Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#781 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 07 November 2007 - 22:17

Been there, done that ^-^

Gogogogo, set the stock ablaze!
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#782 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 09 November 2007 - 14:36

Resident Evil: Umbrella Chronicles και Pokemon Battle Revolution διαθέσιμα για preorder στο nintendo.gr e-shop ;)

#783 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 09 November 2007 - 15:10

Preordered Revo ^o^.
1

#784 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 10 November 2007 - 18:54

Έπαιξα Galaxy σήμερα. :wooi2:Και...μόλις συνειδητοποίησα ότι δε χρειάζεται να το hypάρω. Οπότε αυτό το post είναι spam. :hahaha:

#785 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 11 November 2007 - 11:18

+1
+Galaxy :riiight:

oR4yYRl.gif

#786 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 11 November 2007 - 13:31

Okami For Wii - Confirmed - News at SPOnG.com

HOLLY SHIT.

oR4yYRl.gif

#787 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 11 November 2007 - 17:08

Τελείωσα το Phantom Hourglass χτες.
Νταξ, είναι ΑΝΑΜΦΥΣΒΗΤΗΤΑ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που βγήκαν ποτέ (Zelda και μη).
Όποιος δεν το έπαιξε, να το παίξει.

Επίσης, αν δεν βάλουν τον cel-shaded Link στο Brawl, οι άνθρωποι θα είναι για
a
lipito vromo3ilo.

Για πες μου, λοιπόν, μικρέ νιντεντοπαιχνιδά, έτσι όπως το 'δες το παιχνίδι, τι λες, μπορώ να το παίξω εγώ που δεν έχω ιδέα από Wind Waker; :wooi2: Έχω παίξει μόνο τα Oracle of Ages και Oracle of Seasons και δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται στο Wind Waker. Θα μπορέσω να παρακολουθήσω την ιστορία στο PH ή να μην το παίξω καλύτερα; :emptyonexg1:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#788 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 11 November 2007 - 17:42

Μπορείς... ;)

#789 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 11 November 2007 - 20:18

Έκανα την παραγγελιά μου! Super Mario Galaxy και το Endless Ocean, αλλιώς γνωστό και ως Forever Blue. Βγήκε προχτές στην Ευρώπη! Όχι που θα το έχανα...
Posted Image

#790 Kyo

Kyo

Anime Newbie

• Members
  • 59 posts

Posted 13 November 2007 - 01:38

So did I!!^^ i will be playing Mario galaxy by thursday evening hohohoh:bath:

#791 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 November 2007 - 17:06

Για πες μου, λοιπόν, μικρέ νιντεντοπαιχνιδά, έτσι όπως το 'δες το παιχνίδι, τι λες, μπορώ να το παίξω εγώ που δεν έχω ιδέα από Wind Waker; :wooi2: Έχω παίξει μόνο τα Oracle of Ages και Oracle of Seasons και δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται στο Wind Waker. Θα μπορέσω να παρακολουθήσω την ιστορία στο PH ή να μην το παίξω καλύτερα; :emptyonexg1:

Ντάξει, μην το σκέφτεσαι καν! :D
Τα Zelda ούτως ή άλλως έχουν αυτοτελή ιστορία σε κάθε παιχνίδι, με εξαίρεση 2-3 περιπτώσεις. Εγώ θα σου έλεγα να διαβάσεις περιληπτικά την ιστορία από κάπου, ή να διαβάσεις το Manga αν μπορέσεις να το βρεις.
Αλλά βασικά, στην αρχή του παιχνιδιού έχει μία σύντομη περίληψη με εικόνες για το τι έγινε, οπότε no worries! :D

In other news, σήμερα παίζει να ήρθε το Galaxy! Θα το μάθουμε όταν γυρίσει ο πατέρας μου το βράδυ. :wooi2: Ελπίζω να έρθει σήμερα ή αύριο, ώστε να έχουμε τι να παίξουμε το τριήμερο! :Blissfull:

Τέλος πάντων, eye candy of the day:

Posted Image

:bath::nod:

oR4yYRl.gif

#792 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 15 November 2007 - 23:46

Τερμάτισα το Galaxy. Ελπίζω η Nintendo να κυκλοφορήσει το OST σύντομα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το βγάλανε την ίδια μέρα με το game. Δε θέλουν τα λεφτά μας; :P

#793 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 16 November 2007 - 12:01

Τερμάτισα το Galaxy. Ελπίζω η Nintendo να κυκλοφορήσει το OST σύντομα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το βγάλανε την ίδια μέρα με το game. Δε θέλουν τα λεφτά μας; :P

Posted Image
Μία εικόνα είναι 1000 λέξεις.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να πω για μια ακόμη φορά τι πύκρα και φαρμάκη μας ταΐζει η Nintendo of Europe που δεν μας αφήνει να εκμεταλευτούμε τα 26³ αστέρια μας, και ακόμα χειρότερα, η Nortec που δεν βάζει πλέον αστέρια στα άπειρα παιχνίδια που αγοράζουμε.
:emptyonexg1:

Τέσπα... :emptyonexg1:
More Eye Candy:

Posted Image
Posted Image
Posted Image

Ναι. Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ. :wooi2:

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΛΟΥΖΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

oR4yYRl.gif

#794 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 16 November 2007 - 12:08

Το Revo το παρήγγειλες ρε φαφλατά; :D

Το Brawl πότε έρχετε είπαμε; :|
1

#795 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 16 November 2007 - 12:25

Το παρήγγειλα ρε Κempt! :P

7 του Δεκέμρη έχω internet και Revo, και θα γίνει καταστροφή! :yeah:

To Brawl το περιμένουμε κατά το Φλεβάρη την καλύτερη. (Αλλιώς έχει τσεκούρι στη Nintendo)

oR4yYRl.gif