Αγγλία, μετά συνδέστε μέσω του Wii Shop το Wii σας με το nintendo account σας και στη συνέχεια αγοράστε points ;)

#823 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 08 December 2007 - 22:18

Κάτι άσχετο...έδωσα το wii μου στον θείο μου να μοθ το chipαρει μιάς και είναι τεχνικος.Το εβαλε αλλα δεν δουλεύουν τα copyS! DAMN! το έβαλε σε ένα φίλο μου και δουλεύει τέλια :(

άκυρο! μετά απο τόσο βάσανο τα καταφέραμε ! :gn2::gn2:τορα θα μπορώ να κοιμηθώ ευχάριστα!:wooi2::wooi2:
Posted Image

#824 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 08 December 2007 - 22:49

Πες μας όμως, ποιο modchip έβαλες; :wis:
1

#825 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 09 December 2007 - 18:06

Παιδιά, άνοιξε το καινούργιο site της NOE! Πλέον μπορούμε να ανταλλάξουμε τα αστέρια μας για wii points, αν και η αναλογία είναι 4000:1000... Για να το κάνετε αυτό πρέπει να συνδέσετε το Wii σας με το nintendo account σας. Όμως αν έχετε σαν χώρα την Ελλάδα στο Wii δεν θα εμφανίζεται η επιλογή αυτή στο Wii Shop. Γι' αυτό πρώτα βάλτε για χώρα την Αγγλία, μετά συνδέστε μέσω του Wii Shop το Wii σας με το nintendo account σας και στη συνέχεια αγοράστε points ;)

Oh shit. Now I really need internet. :emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:

oR4yYRl.gif